Борисов за терора: С арабите сме добре, на всеки ъгъл има дюнер

България осъжда терористичния акт на летище Домодедово в Москва. Това каза премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Токио, където е на официално посещение.

Обратно в новината

Коментари - Борисов за терора: С арабите сме добре, на всеки ъгъл има дюнер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир.бг, скромното ми мнение относно заглавието на тази статия е, че то трябва да бъде "Дюнерите ще ни предпазват от атентати!". Така то ще разкрие веднага основната мисъл на премиера,без да има нужда да четем по-нататък...

А АЗ СЕ ЧУДЯ КУВЕЙТСКИЯТ ЕМИР ОТ КЪДЕ ИМА ТОЛКОВА ФИНАНСИ, ЧЕ ДА ХРАНИ БЕЗПЛАТНО ЦЕЛИ 14 МЕСЕЦА ПОДАНИЦИ ТЕ СИ, А ТО БИЛО ОТ ПРИХОДИТЕ ОТ ДЮНЕРИ ОТ БЪЛГАРИЯ! ХА-ХА........

Така ами... Те терористите няма да гледат, че сме вътре у НАТО и имаме военни контингенти в Ирак, Афганистан и др. подобни работи, ами ще гледат, че имаме дюнерджийници по кьошетата. Бравос, Бойко!

предстои ни резане на ленти на шест-пет нови "дюнерс" в страната

Ще видим какъв е този европеец-терорист

Боко трябваше по обстойно да обясни за арабския бизнес,а допусна и известни неточности.Вярно е,че на всеки ъгъл има дюнерджийници,но половината са турски...как така ще бърка едните резани патки с другите?Освен това арабският бизнес в България е доста широк,че и дълъг.Цялата улица"Симеон"в София е пълна само с арабски магазинчета за авточасти.Ами Илиенци-що тенджери,тигани,перални,касетофони,джапанки...що нещо,що чудо!...А напоследък и в най-древната професия се появиха жрици на любовта-арабки...Талибанки ли били,моралистки ли били...дръжки батенце...тия Шехеразадки верно са камикадзета...ходят чистак голи под фередженцата и шамийките и се пляскат като за световно пустите му бръснати каки.Ама Боко немаше време сигурно да се спре по-обстойно на цялостния арабски бизнес у нас.Айде,простено му е---наше момче е...аааааайде!

Защо се чества Обрезание господне!? Този тъп анархист най-вероятно не знае!

Казаното днес е обида за арабите, а репликата за дюнерите само показва умственото му ниво - някъде около нулата, но със сигурност - под нея. Простоват, глупав човек, на нивото на един Нейчо Неев, който поне имаше смелостта да каже - "Егати държавата, щом аз съм й министър". Тиквата дори и за това няма акъл.

.. то и затова минстър председателя на Япония похвали Боко , че имал силни ръце .. нали са възпитани и вежливи японците, друго положително качество в него не видяха..

Цял ден умувам как да му помогна на бате Бобчо да сложи изказаното от него във верен контекст : -- Засега само с арабите сме добре ! ... Как мислите читателю/ко -- получило ли се е добре ?

БиБи нема как да земе крадените кинти(да ти го кажем по банкянски),оти секи дето сака да си скатае крадените кинти си е шарил на БиБи процент,да не го бара,а само да дига пушилка и да се зъби за пред ората....

Другари оставете ги тези - явно ще ни плющят яко - поне си купете за последно новата ми книга - като хванем шумата с бригада "Чавдар" , да има с какво да ходите в храстите ....

Ей, ама много сте досадни с простотията си вече. Сменете малко изтърканата плоча, де!

И аз!

Е-е-й, чак сега рабрах какъв връх на международната дипломация бил чадърът над Мишо Бирата! То било приятелска ръка протегната към братския баварски народ! До всеки дюнер - бирена фабричка! Така, де, нали сме мост между изтока и запада! Ет ого и новият символ на България, заместващ розата - Бира+Дюнер - символ на срещата между двете цивилизации!

