17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият мениджърски екип на Кирил Петков и Асен Василев са техни баджанаци, роднини и сватове, които работят с публичен (наш) ресурс за около 200 милиона евро от Фонда на фондовете в рисковия капиталов сектор – семейство Лорер (мъжът съветник на министъра, жената зам.-министър), Евгени Ангелов със 160 милиона лева публичен ресурс за управление в Консултативния съвет на Фонда, Борислав Стефанов, кум на Петков, зам.-министър, отговарящ за Фонда на фондовете с над половин милиард за раздаване, Павел Велков и Макс Гурвиц с частни фондове, но с 50 милиона държавни пари в тях и т.н, и т.

Колкото и да плюйте Борисов за управлението му то беше успешно,успешно в сравнение с другите за прехода,не беше идеално но беше малкото зло в сравнения с другите,който помни разбира се преживяното.

Милиционера Рашков отдавна смля на кайма и изяде бившата свиня Борисов под формата на суджуци.

Наистина богата страна мусю Рашел щом вие цял живот на държавна работа сте толкова богат държавата наистина е богата

Да , не всеки има 12 тоалетни! Някои нямат и една или имат скована барака на двора.

tonk11

Добре де рашков, кога ще видим нещо черно на бяло? Документи, доказателства,....нещо? Кога?

Нищо няма да видиш,сега пише предизборни съчинения.

Рицарят на Дамаджаната ръси простотии от сутрин до вечер! Тоя министър на вътрешните работи ли е или журналист от жълта медия???

Каза най големия престъпник.

Ми няма правосъдие Щом престъпници като него могат да са министри Ебал съм ти и държавата

Понеже в считан за неблагонадежден Само в страната на Мунчо Шпаклата, боклук като Рашков може да е министър В два парламента!

Само в държавата на Боко Тиквата може да плюеш хора, които си гледат работата. Ти видял ли си колко кенефа има Рашков. Г-н РАДРВ ви бръкна в задните части,като разкри далаверите на комунистическата мутра от Банкя и свинете в кочината полудяха.

Рашков беше комбина с мутрите От там са му парите за имотите Ама и неговия ред иде Мдаа

Вярно е, че през последните 12 години България беше ограбвана тъй както не е грабена от поробител. Знае се и кои извършиха това чудовищно престъпление – ГЕРБ (Гадовете Еднокнижни Раграбиха България). Те са признати от цяла Европа и за емблема на корупцията. Ами тогава какво още се церемоните с тях господин министър – да не би съсипаната ни държава да е останала без затвори ? Там им е мястото на гадовете - докато работят в предприятията на затвора, най-после да допринесат някаква полза за обществото.

Вярваме Ви господин министър. Но много дълго време ни тормози един въпрос: ДО КОГА БОРИСОВ ЩЕ ХОДИ НА СВОБОДА, СЛЕД КАТО В РАМКИТЕ НА 10 ГОДИНИ СИ Е ЗАСЛУЖИЛ ЗАТВОРА ПОНЕ СТО ПЪТИ !!!

Колко ще откраднете, бе мръсни руски комунисти? Два, пет, десет милиарда евро и пак Ганьо ще разбере, че комунягите не трябва да са на власт. Ние сме в ЕС и пак ще имаме пари, на ватата на вашия вожд путкин смешний ще тъне в мизерия ха ха.

o!!o

А бе Киро, как не си разбрал, че откакто се разпадна СССР вече не са руски, а шорошки мръсни комунисти? Казват им руски, че и червените бабички да гласуват за тях, ама не са.

В едни по-нормални държави като Полша или Чехия, такива като Рашков Дамаджаната от 90та година са със забрани да заемат държавни, управленски постове. По закон получават минималната пенсия. Тук нашите ДС ченгета са милионери, милиардери, мулти имотни... Как ли се е получило, м?? После пак ще питате кога сме щели да станем като Швейцария, хахаха. Ние като Чехия не можем да станем...

