Бойко Рашков: Обществото става зависимо от един прокурор, който отказва да образува дело

По думите му не е ясно защо някой трябва да грабне 5-6 папки и да тича в прокуратурата, вместо да бъде обратното

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не ходи в кръчмата и да си допива, ами взел акъли да дава.

Ама сега ли става зависимо обществото или така си е било и не трябва ли така да бъде? Тоя е неадекватен изумява с неграмотност и липса на административен опит.

Рашков е най-успешния Вътрешен Министър досега,мачкай Мафията на ГЕРБ и ДПС и всичките в затвора.

Рашков, ти вече не си силния човек в правителството. Не карай насила прокуратурата да заведе дело срещу золумите ти като министър, да провери действията ти по изборите, незаконния арест на Борисов и Горанов. Пък ако почне и да ти обръща дюшека за неприлично големите имоти , как са придобити, колко средства си имал та си ти придобил, работата може да не ти хареса. Кротувай си там, може да нямат време да се занимават с една кукла на конци .

По-добър Министър на вътрешните работи сме нямали досега от Рашков. Всички други бяха Матрьошки на Мафията, Тулуп такъв.

вече знаят, че каквото каже милиционерът Рашков е пръдня под налягане и има вонящ ефект на безсилие и некадърност. Не случайно в В МВР Рашков са го кръстили “гъз с две уши”, защото само пърдял и слухтял!

Радвам се че другите от Бкп стигнаха до извода че другари са се дали на мафията, браво, борбата с мафията е обща.

Беше като умрял Рашков от 5 месеца насам, никой нищо не чуваше от него и спряхме да го виждаме даже....сега се сети за Гешев ..дано не им се вържат пак предизборно овцете на тия лъжци и измамници ,дето пак ще "борят и свалят Гелев"

ГАРВАН НА ГАРВАНА ОКО НЕ ВАДИ!!!

Око, не Но дамаджана?

Къв прокурор, кво пет лева, отказахте да го махнете Гешев , щот Нешев е добър и към твоите 22 имота за милиони и не пита откъде са ти милионите като все си бил на държавна работа

Почакай бе, Рашков! Почакай да падне някой и друг имунитет и ще видим дали Гешев няма да образува дела. Гешев е търпелив и ви чака да изпадате като зрели круши и да ви вкара където ви е мястото. И Простото, и резидента, и кой ли не още, че и тебе бе, Рашков, така че не е здравословно да препираш.

Всичко е цирк, прецаканите сте вие вярващите че масона Гешев ще погне когото и дабило от тези горе. само такива като вас ще гони, видими, бедни, наивни до невменяемост или толове изкарали 50лв от драскане на купища фейк постове. Схванете го и нямате време да се правите на предатели, скоро ще ви изчистят, а ако сте се наболи с онези био оръжия още по скоро.

Обществото стана зависимо от едно ялово правителство!

ТаРашков дамаджаната е мръсен и долен комунистически сатрап ! Абсолютен овчар! Да си признае , че е алкохолик и да се лекува ! И да не крие връзките си с Васил Божков (Черепа) !

Харесва ми да виждам задавени от безилна злоба гербопитеци.

Задави се от семената течност на Герб педал тролски

Тази дъвка я дъвкахме и я изплюхме вече, ама Рашков пак я налапа. Ами Рашков, за 7 месеца да бяхте намерили начин да се отървете от този главен прокурор. Явно той ви устройва, защото от закани, друго не чухме и видяхме цели 7 месеца. Дори и напън не направихте. Хванахте се за Зеленски, потъвайте сега заедно с него и ревете пред целия свят, че българите сме путинисти! На всичко отгоре не ви е срам и да хвърляте помия върху български институции, както направи простото спрямо президенството. И се сетете, че има демокрация - президентът е избран с над 60%, а ПП - с 21%.

Както винаги - лаконичен и безпощадно прав. Браво, г-н Рашков. Дано да слушаме следващия главен прокурор.

Глупчо... много си елементарен , да не кажа прост ! Тъпчо... Следващият главен прокурор! Смях в залата.

Единственото, което не успя да кажеш, беше нещо смислено :)) От еднокнижните тиквеници - толкова.

главен прокурор - че там нямат перо в бюджета за алкохол ?!

Оправяйте законите - виждате къде са им косурите - оправяйте ги. И то умната , като за себе си! Знае ли човек от коя страна ще му се случи да попадне?

Всички видяхме колко кадърен беше при незаконния арест на Борисов.

Да, всички видяхме каскетурата.

