Бойко Борисов: При 20% инфлация няма как да влезем в Еврозоната

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че актуализация на бюджета с нови заеми е популистки ход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

една кака как го наряза виликия Борисов, в Полша дизела бил 1.96 ЛЕВА, пък той и се върза и доразви теми за стотинки. Разбира се от младежката организация беше каката. А много просто като видиш в търсачките си личи какви лъжи бълва каката. Жалко че Борисов и се върза. Ама той си е свъкнал с некомпетентни аматьори да си гради политическите заблуди. Стара Загора.

Ква Евро зона бе кюпек ти си за затвора

Дали няма да влезнем или го е страх ако влезнем

Говоренето на Борисов за дълга е примитивно и вредно за България. Не му ли стигнаха десет години на Борисов да схване, че такова говорене само оскъпява цената, при която България рефинансира дълговете си с настъпващ падеж. Но както самият Борисов казва "На прост човек акъл не можеш да му набиеш".

При баце се живееше много по-добре , и не се оправадавйте с войната тя инфлацията тръгна от август месец 2021

Троловете на Киро и червените пудели може само да лапат дудука на Баце

Баце,ти даде 3млрд.за Балкански поток, но газ няма,даде 2.5млрд. за изтребители и тях ги няма.Всички паре са от данъкоплатците,а комисионната за теб.Много сме прости,нали?

Бойко, изкарвай белия кон и дай на Кирчо и Кокорчо да го погалят по топките

Понеже си лъжец и простак,рейтингът ти е 13%.Бегай в зайчарника .

Оште ли си жив нискаме еврото

Коце ти си абсолютен неграмотник бе селяк

Икономист

Докъде я докарахме, Този Еднокнижник да ни каже истината “ Никога не е толкова зле , че да не може да стане още по зле” Китайска Мъдрост

Дай, Боже.

Баце,защо ни е да влизаме в еврозоната...сиренето от 12лв. да стане 24лв. и всичко останало.

си кртуна друг въпрос

Тиквата винаги е изпъквал, като муха на лайно.

върху теб

Тъпа тикво в Европа инфлацията е над 20%. Ако се спазва това всички трябва да излязат от еврозоната.

Само в Молдова е 26%. Всички останали са значително под 20%. Дори в Украйна е 16.4, а в Русия 17.8. А в България е 14.4.

Толуп, кпй ти се връзва вече на лакърдиите. То и газовата връзка с Гърция нямаше как да стане, но ще стане. Крадец!

Тиквата пак се мъчи да изпъкне като свински мъди в рядка кал, но само затъва в блатото на простотията си!

Германия вече Ползва Рубли! Еврото е без Значение!!

ти го и подшушнал вероятно? В Еврозоната няма да влезем- ще ни вкарат с връзки, сакто в ЕС!

Никой и не я иска! Тя Европа са разпадна

Каква Европа те гони с тази партийна книжка и препасана бухалка?

Америка за България-спряхме големи парични потоци към Русия.Сега се оправяйте.

Така е. Много лъжат и кажат. Ама на вас защо ви трябваше да крадете толкова, да правите тези схеми? Как сега да гласувам за доказани крадци? Бойко време е да си ходиш и да покажете как не се краде от властта.

Много ми е важно да знам мнението на този боклук.

Тиквата на всеки Боковски съботник ли си води журналисти, че му показват простотиите всяка седмица?

Бoклук, няма да влезнем заради некадърното ти управление 12 години! Това че няма да влезнем не е проблем, проблема е, че след твоето мъдро управление няма вече държава и няма нормален човек който да иска да управлява с мисъл за просперитет, а само некадърници които чакат на хранилка.