Тези боклуци яд ли ги хвана, че не можаха да открият и приберат милиардите. Дали Боко не ги раздаде за инфраструктурни проекти, преди тези лумпени да се наместят и да гледат с пръст в уста.

България не е бедна, но исторически е свързана с наркотици и оръжия. А този при положение че е от старите комундета, не знам ...

И все малко преди изборите ще излезнат най-гръмките твърдения за над 10 милиарда откраднати и т.н. но като минат изборите гробна тишина. И все ще разкриел нещо ама в бъдеще време.

Този нали щеше да разследва Борисов! Защо няма резултати?

По скоро Рашков е за разследване. Кога ще бъде повдигнато обвинение срещу Рашков за незаконен произход на 16 милиона лева за имоти като цял живот е бил на държавна заплата? Кога ще се изясни как шефа на НАП Спецов е продал фирма на клошар с 1,5 милиона дългове. И кога Радев ще върне откраднатите пари за апартамент и заплати на любовницата си в конфликт на интереси? Най-големия цирк е че в мотивите за отстраняването на Гешев е включен законния запис за далаверата на пРезидента Радев с неговия солташак ген.Стойков за укриване на документи за злоупотреба и кражба на пари?

България е бедна, но благодарение на работещите от ЕС ни дават пари, които за съжаление се крадат, а не се ползват по предназначение. Ако не бяха европейските фондове, заплатите в България щяха да бъдат по средно 200 евро, а 2/3 от работещите, щяха да са се изнесли в страни от ЕС .

100+

200 Евро ли?? Благодарение на червените другари щеше да е не повече от 280лв

На тия милиарди им се привиждат навсякъде. Откраднати милиарди, допълнителни милиарди събрани, милиарди в сметки... Само дето нищо няма реално - само цените се вдигат на всичко и народа ще харчи милиарди повече...

"Като пример за престъпленията, които се разследват, вицепремиерът посочи строежа на автомагистрала "Хемус"." Ако го докаже - добре ! Но особеното на магистралите е, че остават на живо. Ползваме ги, безплатно, за разлика от много други държави. А след управленията на БСП, чийто представител е този долен смрадливец - не остана нищо, освен бедност и мизерия ! Лайнари си бяха, такива и останаха !

Ми то с толкова тоалетни и той се е вмирисална л...а,да не говорим ,ме той самият е такъв!

Първо кажи за твоите имоти

Нали казах вече, България е богата държава. Аз как спестих за 19 имота

Една жена му го е казала :)

Какво стана с 19 имота ?

А,какво стана с 10 (десет) милиарда (не милиона) ???

Не му се сърдете на тоя измекяр,миришещ на джибри,! Вижте ву грозната мутра! То баба Яга е по- красива. Мозък няма,той е провит ,като та всички смрадливи ченгета от ДС!

Прав е другаря Рошков. България не е бедна държава а ограбвана от 44г та до ден днешен

НЕ,от 89-насам...

Прокуратурата повдига обвинение и ръководи разследващите полицай... Например Комисията за хазарта,златния гьол, Росенец,Алепу. ТЕЛК комисии,

Рашков, развода фиктивен ли е?

Но 12-те кенефа са реални :)

Намира ли се още някой, който да вярва на този индивид? Вече 4 месеца ни разправя приказки и на финала нищо! Тъжно, брате,се живее!

Всички истински българи да ИЗЧЕГЪРТАМЕ РУМЕН ЮМРУКОВ,Мая Божкова Пеевска, Хр.Иванов - тъпото ,Дългият изплезен клоун Трифонов, иди.отите от отровното трио и всички МЕТЕЖНИЦИ и превратаджии...Да спасим България...

Не казваш нищо за лицето "Бойко Методиев Борисов" ... Защо ли ???

150000000000000000+++

Подкрепям!

