Борисов: Гарантирам, че Цветанов не е правил тези неща

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че гарантира, че Цветан Цветанов не се е замесвал в скандала с нелегалното подслушване в МВР.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Гарантирам, че Цветанов не е правил тези неща | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега и Лара като разпознае "чичко Цветанов".....Леле-Мале !!!

Да и случая Мишо Бирата изобщо го нямаше. Кой ли ти верва. Какво безочие само

Смях в залата....все едно цецо да гарантира, че боко няма три милиарда лв. в собствената си сметка, натрупани от "черен " бизнес и на наш гръб..

Гарантирано гарантирам с гарантирана гаранция, че това за което гарантирам, гарантирано е гарантирано от ГЕРБ. Гарантираната от гаранцията на ГЕРБ гаранция за гарантирано лице, гарантира, че Цветанов гарантирано не е правил лично нищо негарантирано от ГЕРБ!

не ти гарантирам 4%

Долни, надменни и неграмотни милиционери и пожарникари, вън от власта - никога повече такива корумпирани партии като ГЕРБ не трябва да управляват България!!!

ПЛАМЪК,ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЦЯЛ ЮЧБУНАР ЗА ДСБ И КОСТОВ! СТИГА ПОЛИЦЕЙЩИНА,СТИГА ПОДСЛУШВАНЕ,СТИГА КРАДЕНЕ СТОП НА НАРКОТИЦИТЕ- БОРИСОВ ЦВЕТАНОВ ФЛОРОВ АНТОНОВ СА ЗАТВОРА! ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ЧОВЕКА КОЙТО ИЗНЕСЕ ЦЕЛИЯТ НЕГАТИВИЗЪМ НА ГЪРБЪТ СИ ЗАРАДИ ТАКИВА КОМУНЯГИ КАТО КУНЕВИЦА И МУТРИТЕ БОКО И ЦВЪКИ ПРИЯТЕЛИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДСБ! ЮЧБУНАРЦИ - ИСТИНСКИТЕ ЮЧБУНАРЦИ - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДСБ И КОСТОВ!

Ама защо за СДС, бе? Че то не остана нищо за приватизация и крадене, не останаха български банки за фалиране и ограбване. Даже и "Балкан" няма, и Кремиковци няма, и какво ли няма? Ами нищо няма. Какво ще прави СДС-то, като вече няма какво да се краде и ограбва?

мутра гарантира за мутра карай да върви народа прост живота тежък пак го изберете тоя изрод напоследък не чувам нищо за успехите му във футбола на бистрица с какво пътуват тия идиоти

АБЕ НА ТОЯ КРЕТЕН НЕ МУ ЛИ ПИСНА И НА ЦЯЛАТЯ МРЪСНА КЛИКА НА ГЕРБ И НА ТОЗИ ПРОСТ НАРОД ДЕТО НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА УБИЙЦИ!

Браво Бате, бий комунистите!! Подлудяват, защото това са жадни за власт и пари айдуци, мафия милионери, която праща децата си в САЩ, а на народа пробутва източни матри и "социализъм" !

- Борисов е "вечно подведен", а и до сега не знае изобщо какво става в държавата - Цветанов не знае и как е придобил за кратко време шест апартамента, не знае какво правят падчинените му в МВР - Дянков не знае и сега къде са парите от резерва и държавните фирми - Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи - Делянчо не знаеше какво става в енергетиката - Никой не знае кой е здравен министър - Цялата им партия не знае защо българите се самозапалват Още ли им вярвате?!

Щом имаш наглостта да ГАРАНТИРАШ за Цвъ.Цвъ, значи и ти си като него.Такива като вас не ни трябват.Време е да ви измете народа и да отидете на правилното за такива като вас място - ЗАТВОРА...

,цвъко те мрази и ти завижда, не го ли разбра...не че не си тъп да го разбереш...

Не гарантирай! Просто си поемете отговорността! И двамата! Това е всичко!

Тази гаранция на Боко милиционера, е най-яркия показател, че Цвък Физкултурата е нагазил яко у зеленчука. Ама и с двата крака, и е затънал до кръста. Гаранцията го потопи вече целия.