Прав е Бойко. Но хибридната война, която се води от години в България, носи плодовете, които виждаме - разколебаване на хората, посяване на недоверие. Обърнете внимание кои са партиите проповядващи да се откажем от еврото или поне да го отложим значително - Възраждане, БСП, Янев, мунчо и някои други. Те са отявлено проруски или пропутиниски партии. Само един факт да спомена. В Германия ипотечните кредити са с лихви под 1 %, потребителските кредити са 2-3 %. Сравнете тези параметри със ситуацията в България и веднага ще стане ясна очевидната полза от еврозоната.

Гербав мутропитек.

Това ли ти е "ползата"? Ипо кредит с 1% вместо 2%, потребителски на 2 вместо 3 Как това компенсира по-високата цена на имоти, данъци, цени? Никак

Лихвите в БГ ги събират същите банки, които оперират и в Европа. Това, че тук са по-високи е защото има картел между тях,а не защото не сме в еврозоната. Капиш?

защото е по-голям риска за банките.

Ти отдавна си влязъл в еврозоната с къщата у БарЦилона и нощните шкафчета.

А защо ни е изобщо еврозоната. Европа иска да се обедини като САЩ, да зачеркне всички култури на народите - да станем една еднотипна маса хора като американците.

Да. За да няма повече от най-кървавите войни на територията на Европа.

до кога ще го разхождат из страната за наша сметка тоя толуп?

този "толуп" се разхожда по страната за сметка на партията си, а простокирчо и огромните му делегации (44 човека в рим), които се шматкат по света, за да ни резилят (" и папата ми вика", "и урсула ми вика", " и президента на руанда ми вика", а камала харис има чудесна камина в антрето на антрето) ги плащаш ТИ! за съжаление и аз, без да са ме питали...

Ей, много богата тази партия - командировки, срещи, наеми за зали, трапези, дарения за църкви... И накрая... Бойко бил дарил еди-колко си за църкви и манастири (лични средства ли?). Хайде решете кой ги дарява и кой ги плаща тези неща.

А субсидиите на ГЕРБ са от данъкоплатците (от нас).

Съберете се сегашните с бившите и си заврете еврозоната колективно!

Ти срути икономиката до «0»! Толкова си нагъл, че ми идва само един куршум в простата ти глава и да запееш Висоцки с друг аранжимент! Тикво протрита, къде те влачат на убочителни курсове.... все си си прост!

Някакви лумпени- другари се правят на финансови експерти ? Тъпите им к*пелдаци....То много сложно, бе. Малоумните дебили, които си избрахте за управляващи, правят актуализации на бюджета през три месеца....За да подхвърлят някой лев на народонаселението...Съответно, да си осигурят някой и друг месец във властта...Ама икономиката не расте, свалят данъци на всеки мрънкач - бизнесмен, който ги заплаши с протести...Откъде тогава мангизи ? Заеми....Които вие, дебили ще връщате..Ама няма да сте само вие, ами и нормалните хора ще плащат

Напълно си прав . Ще плащаме всички за съжаление. Не само ние, но и децата и внуците ни.

Не се пъни, селски. Идвам на бял кон за теб.

Ма се не видиш. Ако можеше да свършиш нещо първо щеше да си прибрала Фон дер Лайен. Ма уви, не ти дават.

Парапитеците сами си счупиха евродържавата. От скука. Сега реват и викат "Бойко ми сра в гащите!".

Мри банкянско лайно, крадливо !

инфлацията наистина е 20 %, ама на месец! благодаримти радев за изчегъртването!

прилича на току що изваден от слонски гъз.

Не, има нещо слонско в него, но не може да си го извади и е нервен. И не, не е хобот, ама прилича.

Народа иска Бойко и Киро в затвора, ако може в една килия.

Дори и Рашков не можа да намери причина да арестува Борисов, ама червения тролетариат го арестува хиляди пъти на ден. Хахахахахах

Това, че един глупак не е намерил причина, не значи, че няма такава.

Пак ли дрънка глупости?! Защо му дават трибуна изобщо на тва гнило тикве?

Този банкянски цървул, защо го показват още, като някакво добиче в зоопарк.

