Готови са 82% от АМ ”Люлин”

Забавянето на строежа на АМ "Люлин" е вече само 10 дни, докато при предишната инспекция беше 40 дни. До края на годината строежът трябва да влезе в график.

Обратно в новината

Коментари - Готови са 82% от АМ ”Люлин” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типичен комунистически подход: "Петилетката в съкратени срокове!" без оглед на качеството...

Хич не харесвам Бойко Борисов, дори се надявам по-скоро да се махне, но наистина ускори изграждането на магистралите. За съжаление, друго положително нещо не е направил, поне дотук. Да, тези магистрали са важни, но те няма да решат най-тежкия ни проблем - ниските доходи. Те ще спомогнат единствено по-бързо да се превърнем в една транзитна страна - товарите и пътниците в Европа по-бързо и без много много контакти с местните да преминават през територията ни, а местните неприятни и опасни жители (защото са много бедни), да си стоят в мизерните къщички, някъде по-далече от важните транзитни пътища...

МНОГО ШУМ ЗА ЕДНА КАТЕРУШКА ОТ 200 МЕТРА! ЛОШОТО Е, ЧЕ ПЪТУВАЩИТЕ ОТ ПЕРНИК ЗА СОФИЯ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ ГРИЗКАТ ДРЪВЦЕТО, ЩЕ ПЛЮВАТ ЛЮБИМИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ И ТАПИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДОКАТО ОКОНЧАТЕЛНО НЕ СЕ ЗАВЪРШИ ПЪТНИЯ ВЪЗЕЛ.

Обещали му мекички?!За "Тракия" ще има баничка.За "Струма" - питчица.Хайде и малко мръвка де! Стига постно! Защото милите са гладнички. СМЕШНИЦИ!!!

Ердоган е магьосник. Два дена от посещението му в София и закъснението на "Люлин" е наваксано. Ако беше дошъл преди един месец, сигурно "Люлин" щеше да бъде построена, всичките пари на ЕС да са вече в БГ и т.н. утопии.

Защо е тази злоба когато нещо се направи хубаво? Защо трябва винаги да се плюва и хули. Само този, който често минава през възел Драгичево (а не Даскалово-Даскалово отдавна не съществува като географско понятие, защото селото с това име отдавна си върна хубавото име Църква). Нека си спомним преди две години, когато С.Станишев обеща за 5, 6 месеца възелът на магистрала Люлин да е готов. Да, ама не. За тези 5, 6 месеца се направиха 5 колони от южната страна и три дупки от северната страна, едната от които не бе запълнене с бетон (и естествено през есента се запълни с кал и вода). Тази година от месец март, когато сериозно настъпи турската фирма (до тогава на този възел се гъбаркаха българи), пътният възел растеше с дни. Последният месец расте с часове. И въпреки всичко движението не спира, въпреки намалената скорост на преминаване. Изчакайте да завърши строителството на обекта, за да видите как ще се минава. Не бързайте да плювате и лаете. Магистралата ще стане и ще бъде много здрава и красива. И въпреки всичко (аз не смесвам нещата) трябва да поздравим премиерът Б.Борисов за това, че често инспектира обекта (значи е загрижен). Трябва да поздравим и турските строители, които далеч от своите семества ден и нощ работят и работата им се вижда. Нека сведем глави и за онези момчета - работници на магистралата, които загинаха на нея.

Да, загрижен е -да го дават по телевизията! Защо не отиде в един пенсионерски клуб да поговори с пенсионерите или в един рудник? Защото там може и с някое яйце да го посрещнат!!!!

Бат Бойко не е проектирал магистралата,на които не му харесва да си кара по старио пат!

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАК ЩЕ БЪДЕ ИЗОЛИРАН ШУМА,ДАЛИ КАТО НА "ОРЛОВ МОСТ"ИЛИ БУЛ."БЪЛГАРИЯ"ЗА БАБАТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ!!МНОГО ЗНАЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ,КОЙ ЗНАЕ ОТ КОГА НЕ Е ИДВАЛА В СОФИЯ,ВАЖНОТО Е ,ЧЕ ГО Е ПОКАНИЛА ДА МУ НАПРАВИ МЕКИЦИ,ЗАЩОТО МИ СЕ ВИЖДА НЕЩО ПОЗАСЛАБНАЛ!С ЕДНА ДУМА БОЙКОВА РЕАКЦИЯ,ПЪРВИЧНА,ВАЖНО Е ДА ИМА ОТГОВОР НА МОМЕНТА,РАЗЯСНЕНИЯ-УТРЕ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ ,ЗА КАКВО ИМ ПЛАЩА?!

е, баба ти е видяла не само София,но и половин Европа, че даже и цяла северна Африка. Баба ти по три месеца в годината се къпе в Средиземно море, така че съм видяла повече от много други, за това и въпросите са ми: Как ще изглежда магистралата - по български или по европейски. За жалост се убеждавам, че нещата се побългаряват.

ТОКУ ЩО МИНАХ ОТ ТАМ ПРИБИРАЙКИ СЕ ОТ КЮСТЕНДИЛ - Е ПО ГОЛЯМА ГЛУПОСТ НЕ СЪМ СРЕЩАЛ НИКЪДЕ (ХОДИЛ СЪМ И ПО ЕВРОПА). КАЧВАШ СЕ НЯКЪДЕ ИЗ ВИСИНИТЕ, ПЪК СЕ ВЪРТИШ В НЯКАКЪВ КРЪГ, А ЗА ЗАДРЪСТВАНЕТО ДА НЕ ГОВОРИМ ЯВНО И КОНСТРУКТОРА НА ТОЗИ "ГЕНИИ" Е ПРИЯТЕЛ НА БОКО. ЕДНА ЕЛЕМЕНТАРНА ДЕТЕЛИНА РЕШАВАШЕ ВСИЧКО!