ахахаха дреме ми шушлека какво и за кого гарантира корумпирания мутрофилски тиквун. Този изобщо някой брои ли го още?! Жалък червей, закопа го най-близкия му лизач, с който много обичаха да си бъркат по дупките. Халал да му е :)

Лисицата гарантирала, че невестулката не била влизала в курника :(

ББ то за тебе кой би гарантирал мутро мръсна, дето докара хората до просешка тояга, докато богатееш на наш гръб.

Боко гарантирал. Тоя се взе много на сериозно. Мисли че неговата гаранция е някакъв плюс за Цецо.

Боко Гаранцията, горещо подкрепя Цецо Апартаменто. На кой му пука за твоята гаранция бе Боко.

Ало dir-a! Какъв е този въпрос: "Виновен ли е Цветанов за подслушването?" Обясни се, че не е имало подслушване!!! А вие с въпроса внушавате, че това е реално установено! Не така, уважаеми, не така! Или се гърчите според настроението на тъпаците във форума?!

Също така ясно се обясни, и даже цитира член 34А, че Министъра на МВР носи ПРЯКА ОТГОВОРНОСТ, и всички последствия за незконните действия на СДОТИ! Ай чао, гноме! Бегай да четеш законите :)

Бате Бойко,тъка започнах да те наричам преди повече от 10 г.И сега искам тъка да те наричам,ама си се изменил като черноморският бряг и не намирам точната думата.Може би е ...Господин Премиер.

Може и с о господи да се обръщаш ако искаш, нали все пак е Буда.

А Бате Бойко е индианец...

Истината е много проста! 65 години комунизъм няма как да бъде изкоренен каквото и да се случва. Само човек, който знае всички мизерници и бандити може да оцелее и да се запази. За това ни е нужен ББ да може да им се противопостави. Отговорете на един елементарен въпрос: Ако дойде човечец от народа и има качества за блестящ премиер мислите ли че ще оцелее и 6 месеца без да го омаскарят и съсипят? Има само един начин този човек да може да работи, а той е народа да го пази. Това дали е възможно!? Срещу машината на БКП трябва сериозна фигура. Един ден когато БКП изпаднат и от парламента ще се отвори път и за нормалните хора да управляват. Сега няма как колкото и да ни се иска.

Като говориш за машината на БКП имаш оред вид правителството на Борисов предполагам. Премиер - ББ - син на офицер от милицията, член на БКП отказал да се деполитизира; Вице примере 1 - Цветан Цветанов - син на шофьора на шефа на ДС Григор Шопов; Вице премиер 2 - Лиляна Павлова - внучка на бившия министър на химическата промишленост, активен борец (АБПФК) за останалите от кабинета им просто не ми се пише...

Ти нали не си оцапан?Хайде запретвай ръкави и направи нещо за народа си,плямпало такова!!!!!!

Доверие всекиму, версия никому.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КОЙ ГАРАНТИРА И ЗА КОГО ГАРАНТИРА БЕЗСРАМНИЦИ.

Тикво проста,ти вече нямаш никакво право да гарантираш за когото и да е или за каквото и да е защото близо четири години разбрахме,че гаранциите ти и думите ти нямат никаква стойност

"Гарантирано от ГЕРБ!" Спомнете си печата от преди четири години! В крайна сметка се оказа, че се случваше точно обратното на това, което бе подпечатано! Остана само безкрайната наглост и простотия!

Ще гласувам против ГЕРБ, защото ми писна постоянно да им гледам простите милиционерски мутри на ББ и Цветанов!

борисов достатачно си се осрал и никога не гарантираи за други хора- казано е в библята'.обясни как назначаваш без дипломи и как назначи навсякаде по институциите бивши полицаи и защо.слаб си като политик. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ква опозиция бе,ти си си за затвора,трябва да дадеш пример за бъдещите властници.

На 12.05. да издухаме,оялите се и забогатяли на наш гръб.Купихме им по-свестни дрешки,построихме им едно-друго у нас и в чужбина,купихме им хубави коли за да не ни излагат пред Европа с каруците с които пристигнаха за да ни управляват.ИЗЧЕЗВАЙТЕ,ЗАЩОТО НАС НИ ЧАКА РАБОТА!!ЩЕ СИ СТРОИМ БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ГЕРБ!

