Откриха булевард ”Брюксел” предсрочно

Този мост е красноречив, нагледен пример за разликата в работата на предишния кабинет и сегашния. Това каза при откриването на реновирания булевард "Брюксел" министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Откриха булевард ”Брюксел” предсрочно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно как този човечец от ГБС беше много черен като строеше за тройната коалиция, а сега като строи за Бойко е най великия... Забрави ли Бойко за най скъпото околовръстно, за най скъпата спортна зала, а защо не и за бул "Цариградско море" - дело все на ГБС...

Браво!

Бате Бойко, моля ти се като на Дядо Коледа, ела оправи и бул. "Рожен", че ще се удавим някъде из дупките. Вярно той не води за Брюксел ама и ние за разлика от тебе рядко ходим там. Ние си караме из БЪЛГАРИЯ.

Платените червени кратуни намират повод да плюят и когато нещо хубаво се е случило.. Ама така само дигат рейтинга на премиера. Нормалните хора оценяват усилията и постиженията. И се отвращават от черногледството и безсилната злоба на "Другарите"... Впрочем, никога не съм членувал в партии.. А и дори не познавам човек от ГЕРБ... Просто мисля с главата си...

Първо до видим за една седмица дали ще бъде отново затворен булеварда като магистрала Люлин! И, второ далаверите на Господин премиера са в магистралите! Цял народ вече го знае сами Вие не искате да повярвате!

Вчера минахме от там. На отиване всичко беше добре, но на връщане "любезно" бяхме упътени от полицейска патрулка към циганския кв. ХрБотев. Малко горчи от толкова хубаво.... Защо откриват нещо , което не е съвсем готово!

На магистралите майката им е в откриването им....

Интересно кой ли е бил предишният кмет-кърпач .... що Финдъкова не земе да му спретне една ревизия и да му изкара котараците....

Вече ми се повръща като го видя или чуя този пожарникар НЯКОИ ГО НАРИЧАТ ПРЕМИЕР МОЖЕ БИ ЗАЩОТО Е ПЪРВИ ПРЕД КАМЕРИТЕ.Моля всички медии не му давайте думата няколко дни за да си почине измъчения народ от тази мутра(в смисъл сурат т. е. лице) и от този глас.

16 милиона лева са далеч от понятието "икономия", но както и да е. Поне са отишли целесъобразно,че този мост наистина беше един лош символ за България и връзката й със света.

Значи да уточня, че като цяло харесвам Борисов и правитеството му, въпреки че не съм гласувал за него. Това, обаче, което ще кажа, е че със сигурност никога не бих гласувал за кмет за Фандъкова. Тази жена определено бих казал, че е най- малкото некомпетентна. Тази година за разлика от почти всяка друга лятото не бе ремонтирана нито една централна улица или булевард. Да не говорим за малки улици по центъра. Поне малко ПР да си беше направила тази жена както предишните кметове. Осветлението си остава все така в доста плачевно състояние. Например на Орлов мост има три огромни осветителни тела с по 15 крушки всяка и от тях светят общо 2 крушки. Въобще освен метрото, което се строи от десетки години какво друго се прави? Амии едно нищо. Може Софиянски да се нагуши яко, но поне той докато беше кмет особено 1вия и 2рия мандат направи страшно много за София. То не бяха площади по негово време, булеварди се рамонтираха, метрото се пусна, фонтани, градинки и какво ли още не се оправи. А сега какво? Едно голямо нищо се прави за нашата столица. Ами вижте на какво приличат повечето тротоари в София- трагични са. Отидете в една Гърция и вижте какви са там тротоарите- едва ли не от мрамор са. За улиците за всички е ясно- ужасни са. Амии нали уж ни пуснаха еврофондовете. Амии хайде де искам да се рамонтират улици булеварди да се строят надлези, подлези, да се облекчат задръстванията. Да е светло нощем като в Западна Европа. Кога ще стане това нещо? Кога ще видим реален резултат от тези еврофондове?!?