И аз снощи минах по един от мостовете. Вярно, че все още не е ясно от къде и закъде минаваш по този мост, но това е, защото са пуснали движението двупосочно по него за сега. Но когато пуснат и другите мостове, ще са еднопосочни и картината ще се изясни. До края на месеца наистина ще са готови и безпроблемно ще се ползват от всички. Много съм доволна, защото предчувствам бързото и ненатоварено движение по посока западна БГ

Вярно е, че наистина ББ спомогна за ускоряване строителството на магистралите и колкото и да ми е антипатичен, не мога да го отрека! Господин Борисов, толкова ли ти е загубен PR, който те съветва или ти не вземаш от дума! Инспектирай строителството,няма лошо, но престани да се хвалиш като циганин, знаеш с какво! Кога един път ще си премълчиш, че АЗ,Аз,АЗ,АЗ- с това само отблъскваш хората от себе си! Защо така ведро не говориш за икономиката, финансите, увеличаването на доходите-защото знаеш, че там всичко е пълен батак, рухнало е отвсякъде и с тези блюдолизци, които си назначил на отговорни постове, доникъде няма да я докараш! Така че, ако за теб асфалта, магистралите и сфетофарите са всичко, за нас, обикновенните хора има и по-прозаични неща:как ще изкараме тази зима, как ще си плащаме парното, ще бъдем ли на работа и т.н.! Престани вече да ни занимаваш с твоите простотии, ами по-добре се старай като кажеш нещо да бъде казано, а не след 2 часа друго, а на сутринта-трето!!!!

И аз не рабрах! До 15 май, ама коя година? Тръгнал като чифликчия, да надзирава раята как работи или си прави план,как ще се извършва ремонта и след 15 май.

- шумът ще бъде изолиран като на Орлов мост - е как пък е изолиран там??? Това е най-мръсното и шумно място в цяла София, там трябва да се копае под земята и да се вкара единия път за да не се получават задръствания, Орлов мост за мен е най-сбърканото място в център на столица от ЕС, никъде в Европа нито съм виждал, нито съм чувал за такова недоразумение, ноо явно премиерчето се е подиграл на старата жена, голяма работа като завършил 20 км магистрала, образованието, науката и здравеопазването в бг са на кота 0, от университетите излизат неграмотни простаци с чалга самосъзнание, гледа се максимално бързо да се уморят пенсионерите за да не тежат, България е най-бедната държава в ЕС с най-отрицателен прираст, с най-малко магистрали, с най-мизерни пенсионери. А какво бъдеще я чака с толкова увредени поколения??? ПОЖАРНИКАРЯТ ТРЯБВА ДА СПРЕ ДА СЕ ХВАЛИ, НЯМА НИЩО ЗА ХВАЛЕНЕ В БГ

Още нищо не сме видели. Магистралата още не е завършина ама ББ не спира да се показва и говори за нея. А като я завърши - какво ли чудо ще бъде?

Да направи магистрала и да говори за нея е далеч по-добре от това да не направи нищо и само да говори (като Станишев). Нека си плямпа, който иска да го слуша, но да прави пътища.

Другото сбъркано място-Сливница,Мария Луиза.И тоя Диков ще прави кръгово/явно никога не е чул за две нива/.МАЛОУМНИЦИ.

Погледнете му физиономията на бат Бойко - мяза на управител на кравеферма!

Добре, а като я построите как ще се влиза в София по тази магистрала ? Околовръстното е древногръцка трагедия, булеварди към вътрешността няма. А пътя през владая дали ще бъде разшитен целия през 21 век ? Баси

Ще влезе ама друг път! Или принудихте турците изпълнители и на ГЕРБ да дадат комисионна?!

Влиза в график, но до края на годината ще намерят още риби на по 200 до 35 милиона години, както и още 7 милиона текущи рибоци...

Така е винаги когато не се краде за незаконни дворци покрай морето и язовирите! Нека и електората на пишман-социалистите си отвори очите, а не да се пули като мишка в трици - като Станишев.

Как така! А какво стана с древните риби? Трябва поне 10 години да изследват района да не затрият някоя.

След като министрите си запълват времето с инспектиране, значи,че държавата се ръководи от...инспектори.

Възмущавам се от наглостта на Боко Тиквата! Не виждам никакъв напредък никъде, освен по това, което се финансира или изисква от ЕС. Хвали се, че вече нямало да прекарват хората през Радомир на път за Кулата, а въобще защо се стигна до това - 2 месеца толкова коли да обикалят от там, защото не могат да изградят 100 метра временна връзка. 2 месеца магистрала Струма стоя неизползваема заради лоша организация и глупост. Кога Боко Тиквата ще поеме отговорност за нещо?

Пишете сякаш не сте минавали от там, ако имаше възможност за евтин обходен път, щяха да са го направили, уверявам Ви. Тука правителството трябва да бъде похвалено. Дано продължават по същия начин и в другите сфери.

Явно винаги ще има недоволни ... Тук ББ трябва да бъде похвален и да се отчете заслугата му. Наречете го PR, наречете го както искате, но магистралата наистина е направена и е факт. Не може да се справи със здравеопазването, но с пътищата се справя.

za koeee