малииии...боко колко е прозд..на всеки корнер - дюнер...каква истинска тиква ви управлява братя :)))

ПРЕМИЕРЪТ СЕ ОПИТА ПРОСТИЧКО ДА ВИ НАПОМНИ, ЧЕ НИЕ СМЕ НАРОД, ТОЛЕРАНТЕН И ПРИЯТЕЛСКИ НАСТРОЕН КЪМ ЧУЖДЕНЦИТЕ И ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ. ТОВА СИ Е ИСТОРИЧЕСКА ПРЕДОПРЕДЕЛЕНОСТ, ПО ТИЯ ЗЕМИ СА СЕ ИЗВЪВЕЛИ КОИ ЛИ НЕ... И СМЕ СВИКНАЛИ ДА СЕ ПОНАСЯМЕ И ДА СИ ПОМАГАМЕ... СЕГА ТОВА НИ ПАЗИ ОТ ФАНАТИЦИТЕ.. ДАЙ БОЖЕ ДА Е ЗА ДЪЛГО!

Много съм ти благодарен, че простичко ми обясни, какво точно искаше да каже премиерът. А не може ли премиерът така да се изказва, че след това няма да има нужда 20-30 души да обясняват какво точно искаше да каже този ра-он.

Клитко, майна - аре стана 21:20 - земи удари един последен залп слюнка, че да можеш да заспиш, ама гледай да не се сецнеш и физически и мисловно, еле пък от напъни - както преди 10-тина дена... да се овъртолиш до фонтанелката...

ЗНАЕТЕ ЛИ, ТВЪРДЕ ЧЕСТО ИЗПАДАТЕ ПОД НИВОТО ДОРИ НА СОБСТВЕНАТА СИ ПРОСТОТИЯ... ФОРУМИТЕ НЕ СА ЛИ МЯСТО ВСЕ ПАК ЗА КОМЕНТАРИ, АНАЛИЗИ, ИДЕИ, ОБМЕН НА МИСЛИ И МНЕНИЯ, МАКАР И РАЗЛИЧНИ.. ВИЕ ПРЕВРЪЩАТЕ ВСИЧКО В БЕЗОГЛЕДНО ПЛЮЕНЕ И КАРУЦАРСКИ "ХУМОР". РЕЗУЛТАТЪТ - НИКОЙ НЕ ВИ ЧЕТЕ, КАМО ЛИ ДА ВИ ВЪЗПРИЕМА СЕРИОЗНО.. И АН МЕН МИ ПИСВАТЕ, РЯДКО СИ ХАБЯ ВРЕМЕТО ДА ОБЩУВАМ С ЛАТЕРНИ..

Много неадекватно изказване. И пълно непознаване на философията на тероризма. Чак си е плашещо.

"Основно и по-ниско образование 14 - ГЕРБ 25 - БСП 36 - ДПС 12 Атака 3 Синята коалиция 3 - НДСВ" ТОВА Е ОТ ИЗБОИРИ 2009. ТИЯ ДЕТО ПРЕДИ ГИ МЪРЗЕШЕ ДА УЧАТ, СЕГА ГИ МЪРЗИ ДА РАБОТЯТ. СЕДЯТ, ВИЯТ ПО ФОРУМИТЕ, ПСУВАТ ВЛАСТТА, ОСКОТЯВАТ .. И ЧАКАТ ПАРТИЙКАТА ИМ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА, ТА ДА ГИ ХРАНТУТИ С КРАДЕНИ ПАРИ... ЕЙ, ТЯ ТАЯ СВЪРШИ ЗАВИНАГИ, НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ? ПАРТИИТЕ ВЕЧЕ НЕ ХРАНЯТ, ИЛИ ПОНЕ САМО ШЕПА ХОРА.. НЯМА БАЛАМИ ДА ТЪРПЯТ ТОВА. ПРАВЕТЕ НЕЩО СМИСЛЕНО, НАМЕСТО ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ..И ТУМБАЦИТЕ..!

това е то - стратегически дюнер

хайде утре да ядем фалафел:)

За информация на г-н Премиера, не всички мюсюлмани са араби!

и за твоята информация не всички араби са мюсюлмани.

а и за твое инфо не всички араби или муслимани са терористи..

A ние тука като имаме на всеки ъгъл кебапи,после павилиони за вестници а и на всички пазари сергиите с плодове и зеленчуци са араби!? E и какво!? Aко бог не ни пази никой не може да ни опази!!!

