Бойко Рашков върна начело на столичния КАТ Тенчо Тенев

Само преди няколко месеца Тенев бе арестуван за неправомерни дарения, но не бе отстранен от поста началник на Охранителната полиция в Асеновград

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредно решение в ощърб на правото и прозрачността. Оставка и затвор!

И какво се оказа - само се сменят физономиите, но лошите практики си остават и в това Велико правителство, продукт на великия Радев. Сега ще търпим неговите нови мутри. Браво! Срам! Не знам само дали този човек няма да се окаже по-голямо Зло от Борисов

и дайте от сърце милостиня на бедния и безимотен, изпаднал в нищета Бойко Рашков. Смилете се над него, от три годишно дете спестява от закуски, но нейсе, сиромашията е на път да го погуби. Покажете щедрост и спасете от разруха този мил и скромен бивш човек.

Това са марионетките на Радев! Да ву благодарим на него за "промяната "

се завръща...

От коментарите ми стана ясно едно : че Борисов след като влезе в затвора, всички негови фенове и поддръжници трябва да чукат камъни в някоя кариера, за да им дойде акъл в главата !

Рашков 6 месеца рина да намери нещо да се хване и да арестува Борисов. Даже 30 години назад се върна и ... нищо. Дори той спря да говори за него вече.

Искам да питам директно герберските тролове в този сайт, които заради жълти стотинки величаят диктатора Борисов, който им плаща за да очернят останалите : Вие нормални ли сте ? Не знаете ли, че ограбените от целият народ средства за неговото съществуване са в шкафчето на Борисов ? Лично аз не знам що за хора сте ?

"ограбените от целият народ средства за неговото съществуване " можеш ли да мислиш или само съществуваш. Нито едното предполагам. Това не в чекмедже само в главата ти може да се събере.

Герберугите трябва да бъдат мачкани ежедневно и с финес ! Хем ще се отървем от тях, хем това ще им достави удоволствие ! А специално на Боко бих предал неудържимото желание на бай Ставри да се срещне час по-скоро с него !

Е, и ? Срещу човека няма нито повдигнати обвинения, нито пък има някаква присъда ! А това, че някой имал някакви претенции срещу назначаването му , да ги изпрати на Гешев ! Той много ще се зарадва !

Пост и свобода са различни неща. Със свободата човек се ражда и може да му се отнеме само с доказано обвинение пред съда. Постът може да му бъде отнет и по подозрение, че е сторил нещо лошо. Човек не се ражда с подсигурен началнически пост

Радев управлява държавата, и престъпниците отново се върнаха по институциите. Просто престъпниците знаят, че имат гръб в президентството, и не им пука.

Така, така Рашка, да върнем всички другари по чашка и колекционери на пликчета. Щом твоя началник може да взима пликчета, защо ти да не можеш? Давай че не остана време. Пък и как ще добавиш още няколко имота към наличните.

ето ви я промяната - прост български народе. Глупаците и нискообразованите ще върнат страната десетки години назад. Ужас - простотия, неграмотност ...... пълно оскотяване.

е така...

Последен шанс, време не остана.

Те боклуците си се поддържат.

Подаръчна торбичка, или обикновенна, но пълна с ... подаръци ... това е въпроса.

Айде и побързайте ... още 2-3 седмици ... че след изборите я камилата я камиларя.

Вижте кой прави от родината ни кочина.

Чашков връща на служба комунистическите корумпета.

Котилото на Мунчо Зеленочорапов

Забравихте как управляват комунистите, е ГЕРБ са лоши и крадат. Сега ще си припомните.

ss

Да не оставим една мутра в затвора!

Роднина, милиционер...