Борисов в Троянския манастир: Само Господ ще спаси България

Министър-председателят Бойко Борисов отиде в Троянския манастир "Успение Богородично" за храмовия празник на светата обител.

Обратно в новината

Коментари - Борисов в Троянския манастир: Само Господ ще спаси България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато един премиер е вярващ, всичко добива друг смисъл и значение. Дай Боже България да започне да излиза от дупката, в която е сега.

vasil

Гледам много от коментарите и се сещам за дядо Вазов,писал преди век и нещо за ония,дето пишат "Господ"с малка буква.

дали ще го пишат господ и бог с голяма или малка все тая. С него или без него все тая! "Помогни си сам за да ти помогне и господ!" Това го казва НАРОДА!

От кого?

Най-сетне комуноидния мутро-милиционер рече нещо свястно - при неговото управление само Бог може да ни помогне!!! И аха да се зарадвам на прозрението му и.... И Дираджиите!!! Успение на Пресветата Богородица не е заспиване!!! Заспала ви е на вас граматиката! А за простотиите на доктора, генерал-лейтенанта, капитана от пожарната, личният пазвантин на Тато и Царя...Какво да каже човек-каскада от наглост, парвенющина, комплексарство и злоба! С други думи - нищо ново!!!

Колко е дългът на ГРОБ от 40 милиарда? Нека си представим. Една банкнота от 10 лв е дълга 12,6см. 20 милиарда заеми на ГРОБ (с лихвите 40 милиарда) прави 25,2 милиона километра, ако ги подредим в една линия по дължина. Тоест с тези пари ще обиколим Земята 25200 / 36 = 700 ПЪТИ!!! С лихвите = 1400 ПЪТИ!!!!! По обща площ тези банкноти представляват 88.2 кв. см * 40 милиарда = 352800000 кв. м. = 352800 декара! Площта на България е 111 хил. кв. км. Тоест можем да покрием с банкноти десетолевки площта на 0,34% от цялата територия на страната! Площта на София град е 492 кв. km = 492000 декара. Тоест с тези 40 милиарда, които ГРОБ ни погреба, можехме да покрием плътно с десетолевки 72% от София град! Ако подредим тези банкноти не по дължина или ширина, а по височина, в плътни пачки, общата пачка ще е дълга 800 километра! От София - до морето и обратно! Или от София, през Босфора, та почти до Анкара!!!!! И това всичко е откраднато от ГРОБКПФ+ДПСДСБДЦ+АБВ само за 2 години!!!! Следващия път, когато от ГРОБ, Горанов или Мутронаркотрафикантът ви кажат, че нямало пари, помислете си пак! И гласувайте с камъни, павета и калашници, както прецените. Ако построяването на един апартамент струва 150 евро на кв. м. (но от маржа го вдигат до 600-1000-2000 евро на кв. м.) 100 кв м. ще струва 15000 евро. С 40 милиарда могат да се построят 1 милион 333 хиляди 333 апартамента!!! Чисто нови!!!! 100 кв м. !! Ако Гробът на Бойко Борисов е 1м широк и 2м дълъг, тоест имаме 2 кв. м. площ, с 226 банкноти ще покрием гробът с един слой. С 40 милиона пачки ще направим 177000 реда, всеки ред е 1,5 см висок, колкото е дебела пачката. Тоест височината на парите, които ще подредим в гроба му ще бъде небостъргач с 2646 метра височина, колкото 882 етажен блок, 5 пъти повече от ТВ кула Останкино.

Проблема е че няма на кого да влезе в главата! Работя с хора и мога да ти кажа че по тъпо същество от българина не съм срещал. То, дори не иска да те чуе щото всичко знае.