Най-големите мародери на бълг.народ са зад граница - Мобилните,електрофикацията,веригите, златотърсачите,банките,ВИК, а тука са само тяхните копои -ЧСИ канибали,продажни съдии и адвокатура.Наистина Рашков казва правдата! Но ние всички я знаем

Като чета коментарите-всички соросоидни и Боку-ви тролове плюят по Бойко Рашков... Да ви Е.. МАЙКАТА на всичките недо клатняци... В 1300-годишната история на България Не е имало боклук и продажник кат БокУ ... !!!

+++++

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Искам да чувам шумолене на,банкноти...що е то ??!!!

В България крадеца вика дръжте крадеца!

Всички ще гласуваме за Радев. Най успешния президент. А боко не може да намери един който да му се върже на акъла.

Не се притеснявай за Боко. Той ще издигне магаре и ще го изберат.

Питайте съпартийците си какво се случи през 90те ако сте забравили. В развитият свят нотариусите взимат 100евро на сделка, а тук има закон да им гарантира процент от сделката. Поздрави на жена ви и цялата ви банда....

БЪЛГАРИЯ Е ОГРАБЕНА ОТ ТАКИВА ,КАТО РАШКОВ ,КОМУНИСТИ И ПОДСТАВЕНИ ОТ ТЯХ ЛИЦА - ОЛИГАРСИ НАЙ -ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ РАШКОВ ,ДА ВИКА "ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ " Е НЕЧУВАНА И НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ !!!! СКОРО ГЕШЕВ ЩЕ ГИ РАЗРЕШИ ТЕЗИ ВЪПРОСИ ...

Боце "еднокнижника" беше напъхал измекяри като този в ъгъла и не смееха да кажат и дума. Нооооооо опростачените избиратели ги качиха отново на гребена на вълната, а сега ги гледайте и им се радвайте на тази измет.

Като спре кражбите всички ще имате по 12 кенефа като Рашко Дамаджаната!

Да пРашков ограбена е от червени боклуци като теб ... сереш в 14 кенефа

За имотите си?! Ми няма правосъдие и това си е

Жена му е нотариус. Беден нотариус няма. Даже се учудвам, че имотите са само толкова и са в БГ. Познавам нотариус с три апартамента в Лондон.

е половин година само разследваш... ами хайде да видим някой в затвора бе рашков..ха.ха

Ти ще излезеш чист като момина сълза обзалагам се. Тея 19 имота си ги наследил от баба и дядо сигурно. Аз що нямам 19 имота като бачкам от 20 години не мога да разбера ?

Щото си балък.

Сещам се за едно какаду от Рио...

Пак са наизлезли от дупките си разни гербераски г@зоблизци. На 14 Ноември ще празнуваме ден на освобождението от герберастията о бок(о)луците.

10000+

Писна ми от популиски предизборни изказвания. За шест месеца как пък нищо не разкриха, а само хвърлят пясък в очита на простите. Разкритията не се случват като разправяш наляво и на дясно по медиите, че разследваш, а като започнеш реално да го правиш. Същите мошеници и далавераджии.

Госпоод да пази България!. ДС апаратчик и корумпиран до ушите престъпен гьон сурат ни учи на справедливост. Апогей на лъжата и безочието, рай за престъпниците и манна небесна за говедата които гласуват за Муньо!

Госпоод да пази България! от герберастите. ДС апаратчик и корумпиран до ушите престъпен гьон сурат ни учи на справедливост. Апогей на лъжата и безочието, рай за престъпниците и манна небесна за говедата които гласуват за Боко!

ДС ченгетата се подиграват с българите. Радев ми вика резултати, които били видими за всеки.... А да, аз виждам подигравка с всички жертви на комунистите

е кулминация на подигравките. Лично крадецът се провиква дръжте крадците. Наистина става непоносимо с този червен милиционер.

Е то на червените номенклатурчици това им се отдава най-добре. Манипулации и промиване на мозъци. Те затова ги изчистиха в началото на прехода в повечето държави от бившия соц лагер та сега са добре,а тия нашите станаха заможни бизнесмени..