Троли, Нека много бързо станете импотентни :)))

Копнея за време когато Гешев ще погне Рашков и жена за имотите им.... Рашков ти си пенсионер, време е да си подадеш оставката! Като освобождаваш пенсионери от МВР така се освоби и себе си!!! Или викаш за мен може, за дрлугите не може! Корумпирано ченге си ти

Охоо, жената на Гешев :) И ти ли започна да пишеш по форумите? Защо не напишеш, за апартамента от Ваклинчо? А какво работеше преди да се запознаеш с мъжа си Гешев? На пилон ли нещо е било?

А,ве г.н Рашков! Когато ти беше начинаещ следовател аз приключвах работата си в сферата на разследването поради отиване в друга сфера. Трябваше да дойда на тази лекция при курсантите и да те попитам за някои неща.Напр. защо управляващите с мнозинството си в НС не промениха НПК, така,че отказа на прокурора да образува да подлежи на съдебен контрол.Защо не направихте промени в НПК относно сроковете на водене и приключване на досъдебните производства.Още няколко такива промени и Гешев щеше да е с вързани ръце.Но, вие не знаете на кой господ служите и заради това направихте протестиращите за смя, та хората да ви се чудят на акъла....

Гербавите ибрици,ако не беше Гешефта,досега Бай Ставри щеше да има булка от Банкя!

С народния съд, а?!!! Мамицата ви, червени боклуци!

До Мата Хари Пак ще има бе. Е Кирчо е готов.

Ами да защо трябва някой с доказателства да тича в прокуратурата като може просто да заявиш от трибуната в НС или пред журналисти как знаеш за престъпление/престъпна схема/престъпление срещу теб самият и да очакваш че конкретните органи сами ще започнат разследването на база "думите ти". Без дори и да те потърсят за информация и доказателства за думите ти. "Промените от последните години подчиниха разследващите органи на прокурора и убиха тяхната инициативност, заяви още Рашков." Прокуратурата ли е виновна за убитата инициативност или съдът, който влачи ненужно много делата и накрая постановява смехотворни присъди? Дело за хулиганство и телесна повреда свършва на първа инстанция след близо година от започването си въпреки, че всичките възможни материали и доказателства са били събрани още на първата седмица от разследването! Най-простото ПТП? Година две в съдът за условна!? някой път и условна върху вече наложана условна. Ама не не не за Рашков като бивш служител към МВР само прокуратурата е проблема. Нищо че много от големите дела не тръгват поради лошо попълнени документи от полицията.

Точно. Мафията е в герберастките назначения. За това и тия от ПП не са никаква промяна, защото не смениха нито един от тези корумпирани кадри. Както Костадинов ги нарича: Продължаваме ПОДМЯНАТА.

Ами това леке, Костя... Разбра се, че взимали парите на депутатите си

Киро и Асен, тарикати от класа, гепиха всички финансови институции, лами ненаситни! Подцениха българския народ, нови комунисти-либерали, ЛГБТ и!

ходи си со кротце, со благо...

Чакаме с нетърпение Муньо Естонски да нареди нов служебен кабинет, за да не ни показват продажните телевизии повече злобната мутра на корумпираното дърто пиянде Дамаджаната! Единствено искаме да гледаме как Гешев арестува пияната Дамаджана - за незаконно придобиване на 22 имота с държавна заплата!

Наздраве!

Ето го още един наквасен ГЕРПер :)

И защо не го махнахте? Имахте тази възможност, защото Висшия съдебен съвет не беше в пълен състав, можеше да искате смяна и предсрочното прекратяване на мандата на главния прокурор Иван Гешев. Разбира се вие нищо не направихте, за да можете сега да си измиете ръцето от бетониране на старото положение на кражби и корупция.

Повтаряш старите си опорки, а се правиш на сляп за корупцията на Пълен Провал и Дон Дамаджани с 19 незаконни имота с държавна заплата!

Дир, стига сте се излагали като ни предавате какво бил казал този алкохолизиран злобен старчок с прякора Дамаджаната! Обществото ще заживее по-добре, когато именно Главния Прокурор г-н Иван Гешев щракне белезниците на нахалното корумпе Тарашков и другите членове от измамническата шайка Пълен Провал - Простото Киро и Ококорения гей Асена Василева!!!!

всички сме пленници на прокуратурата, европата и демпкрацията!

При Рашков вилнееха мутрите! Тогава е направил и палатите в Бояна! А децата от 31во училище през 80те години ги арестуваше в Първо районно управление , когато честваха паметта от смърта на Джон Ленън и глобяваше родителите им! И този сега ще ми е промяната и чистото лице в политиката!

И аз не съм доволен от Гешев! Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

Schilo

Пиянде, 97-98% от делата се разследват от МВР. От твоите! Които чакат някой да им каже, какво да правят. И, никой не ги е ограничил да проявяват творчество, просто повечето не стават

Когато ви изтекат мандатите на теб и Радев, тази зависимост бързо ще отпадне!