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

В момента НЕК е под контрола на ЕБВР заради заема който изтеглихме за да платим от нашия джоб на Костовите Американски ТЕЦове в Мини Марица Изток. Същите тия два ТЕЦа работят над проектната мощност и това е допуснато с подписа на РОСЕН ЧЕХЪЛА КОГАТО БЕ МИНИСТЪР! Пука му на Боко и на гробарите те са тук за последно след тях потоп. НЯМАЛИ Я БЪЛГАРИЯ, НЯМА КОЙ ДА ТЪРСИ КРАЖБИТЕ КОИТО НАПРАВИХА ПОЛИТИЦИТЕ И ОСОБЕННО ЗАЕМИТЕ КОИТО НИ НАТРЕСОХА СЕГАШНИТЕ ГНИДИ!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

В християнството ,молитвата небеше ли много личен акт.В християнството толерираше ли се изтъкването на заслуги????Или за Батко всичко може.

спаси от тебе.....

Това "приказно" място е гейзборище.

От кой Бог искаш спасение за България и за какво ? Заради това, че престъпното правителство на Иван Костов позволи бомбардировките от НАТО над Православна Югославия ли? От този Бог ли търсиш спасение, срещу който застана твоето правителството и смешният ти "президент", подкрепяйки избиването на православните му синове и дъщери в Украйна, за да се харесате на СатаНато, контролирано от Фащ ли? От него ли искаш спасение ? За това, че не допуснахте самолет с хуманитарна помощ за православните в Сирия ли или за кражбите, лъжите и геноцида, който извършихте над собственият си православен народ? Господ не мие ръце изцапани с кръв, колкото и Църкви да му построите с нашите пари, първо е нужно покаяние и ако ви даде прошка, в което се съмнявам, след това идва спасението! Кармата на България ще я плащаме всички ние, които мълчахме, тогава когато трябваше да защитаваме братята си по вяра и за съжаление все още продължаваме да мълчим ...Спасение ще има за нас, но не и за вас, защото ние и вие сме две различни Българии ...И.И.

Много по съветски го даваш , абсолютно пропагандно и хибридно по руски!Тука ли сте още бе,изобщо не сте стока,да давате оценка платени тролове! Ти май не си чувал или си запушил ушите колко жертви взе гражданската война в Югославия?Около 150 000 и почти толкова осакатени.И въпреки че са минали 20 години от Дейтънското споразумение в Босна и Херцеговина и особено в Сараево има още 200 000 мини необезвредени.Ако НАТО не се беше намесило щеше да има много повече жертви и гражданската войната нямаше да спре.Федерацията Босна, Херцеговина и република Сръбска,заедно с Войводина е най доброто което е постигнато през 1995г.Като република Сръбска заема половината от територията на федерацията и е извън Сърбия и Черна гора!А цялата разрушена инфраструктура след войната е изградена отново с финансовата помощ на САЩ.Аман от атакисти смотани!

Съдът реабилитира и оправда напълно посмъртно Свободан Милошевич през пролетта напълно. Това чу ли го? Прочете ли го? Ако не си, потърси!

1. САЩ имат база военна. 2. Част от разправията започна заради едни проучвания за залежи на цветни метали, включително и уран 3. Проучванията бяха правени от фирма на САЩ 4. Как до онзи ден СФРЮ всичко си течеше нормално и гражданите на Федерацията още през 60 години на миналия век можеха да ходят из цял свят и нямаха проблеми с религиите, бяха натрупали много пари, социализма им беше нещо като китайския? И в един момента опс се счепкаха на религиозни теми Ай не на нас тия. А да и в Европа бе създадена държава на верска основа Косово с помоща на САЩ! Чисто исторически виждаме че там където САЩ си е мушнал ръцете там освен кръв и унищожения друго няма!

Само Господ ще спаси България от този тупан и неговата партия. Този тип е наистина Куку като чета какви ги бръщолеви. Тъпанар!

И аз само на Господ се надявам. Дано ни спаси от теб, дяволско изчадие. Няма ли поне веднъж злото да бъде победено и да се оттървем от теб.

Бо Бо

Господ може да помогне само ако изчисти до 9-то коляно всички, които трето десетилетие крадат, лъжат, гаврят се с хората и продължават да съсипват обезкостената ни държава.

