Борисов: Няма ”Южен поток”, има хъб ”Балкан”

„Южен поток” отдавна е закрит, има европейски газов хъб „Балкан”, това са две различни неща, заяви премиерът Борисов във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма ”Южен поток”, има хъб ”Балкан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

митов отряза борисов за хъбчето

Докато не се натикат в затвора всички депутати участвали в парламентите през демократичния преход, и не се разбията обръчите им от фирми и олигарси, нищо добро няма да се случи на тази вече територия! Това интелектуално чудо на вселената, от къде ще вземе газ за гъзовия си х*й???!

ЛЪЖАТ Тази година завод за полупроводници, догодина за цели проводници!" (из реч на Тодор Живков при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград) "Да се снишим, докато бурята отмине" (Из реч на Тодор Живков по повод т-нар. "перестройка" в бившия СССР)

Реджеп Таип Ердоган е велик политик.При него няма етническа толерантност, език на омаразата и екзактност.Има интерес на нацията и държавата.Нашите политици да вземат пример от господин Ердоган

"След реализацията на проекта за морски газопровод към Турция, тези пари ще преминават през(3 млрд. евро )Турция, а не през България",. Турция става голяма транзитна държава и през нейна територия ще се пренасят над 60 млрд. куб метра руски газ. Това без съмнение повишава геополитическия й статут в ре. Драги сънародници от цялата работа с "Южен поток" ще спечелят Турция и Гърция а ние па ще бършем сополи.гиона.

Голям политик е Ердоган.Дали обимча, или не обича християните ? Кой мюсюлманин ги обича ?Само тази седмица направи няколко хода, които доказват горепосоченото: 1.Изгони Байдън и Нуланд от 7 с думите-Дошли от 12 000 км. да се разпореждат как ние да нападнем Сирия 2.Сключи нов договор за увеличение на обема от 14 млрд.м3 на 18 млрд.м3 газ за Син поток, който излиза на терминал в Трабзон. 3. Сключи нов договор за увеличаване проектната мощност на новата им АЕЦ, която е 100% Руска собственост. Така Турция ще бъде новият енергиен разпределител за Европа и за газ, и за ток.

По добре 16 губерния на Русия, отколкото заден двор за отпадъци на ЕС, както в момента е България. Но това е въпрос на вкус. Честити Ви реформи Българи. С това само се започва. Идете пак гласувайте за тия българоубийци. Да ухажват Ердоган, че от него ще купуваме руската газ.

Няма мотоциклет Балкан, велосипед Балкан, мотопед БАЛКАН та щяло да има хъб Балкан хахах. За сега има айран Балкан, но го прави турска фирма!!!

Кичо

Бре на хъб го докарахме ам газо от де герберастите бъркат газ и гъз .....

Няма "Южен поток". Има само един гол ..й - безкористен подарък от САЩ.

Какви потоци, какви 5 лева, кой те бръсне за слива тебе!

От статията става ясно, че няма "хъб Балкан". Измислици за пред гербаджиите. Пък то и няма такава дума в българския език, има една с три букви и започваща с "х". Е, такова заглавие щеше да е вярно. Х..й Балкан!

Бойко,Бойко,голям си наивник,не разбрали че никой не го интересува твоето мнение,ти си един шут.Няма да има Южен поток,няма да има виртуален хъб Балкан,няма нищо да минава през държавата ни,само пропаднали бежанци които пускате за жълти стотинки.Вече никой не те гали по главичката куха,западнярите си гледат техните интереси.Когато руснаците ти правеха оферта,ти ходеше да лижеш г.зовете на Брюкселските п.дерунгели.Късно е.Очакваме само каква опашата лъжа ще сътвориш за оправдание.

Шило

Нашият какъв хъб сънува?

Няма южен поток, няма белене, няма ги парите, няма я КТБ, няма работа, няма образование, няма здраве... няма КОЙ...

Не разбирам само какво прави на такава среща Т. Дончев и как тъй точно той отговаря за енергийната политика, след като е завършил философия! А, сетих се! Той май щеше да става и финансов министър. Оказва се, че който е завършил философия става за всичко - така беше и при Т. Живков. Имаше няколко капацитета, все философи!

Стига с тези Бай Тошови номера ,"сега завод за полупроводници , а догодина за цели , петилетката в съкратени срокове , техническа нация и още много дрън дрън та пляс ,те това сте комунягите, тука има тука нема.

Боби Би щял да налага вето на ЕС, ако не подкрепят газовия хъб ? Ами налагай го, ама имаш ли топки ?