За съжаление има и българин сред загиналите, който е австрийски гражданин, каза още Борисов!!!АКО НЯМАШЕ БЪЛГАРИН НЯМАШЕ ЛИ ДА Е ЖАЛКО БЕ ТЪПА МУТРО?

Питам почитателите на ГЕРБ и Борисов-колко още глупости и фалове трябва да направи любимата ви партия и лидер че да се отречете от него.

защо днес какав фал е направил? тои ли се е взривил, не разбрах,,, много добре си говореше човечеца, не по начина по които го е написал дира. аде здраве да е че можеше да сме ние на мястото на нашия санародник.

Какви фалове ли.Ами за 3 дни в Япония-прилага каратистки прийоми на Найденов пред смаяните японци, дрънка глупости за дюнери и терористи.Не съм видял досега някъде някой премиер да се държи така просташки.

Дюнерите ни спасяват!

В ТОЯ ФОРУМ Е ПЪЛНО С НЕЛЕПИТЕ "КОМЕНТАРИ" НА НЯКОЛКО ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНА, НЕ Е ТРУДНО ДА ГИ ПОЗНАЕТЕ - ЗЛОБНИ, ПРОСТИ, ЗЛИ... ЛЪЖАТ И МАЖАТ БЕЗОГЛЕДНО, ДРУГО НИКОГА НЕ СА МОГЛИ... И ТЕ КАТО ЛИДЕРА СИ ДРУГО НИКОГА НЕ СА РАБОТИЛИ, ОСВЕН ДА СЛУЖАТ НА ПАРТИЙКАТА СИ... КАК ДА ИМ ОБЯСНИМ, ЧЕ ЗА НАС - НОРМАЛНИТЕ ХОРА, ТОВА НЕ Е РАБОТА... ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА СЕ ХРАНЯТ САМО С И ОТ ВЛАСТТА. И КАТО Я НЯМАТ, ИЗПАДАТ В ДИВА ПАНИКА!НА ВСИЧКО ОТГОРЕ.., КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ДРАСКАТ ПРОСТОТИИ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ОТБЛЪСКВАТ ХОРАТА... ТАКИВА ПОДАРЪЦИ СА ВРЕДНИ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО И ДА СА... НУЖНА Е ЗДРАВА, СМИСЛЕНА, ИНТЕЛИГЕНТНА ОПОЗИЦИЯ, А НЕ ЗАПЕНЕНИ АКТИВИСТИ...

Абе - "червен лумпен" - ясно. Ама ти какъв лумпен си? Герберите са шаренички цветенца, а ти значи си "шарен лумпен"? НО: понеже основното значение на "лумпен" е "българското значение на бедняк, дрипльо (от немски), не искам да ти правя комплименти, а бих ти казал, че с тоя интелект си "шарен ......" (цензурирах се сам)...

АЗ СЪМ ЛУМПЕН НА СЕБЕ СИ. ОСЪЗНАЛ СЪМ И ЗАЩИТАВАМ СВОЯ И НА СЕБЕПОДОБНИТЕ ИНТЕРЕС. ТРУПАМ ИНФОРМАЦИЯ И МИСЛЯ С ГЛАВАТА СИ. КОГАТО МНОГО БЪЛГАРИ ГО ПРАВЯТ... ЩЕ ИМАМЕ ТОВА, ДЕТО НАРИЧАТ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. НЕ СЪМ И НЯМА ДА ЧЛЕНУВАМ В ПАРТИИ. ТЕ СЛУЖАТ НА МЕН, НЕ АЗ - НА ТЯХ. НИЕ, НАРОДЪТ, СМЕ ВЪРХОВНИЯ СУВЕРЕН, НИЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ! НИКОЙ НЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ НАС. ТИЯ, КОИТО ИЗБИРАМЕ, ЩЕ НАКАРАМЕ ДА НИ СЛУЖАТ ЧЕСТНО, ДОСТОЙНО И КОМПЕТЕНТНО! ПРОСТО Е, ЗАЩО ВСЕ Е ТРУДНО ДА ГО НАПРАВИМ!?

