Бойко Рашков разпореди цялостен анализ на Закона за движение по пътищата

Специално внимание групата трябва да обърне и на отговорностите на всички институции по отношение на пътната безопасност и взаимодействието им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нализа треее да е дълбок с полвинметров"ендоскоп" чак до трахеята....

Милиционерски полюции. Въртят, сучат и накрая само глобите са им в главите. А че ликоте по улицата са срам за униформата, разпасани, люлеейки палките като курове, и с отрицателно реноме-никой не му идва на акъла. Как да уважаваш закона като пазителите му са банда дебили

Докато законите се пишат от индивиди с фуражки няма да изчезнат абсурдите. Да вземем например застраховката гражданска отговорност която в Германия е привързана към шофьорската книжка на водача а не към номера на колата. Нека тия с фуражките да обяснят как една купчина ламарина носи гражданска отговорност за катастрофата и какви са им били мотивите за да го въведат наопаки на цяла Европа.

Я поясни как е в Германия. Нека и ние разберем какво си мислиш.

В Германия като купиш кола се застрахова от притежателя. Започва се от 150 -200% на засрахователната цена. С времето като нямаш катастрофи, които да плаща застраховката, тези проценти спадат до 40%. Като купиш втора, трета, пета кола пак плащаш процентите, които си достигнал. Като направиш катастрофа ти дигат процентите и после като караш без аварии, след време пак ги свалят. Кой кара колата ти хич не ги интересува. Просто и логично.

Вместо да си стегне подчинените, тоя тръгнал закони да кове! Кой каквото не му е работата! ПРашков хвърля прах в очите пак!

За всички!

Законът си е добре, ама КОНТРОЛ нямаааа, КОНТРОЛ! Колкото и да ти е перфектен закона, когато няма кой да следи за спазването му, резултата е кръгла нула. Всеки го нарушава, защото знае, че ще му се размине и защото пътната полиция не помага на движението, а се скатава на нарочно оставени неадекватни знаци, за да отчита дейност.

Какъв анализ бе?!? Пътещата са извън всякакви стандарти за комфорт и безопасност. С кражба пътища не се правят и поддържат. Дано сегашните управляващи успеят да спрат крадците и далаверите.

Е че то състоянието им не пречи на джигитите.

Докато съществува термина "Несъобразена скорост" и водача е винаги виновен, дори с 1 км/ч не може нито да се махне корупцията нито да се търси отговорност на пътищарите.

Така ли? Този термин съществува във всички закони в европа. Още повече, че не е измислен от нас. Те като цяло, закона е горе долу еднакъв в целия европейски съюз. Разликата е , че само тук не се спазва

Казвали са го и преди мен - няма смисъл от квито и да било закони при тая изгнила съдебна система, пълна с малоумници.

За да станеш съдия и прокурор се изискват сериозни интелектуални качества и усилия. Та не знам за какви малоумници говориш, но българинът по принцип е свикнал да обижда и принизява по-умните от него и ти си ярък пример за това.

Пожелавам ти да влезеш в съдебни спорове и да не се отървеш от тях докато не проумееш кои са малоумниците.

че друг закон ще помогне . Да махнат хранилките и да хващат истинските нарушители.

Нали след като ги хванат идва ролята на закона, с ПРЕВАНТИВНАТА ФУНКЦИЯ на справедливата и адекватна санкция! Кой бе казал:”Ние ги хващаме, те ги пускат!” ?

Кои са хранилките ?

В храстите след ограничение 50 на прав междуградски път.

Всичко, абсолютно всичко което прави и направи Бойко Рашков, и то в тази критична, съдбовна за България ситуация е много точно и много необходимо. Поне това, за което се разбра и което виждаме - простаците и плачът им нямат значение. И аз дори не мога да кажа, че съм изненадан, защото го очаквах! Ако имаме правителство и парламент с хора, които следват примера му, България ще стане нормална държава!

Аз си представям ако ГЕРБ правеха това което Рашков ти на миналите два изобра какво щеше да говориш сега. Няма отърване от комуноидни шизофреници като теб и за това връщаме пак олиграхията, бивши ченгета, ДС агенти и техните деца на възлови позиции в държавата. Пак връщаме хората като Рашков, които са дейни участници в репресивния апарат на държавата преди 89-та :(. Няма оправия!