Направо ембарго и забрана за тътрузене тук на брюкселски зелки и Маккейновчета , Клинтънки и разни други паразитообразни ще наложи , а дано ама надали. Изхвърля се нашичкия би казал някой , като чикия на пясък. Вкара каруцата в блатото и взе да се репчи , щото ония се самоошашавиха и сега не им е до него.

Бойко, само едно уточнение-то и хъб 'Балкан' няма!

Искам да знам, каква е концепцията на т.нар. българско правителство относно източниците на газ за този газоразпределителен център! Кой този "всеки", който иска да си прекара газ?

Не всички гласували за герб - са стадо,разбира се ... Те са излъгани хора - повечето.. Но ръководсвото на тази банда , групировка - е супер, екстрено СТАДО - без изключения , меко казано...) Едно стадо - от няколко десетки селски тарикати - ръководят България .. Стадо, добре подбрано от ДС факторите , дъртите червени мутри, които ни го пробутват - да ги избираме ... Меверджии, сименовци, озъбени нискочели екземпляри, вифаджии и натурални мутри , - заедно с един куп плужеци - куневи, лукарски, и сие ... Дори патрЕотите на симеоновци - се опитват , от време на време- да се РАЗЛИЧАВАТ по НЕЩО ...) Но, горните - НИКОГА и по НИЩО не се различават от ..мислите на бонзата..) Дори такива, като румянка и сие ..)- средно Ентелегентните ...)

И още един парадокс .. Куневата , лукарски, ненчев били водачи на ДРУГИ партии:) И те така добре се вписват в това СТАДО, че не можем да ги различим, дори . .Има ли разлика между тях и факторите в ГЕРБ-а ..?? Някаква, малка , незначима, дори :) Някакви мнения , ИДЕЯ , предложение- ИЗВЪН тези на Бонзата ?? Има ли ???:) Пълни безличия, които са загубили и човешкия си облик, и нормалнота разлика - която има между индивидите , дори, ....с две думи казано .. И всички ТЕЗИ искат да ги приемем, за умни, експертни, знаещи какво правят :- лилета, румянки, куневи, захариеви,и прочие калинки ... АМИ щом ЛЕТВАТА , нивото, което ви РЪКОВОДИ , е ТОВА на ЦЕЦО и Рапона , , какво да си мислим ??? Какво да кажем за тяхната експертност, ниво, професионализъм ?? НИВО - до което им е разрешено - нивото на Боко Рапона и Цецо от вифа ...) BIG AL

Има и други парадокси ... В ръководствот на стадото - няма и напън някой нещо ДРУГО да измисли - ей така - за разнообразие ... Боко и съветниците му - които ги виждаме, КОЛКО струват :) - са над всичко и всеки .. Една мисъл, една глАва, един 'ум , и ..робокопи около него , озъбени за пари, разбира се ...) С две думи - тази група граждани НЕ прилича на Партия - а е парекселанс- банда , групировка , която има една воля- един водач, едно гуру - пред което САМО се кланят посветените от ръководството - и се КЛАНЯТ публично - за да ни убеждават, че и НИЕ , нормалните , трябва да правим същото:) На какво ви прилича, напомня ТОВА ??? Елементарен "".путинизъм "..) BIG AL

Друго искам тук да спомена ... Костов си имаше опозиция, противоречия с някои , сергея- в бсп - и той, дори тодор живков - имаше чат- пат опоненти , НО, Боко ??? Така е подбрал РЪКОВОДСТВОТО си на СТАДОТО , че са еднотипни, всички : Полуфабрикати, безлични , загубили човешките си разлики,дори , между индивидите ... Пълно единодушие, липса на ВСЯКАКВА мисъл дори - различаваща се от тази на..водача ..Бонзата има само думата :))) Така са вторачени в мангизите и лапането, че нищо друго не ги интересува .. И Рапонът с ангелски крила да се появи - те бурно ще го аплодират ..Нещо като Калигула - почти ...:))) Боко, предложи някой дръглив КОН - от маалите - за кандидат ... Твоите хора и за НЕГО ще гласуват ...Цецо, даже , ще ни обясни какви достойнства си ма ..ромския кон ...) BIG AL

А,КАКВА е разликата между двата проекта ,такава както и при ЦСКА и ЦСКА-София ли Променят се само ИМЕНАТА за да се УСВОЯТ-ОТКРАДНАТ ДЪРЖАВНИ пари ли ,ДРУГАРЮ Борисов Не е ли време да кажете колко са УСВОЕНИТЕ-ОТКРАДНАТИТЕ пари от Европроектите,за което ни СПРЯХА ВСИЧКИ Европари,другарю Борисов

Борисов участва с ролята на слуга в грозна политическа врътка срещу България. Ако Европа е казала не на Южен поток по начина, по който беше предложен, той защо не поправи начина? Ако в начина няма нищо нередно, Борисов защо не поиска от Европа да плати на България пропуснатите ползи?

