Бойко Рашков: От днес СДВР има нов директор, не мога да приема да се мълчи, когато бият хора

Никъде в закона не пише, че полицейски служители могат да пребиват лица в центъра на София, а и където и да е било другаде, заяви служебният вътрешен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ся трябва една тумба "ромляни" от Факултето да увърти един як маган, кютек на цялото С. Д. В. Р И М. В. Р В СОФИЯ... БАБРАБАР СЪС МИНИСТРИ, СЕКРЕТЪРИ, ГЕНЕРАЛИ И ПОЛКОВНИЦИ.... ПА ТОГАВА ДА ВИДИМ КВИ ЩЕ ГИ РЕДЯТ И МЪДРЯТ...

Абе видяли са протестьорите какво е бой, я да бяха правили тези мизерии в друга държава дори и европейска, такъв бой щяха да ядат наистина и палатките на първия ден щяха да са Перловската река.

Как да не е чистка? Чистка трябва да е! Да не остане и един гербер извън затвора!!! Каква причина имаха да бият протестиращи? "Някакви провокатори вкарали - да ги арестуват. Полицията не е назначена за да бие, а за да осигури със законови средства обществения ред. Нормално е да има простести срещу корумпираното управление на Тулупа.

Биячите "полицаи" трябва да се арестуват, евентуално да са защитени свидетели, срещу началството ако имало такава наредба. А от преките началници до главния, трябва по не да са уволнени. Те по служебна линия са били длъжни да предприемат мерки спрямо биячите, реално ги прикриваха и са съучастници. Даже тяхното престъпление е по-голямо, от злоупотреба със служебно положение, па до заговор. Реално МВР се оказа частна партийна полиция на ГЕРБ, до шията в лайна, замесена в престъпност и каквото не.

Цитат от Wikipedia за лицето Златанов (най-долу, накрая): "На 6 септември 2020 г. той прави скандално изказване, в което дава дава положителна оценка на действията на полицията от вечерта на 2 септември 2020 г., когато десетки протестиращи бяха бити от полицията. Въпреки това, на 19 май 2021 г., въпреки негодуванието на хората, протестирали през 2020 г., той е назначен за директор на СДВР."

Благодаря за бързите, коректни и наложителни смени/промени, г-н Бойко Рашков! Конкретно относно премахването на туморите Ив. Иванов и Г. Хаджиев, всъщност тези същите, които замазваха и се опитваха с лъжи и изкривяване на истината да прикрият безчинствата си на 02.09.2020. Видеокадрите не могат да излъжат кой казва истината - те, или пострадалите. Както писах и преди, имате пълна подкрепа от хората за действията си, и адмирации за принципността, която ръководи действията Ви. Все пак, ако мога да отбележа, че и Антон Златанов не е най-подходящият. Като шеф на Охранителна полиция, сектор "Хулиганство" той познава всички, а по-изявените главатари на футболни агитки и поименно. А точно с тяхна помощ беше организиран и осъществен погрома в двете кървави нощи - в началото през юли, и септември. Отделно комичната и срамна случка с кражбата на флашка с чувствителни данни от дома на същия, докато той сладко си поспивал. За какъв човек става въпрос в действителност, оставям на Вашата преценка. Повече и тук https://frognews.bg/novini/benatova-anton-zlatanov-poema-sdvr-denia-poboia-protestite-bil-otpusk.html

Рашков, запомни какво си казал и как ще действаш на предстоящите масови протести и демонстрации!

Преди пребиваха! Днес се правят на светци! НОЩА НА БЕЛИЯ АВТОБУС На 23 юли 2014 "белия автобус" се опита неуспешно да изведе блокираните депутати в 40-тия ден на протести срещу БСП правителството на Пламен Орешарски. Стигна се до сериозни сблъсъци между протестиращи и полиция. А за пребитите от полицията, отнесените полицейски палки и бруталните полицейски издевателства наказани няма. Наказани и до днес НЯМА. ЗАЩО МЪЛЧА ТОГАВА БЕ РАШКОВ? ЗАЩО БЕ КОМУНИСТЕ НАГЪЛ?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

бъде безкомпромисен , та ти си един компромис на природата бе другарю милиционер Рашков .

