Юнкер наруши протокола, прегърна единствено Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ, Бойко Борисов, беше първият политик, който поздрави Жан-Клод Юнкер при избирането му за кандидат на ЕНП за председател на Европейската комисия.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер наруши протокола, прегърна единствено Бойко Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЪЛГАРСКА ИДИЛИЯ!! ГЛУПАВА НИ Е НАЦИЯТА!!!! КАКВО ЗАГЛАВИЕ И КАКВИ КОМЕНТАРИ! ДИР-А СИ ЗНАЕ ЧИТАТЕЛИТЕ!!! ЕДИН САМО ПРЕГЪРНАЛ ДРУГ! ХА СЕГА ГАДАЙ. КОЕ Е НОВИНАТА! ВМЕСТО ДА КОМЕНТИРАТ ДОГОВОРЕНОСТИ,ИЛИ НЕЩО КОЕТО СА НАПРАВИЛИ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ТЕЗИ ,КОИТО ПРЕДСТАВЯТ!! НО КОЙ ЛИ ЩЕ ЧЕТЕ ТОВА!!!

Няма ли цензура...РЕРБ и БСП+АТАКА една и съща сган-педерунгелска.

Целуват се като Тато и Л.Брежнев!

Цветан Цветанов е удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов е удостоен със Сребърен кръст на Ордена за граждански заслуги на Гражданската гвардия на Испания, казва министърът на вътрешните работи на Испания Хорхе Фернандес Диас в писмо до Цветанов. Министър Диас информира Цветанов, че са приключили всички процедури около удостояването с ордена. Както съм споделял и при други поводи, особено съм удовлетворен от забележителното сътрудничество между България и Испания в съответните ни компетенции по времето, когато ръководехте Министерството на вътрешните работи на Вашата страна, което Ви превръща в достоен носител на високото отличеие, пише още в писмото си Хорхе Фернандес Диас. Испанският вътрешен министър поздравява сърдечно Цветан Цветанов и се надява да се срещнат в близко време. Първият испански политик, който поздрави Цветан Цветанов за удостояването му със Сребърен кръст, беше евродепутатът и член на Комисия по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи в Европейския парламент Аугустин Диаз Де Мера. На конгреса на ЕНП в Дъблин, Аугустин Диаз Де Мера благодари на Цветан Цветанов за успешното сътрудничество между вътрешните министерства на Испания и Бъгария по негово време и му пожела още много успех

Треперете комуняги- Бойко се завръща. Аз уважавам комунистите , но мразя комунягите , каквито са Станишев и Местан

другия герберски комунист от възовското БКП другаря Росен Асенов Плевнелиев.

Давай Бойко. Да нашляпаме Станишко , Местанчо, Барекчо и Воленчо.

Бочко е политичски труп, на който му остана само педерастията.

никому ненужни педерасти.

Много ме възрадват дърти комуняги, когато се отвръщават от комунистите, от милиционерите и т.н., а после гласуват с две ръце за тях.Изпадат в еуфория, когато се чуе,че Плевнелиев е бил комунист - не е доказано, а гласуват за тези потомствени комунисти. Но как така - някакъв си там неизвестен комунист ще е Президент - това е място само за комунисти от сой!

Идвал е, от както имаме ново правителство никой от ЕС политицие вече не идва в БГ. Никой не иска да си цапа името с корумпираните ДПС/БСП изроди.

Любов от пръв поглед, какво да направим като се обичат, да се взимат и това е.

Правете любов, не политика!

Това на снимката си е жив срам! За Боко разбира се! С дела и думи като неможе да блесни, опитва с поза!

почти същата снимка от преди 30 години,на която се целуват Леонид Брежнев и Ерих Хонекер.Мен лично двете снимки ме отвращават.

В Европа е прието да се оказва подчертано внимание на олигофрените, идиотите и видимо ненормалните. В това отношение прегръдката на Юнкер на българската мутра с гладък мозък Борисов и типично сълбитие, което се тълкува повратно от нашата радикална десница. Като внимание. Ама не е . По този начин на малоумния Борисов е оказано внимание, за да спре да се изявява по трибуните на събранията на ЕНП. Боже, какъв срам е тази педерастка прегръдка!...