Този на снимката МАХМУРЛИЯ ли е или са му задали неудобен въпрос?

"Президентът Путин в разтовора си с МЕН,много добре и ясно формулира,КАКТО и АЗ".....Това много ми прилича на следното==В казармата имахме един ФАТМАК,който говореше ="Ние офицерите от щаба и АЗ се събрахме и РЕШИХ да не гледат войниците след проверка ТЕЛЕФАЗИЯ.......""===Мили БЪЛГАРИ да виждате нещо едно и също в двете изказвания? ЗАЩОТО аз виждам нещо повече==ЕДНАКЪВ умствен багаж т.е. ЛИПСА НА ТАКЪВ!!!!!!! И допускате това същество да НИ управлява и да се гаври с целия НАРОД.Хубаво си помислете преди всякакви следващи избори.

Хахаха-хахаха !

Абе, този мин. председател на България ли е или е лукова глава?! Ако отиде да каже на Путин, че "това е решението на Европа, не на България", оня ще го отмине с презрително мълчание. А после се цупи, че БСП-арите го наричат куриер. Добре, де! Не е куриер, а виден европейски... разсилен (прислужник).

Комбинирано -министър-председател с лукова глава.

Толкова си може, това са му написали да говори и Той си го казва! Трябва да имаш капацитет, когато си на такава или подобна позиция, но в България вече повече от 20 години ни убеждават, че за политик се учи в НПО/фондация от типа "Отворено общество", "Америка за България", "Конрад Аденауер" и пр. демократични "централи". Това, комбинирано със "слушкай и папкай" издига, мандат след мандат, до "голямата политика" харизматични сладкари, пожарникари/мутри, Калинки и пр., които в нормалните години на "соца" нямаше да се издигнат повече от партиен секретар на ППО (първична партийна организация). Това не е даже N-ти ешалон на БКП, а N-ти и N-ти от алчни и "харизматични" безродници. Да заповядат Николай Младенов и Димитър Митов.

ПОГЛЕДА НА ТИКВАТА Е КАТО СЛЕД ПРЕЖИВЯН НОКАУТ. А КАКВО СТАНА С ЕДНОМЕСЕЧНИЯ СРАК КОЙТО БОРИСОВ СИ ПОСТАВИ ЗА РЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМА С ЛИХВИТЕ ОТ 320000 ЛВ КОИТО ТЕКАТ ВСЕКИ БОЖИ НЕН И СЕ ПЛАЩАТ ОТ НАС ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ? СКОРО ЩЕ ПРЕВАЛИ И ВТОРИЯТ МЕСЕЦ, А РЕЗУЛТАТ НЯМА! ИНАЧЕ ЗАЕМИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СКОЧИХА С 8,8 МИЛИАРДА ЕВРА НАДХВЪРЛЯЙКИ 13,5 МИЛИАРДА ЕВРА, ПЕЧАТНИЦАТА НА ЛЕВОВЕ Е ВКЛЮЧЕНА!! ЗА ПО МАЛКО ОТ ТРИ ГОДИНИ ПАРИЧНАТА МАСА Е СКОЧИЛА С 40%!!!!!! НА ТОВА КАК МУ СЕ КАЗВА!! ЦЕНИТЕ НА СТОКИТЕ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ У НАС СА ПО ВИСОКИ С ПЪТИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС!! ТОЗИ ИДИОТ ЩЕ ИЗГОНИ И ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН ОТ ДЪРЖАВАТА!!

знае че е срещу Русия и това за него е голяма драма.. от друго може да не разбира, но това му е ясно

Прочетете изказването на министъра на енергетиката на Русия Александър Новак. "Не обсъждаме България. За нас "Южен поток" няма" !!! КАКВИ ХЪБОВЕ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА СА В ГЛАВАТА НА ТИКВАТА?! ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГО ЧУЯТ , ТОЙ МИНИСТРИ ЗА ПРЕГОВОРИ ЩЯЛ ДА ИМ ПРАЩА! ЗАРАДИ ДУПЕДАВЕЦА БОРИСОВ ВМЕСТО ДА СМЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА РУСКИ ГАЗ ПОЛУЧАВАЩ ТАКСИ ЗА ТРАНЗИТА, ЩЕ СМЕ КРАЕН ПОТРЕБИТЕЛ ПЛАЩАЩ ТАКСИ НЕ САМО НА ТУРЦИЯ , НО И НА ГЪРЦИЯ!! ОТ ТОВА ПО ПАГУБНО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕ Е ИМАЛО!

