17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек, „надежда всяка оставете“! И забравете за честни избори без манипулации.

Защо трябва да считаме че след като се против Борисов тези хора са херувимите и са безкрайно честни и вършат всичко в името на народа

На днешната дата 1934 Кимон Георгиев и кръг звено организират нещо което е прието в нашата история като военен преврат. Тогава нещата са много подобни на днешните. Безкрайно политиканстване, крадливи чиновници и правосъдно съсловие. Мизерно съществувание. За много кратко след забрана на партиите и изборът на мирови съдии България става просперираща старана. Не случайно обаче нашата политическа класа и правосъдно съсловие силно се стараят името Кимон Георгиев да не се чува. Това което се нуждаем днес е един нов Кимон Георгиев и силно се надявам, че вече сме го намерили.

Не желая Борисовата ЦИК, но в никакъв случай няма да се съглася ЦИК да бъде назначавана от Москва, чрез техният брокер, резидентър Радев. И от сега нататък ще настоявам първите на страната, премиер и президент да произхождат единствено от доказано репресирани от комунизма семейства. Също така, задължително въвеждане на лустрация! Това да се оформи чрез закон и да действа през следващите тридесет години. Ако, не, то избори до дупка!

ПОКЛОН ПРЕД ДОЦЕНТ РАШКОВ - ГРОБОКОПАЧА НА ГЕП И ПРИМАТИТЕ НА ДРУГИЯ БОЙКО

Поклон пред Маджо и Маргините, гробокопачите на Рашков

И как точно ще го прави? Като изчегърта и избирателите ли?

Толкова просто е да видиш и честно да оцениш стореното от този, когото наследяваш. Непристойно е, да не отчиташ добрите дела, които е направил, а да се хвърляш всичко да разкъсваш. Рашков, прекален нечестивец дори и на дявола не е драг.

Аз смятам, че тия избори са излишни. Само зор за народа!

Да, нека да "координира", докато *гАлите спират влакове и ги замерват с камъни! Важно е еУектората да не се закача, че социалния мир, че избори идват ... пак е, нЕма такива УлигОфрени :(

Подготвил съм и резултатите

Нашето мото тогава, както сега е в България беше: “революция за спасяване на нацията”. Вотът беше предопределен по същия начин както ше се случи в България на 11.7.21

за робите всичко е предопределено.

Както е тръгнал Бойко Рашков да уволнява накрая малко без да иска ще уволни и Румен Радев

Има избирателни комисии. Рашков може само да опорочи и фалшифицира. За друго не го бива.

На кутевчето, най-после му се е отворил парашута... Дали няма да се затвори преждевременно - преди да е стъпал на твърдата земя? Да поживеем. Да погледаме сеира.

Резултатите пак той ли ще ги определи или вече са готови

БСП/ДПС иска по-малко хора да гласуват на следващите избори. Ще мобилизира некадърните бабички и дядовци от сутринта да отидат и нормалните хора работещи и плащащи данъци няма да стигне време да гласуват.

не може ли направо резултатите ?