Дали не трябваше да провери,колко арабски,турски,пакистански и пр.,ресторанти,дюнери,таксиметрови шофьори,брокери,фирми и....е имало в Ню Йорк на 11.09.!И доколко това спира терористите.Че кой друг,може да пусне в медийното пространство подобна безумна теза.Просто е неподражаем.

прав е бб,булгаря няма лоши отношеня с арабите,в самата в софiя има много араби,които добре си живеат без да вредат някому

Абсолютно некомпетентно изказване. Не коментирам цветистите примери, лексика и т.н. Факт: на софийското летище може да вкараш цял тир с взрив. България не е обект на тероризъм? Добре - самолет с израелци излита/каца, самолет с военни от НАТО излита/каца... Пълно с неверници и врагове на исляма. Не българи - 100-200 човека на едно място. Е, къде ще най-лесно да ги взривиш?

В леглото на майка ти. Абе ти как си представяш теориста а ? Става сутрин бай ти Ахмед и си вика "Today is a good day to death" и си забърква 3-4 кила пластичен експлозив и ходи да се гърми. Българите са ТОЛЕРАНТНИ !!! За добро или лошо.

Представям си го като поредния продавач/правач на дюнери, който НЕ Е БЪЛГАРИН. Като случайно преминаващ през България МЮСЮЛМАНИН, който идва да се порадва на красотите й, а след това, гръмвайки 100-200 човека на софийското летище - директно си отива в Рая... Доволен?

Как българите ще сме толерантни? Примерно - гледам тук във форума има един с ник Калитко. Тоя, ако може да избие всички, които не харесват Г-н Борисов, а после да събере всички, които не са симпатизанти на ГЕРБ на стария национален стадион и да ги взриви! Щеше няколко пъти да го направи още повече, че Г-н премиерът ще построи нов стадион тия дни. И ти викаш - толерантни били българите.

Борисоооов, кога ще разбереш , че си само един ПОСТЕН дюнер- малко зеле , малко чесън , малко Симеоново, малко мoркови , в прегоряла палачинка :)))))))

Това за дюнера си е поредния тъпизъм на ББ. Но да уточня, тапизма е в това, че щял да ни спаси от терористите. Тук разни "разбирачи" обаче го упрекват,че дянерът бил турски, а не арабски. Не са прави, дюнерът си е мюсулмански. И каде ли не се прави в немюсулманските страни : Гърция, Германия, Испания, Великобритания и даже в Израел и никоя от тях не се е отървала от терористимни атаки. За Русия да не говорим, там го правят и продават във всеки по голям град, щото местните мюсулмани са си бая много и сега и преди в СССР.

АБЕ, ОТДЕ СИ ГИ НАМИРАТЕ ВСЕ НЕГРАМОТНИ НА "ПОЗИТАНО"? Явно крадените парички привършват... Пише се "мюсЮлманство"! Чиче, Чичееее..., и си тръгнал да се правиш на компетентен по въпроси, от които бъкел не отбираш.. Аман от агресивни неграмотници!

Другарю, моля Ви минете един курс по правопис преди да се излагате във форума.

Жив Хрушчов - дано събуе обувката ама да удари някого по тиквата с нея или пък да лопне себе си. То няма спиране бе тая простотия. Жив бай Ганю - дано си носи лютите чушлета поне у Япония. Каратист ама и простовист.

Дюнерите няма да ни помогнат, но не е зле да си ги похапваме за камуфлаж! И да си имаме едно на ум...

Борисов е добър. Точно така трябва. Но с толкова много сополивци, какво може да направи в тази държава? Като не го харесвате - толкова сте много, излезте на бунт, съберете се ,съборете правителството и си направете ново! Мързеливци и страхливци.

Калитко, а да ходим ли в Сирещник?

Аман от блондинки в критична възраст. Но какво да правиш, това е най-твърдото ядро на бойковия електорат.

Нямаш проблем - ще го ритнем и него скоро. Той и околните му нищо не правят освен простотии, контрабанда и кражби. Грам понятие си нямат нито от икономика, нито от политика, нито от МВР, нито от морал , а за външна политика да не говорим.

ИРА, ЕТА са епизодични и имат много частни цели. Но ИСЛЯМЪТ цели световен ред, глобален терор. Война срещу целия цивилизован свят. Дюнерите няма да ни спасят, със сигурност.