Човека скоростно източва останалите пари в държавата и еврофондовете. Като започнал да пресъхват, ще каже че народа не го уважава и Ще си бие камшика. Тогава тежко на всички нас, НО Е НЕИЗБЕЖНО, ЗА ЖАЛОСТ. Господ нека да ги съди и В АДА ДА ГОРЯТ !!!!!

На ден откривам по два обекта за първи път, по три обекта за втори път и по четири обекта за трети път, похвали се пожарникарят.

Колкото повече магистрали открива пожарникарят, толкова повече магистрални проститутки ще има в България, и съответно повече сифилис!

Сега остава да, открие и нещо в провинцията не само в София, България не е само София, нищо лично просто за другите градове нищо не се прави и всичко е на прага на разрухата.

Наглият пожарникар не го ли откриваше пак преди няколко години като кмет. И тогава почти веднага пак с епоявиха дупките. Няма ли кой да го съди за предишния псевдоремонт този смешник - охранител, бе? Страхлива и продажна съдебна система!

it nerd

Да ме извинявате, но потърсете в интернет за булевард брюксел ремонт 2005 и ще видите, че ремонта на булеварда беше ПР на Мутафчиев за новото летище и някакви игри имаше, до колкото си спомням. За това бързаха да го направят и работеха денонощно за сътворяването на една крива нива. А през 2006-та Бойко каза, че ще сезира прокуратурата за некачествения ремонт. Така, че Бойко няма нищо общо с този ремонт, като не помните си записвайте или вижте в интернет. И мога да кажа браво на Бойко, че направиха моста толкова приятен. Трябва и цялото Цариградско да стане шумоизолирано. Относно настилката, наистина можеше по-добре.

А бе това не беше ли бившия булевард "Москва"?

Л. Живкова, който в бъдеще ще е изцяло еднопосочен и ще се казва Збогом (по Ст. Данаилов)

Б.Борисов си е абсолютен егоцентрик, освен че е самолюбив комплексар..има нужда от ежедневно и ежеминутно показване по медиите..и да си го "мери" с бившите...всъщност да го прави по-активно, защото следващите избори са близо..и със сигурност ще изберем друг "новак", който да ни учи на наш гръб

По мое време откривахме заводи,училища,язовири,ТЕЦ-ове,АЕЦ и хората работеха.Ликвидираха ги..Дано дойде време отново да се строят обекти за хората,не само за капиталистите.

ei covek ne moje da gi zadovoli tezi balgari ve!! aman!!

Ако бях на мястото на Борисов бих изчакал малко със самохвалството. Поне от опита досега или пътя е на бубуни или се срива при първият дъжд.

тои златен този ремонт: 4 км - 1,9 млн. граби гербер граби

Уважаеми дами и господа ! С този мост и това рязане на ленти, г-син премиера иска да ни покаже накъде трябва да се запътим за да се измъкнеме от мизерията. ББ , знаем че спасението е в чужбина, но какво ще правите вие когато в тази държава останат само цигани ? От кого ще взимате данъци ? Дано дойде по скоро този момент.

До кога драгият ми г-н Борисов ще кълне предишните? Този момък ляга и става все с предишните на уста. Те че бяха разбойници, бяха, ама хайде стига де! Разбрахме вече! Пък и бул. "Брюксел" сякаш не е от работа на държавата, а на столична община, щото не се намира по средата между Пловдив и София. Пък и колко години господина беше кмет на града преди да стане МП? И какво направи за периода на кметуването си? Гледам из града ни една дупка не е останала, завода за боклук весело преработва отпадъците, а по улиците живо бездомно куче не е останало, на градския транспорт могат дори Токио и Париж да завидят...мда, пак предишните виновни...Абе да вземат да отворят един номер за SMS-и та да му купуваме ножици, че от много рязане на ленти бързо се изтъпяват...

Докато не увре кратуната на българина, че комунистите съсипаха държавата преди и след 89-та година и спре да гласува за тях! Сега разбра ли?