Само да не сложи заспалия, че ще започнат и да ни е.ат :) https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/svihaflashkitenaspyashtmvr_shef-309639.html

Другарю Рашков, нали?

Комунист. Следовател от времето на комунизма ,който твърди, че хората не трябва да се бият.... на времето ги съсипвахте от бой в ареста тези които не вярваха в комунизма. Лицемер.

Бе безказармен педал

Че ти това, дето си изкарал в СВ (Строителни войски, трудоваци) за казарма ли го броиш ? Ох, на мама, казармения!... :)))

Главният превратаджия Мунчо стриктно изпълнява нарежданията отгоре! Да ви е честито дрОгаре!

Лицемер си Рашков, лицемер...

Народа мрази ГЕРБ

Истинският глас не лиже задника на гологлавия Учиндолски тъпак на естонския предател!

Шиши щото бил много зле след боя. Проверете и Боко да не е на същото дередже, нещо не се появява напоследък

Този мизерник когато говори, лицето му се изкривява от злоба и ненавист към околните! Явно за това е сложен на този пост от Мунчо кретена-разединителя на нацията!

Толкова си разигравахте конете, толкова пари откраднахте и престъпления направихте мръсни гербери. Сега когато трябва да плащате боли, нали. Е още много ще ви боли.

КЕФФФФФФФФФФФФФФФФ!!!!!!!!!

Видяхме, че мафията нема изчегъртване. Тя се върна с пълна сила. Честито булгастински селяци.

Че двама идиоти са го направили свидетел как им диктува нЕкой гробар шибанан малоумен тъпашки въпрос в стил "тъпа тиква мрази президента"

Сбърка! Не г-н, а другаря Рашков! Тъпак!

Ами законно ли е да се блокира един голям град? Законно ли е да преградиш Орлов мост, просто така щото те кефи? Нормално ли е да объркаш ежедневието на хиляди защото си решил просто да пречиш и да си налагаш мнението? Нормално ли е всичко да става без разрешение? Кое по-точно е законно?

Да нормално е в една демокрация. Това че ти днес си добре, здрав и имаш работа, не значи, че при всеки е така. Льольо

висенето на Орлов мост ти помогна да си намериш работа? Под работа не разбираме черепарския дневен надник

хвърлят павета и бутилки с урина върху полицаите? Нормално ли е да палиш полицаите? Нормално ли е да сте 500 човека, а да говориш от името на целия народ?!?!

Когато търсиш оправдание винаги намираш повод.Коато търсиш повод винаги намираш причина.Остава един проблем.Някой глупак да ти повярва

застава срещу служителите си! Да видим, когато протестите са срещу тях!

То освен че е незаконно си е престъпление, ако не се лъжа това е нарушение на 1 или 2 точка от етичния им кодекс.

Когато върнеш парите и кюлчетата от чекмеджето и оШфорките на особрно опасния крадец и престъпник от Банкя

боя се, че този и онзи "бибитката дето стърже" са се взели на сериозно и си вярват ... но очевадно е, че последните 72 години от 9 септември и след 10 ноември 89 гпдина нищо не се е променило :)

Съмнявам се, че Рашков е подходящ за министър на вътрешните работи...но кой знае, може човекът да разбира под "вътрешни работи" нещо друго, не като другите хора.

Боко и Шиши са изчегъртани вече, остава да бъдат прибрани на втория етаж при бай Ставри

Божков одобрява това

между уволнение и преназначаване правите ли ???

Прав е Рашков .Полицията не си свърши работата и остави наркомани,пияници и луди да тормозят хората в центъра.А трябваше спрей за мечки в мутрите и след това измиване с вода от жълтите павета.

Прости му господи! КОМУНИСТ- не знае какво прави!

Горките полицаи , пардон милиционери не случиха на министър. И сега какво ще правят?

Арестувайте и Боко, че се кани да бяга в Дубай.

Господин Рашков, а къде в закона пише ,че такива лабилни същества могат да бъдат кадри в полицията и следствието?! Вие психотест можете ли да издържите?! ...и чукайте на дърво да няма протести през вашия кратък/надяваме се всички/ престой на чело на МВР, че тогава ще си плюете сам в лицето!!!

