Борисов: Да не се успокояваме, необходими са още приходи

„Да не се успокояваме от резултатите, а още по-активно да работим, трябва да съберем повече приходи”.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Да не се успокояваме, необходими са още приходи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" ББ:Съфинансиране на проекти за ПОДОБРЯВАНЕ на градската среда" . ББ много го бива да прави тези" подобрения" , защото много пари падат. когато беше кмет на София започна подобрението на Цариградско шосе, което се изрзаи главно в изсичането на всички дървета и храсти по тревната ивица между главното и ликалните платна. Протежето му - Фандък- бок лук, продължи . Елате да видите какво става на спирките на Цариградско в летните жеги и съкратения транспорт - хорат а чакат по 25-30 мин на жестокото слънце и жегза. Вземи мини идин ден оттам Фандъкова, да видиш как живеят идиотите, дето те избират.

Ако спрете да крадете ще има и за народа.Спавка:15% увеличение на всички заплати в Румъния.

Баце, извади от твойте, ще ханат мухал!

Колко още ще са ти нужни...Не ти ли стигнаха вече? Остави нещо и за хората, останали в България

е в едно - не е необходимо да се съсредоточава всичко в София и Пловдив. А Русе, Видин, Силистра,, Монтана, тези прекрасни градове да опустеят ли ?

За какво са ви на вас пари бе???

Развийте индустрията, селското стопанство, открийте работни места, продавайте повече продукция и приходите ще дойдат. С изтупване на брашнения чувал не става.

България никога не е имала по-оганичен и малоумен министър председател даже и в онези зстойни за България времена.Ако той продължава да ни управлява,след неговото време ще ни управяват само цигани

Нашите пари от данъци не са ние да живеем по-добре, а да се трупат за управниците и избирателите им от гетата. Прост народ, слаба държава....

Тъпотиите на Боко ! 70 % от народеца тъне все повече в мизерия .......

AbuTalib

Най -малко 35 милиарда долара.

На чужд гръб и 100 тояги са малко!

Не го казвам с упрек. Всяко разклащане в държавата става рай за контрабандата Да се чете - Контрабандата, която не контролираме.

Тоя само приходи знае. Ще разбереш байно ,скоро за подземниО живот на картофите.

То, добре до тук, ама играта не е такава. Това е държава, а не е италиански квартал в Америка по времето на Бъкси Сийгъл. Когато имаш държава се грижиш за основния капитал - хората, за инфраструктурата, за икономиката, за намаляване на престъпността, а не за вграждане в нея, за здравеопазване, за образование и т. н. Главната институция не ти е тази за събиране на приходи, а друго нищо да не работи. Не може само да се стрижат овцете, трябва и да се гледат. Може да се краде и по-интелигентно. Този начин не е довел никого до нищо добро. И никой и нищо не е вечно.

Понеже нищо не е вечно, затова се краде и с г*за.

Баце, кат' не ти стигат парите за суджук, оня, дето не го опита дори, грабвайте бухалките, ТИ и министерите ти, и по старите и изпитани методи ще събереш повече отколкото си сънувал. Това го можеш, специализирал си при най-добрите...А народът е като брашнян чувал, колкото и да го бухаш, все пуска по нещо...

Това от заседание на Министерски съвет ли е , или среща на гангстерска банда.

От ниски доходи , не може да се събират ВИСОКИ приходи!

Искате да знаете истината.....пишете в ютуб и гледайте! полк. Николай Марков "Кой управлява България" (2) - 2015-03-31

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

симо

ДОХОДИ,ГЛУПАКО,ДОХОДИ.....Така ще имаш и приходи-то нали основно БЕДНИТЕ БРЪСНЕШ.....А сравни доходите на богатите и техния принос за хазната и доходите на бедните работещи и техния принос....Само като отправна точка-16 милиарда заплати и 20 милиарда печалба.А основен пълнител е КОСВЕНИЯТ данък ДДС,АКЦИЗИ и после ДОД.Като махнем ДАНЪЧНИ ПРЕФЕРЕНЦИИ И ДАНЪЧНИЯ КРЕДИТ става ясна картинката.ТЪПА експлоататорка картинка.

Ти заеби тези работи, какво стана с Хитрино и КТБ ме интересува!!!

Какво успокоение???? АЗ сьм се втресла! Какво още ще мо вземете??? Душата ми е болна! Диагноза: Демокрация!