Абе на вас и заплатата да ви удвоят, ще мрънкате, че трябвало да е с повече :D

И отново се мярка олигархът-строител др.Симеон Пешов-вечно около кацата с мед,вечно около властта и вечно печелещ всички обществени поръчки.Комунист,играч,олигарх,хитрец на прехода,богаташ на 20 годишното статукво,казионен "предприемач,селянин от Белчин баня,комбинатор.Това е лицето на нова България.Такива като него просперират в "държавата" България,а младите бягат от тая кочина,в която главен свинар е Пешов.

Много точно казано, не знам защо другите хора изразяващи мнения по форума пропускат този факт, може би не знаят кой е Симеон Пешов един от най-големите комбинатори окрали парите на хиляди хора работили за Главбулгарстрой в Русия.

Поредната схема за източване на пари.16 000 000 лв това е огромна сума може би нов мост да направят е по евтино но не Българска фирма и не с търг.Тези който строяха като луди жилища където трябва и не трябва сега строят с държавни пари пътища.Скоро няма да има кой да мине по тези пътища освен каруци

Хората с право питат "този мост не е ли в София,и гн.Борисов не беше ли кмет?защто не го оправи тогава?" А аз си спомням, че същият Борисов вече го е ремонтирал. Та каква стана тя? А и 16 млн. за тази къса отсечка? Но нали по този мост пристигат гостите МУ от Брюксел, а че цялата София е в дупки изобщи не им пука. За софийските улици няма пари.

стига сте ревали ,това си беше срам след кацането от някоя дестинация да се мине от там моста с дупките и блоковете с шарените тераси и прането

16 милиона за булевард Брюксел? Кое струва толкова, асфалта ли, работната ръка ли, машините ли? Ето за това няма да има пари за образование, наука и медицина.

евалла - сега е ред И на бул ЕВРОПА КЪМ КАЛОТИНО НЯМА ТАКАВА МИЗЕРИЯ С ТАКОВА ИМЕ.

То принципно и такъв буевард в София няма като име от няколко години, ма защо ти е да знаеш? От Сточна гара до Толева Махала се казва бул. Сливница, после е Драгоманско шосе. Обаче точно хора с твоите познания и интелект викат "евала". Лошото е не това, а факта, че по закон можете да гласувате.

УТОЧНЕНИЯ ОТ СОРТА КАК СЕ КАЗВАЭТАЯ ИЛИ ОНАЯ ОТСЕЧКА КЪМ КАЛОТИНА ЗА НИКОЙ НЕ СА ВАЖНИ - НАТАМ ПЪТУВА ПОТОК ХОРА НЕ САМО БЪЛГАРИ. И ПАК ПОВТАРЯМ - ТО Е ЕДНА МИЗЕРИЯ НА ИЗЛИЗАНЕ КЪМ КАЛОТИНА - ВСИЧКО ДРУГО Е САМО ДА СИ ЧЕШЕШ ЕЗИКА , ЗАПОМНИ - ТОЧНО ЗА ТОВА СЕ ГЛАСУВА - ДА ВИЖДАШ ЧЕ СЕ ПРАВИ НЕЩО. СЕГА ИЗЛИЗА ЧЕ ТИ Е ПО ВАЖНО КОЯ УЛИЦА КАК СЕ КАЗВА И КОГА СЕ Е ПРЕКРЪСТИЛА - СЪЩИНАТА ДРАГИ ГЛЕДАЙ, А ТЯ Е МРЪСОТИЯ И ЦИГАНИЯ ИДИ ДОТАМ ПЪК ВИЖ. ТВОЯ ФАНДЪКОВА!

Втори ремонт за 16 милиона от парите на пенсионери и болни.Само хвалипръцко може да си позволи да се рекламира.

Бойко всичко е добре! ....само по скромно не се фукай! Смешно е! Нека хората говорят за делата ти!

БОГ да пази премиера на Република България- Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

хапчетата бързо!!!!

ахахаха да

Абе него има кой да го пази, ама тебе кой? На господ само туй му е работата, да пази Борисов....по-скоро тебе трябва да пази, че току виж си се удавил в слюнка от екзалтация и душевен оргазъм.