Чуството за хумор си има място . Но когато са загинали хора когато е налице трагедия . Чуството за хумор най малко е неуместно-несмяташ ли.

Гост, като си много умен, да изберем тебе...

колко простотя има в тая драява, затова се гладни ъ ядни ще си ходите. ако вие не подкрепате правителството как искате то да ви подкрепи, и ако не ви харасва сменете го когато му сварши мандата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това с дюнерите беше върхова проява на познания за международни икономически отношения, военно разузнаване и контраразузнаване и ...

Не е шега а чиста проба буквално изказване!

Батка, то не е буквално, а е брутално! Кърти миФки, лЕпи плочки напрао!

Едва ли в световната история някоя държава е имала по-прост премиер.

Аз знам един - Хрушчов, нашия е същия. Само остана да забуха със сандала някой чужд дипломат по главата.

до всяко МВР трябва да има дюнер на всяка спирка и паланка и керемида това е спасението както каза нашето божество

Не е вярно, че всички националности могат да са терористи. ИМА САМО ЕДНИ ТЕРОРИСТИ в света днес и това са ислямистите. А ислямът е създаден от арабите и е силно опддържан и разпространяван от тях.

Дори и да приемем, че се шегува, значи е още по-тъп....по такъв въпрос да си пуска остроумията, хахаха, падаме от смях....както и всички чужденци, като го чуят..

Ив, той беше пределно ясен по въпроса, а именно - "На държави, където службите им са в пъти по-силни от нашите, им се случва това и те не могат да предотвратят нищо. Нима мислите, че руските или американските служби не са били в активен режим, или Великобритания или Швеция, но знаете какво стана. Това, че нашите журналисти са нахални и чопкат всичко от него си е отделен въпрос. Да не говорим как изопачават фактите.

Като говорим за изопачване на факти, още се сещам Цвъцко да "доказваше" произход на пари за апартаменти :)

По-смотан гербер в нета от тебе няма

Абе глупчо такъв, стига си мътил блога, той и без теб е за 2и половина. М/у другото, охраната на Домодедово се осъществява от частба фирма - малко слушай новини:)

Абе пич я сметни колко километра вътрешна граница имат Русия и Сащ, колко международни летища (И вобще летища), колко пристанища и така на татъка и колко хора бачкат за сигурноста и дали се падат по 600 служители на МВР на 10000 души. Има и още дол сметки, но няма да те занимавам, да видим дли сам ще се сетиш

"Mъка" е мои монопол!

Борисов има много добро поведение. Не е краен и това е важно.

....освен в едно.... безкрайно тъп е.... ма погледнато от друг ъгъл "безкрайността" също не е крайност, така че, ще излезе, че си прав/а :)

Арабският свят прави бизнес в България; на всеки ъгъл има дюнер", обясни още министър-председателят. - добре че арабският бизнес има малко или почти нищо общо с дюнерите, но все пак това е ББ

неграмотен съм и не знаех, че в Кавказ не живеят араби, а в американските филми терористите главно араби и от там си мисля, че арабите са терористи.И гледам да съм добре с тях, даже си купувам по някой дюнер след мач. Само дано не направят някоя щоротия в БГ, че службите сега броят подписите на лудото Яне и подслушват "Шимпанзето" и "Глистите" на Танов.

до Премиера Борисов: Има ли в България фирми и обейти по морските курорти създадени с капиталите на терористични организации или помагачите на такива .... Отправна точка близкия до СИК, Пашата и Ген. Любен Гоцев мъртвец наричан Фатик :) ????

в САЩ няма дюнер ха ха ха,не ми се вярва това да е шега,понеже няма да му отива на ранга на ББ да се шегува когато говори за атентати,просто толкова са му гънките на сивото вещество в главата.

този със всеки изминал ден се закопава все повече. не разбирам, не усеща ли че вече и хлапетата му се смеят на простотията. то бива да си глуповат, ама чак за министър председател да те сложат, и ти да не спираш да ръсиш простотии !!!

ТЕРОРИСТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ОТ ВСИЧКИ НАРОДИ. ИЗКАЗВАНЕТО Е МАЛКО ОБИДНО ЗА АРАБИТЕ.