Ти Борисов дерзай и все така да е икономиката, пък нека се пукат от злоба душманите ти от партията мафия БСП на лъжливата крадла на акции КУРнелия !!!!!! Да с пукат и нейните червени лайномети Кутев, Симов и Зарев убйците, Тас/шко Арменков ДС-то, Велков артелчика и т. н. Да не говорим за завистта и бла-бла на критикарите от фйтона от "дясно" Раданчо, ген. Атанасов, Славов, Димитров и Андреев барабар петко с мъжете... На критикарите очевидно им харесва по дебел и дълъг Борисов суджук... НЕКА СИ ЛАЯТ КУЧЕТАТА, ПЪК КЕРВАНЪТ ДА СИ ВЪРВИ ВСЕ ТАКА УСПЕШНО...!!!!!!

Видно е, че нищо не разбираш от "Доходи, Приходи"... и си сляп за недоимъка на народа , но угодно "крепиш" корумпираната мафия, в която като кърлеж си се "впил" и ти самият!

Парите не стигат, значи трябват пари. Цитат от "12-те стола": Впрочем, и здесь существовало нищенство, но нищенство совершенно особое альпийское: к каждому проходившему мимо селения автобусу или легковому автомобилю подбегали дети и исполняли перед движущейся аудиторией несколько па наурской лезгинки; после этого дети бежали за машиной, крича: Давай денги! Денги давай! Пассажиры швыряли пятаки и возносились к Крестовому перевалу. Святое дело, сказал Остап, капитальные затраты не требуются, доходы не велики, но в нашем положении ценны. К двум часам второго дня пути Ипполит Матвеевич, под наблюдением великого комбинатора, исполнил перед летучими пассажирами свой первый танец. Танец этот был похож на мазурку, но пассажиры, пресыщенные дикими красотами Кавказа, сочли его за лезгинку и вознаградили тремя пятаками. Перед следующей машиной, которая оказалась автобусом, шедшим из Тифлиса во Владикавказ, плясал и скакал сам технический директор. Давай деньги! Деньги давай! закричал он сердито. Смеющиеся пассажиры щедро вознаградили его прыжки. Остап собрал в дорожной пыли тридцать копеек. Но тут сионские дети осыпали конкурентов каменным градом. Спасаясь от обстрела, путники скорым шагом направились в ближний аул, где истратили заработанные деньги на сыр и чуреки.

СЕГА ЗАДАВАМ ВЪПРОС ТОВА ФОРУМ ИЛИ ЦЕНЗУРИРАН САЙТ Е ?????????????????????????????????????????????3, АЛО АНОНИМНИТЕ ОТВОРЕТЕ ЗАТВОРЕНИТЕ КОМЕНТАРИ ЗА ДА НЕ СА ПРОСТИ И НЕИНФОРМИРАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПРЕМИЕРА...........

Щом трябва хакнете още някоя банка и да си ходим.

Не, не се успокоявайте - крадете и с другата ръка и с третия крак. Крадете кат оза последно. Егати хората, не е истина. Верно ли това е казал ??

много е зле ,недей така, едва ли ще имаме по-тъп.

Това част от сценария на нова пиеса предназначена за "Сатирата" ли Е :-)

След като медите се поослушаха малко покрай президентските избори, сега отново се огъзи*а на мутрата Борисов, той им го вкарва, но преди това си плаща, а и ги маже с вазелин, или пък нас ни маже с вазелин ...

пропаганда и реклама! Мислете дали се чувствате добре или не.

Един султан вдигал данъците( за да увеличи приходите демек). Пращал везира да разбере как реагира народа. Везирът отговарял "работят". Султанът пак вдигал и т.н. Докато един едни везирът му казал 'ядат и пият ама не работят' . Опа султатът се стрснал и намалил приходите. Драги Б.Б. според теб българският народ какво прави в момента?

Тиквоч или не,мутра или не,но само при него има проблясъци и надежда някаква...И,уважение в международен план! Истината си е истина!

Саша ( нерегистриран ) 10.08.2017 09:12 . Тиквоч или не,мутра или не,но само при него има проблясъци и надежда някаква...И,уважение в международен план! Истината си е истина!" ?! НЕ БЛАГОДАРЯ ... МНОГО ВИСОКА ЦЕНА ПЛАЩАМЕ ... ВСИЧКИ НИЕ ...

Не знам каква надежда виждаш? Г-н Борисов не крие, че единствената му грижа е София - провинцията кучета я яли. Огромните пари се въртят и остават в столицата и тя се превръща в град-държава. Останалото е тъжна работа...

Тоя само снимката докато му гледам обеднявам. Баси кво ни дойде до главите...

Ако може и пет кожи да се смъкнат с глоби и такси.