Тази сутрин има бръмбари вглавата. Които си шумят. Може и да са семки.

"Борисов се закани да наложи вето на ЕС, ако България бъде заобиколена от руския газ" А когато "попръцкваше" против Русия не рева, а?

Вижте какво прочетох: "За повечето мъже това да имаш голям пенис се възприема като благословия, но за един млад мъж от Кения това е проклятие, което не му дава възможност да прави секс, съобщава "Дейли Мейл". Членът на Соренс Оуити Опио от Кения е десет пъти по-голям от нормалните размери. " Ако някой има координатите на това момче, нека бъде така добър, да ми ги даде, благодаря!

що не идеш до лъвов мост може да го намериш... ако ти е по близо иди до границата... където и да е, все ще ти нацепят браздата. хората казали: - голям залък лапни, голям к.у.р. не си пожелавай.

от неОсведомен Това ще бъде твоят подарък за възлюбеният ви Путин....нали?

А тебе какво толкова те вълнува Путин , като си затънал до гуша в туземната клоака или си мислиш , че като консумираш трохи от трапезата на властващите в момента това ще е вечно.

Искаш да ми влезеш на партия ли, сладур?

Детска радост бонбонки..ха.ха

И примат съм! И пИ.дал съм! Пра'я газов хъб мечтИчка, а отсреща няма хич тръбичка, празна-празна е тръбЪтЪ, тя търкаля се в горЪтЪ. /х2/ Припев: /х2/ И примат съм и пИ.дал съм, а на Вас и ма-ма.та i-бал съм, с чужди парИ пра'Я маги.С.рали, стигнал съм дори и във Симитли! Ебре-дебре! Хвърлям мрежа във водЪтЪ, ама нЕма я тръбЪтЪ, празна-празна ми йе главЪтЪ, ТЮХ, отиде ми мечтЪтЪ. /х2/ Припев: /х2/

неземният наш Боце цели три пъти с "фото" и дълбокомислени изказвания в заставките отдясно ? А някакви си Путин и СиДзин Пин, та и един роден генерал от немай-къде по един път ? О, извънемний ! На колене маа' ви мат'рял лош ! :))

Всякакви хъбове, мъбове и други гимнастики са безсмислени, ако няма постоянен и сигурен източник на газ. А такъв няма, още повече че Газпром продават акциите си и се изтеглят от България. Което ще рече, че интересът към тази територия е нулев. То е както цялостната ситуация в България. Всичко е безсмислено, ако в скоро време в България няма да има българи. Безсмислени са и магистралите и санирането на блокове с по-малко от половината обитаеми апартаменти и всичките празни тиквени приказки! А главни виновници за това са политиците, които ни управляват от 30 години насам! До един! Лошото е, че положението е неспасяемо!

Народееее .... !!!!! Кого избираш да те управлява ?

турця и рф не планират газопровод до бг.за какаво говорят и от каде газ?!от раиони с активни боени деъиствя ,от планирани нови находища,мечти,а не реалноста! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боце се наигра. До тук му стигаше акъла - до газовия поток и газовия хъб. От тук насетне е генерал Радев, който ще назначава служебните правителства

бб е враг на робите и агентна ФАЩ - ТОЛКОВА ГЛУПАВАЕ И НАШАТА НАЦИЯ КАКТО ТОЗИ КОИТО Е СЕГА АГА НА БЪЛГАРИТЕ

Имате ли нация вашата восточна орда.

Интересно ми е заплатите от 2ооо до 5ооо лв. на работещите в националната компания Южен поток дали още си вървят, макар проектът да е закрит? Подозирам, че отговорът на този въпрос е ДА.

Щом ти е интересно , значи не са работещи.

Никога не съм наричал Борисов - Тиква. Все пак е премиер. Но след последните му публични изяви за газови потоци и хъбове съм разколебан. И пак не мога. Тиквата е нещо полезно, ако се опече или се приготви тиквеник. А Борисов не става ни за едното, ни за другото. А за държавните работи е направо вреден

Aми те двамата с рп опорочиха за години напред и институциите, и полагащите им се титли......Cега поколения са нужни, за да се поправят нещата...