ГЕРБ построиха магистралите и детските градини. Сега им е ред да се заемат със затворническата инфраструктура. След 12-ти ще им се раздадат раираните дрешки и един по един да почват да строят затвори, че през последните 3-4 години много се нароиха престъпници и стана кът този важен национален обект. Освен това сред инвеститорите като се разчуе, че ГЕРБ са вече в раирани дрешки със сигурност ще започнат да се завръщат, та ще може да увеличим и пенсиите.

Ще си строиш ГЕРБ, ама на село - боклук такъв! Ще ви изринем с лопати ако трябва!

Гарантирано от мутрата ББ и милиционерския ГЕРБ!

Вярваме ти Вожде! Все пак и ти не беше говорил с Мишо Бирата в началото, а после се оказа, че си говорил, и то пак от твои думи:)))

Благодарим на ГЕРБ,че най-накрая разрови гнездото на осите.Естествено е ,че като им нарушиш стереотипа на живот,ще жилят.За първи път от 23 год.се повдигна,донякъде,завесата и лъсна цялата пародия на мирният преход.Лошото е че ,тези,които докараха страната до просешка тояга сега хвърлят целият преход на гърба на правителството управлявало само 3,5г.Благодарим на ГЕРБ,че за първи път започна да нещо да се работи за България.Комунистите,никога няма да кажат добра дума за нищо,защото те са свикнали само да отричат,рушат и лентяйстват.Затова България е на този хал.В управлението са 19 г.и ако не бяха крали толкова много България щеше да бъде Швейцария.Нищо!!Ние ще си я направим такава,като ги свалим на 12.05.2013 г.

Гербаджиите работят на принципа " за лудо работи, за лудо не стой" Те така и събират автографите на БУДА за децата.

Аз не мога да схвана,защо всеки противник на ГЕРБ,бяга от предишните 19 год.на прехода.Нима аз съществувам само последните 4г.Нима периода,на разрухата е от 2009г.Доколкото си спомням вашата партия е в управлението от 1989г.Много ви е удобно да се зачеркнат годините в който се унищожи промишлеността,селското стопанство,раздадоха куфарчетата с пари,фалираха банки,Виденовата зима,хиперинфлацията,заменките и още мно-о-о-о-го други неща,за които усещате,че трябва да отговаряте.ЗАТОВА ВИ Е СТРАХ ОТ БОЙКО И ЦЕЦО!!

Благодарим и се питаме дали Исус Христос не е виновен, но Боко и Цецо не са. Алилуя, смешници.

Живота обича смелите!

Ей, замисляте ли се дали Цецо няма данни и за изявяващите се в Dir-а?

Абе,ЗАМИЛЯЛ СЬМ СЕ

Тук си го пишеш СРС-то саморъчно.

Ето ви резултати от техните действия! Малко ли е,че са внушили страх у хората!Сигурно повечето тук се замисляме винаги,когато споделяме нещо откровено за този или онзи! Страх,страх да говориш и пишеш свободно! Това е едно от най големите морални престъпления на ГЕРБ и връщане в едно мрачно минало!

Има.Всичко се следи.Всички изказвания.Твоят комп се представя като мома пред свекърва,всяко свързване може да се записва и от там вече да се открива всичко за пишещият във форума.Погледни времето в дира,там ще бъде отбелязано твоят град и времето във момента.

Кой гарантира за теб обаче че ти не си причинил дълбоката беднотия с невежото си ръководство цели 4 години. Влизайте в пътя или скоро политическият елит ще усети вече по организиран напън от страна на народа !

ivo10

Преди 4 години беше богат ли?

Ако влязат в пътя това значи да рискуват живоа си и този на семействата.Обречени сме.Колкото и да си мисля,без кръв няма как да стане!

Този идиот може да гарантира само че е от Банкя. Даже и това не бих бил сигурен че е вярно. Типична мутра.