г-н Борисов, само да ви напомня че господ не стои в манастирите. Фундаментално сте объркан

Бо Бо

Спираме да плащаме данъци, нека държавата да си ги търси от Господ.

ЕДИН БЕЗБОЖНИК ХАХАХАХ! ТИ НАЙ-НАПРЕД СЕ ПОКАЙ И ТОГАВА ГОВОРИ! ХАХАХА И ОНАЯ ТАМ ДЕТО СЛУГУВА НА ДЯВОЛА И ТЯ ! БЕ ВИЕ ОТ ГРОБ МНОГО ВЗЕХТЕ ДА СТАВАТЕ ВЯРВАЩИ БЕ? ДО ОНЗИ ДЕН ПЛЮХТЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЧЕ РАЗВАЛИЛИ ДЪРЖАВАТИ ЗАРАДИ ТОВА БОКО НЕМОЖЕ ДА Я "ОПРАВИ" СЕГА ВЗЕХТЕ ДА СЕ КРЪСТИТЕ! СПОМНЯМ СИ 1990 -1992Г. КАК ВСИЧКИ ДРУГАРИ ОТ ЦК НА БКП ВЗЕХА ДА СЕ КРЪСТЯТ И ВЗЕХА ДА ХОДЯТ ПО ЦЪРКВИ!

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Иска ми се да е така, ама няма да стане. Ние сме обречен народ. В нашата страна злото винаги е отгоре. Никога няма да имаме късмета на Унгария и Чехия с техните управници и на Румъния с нейното географско разположение. Българите сме пътници, нас дори и Господ не ни обича.

Само Великият Путин може да спаси света, ако веднага се гръмне!

ти наистина си комунист,вярвам ти,като виждам как мислиш

Е, тук не съм съгласен с Премиера! казано е: "Помогни си сам и ще ти помогне Господ!". Май нещо губи оптимизъм с "тоя материал". - тука особено

Наи-харесвам религиозни комунисти :-)

боко е по-голям "артист" и от тато

... и голям клоун

Браво! Точно казано.

Уж си християнин и вярващ ,а ходиш с червен конец на китката.Защо ти е този конец?От какво те пази?Може би от теб самия?Хвърляй пари на вятъра и големи свещи пали и Господ ще оправи загиналата вече Държава.Че то в Манастирите и поповете и монасите са като тебе.

НЕ АЗ, А ДИНКО ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ!

Борисов ,ти си министър председател на държавата и ако си некадърен да се справиш ,подавай оставка !Затова си назначен за да служиш на народа си !

Вярно е АЛИ БОРИСОВ което е казъл е много точно ! Заради личните интереси на шайката разбойнци държавата се намира :1 Тежка и много трудна демогравска криза . 2 В дългова спирала за която лично Борисов и бандата ГЕРБ имат заслуги с милярдните заеми ( ВЕЧЕ НИКОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ДА ДАВА ЗАЕМ НА СТРАНАТА И ЗА ТОВА ТЪРСЯТ ЗАЕМИ С ГОЛЕМИ ЛИХВИ ) 3 За 27 години агентите под прикритие работили като министри успяха да унищожат на 99% армията ни и всичките видове силови ведомства . 4 За 27 години под егидата на реформите унищожиха и здравеопазването . 5 Сега за ускоряване на заболяванията у нас както епидемията от ХЕПАТИТ спират в най-горещото време топлата вода за по няколко дни за да ни ликвидират ЧЧЕСТИТО ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СТАТУКВОТО

Няма ли кой да му каже, че е поставен начело на държавата, за да я спасява, ако се налага - или поне да положи някакви усилия. Ако някой отгоре му е казал, че съдбата на България е вече предрешена, би могъл да го оповести; а ако няма желание, воля, умение или сила да управлява - да се оттегли. Подобни пораженчески изказвания в последно време са недопустими за министър-председател на държава!!

Като гледъм какво се случва в европа и по света... казал е самата истина...

... от олигархията.