Борисов, две новини от вчера са ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ : "Повече от половината общини са задлъжнели и просрочват плащания с много над 1 млд лева ...." "Хазната е с 2 млд лева събрани в повече ..." Да знам и какво ще говорите - АМА ТЕ ОБЩИНИТЕ НА СА ДЪРЖАВАТА .... е ... добре де ама те трябва да се разплащат по Държавни ОП, които за да са в ход са минали през МС и БЮДЖТ за тях трябва да има .... ама разплащания НЯМА ... а пък БЮДЖЕТА на Държавата с 2 млд повече?! Е Борисов я сега можеш ли да кажеш - ГОРАНОВ ... та да обясни нещо тоя финансов спец дали ще може ... за тебе знаем - ТИ САМО СЪБИРАНЕ ЗНАЕШ ...

Суджукът--два пъти предизвикал предсрочни избори-----обяснява колко е вредно да се клати държавата!:))))) Тошо го заточиха на "Секвоя"! Тоя---ще го дадем на кюрдските другари комунисти---да си го ашладисват в Диарбекир!:)))))

Много пари му трябват на този човек ей!!! ... Сигурно смята да строи магистрала до Луната ... и после да я ДАРИ официално на държавата ......

"Необходимо е да смъкнем още кожи от гърба на простолюдието,а дали ще успеем пак да го излъжем на изборите и да изкараме четвърти мандат,не е толкова съществено."

Мин. година по КФП събрали 3 млрд. лв., тази 1.75 млрд. лв. Бравос! От акциза на цигарите събрал 150 млн. лв. по-малко - контрабандата е преборена... От косвените данъци събрал 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ от преките...В държавата с най-ниските данъци дрането на материала продължава... Бъдете спокойни!

Стига с тоя Боко бе дираджии!Затъжих се за плешивия тъпанар Радев - от няколко дни не сте го показвали и нямам повод отново да припомня че прилича на бай Тошо като млад.

Я не обиждай Радев! Дип добре си изглежда! И е достоен Президент! А ти си оплюващия Соросоид-"фотограф", дето нищо не разбира от фотография, но "излива" за поред път във форума личната си злоба, злъч...И да ти "прилича" на бай Тошо, какво от това?! Той поне индустриализира страната и каквото можа направи за народа! Това, че му "изядоха главата "лакоми, алчни и продажни съпартийци лъжедемократи, не го прави предател и недостоен!!! А ти, на кого приличаш, а?! Ако ти "стиска", я си "накичи" фотото, да те видим! И кажи, ако не те харесаме, какво да те правим: да те "изкормим", да те разнасяме като "бостанско плашило", или...какво по-точно да те правим?!Амма, че "фотограф" соросоид...

Докога, тъпанари, ще се оставяте на всеки да ви оправя? Още ли сте недотаковани?

Че тий боко Слънцето не управлява България, защото милата ни Родина не е суверенна. Вече. Благодариме ти боко магнолоията. Чакай поредното нареждане от козяк. Нещастник. Карма.

симо

Истина казва!!!Тъкмо се бях зарадвал на увеличението на пенсията,планове кроях за по щастлив живот.....Взех я и веднага усетих ръцете бойкови в джоба си....Докато му кажа /какво правиш,бе пич/-----джобът празен.....А сега се ,,радвам ,, колко пари е събрал човекът,и къде се кани да се развихри.Горанов,нали си знаеш!!!!!

Е най- мутренската и бандитска ера за България. Черен период, продал родината ни на ония,които бавно и сигурно ни заличават от географските карти.И незрящите го разбраха,само кьоравите герберасти,не.Проклети да са!!!

Няма нищо по гнусно и вредно за България и българите от бандата на Борисов. ГЕРБ трябва да се ликвидира.

В ЕС всеки който злослови срещу друг без факти и Решение на Съд е Подлост, а човекоподобното подлец а срещу Мин.Председател е национа- лен Предател на род, деца и родина! Бог наказва предателите на народа!

Въх каква седянка!

Ей, няма почивка. Пак ще ни вземат от суджуците.

ако нЕмА приходи, шче дръпнем некой заем...

Увеличил си приходите, щото стрижеш дребния бизнес като луд. На нашата малка улица с дребни магазинчета твоите бирници от НАП минават по 3 пъти и търсят на майка си... Я, иди да събираш от големите, да те видим какъв си мъж. Глупак!

Точно това си мислех и аз, тази хвалба, че сме събрали незнам си колко повече и незнам си какво... всичко това става на гърба на дребния бизнес, буквално го задушават, защото такива са им заповедите " събирайте, събирайте". Тези проверки не са за контрол, те са за да се измъкнат колкото може почете пари, и всичкото на гърба на малкия бизнес. Големия бизнес не се закача, той се радва на политически чадър...да му мислят тези с малките магазинчета и дюкянчета.

Бате Бойко е велик! Слава! Слава! Слава! Най-големия!!! И генерал при това! -Айше, капни ми 50 грама, че пресъхнаАх, да ти не еба мамата! Давай , Генерале, ние сме с теб!