Наистина режем ленти и това е прекрасно,защото до преди 1 год.режеха само доходите на хората,биеха протестиращи срещу убииствата студенти и си тъпчеха гушите и сметките в Швейцария!Така е,ще режем ленти и ще продължим все така,да режем ленти!Някой трябваше да го започне това рязане на ленти!И такадокато станем като другите страни в Европа,когато там са рязали ленти преди повече от 30 г.Тогава у нас не се режеха ленти,а се режеше бъдещето на българите!Пародиино се изпълняваха петилетки,ударнички работеха по на 40 стана,режеха глави извисили се над другите!Изобщо пак рязане ,но не на ленти!Е какво,и това ли на комунистите не харесваче се откриват нови обекти Заводи,на търговията,нови булеварди,летища...Е пък ако не им харесва свят широк,има страни като Куба и Сев.Корея където не се режат ленти да ходят там!На мене това рязане на ленти пък ужасно много ми харесва и ще стоя тук ще гледам и ще се наслаждавам на рязането на ленти!Все така Бойко,продължавай да режещ ленти!Благодаря ти!

ела се прегледаи доброволно, да не те докараме насила

На кои хора до преди една година режеха доходите??? На лекари, на даскали, инженери, икономисти? Доходите в нашето семейство (а сигурно и в повечото семейства в БГ) спаднаха след като ГЕРБ дойде на власт! А за гуши и сметките в чужбина по-добре питай Цветелина Бориславова. Доста съм живял в Зап. Европа, но подобно ударно рязане на ленти и то по всеки повод там не съм виждал. И найкра, не смятам, че всеги помияр може да казва на хората къде да живеят. Аз лично ходя на почивки в Куба и съм много доволен.. Впрочем, защо не погледнеш в световните класации - къде сме били и къде дме сега?! В ежегодната класация Индекс за човешко развитие", България се срина до 61 място (доста по-надолу и от Куба) до нивото на Панама. Водещите световни експерти коментират, че "България губи позиции в сравнение с останалите страни в индекса по всеки един от показателите, което се отразява и на крайния резултат"Само не ми казвай, че съм лош комунист, защото аз съм от дясната страна на барикадата. Повярвай, не ни чака добро докато ни управляват Бойко Борисов, Волен Сидеров, Цветан Цветанов, Искра Фидосова и стругарката Цачева

ИМАМЕ ЕДИН ПРИЯТЕЛ, КОЙТО КАЗВА, ЧЕ ТЕЛЕВИЗОРА МУ Е ОЛИГАВЕН ЦЕЛИЯ, ПОНЕЖЕ КАТО ДАВАЛИ Б.БОРИСОВ НА ЕКРАН ТИЧАЛ ДА ЦЕЛУВА ЕКРАНА И В КРАЙНА СМЕТКА РЕШИЛ ДА СИ НАЗНАЧИ ДОМАШНА ПОМОЩНИЦА ДА МУ БЪРШЕ ТЕЛЕВИЗОРА, ЗАЩОТО САМ НЕ МОЖЕЛ ДА СМОГВА.

Помощ!!! Не мога да спра да се смея. Ама моля ви, недейте така, ще умра от смях!!!

Пак ленти режем. Пътища, пътища, а то кой ще пътува по тях като българите изчезват. Не се ли случат реални антикризисни мерки със съживяване на производството и ръст на така неглижираното вътрешно потребление полза от магистралите за ГЕРБ няма да има. Все нещо може да се направи. Има си все пак работеща държава. Не може да чакаме само пазара и ЕС да ни изтеглят.

ББ в ролята на режещ лента. Жалко че само да държи ножица го бива

Бойко Борисов го бива да реже лентички! Стига сте го критикували - ако можете, режете вие лентички, да видите колко е лесно!!! По това си приличат с Тато. И Тато можеше да реже лентички. А, и да прави първи копки с лопата! Виждал съм го по телевизията!

Тато режеше ленти и откриваше заводи, болници, училища! ББ открива сфетофари, покриви, пешеходни пътеки - виждал съм го по телевизията! Утре може и някоя боядисана пейка да открие

16 мил за ремонт на един мост ... после някой говореше какво за какви пари се правело при предишните :)

Щом една "бивша" мутра ни управлява и ни се подиграва по такъв просташки начин, а рейтингът на другаря Борисов все още не е 0 / нула /, то значи народът ни все още е прост :-))

Между крадливи комуняги в комбина с резани пушки, винаги бих предпочел "проста мутра", която строи пътища... А на теб щом не ти харесва - бегом към северна Корея - там скоро чичо Сам ще дойде да оправя "мъже" като теб...