Има и нагушени,уредени пенсионери.И много обичат да дават акъл и да се изказват неподготвени.Уядени комуняги,уредили се по втория начин или просто тъпанари.

По-голяма тъпанарщина още не бях чел, но щом и мунчовци прописаха...........

Ето жената министърка на МВР също ви казва, че машината е била счупена и не работи! Какво искате повече, кави прокурори бълнувате? То е ясно всичко е измислено от комунистите за пропаганда и Цветанов е напълно невинен. Бойко също заяви официално, че Цветанов не прави такива неща! Това е достатъчно, комунистите лъжат и са подвели прокурорите.

Ако не спечелят изборите,на Тиквоний ще му се отикви тиквата!

Господа дебилни фенове на герб. Този път абсолютно съм сериозен и ви задавам въпрос с изключително понижена трудност, като се надявам, че все ще се намери някой между вас, който ще даде правилен отговор. Спомнете си, записът на който се чува гласът на борисов, който нарежда на Вальо Танов да не проверява Мишо Бирата. Въпросът е, сам ли се е записал борисов и ако не е, то кой го е записал? Давам ви жокер. Кой беше вътрешен министър по това време? Приятно мислене!

ivo10

А ти да знаеш случайно кой дърпа конците на подземния свят, кой има влияние в службите, в медиите, кой е реалния управляващ в политиката и икономиката? Помисли. Въпрос с повишена трудност.

Няма какво да мисля. Напълно съм наясно, че нашите управляващи са кукли на конци. Това обаче е дълъг разговор излизащ от обхвата на този форум.

Може би тези дето пробутват сега новата партия на кунева?

ivo10

Нима смятате, че политико-икономическата система формерана с толкова усилия от бившата ДС ще се даде лесно да й бъде властта? Този, който иска да го направи ще трябав да си сложи главата и живота в торбата. Те са способни на всичко и могат всичко, защото те са задкулисието, потайно, неизвестно. Те са навсякъде където има власт и могат да се справят с всяко неудобно правителство. Те са паралелната власт, отделна държава със свои закони. Който смята, че ще се превърнем в нормална държава си прави илюзии. Докато тази паралелна власт съществува ще бъдем беден народ и второстепенна държава. На всеки е ясно до кои политически сили е най-близка тази власт. Замислете си защо никой свестен и способен човек не иска да влезе във властта, камо ли да заема ръководен пост. Помислете и ще си отговорите за всички скандали, СРС-та и тям подобни гадории на които се нагледахме и наслушахме.

Авторчо, кой бил записал нещо си, питаш? Питай си, вижда се че нямаш друга работа и през живота си не си имал сериозна работа. Образовайте се, бе деца, това ви дава шанс за по добър живот. И някой ден се класираш за някоя "бяла " работа, знай че всичко ще ти е записано и заснето. А между другото, преди да те допуснат да кандидатстваш, може да изчели и днешните ти публицистични бисери.

И пак пропуск на др. Борисов - правилно е заявил и дори аз съм съгласен , че лакея Цветанов- не е правил такива неща- но забравил си да допълниш- " ...арантиран , че Цветанов не е правил тези неща - или поне не , НА СОБСТВЕНА ГЛАВА, А САМО КОГАТО АЗ ПОИСКАМ ...! " - Ето...Така , вече звучи напълно приемливо- и дори бих ти повярвал на 100 процента другарю Борисов...

Не , не , не мога не , не мога такива неща да правя !!!

Ха,ха,ха,ха.Не питай мене,питай брат ми яланджията,сиреч лъжеца.

Крадецът гарантира за лъжеца. Бойко, кажи къде отидоха 60-те милиона!!!

Прав е Боко. Питайте ,ако не вярватеЛиляна Павлова!

И аз гарантирам, че Цецоу не праи тъй! Той таквиз неща не мой праи! Цецоу е наши момче и туй то, как тъй шъ прай тез работи?!

Цацаров, абе, тоя Цецо ми се обади сега пак... В неговото ведомство влезнали митничари ли са, прокурори ли са, събират телефони, компютри, правят там некаква акция...
.. Цецо е от нашите, гарантирам за него...