ФБР писа шестица на МВР, праща агенти у нас

Премиерът Бойко Борисов се срещна в Министерския съвет с директора на ФБР Робърт Мълър, който е на двудневно посещение в България.

Обратно в новината

Коментари - ФБР писа шестица на МВР, праща агенти у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма осъдени дори и от това правителство за над 20 годишният крадлив преход към демокрация... , Няма развалени неизгодни заменки , на първо място сме по корупция и на последно по доходи . Само говорене и нищо друго . За какви шестици става дума ??????

Нищо чудно, че хвалят цветанов, те ФБР са същите мафиоти като него...

Става ми вече ясно колко "много ни обичат" на запад, щом като такива кадри не ги вземат при тях а ги оставят на нас.......

Тия от ФБР нормални ли са? При тази престъпност и корупция в България получаваме- оценка ОТЛИЧЕН.

Това признание си е за определената област - АКО НЕ СЕ ЗАБЕЛЯЗАЛИ- ЗАщО НЕ СЕ ОТРОНИ И ДУМА ЗА СИЛНО РАЗВИТАТА УЛИЧНА ДИСТРИБУЦИЯ НА НАРКОТИЦИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ,А А ВЕЧЕ И ПО ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ... ЗАщОТО САМО НИЕ И ДЕЦАТА НИ- СИ ЗНАЕМ - БОЙКО Е В МАФИЯТА СЪС НАРКОТОЦИТЕ- НАСКОРО ЧУХ ЧЕ МУ ВИКАЛИ- Бойко-Хероина .., Размислите са за вас ...

Абе Бойко, абе Цецко, за 2 години на власт не се ли научихте, че това е стандартен начин на изразяване на чужди политици!!!!!????? Каква оценка сте получили става ясно само от шифрираните грами, пращани до съответните правителства!! А вас ще ви тупат приятелски по рамото и усмихват любезно, защото ТАКА е прието да се държат висшите държавни служители по цял свят!!

Има нема за 2-3 години, ББ премина от Винету към кибирпространството. Следващото е направо да бие на следващите избори направо дедо Господ. Само, че това обикновено е пътя към "4-ти км".

ФБР оцени високо българските служби, ще праща агенти да надзирават МВР.

Нашата мафия си сътрудничи със световната, нормално. Господарите от чужбина обичат да си сатрудничат с такива като Бойко. Същата работа е и с другите балкански страни и с техни премиери като Хашим Тачи, Мило Джуканович и др. Не е учудващо, че преди няколко месеца на спортно мероприатие в зала Универсиада, наред с посланниците на няколко държави + САЩ и Русия сред вип гостите беше и бивш предводител на наказателната бригада на Таки....

Кеф ти интернет форуми, кеф ти фейсбук. Където се опиташ да кажеш нещо НЕ както трябва, заминал си бързо:)))

Руснаците имат поговорка... Пусти козла в огород

Майка съм на студент , пожелавам на всички студенти ,много здраве, успехи в учението и живота, повече самочувствие, надежда за бъдещето, то е в техните ръце.Бъдете ни живи и здрави, скъпи деца.!!!!

Защо трябва ББ да се пъчи с ФБР, ЦРУ и НАТО, те са тук и ни пазят от извън земните или от покойниците, че те се увеличиха прекалено много.Позор!!!!

Тъй де когато у нас се разпространяваха фалшиви 20-то левки Бойко търсеше печатниците за фалшиви долари. Докога за едно потупване по рамото или някоя значка нашето МВР ще се ангажира с решаването на чуждестранни престъпления и ще гледа от високо на престъпността у нас.

Нашият не само е най-добър футболист на годината, не само бъдещ Пикасо, но и пръв преводач и първа и единствена трансмисия на хвалбите отправени към него или Цв.

е спечелил и титлтата "Жена на годината".

Някой са създадени само за да служат...

...за какво по-точно....голямо хвалене

Блестящо ръководене на обществената сигурност, на олигарсите и мутрите. Браво на Цветанов, за успешно провеждане на "редукцията" на българският народ, неговото етническо преструктуриране ... и провеждането на останалите юдомасонски дългосрочни задачи и цели. ДА, АМА НЕ! Няма да стане Вашата работа, С ГЕРБ, ДО ГРОБ!!! Скоро усмивките Ви драги другари, от Новият световен ред, скоро ще станат като усмивките на олигофрените. КАЗАНО, Е!!!