докато се пенявиш пред компютъра,обърна ли внимание ,че жена ти е излязла?

Абе тоя виждал ли е някога читав път?! Минах по тоя мост преди 2 седмици по вече ремонтираното платно (другото още го правеха). Да, наистина са монтирали шумозащитни стени - това трябва да се направи и на много други места в България. Но качеството на пътната настилка е далеч от европейските стандарти. А шахтите изобщо не са оправени.

Браво баце ! Комунягите откриваха чешмички и пак не са доволни! Не забравяй -бой през крадливите им пръстчета,докато завият на умряло по форумите ....Още 2 пъти по 4 години,баце !!

Казах ти преди да си пиеш хапчетата, "баце", ма не го правиш и това си е. Подпис : Друг Русенец - НОРМАЛЕН РУСЕНЕЦ!!!

Тато режеше ленти и откриваше заводи, болници, училища! ББ открива сфетофари, покриви, пешеходни пътеки - виждал съм го по телевизията! Утре може и някоя боядисана пейка да открие

Пак ли си ти?! Повтарям, хващам се на бас, че не си русенец, а някакъв примат от русенските села. Русенците са образовани и интелигентни хора.

Аню Ангелов днес отишъл да открива булевард. Що не отиде на закриването на 4 поделения при останалите хиляди хора на улицата?

Или си военен или си комунист - и в двата случая лошо. На България не й трябва 45 000 армия, на България не й трябва Армия. Доволен съм, че данъците ми няма да отиват за 4 поделения здрави и прави хора, които вместо да работят тренират за война, каквато или няма да има, или да има нямат шанс да спечелят, а най-много да се сражават не повече от половин ден. Не са важни хората вече, а оръжията. С парите да купят самолети, танкове.... Но най-добре да ги дадат за образование или здравеопазване ;)

А бре, ти наистина си грух. За какво се радваш - за това ли, че парите ти ще отидат за циганите. А на това, да няма армия, може да се радва само нискочелен индивид или индивид с прасещи мозък, какъвто е твоят мозък. Леке.

който не храни своя армия,храни чужда...

Ти си луд за вързване.Просто си неподготвен.Погледни статистиката за армийте на Сърбия , Гърция и Турция и като капак Румъния.После говори дали е случайно това

този мост не е ли в софия,и гн.борисов не беше ли кмет?защто не го оправи тогава?

...Щото сега му се вързват на тъпотиите.

така беше, ремонт който не издържа и един сезон, набързо направен по времето на кмета ББ. И все се чудя защо медиите нищо не споменават за онзи калпав ремонт на бул. Брюксел. Всъшност няма какво да се чудя......

Ремонтът на Цариградско заради калпавото изпълнение, все още не е платен. И няма да бъде заплатен, докато не се изпълни по европейски стандарти.

Тогава му пречеше тройната коалиция! :)

За съжаление този път е доста неравен дори и след ремонта. Шахтите продължават да са поставени лошо и колата дрънка през тях. Същото е и на Орлов мост, където асфалтът съвсем се накъдри и станаха коловози.

а да си видял нещо да е свършено като хората от това правителство?

Брей, да му се не види! Дедо ти на нивата с трън си е връзвал потурите преди да се качи на волската кола, на теб ти дрънкали капаците на шахтите! Я сиктир!

Ами добре,че си ти,Вожде и Учителю наш,та да оправиш всички вътрешни и международни батаци.Парите за магистралите и мостовете ги даваш Ти,от джоба си.Твоят и на Цветелина.Това,че един народ,юнашки изтърпя изврашенията на прехода,така щото сега да сме член на НАТО и ЕС,нищо не значи за теб.От Теб започва всичко.Що за болнаво самочувствие,славолюбие на фона на тотална некомпетентност.