Когато Борисов драпаше да стане член на БКП, и става - на 18 години, и после влиза в школата на ДС, и после напуска любимата си професия - по негови публични признания - аз бях с найсе предупреждения от комсомолци-активисти, защото не им ходех на мероприятия и митинги, открито им се присмиваха и подигравах. Когото ме караха няколко пъти да стана комсомолски секретар (на класа, на групата), защото бях най-силният ученик и студент, но “с лошо поведение” и “неблагонадежден”, аз казах пред всички на “важните комсомолци - гости отгоре” с глупости да не ме занимават, и понеже някакъв се изживяваше за много важно клечка и си позволи да ме обвинява и обвинява за враг, екстремист и пр. му заших два шамара. Когато ми написаха дори молбата от мое име за влизане в партията по-късно, когато работех като млад специалист, аз казах пред всички, че партийтият секретар (с когато всички се съобразяваха, дари и генералният директор) и некомпетентен, мързел, въздух под налягане и педераст и всички се разсмяха. Бях заплашван, предупреждаван - дори не помня колко последни предупреждания имах, после бях отново заплашван, следен, да не продължавам нататък, че става много грозно! Когато си заминавах от България ТЕ, един от тях има наглостта да ми каже: “Отлично, ще има тук повече за нас!” Тогава Мутрата Борисов драпаше да държи палтото или да отваря вратата на някои, сред които да съжаление имаше такива, с които заедно сме израснали и много, много съм им помагал и са ме уважавали. Капиш, идиот?

Червен пудел ти па се оля бе селтак

Така, да видим до къде я докара Бойко Рашков: Със "срутената 600 магистрала" какво се случи? С "откраднатите 60 милиона изнесени от банка с чували и сакове" какво стана? С "огромните гражби" нещо? Някой вкараха ли в съда поне? Нищо! Само кьорфишеци!

Рашков е министър още някой друг ден. Прави се на някакъв за да стане пак. Не е негова работа това. Защо ходим по три пъти на избори, когато някакъв бивш следовател на ДС ще прави закони.

Глупост тотална ,за да има промени в който и да е закон трябва решение на парламента не е работа на служебен министър да се занимава със закона негова работа е да го спазва

Да си чувал за такова нещо като право на законодателна инициатива?

Чувал съм , но само от редовен министър с работещ парламент

Парламента е законодателния орган някой да му каже на този, а той даже по закон няма право да дава и предложения за промени

Сега ли се сетихте и да това, бе чапкъни. А досега когато Доган и Борисов извън парламента заповядваха на депутатите си и дори не го криеха си мълчахте като дебили и роби, а! “Ако някой си въобразява, че някой министър или депутат има повече власт от мен, той дълбоко се заблуждава. В мен е властта! Аз разпределям порциите Та държавата...” Я кажи чии са тези думи, бе дебир! Да ти дам подсказка: На човек, който е осъден ва 8 години затвор за тероризъм и дейност срещу България и в полза на друга държава, след пълни самопризнания в съда, и доказан доносник на рецидивистичната ДС, който предаде цялото българско външно разузнавате, и за когото Мутрата Борисов каза, че хем поръчал убийството му, хем бил най-големият и успешен политик в България (просто защото е рецидивист, но в България мафията вече 32+ 45 години си има държава и главен прокурор!

Супер ченгето Дамаджан Мен изтрезня от вчера и преди да е дошло пладне и пак да се е наквасил, реши да симулира малко работа.. После, по стара традиция от комунизма, ще напишат едно докладче и айде чао.... За тия пари - толкова

Той отрезня ли , не е ли още махмурлия?!

анализ на АБСОЛЮТНО всички сфери в обществения живот. Всичко е тотално изтървано и опростачено.

Др.Рашков, полицията само констатира случилото се- така е и при престъпността и санкционира съгласно норм. база. Тя не налива ичкия в устите на пияндурите, нито им набутва нарковещества! Докато актовете на полицията падат в съда..... все ще е така!!!

Законът си е у ред...но виж за знаците по пътищата и самите пътища...нищо хубаво не може да се каже

Че как тогава се вдигат скорости от 150-200 км/час по тия пътища в градски условия?? Ти пробвал ли си такива скорости на път с дупки??

Колко пари ще вземат " Анализаторите !

Специално да се обърне внимание на високия и неразбираем стил, на който е написан Правилника за движение по пътищата. Много се съмнявам дали повече от 10% от кандидат-шофьорите го разбират. Освен това, трябва да се въведат часове по гражданско поведение и толерантност на пътя по време на обучениетто.

Толерантност на пътя от богаташки синчета надрусани с наркотици:)))) Гражданско поведение от качили се зад волана пияници.

От толкова промени този закон стана само да се пускат престъпници.

1.Да се вгради имобилайзер във всяка кола. Не се ли плати глобата навреме, полицията да дезактивира колата дистанционно. 2. Всеки автомобил да има гпс вързан с 5g. Данни за скоростта на колата да се предава към полицията в реално време

Към идиотчетата с минусите - искате някой дрифтираш кретен да ви осакати вас, или вашите деца??

И един дрегер за алкохол и наркотици вместо ключ за колата нали:))) Няма лошо ама раздела за фантастика не е тук.

Кое е фантастика?? Касовите апарати с връзка към нап фантастика ли са?? Струват под 200лв, един резервоар бензин

С тези идеи дрифтиращия няма да го спреш да си дрифти.

Дрифтиращите винаги превишават допустимата скорост. А как да се спрат такива виж горния ми пост.