Въпросния хъб е само в розовите мечти на Бойко, някой да е видял план, карта , проект, участници!? Абе нещо реално което да покаже че такова нещо като газов хъб ще се строи у нас? :)

въз! въз! .... туркия!

Някак си ми се струва , че този човек искрено желае да поправи собствените си грешки изправен пред обстоятелствата настъпили от тях , но не може да проумее , че ще му попречи тъкмо това , което позволи да ги допуска въобще - капацитет , алчност във всичките и аспекти и много , много надценяване та собственото АЗ ,което е продукт на малокултурието.

С други думи войнстваща некомпетентност и простотия.

По-точно въпиюща некомпетентност и войнстваща простотия.

Този ББ наистина е чудовище. След като пътеки бил направил, сега се оказва че Южен поток отдавна бил е закрит... Така той предава всичко, въпреки че спирането на строежа бе съвсем не толкова отдавна и не съвсем окончателно. Толкова мъки от мизерията в България, толкова страдания и несгоди, намаляващо население, увеличаващи се задължения с всеки ден и взети от него нови заеми, но и това му е малко. Още искат. Не се колебае да зачеркне ей така всички проекти от десетилетие и да ги замени с общи приказки за създаването от нулата на хъб, докато по главно по икономически причини населението на България продължава да намалява. Защо изобщо се занимава Южния поток като цяло, след като само българският му участък ще ни носи приходи и защо се съгласява със замразяването от Брюксел на българският участък? След като бе осигурено финансиране при прекрасни условия, не обременяващи България с каквито и да било разходи, защо трябваше да го блокират? Какво пречеше строителството на българския участък до Сърбия да е в ход, заедно с отклоненията до Македония, Гърция и Турция и България вече да получава приходи от инвестициите? При това тези строежи няма да са някакви стотина километра като в Турция, приходите от които Анкара най-вероятно няма въобще и да забележи, а значително повече. Тези строежи по никакъв начин не пречат на разговорите и реализациите в бъдеще на проекти за нови хъбове, било то хъб Балкан, Марица или Пирин или някакъв друг. Тогава такъв е проблема? Може дори да се обсъди, както се и предлага, включването на финансови институции, които гарантирано в бъдеще да изсмукват всичко без няколко процента и да го изнасят извън България, като е със златото, с печалбите от приватизираните електропреносни и електроразпределителни системи или американските ТЕЦ-ове. Защо новия хъб трябва задължително да е върху руини, в този случай върху тези на проект в напреднал стадий на реализация, какъвто е българският участък от Южен поток?

Плюс е и това, че ако се завърши частта през България, чудовищата в Брюксел ще може да идат да провежда политиките си при потребителите, а нас да ни оставят малко на спокойствие, защото само малка част от постъпващия във Варна газ, ще се потребява в България. При това няма ощетяващи за България клаузи, ако газопровода работи под капацитета си на българска територия, а значи така може да изчакаме с печалба след въвеждането на участъка в експлоатация, ако някъде нещо трябва да се уточни. Но не, не можело. Ако трябва газ ще се докара до Австрия и Италия чак през Балтийско море или чрез заобикаляне през Турция, но не из през България, само не из през България, никакво отпускане на примката ѝ... Смайващо, до такава степен... Безумни расисти и фашисти! Ако се приеме, че отново на Запад системно се култивира силна и яростна русофобия, то колко силна е тя и българоомразата не я ли изпреварва? А може би към България насочена дивашка синергична комбинация от русофобия и българофобия (отчитайки традиционно съществуващите русофилски настроения в България) и за това така си патиме.

Южен поток е путински проект за енергийно задушаване на Украйна Хъб Балкан е БЪЛГАРСКИ проект в интерес на България Схванахте ли разликата?

Леле, колко се умен

умен е почти колкото местан,ооще малко и ще се изравнят

А... с какво ще пълним "хъба" - с пърделник- на баце ли?!

До 2014 г. Русия субсидираше Украйна и я теглеше на буксир, но след финансирането на преврат и преврата, Украйна вече други я проектират. Трябва да ги знаеш вече тези други и да не се объркваш. Подобно на Сърбия през 90-те, те са широко известни. Тогава бяха НАТО, Би Би Клинтън, Олбрайт, Джо Байдън, Ватикана, НПО-та и т.н., сега са НАТО, Нуланд, Джо Байдън, Ватикана, НПО-та и т.н.. Както и преди, прилагат се не само енергетийни задушавания (в случая Киев е посъветван да купува въглища от ЮАР и рискува да започне да зарежда украинските атомни реактори с гориво произведено в щатите), но и гладолечение, кръвопускания и всякакви други методи.