Юнкер наруши протокола. Прегърна единствено Бойко Борисов. Това е поредният успех за България в областта на братските прегръдки.

Юнкер знае при кого да се спре .... Гейберастка работа!

бат бойко го е скършил в кръста ,а тоя как е подложил спарена шия имам чувството ,че бат боко му го е вече отцепил и тоя е в оргазъм!

Ама мъже нали не се целуват?

Мда, типична целувка по брежневски :)) Браво на нашия велик лидер и твърдолинеен комунист, другаря Бойко Борисов!

ЩОМ ТОЛКОВА СЕ ОБИЧАТ ДА СЕ ВЗЕМАТ И ДА СИ НАПРАВЯТ ЦЪРКОВЕН БРАК С ВСИЧКИТЕ МУ РИТУАЛИ

За отбелязване е, че г-н Юнкер като премиер на Люксембург е решил социалните проблеми там и би бил полезен за всички представители, които не са ги разрешили ТРАЙНО !

На какъв език Боко е пожелал успех на Юнкер? Нашето момче си е гальовно и обичливо - помня как прати въздушна целувка на Меркел. Гледах го как милва Тимошенко. Такъв е наш Боко - знае мурафети...

Боко не си поплюва. Докато други само се ръкуват. Той направо целува. Без значение дали е мъж или жена/справка Меркел/. Боко ползва типично мафиотски приьоми - прегръдки и целувки.

Леле..е тоя ще се насере сега

...ужас...олигофрения...възраждане на порочното и загубено минало...Hароде мисли!

"Според него, Жан-Клод Юнкер е невероятно подготвен човек, в същото време е над 27 - 28 години премиер на Люксембург." СЪЩО КАТО ТАТО, ЗАТОВА ГО ПРЕГРЪЩА! 27-28 ГОДИНИ НЕСМЕНЯЕМ - НА ВЛАСТ! еБА СИ ДЕМОКРАЦИЯТА!!!!!

Защо се мъчат Прави, а Не си Полегнат.

Колко ми приличат на Тодор Живков и Брежнев!

А дали е така, кой, кой ще ни каже?

Леле ако Юнкер попада в 6те% мъже с два полюса, ББ ще се изяде, все пак той си е сам и по-добре ч...я отколкото такава страст.

Да, много тролове плюят по Борисов.....Питам: Сер-гейчо, Местаноглу, Сидероглу, Капутов, Куневица, Гоце и други"велики" политици КОГА СА ПОЛУЧИЛИ ПРИЗНАНИЕ И ПРЕГРЪДКА, освен от Москва??? Никога, затова злобеете.

каква целувка! каква любов!!!

Досущ същата целувка като тази от известната снимка на Брежнев и Хонекер от времето на Соца!

Докато платените (или тъпи) викачи бръщолевят за западните монополи, които ограбват България, ограбените пари тихомълком бяха пренесени във Виена и Люксембург, като Люксембург специално е любимото седалище на фирмите "инвеститори" в България, заради законодателството, което позволява пълна анонимност на капиталите. Регистрирани по 100-200 "фирми" на един и същ адрес, номенклатурните капитали (по народному "парите от куфарчетата") се радват на люксембургското гостоприемство и Люксембург се радва на тях. Така че има защо да се прегръщат горещо тия двамата юнаци, ама на вас само гейове и х*йове са ви в главите, та затова не виждате по-далече от собствените такива.

Бате Бърборко май е врътнал резбата.

Ганьо балкански идиот.

Добре дошли в евроГейския съюз !! Много, много страстна целувка, вижда се как боко олизва шията на юнкера, какво ли е станало след това през нощта можем само да гадаем !!

От коментара ти, май се вижда как олизваш г.за на Станишев.

Какава връзка има тук Станишев, обсъждаме любовта между боко и юнкера !!!