- в кошара не вкарва; обществото изисква достойни и честни да го водят.... И във Франция има корумпирани и невежи хора, случва се такива да се промъкнат понякога и в елита, и в някои нива на властта. Но разликата е тази, че у нас некадърните, тарикатите много бързо биват разпознавани и обществото ги отхвърля, то има непоносимост към невъзпитаните, към обичащите несвободата, към арогантните, към ласкателите, то много бързо ги отстранява и маргинализира. Критичната маса от народа и елита ни са читави люде, хора, които повече от всичко обичат свободата, които знаят какво значи да си свободен, толерантен, състрадателен, които преди всичко мислят за нацията и държавата си, а не само за собственото си благополучие и его.

"Борисов в Троянския манастир: Само Господ ще спаси България" Значи, България ще бъде спасена? Защото Господ е премиер на България.

Църквата трябваше да затвори портите си пред този калпазанин, който не можа да опази националните граници и напълни България с главорези. За нищо не става и тази Църква с владици кипри.

Човека си го е казал. Инвестирал е в църква. Всички мутри инвестират в подобни неща. Някои си купуват златни ланци с големи кръстове, в колата си държат икони и разпятия ( не че не им се получава де. Карат в насрещното на завай без видимост и явно късмета им работи), други си правят параклиси, а някои инвестират в църкви. Мислят си, че по този начин ще закупят милостта на Бог. От известно време си мисля, че наистина им се получава, но може би се пренасочват към другия бог, тъмната му страна. Нещо като сделка сключват с него. Затова и са безнаказани тук.

Мдаа, народът добре го е казал: "Лозето не ще молитва а мотика!". Поне това да беше понаучил приматът! Господ щял да ни оправи! Ха, та ТОЙ, наместникът на земята де, вече 10-на години ни "оправя", та гледам сме цъфнали и вързали...

Не чуваш ли гласове вече.Някой не ти ли нашепва върни краденото и спри да крадеш.Май твоя Бог са парите.На теб и шайката около теб.Забравихте какви бяхте,оставихте цял народ да бедства.Само полицаи и пожарникари и ритни топковци са ти главата.

Помогни си сам, да ти помогне и Господ !

питахме Началника и Той каза : само нова берлинска стена ще ви спаси. питайте останалите живи източногерманци как да 5 дни са я построили. и Чек Поинт Чарли .. , където стреляха преди да ти поискат личната карта. Ама ги няма строителни войски, дето ви направиха безплатни магистрали, които сега не можете дори да закърпите.. Няма ги старите генерали, които знаеха как се строяват и карат да работят необразованите малцинства. ще има да ги търсите.

Троянският кон,в Троянският манастир.

Ха така бре Баце,скръсти ръце и се уповавай само на бог.Кво правиш у манастиро , а не си на работното си място и да търсиш изход от кризисното положение на границата?Тръгнал по манастири да ходи.ОСТАВКА.това комунистите,първи християни станаха.

Подп. Марков, започнах да разпознавам стила Ви навсякъде.

След това което каза Боко-може само да се възкликне -ОСТАВКА МУТРО ОСТАВКА!!!

И каза Иисус на юдеите: "...Вашия бог е дявола и вие нему се кланяте..." А на кой господ се кланяш ти Борисов? Дявола има много лица, но мен не може да заблуди.

Господ напред! и ние след него - така са казвали българите от царя до последния селянин и не на последно място - Не са оставяли Библията от ръцете си!

Не, драги, Не са оставяли ралото и мотиката.

"Борисов в Троянския манастир: Само Господ ще спаси България" И Господ не може да спаси България!!!!!!!

Тоя, па! Он може всичко!

Много се чудя от психиатрична гледна точка дали става дума за старческо малоумие, за шизофрения или за откровен цинизъм.

Боко демонстрира откровен цинизъм, а ние го търпим от малоумие, шизофрения или дявол знае от какво.

Ами щом господ ще спаси България да го издигнат за президент !!!

...за да доограбят каквото е останало.