Тоя Рашков ВРИ от злоба !!! Полицейско насилие ? А какво ще каже за водните оръдия , с които разпръскват такива келеши в нормалния свят ? Полицаите изтърпяха толкова унижения , обиди , болка ....... Жалко Рашков !!!! Ти си един въздухар и нищо повече !!!! СМЕШНИК !!!

Аз си мисля че след това служебно правителство Радев няма какво да харчи за предизборна кампания, направо да се пенсионира :) такъв автогол си вкара, че направо не мога да повярвам на късмета си! То тия една седмица нямат на власт и всеки ден някой от министрите му се осира, някой ден даже по двама, друг път един и същ по два пъти. Празно няма, голям цирк, голямо шоу!

Явно мисленето не е силната ти страна, така че не се напиняй. Думите ти са като пръдня - пръднеш и се отмирише :)))

Силна е, силна е и други мислиме така!

Този е неадекватен! Знаех си, че е мотивиран да "изчагърта ГЕРБ", че реваншизмът му ще бъде полезен на ГЕРБ, затова бях доволен от назначението му. Но се е взел прекалено насериозно и се боя, че ще премине мярката и ще причини големи щети. Безпокои ме, че структурата ще бъде обезглавена, от което ще има кой да се възползва, като изборните престъпления ще са най-малкият проблем! Това всичко ще е в интерес на ГЕРБ, но изобщо не ме радва!

Всички които са "ДАНС уит Боку" да си ходят!

Първо, изчегъртване, изчегъртване, изчегъртване. После, приземяване, приземяване, приземяване. Хахаха

Абе, тия служебните комсомолци нали избори трябва да организират??? Избори! Не преврат!

Дърт мазен комунист!!!! Оставка!!!!

МУНЧОВО–ЧАЛГАРСКАТА ПАСМИНА ЯКО СЕ РАЗПИСА !! ГОЛТАЧЕТА МИЛИТЕ !! ДА ИЗКАРАТ ПО НЯКОИ ЛЕВ !!

Лъжи! Лъжи! Лъжи! Трябваше на истина да ги спукат от бой всички терористи и палаткаджии. Бой мамка ви комунистическа!

Но искаме да смените и другите начланици и особено по т. нар. "провинция".

И най-вече в Горно Уино!

Рашкофф,ти не гледаш ли как се справя полицията в Европа и в САЩ с такива демонстранти,като нашите олигофрени? Бият,че пушек се вдига. Смешен си с тези мотиви за уволнение.

ВСИЧКИ МУТРИ ВЪНКА,ТОЛУПИ

МИналото лято протестите бяха мирни. Можеше да ги дават за пример по света. Това бяха може би най-мирните масови протести. Ама не - вапите чукундури трявбаше да почнат да бият хората и да заприлича на граждански конфликт.

Злобен Комуняга

Ти виж погледа на оня на финансите ... С него плаша децата :)

Този винаги се поти когато говори и винаги му лепне устата,а в ъгълчетата се образуват бели парцалчета от изсъхнала слюнка.

ако утре аз те заплюя и ти ме удариш ще си подадеш ли оставката заради полицейското насилие което си ми приложил?

Почтените, битите, мачкани, рекетирани, грабени, унижавани, нагрубявани, насила маргинализирани, работещите за единия хляб граждани на България са с вас. Готови сме да се организираме незабавно и да ви защитим, ако Мутрата тръгне на провокации! Помните песента на Чинтулов: "Догде е мъничка змията, елате да се съберем! С крака да й строшим главата, свободни да се назовем!" Само че змията вече е цяла стоглава и стоуста хидра, трябва много юнаци да замахват и много мечове да свистят, докато стане на труп! Дерзайте, благодарим ви за усилията и куража! Не спирайте нито за миг, докато не извадите и последния отровен зъб на гербаджийската глутница!

Леко да не родиш само! По-полека! Не се напиняй толкова. Тия гръмки слова на конгреса, не тук.

Мачкай и чегъртай смело герберастката мутренска гад, Рашков, имаш подкрепата на 90% от българите!

Са на линия