Стига простотии!Колкото повече се коментира тази глупава снимка-толкова повече се принизявате.Всеки може да говори гнусотии, но трябва ли....

Виж сега, боко е лидер на една от големите партии в Бг, нормално е хората да искат да знаят каква му е сексуалната ориентация !! А тя е ясна - чист гей !! Това да се целува , и то на обществено място е повече от доказателство за това !! Дръжте си го този гей за ваш лидер, просто го дръжте настрана от нормалните хора и народа !!

Стига вече! Не гледайте само как се целуват. По-важно е къде е ръката на Бойко? Какви опипва Бойко Борисов с дясната си ръка? Нещата изглежда много са напреднали...

Даже вече се замислят за децата.

БОЖЕЕЕЕЕ!!! Юнкер до момента сигурно още е в банята- не може да се отмие!

Не искам да намеквам нищо, но целувката ми се вижда твърде страстна...навява едни такива съмнения...и тези двамцата много ми приличат на Тато и Брежнев...

Тато и Брежнев го правеха със страст, в устата и си пускаха език даже.

big_uncle@dir.bg

Да де - ама после Брежнев поне пускаше петрол без пари - а от Юнкер какво ли ще получим?

ТОЯ Е ПРЕВЪРТЯЛ РЕЗБАТА НА ТОВА "НИВО"?????

ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ?ВЪВ ВСЯКО НЕЩО ТЪРСИТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ.А БОЙКО И АЗ ИСКАМ ДА ГО ПРЕГЪРНА,ГОТИН Е.

ТО Е МНОГО ЛЕСНО, СВАЛЯШ СИ ГАЩИТЕ.... И ПОСЛЕ НЕ Е ПРЕВЕДЕНО

Не е много хубаво да те снимат така, но забравихте ли нашите най-лични "ръководители" от недалечното минало как се мляскаха в устите с "братушките". Но тогава никой не смееше да коментира...

Борисов е уважаван и тачен политик в Европа и света. Навсякъде е посрещан радушно и приветстван с радост. При Станишев е обратното. Този човек се прочу с лъжите, кражбите и многото си деца, които не са негови. Съпартийците му се чудят, как да се отърват от него ...

ПФУ

Ще се съглася, но ако ми изброиш колко европейски държавни глави (примерно) са го поканили, да речем, през 2012 година. Моля да не се изброяват посещенията в САЩ, тъй като те са просто за получаване на инструкции и нищо повече.

Станишев никой, никъде, никога не го е канил

ББ нямаше ли е с ЦЦ една такава снимка?

Честит 8-ми март како Бойке М. Борисова.

Бойко, че не разбира от икномика не разбира, че не е наясно с държавното управление - факт е, че беше слаб управляващ- не може да се отрече, но...... но как се целува с мъже?!?! Може би само това умее добре...

И да лиже задници в посолството на САЩ.

Това вече не е умение! Това е талант, дар божи.И в милиционерското училище е бил същия. Ха-ха-ха-ха

Интересно кой кого ще ......Аз залагам на Бойко-наше момче-ни акъл ни образование му пречи, а е и по-як.

Той се надява нещо лично хубаво да му се случи от българска страна.

Тия двамата на картинката да не са пезевенковци?

Истината е ,че България много трудно някой може да я измъкне от това положение в което е..Лошото е...,че позволяваме да ни закопават още по надолу..Тъжното е,че не сме единни..и позволява ме да ни манипулират и да ни настройват един друг..като така им правим услуга.Киснат си в парламента и си вземат по 200 лева минимум на ден , а ти българино работи за минимума 340 лева на месец и се радвай, че това правителство е направило нещо за теб.. и вие пенсионери..които цял живот сте работили и някой ви е изпапкал парите за пенсия..радвайте се на големия процент увеличение на пенсиите си и чакайте до другите избори пак да се сетят за вас..и да ви обещават Живковото време...

Иве, честно казано, Живковото време ми липсва. Не за друго - но тогава хранехме само една партия...а сега колко са - последно бяха 44, ама най-вероятно са се размножили още...