Суверена не иска в еврозоната бе боклук комунистически тиквераст.

Народа иска Еврозоната. Руските боклуци не я искате, защото ще ви секне далаверката.

Е прост и реагира на пропаганди. Но интуитивно усеща, че има нещо гнило. Като с Пфайзър ваксините. Ква еврозона в рецесия? Да поемем групово негативите ли? Щото светът се върна към "нормалното" ли? Айде у лево.

ТулупиЙ още ли не е в панделата?

Дори и Рашков не можа да намери причина да арестува Борисов, ама червения тролетариат го арестува хиляди пъти на ден. Хахахахахах

Прокурорът на мафията- Шрек щръкналите уши,простото милиционерче, той е виновен. Като си замине Гошеф гледай каква лавина ще се отприщи...

При Орешарски Газпром планираше Южен поток с 4 тръби и беше готов да ни даде заем за да финансираме половината от проекта, а другата половина да е тяхна. ЕК видя проблем в този проект - собственост на Газпром и върху тръбите, и върху газа. При ББ беше изграден Балкански /Турски поток. Тръбите бяха изцяло наши, а за резервиране на капацитет беше проведен търг. В това америчките "демократи" и нашите им глашатаи видяха слугуване на Путин. Беше договорен и газ от Азерите - около 1/3 от годишното ни потребление. Янев, проксито на Радев, отказа азерски газ, а другото му прокси - Кирчо ни зарадва с амерички газ на висока цена. После май се оказа, че америчкия газ е от посредници и комай е от Русия. Тъй де, "промяна" е това... Сегашните са по-голямото зло. Да си знаете.

Та тези 20% инфлация е мое дело.. Що забравяте кой ви управляваше през МАПТ 2020-та, когато АЗ промених формулата за цената на газа. АЗ включих в нея БОРСОВАТА ЦЕНА.. Без да гледам какво прави моята любима фюрер Танте.. Как не бърза да си променя договора, дет ви показвах като аргумент през ноември 2012-та. И как се фалих тогава, че съм постигнал зена на газа като за немците, без да трошим пари в инвестиции в руската икономика.. А за псевдо БОРСАТА ЗА ТОК.. А то и тя си е изцяло моя заслуга. АЗ промених закона на енергетиката.. Пак през март, април 2020-та беше.. А тъй да ме забравяте, и не искате.. Пак съм първи сред социолъжците.. Ама пак ша ви питам кат 2013-та - АЗ сПичелих, ама що не управлявам?.. Кво от туй, че вий тоз филм вече сте го гледали..

За сравнение: - При Бойко имаше опашки на границата с Гърция за гръцките курорти, при Кирчо опашка за олио. - Бойко се хвалеше с това, което е направил, Кричо се хвали с това, което ще направи. - Това, което Бойко построи за десет години, Кирчо и Кокорчо за двадесет не могат да го боядисат с този темп на управление. - Срещу Бойко протестираше група организирана от адвоката на Черепа и платена от него, срещу Кирчо и Кокорчо протестиращи от цялата страна. - Бойко ходеше при работниците на обектите да контролира работата, сега работниците от обектите ходят да протестират срещу Кирчо. - Инфлацията при Бойко беше два процента. При Кирчо и Кокорчо двадесет процента. "Бих се радвал, ако България имаше повече министри като Кирил Петков" - Румен Радев. Пепел ти на езика, Румба !

Има ли още някой тъпак, че да се връзва тези опорки на ГЕРБ?

По малоумен житейски проект от този да живееш на заеми, ни живота живот нито съня сън

а виж каква делавера си е от инфлацията !

може ли да не се изхожда по валутно-финансови въпроси?

"Държавните разходи на България излизат извън контрол. Казва го Европейската Комисия, а не Бойко Борисов. Това означава наказателна процедура срещу България през септември месец” Това е задачата на Кирчо и Кокорчо, поставена от ДС и КГБ.