Борисов: Ще задържим виновните за стрелбата по Баретата

"С арести", така премиерът Бойко Борисов отговори на въпроса как управляващите ще отвърнат на показната стрелба пред Съдебната палата. Той коментира тази и други горещи теми в предаването "Панорама" по БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ще задържим виновните за стрелбата по Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам ББ как ще задържи сам себе си. ПАРАДОКС.

Скоро ще започнат АРЕСТИТЕ!

"В САЩ постоянно някой малоумник стреля по деца, заяви Бойко Борисов Сн.: БГНЕС " А трябва да се стреля по който трябва .

И аз това викам!- арести! Ама щем, не щем ще трябва да изчакаме да ти падне имунитета!

на миро мазтия - шъ задържиш грънци

За тоя, за оня, а за Станишев?

НИЙ СЕ ДРАКАМЕ ТУКА,И ВЪОБЩЕ ..А ТЕ СИ ХАМКАТ ВСЯКАКВИ НЕЩИЦА С ХУБАВИ НАПИТКИ В КОМПАНИЯТА НА ГОТИНИ ЖЕНИ..АКО МИСЛИТЕ ЧЕ НА НЯКОЙ МУ ПУКА ЗА НАС ..ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕТЕ..ДАЛИ НЕ СМЕ ПРЕКАЛЕНО ТЪПИ ЩОМ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ТЪРПИМ ВСЕКИ ДА НИ ЯЗДИ ДОИ ЛЪЖЕ КРАДЕ И ОСТАВА И ДА НИ НАЕ.Е ...Е ТОВА ЧАКАМЕ НИЙ!!!

не се фукайте с арести, а събирайте доказателства некадърници.

Бойко Борисов,като че ли господ го е пратил.Това е последната надежда България да стъпи на крака.Не сме имали никога досега управляващ с такова трезво чувство и отговорност.Нека да управлява още четери години за да излезем от кризата иначе ще се върнем много,много на зад.

Още един КАЛИТКО Ей ошашави се народа

Първо струва ми се ,че много много нямаш връзка с централния мозък и второ до кой клас си учил,че нещо 'доста грамотен си'

Седели си в сауната Доган Тиквата... и Станишев който правел "свир.и" на Доган.. Тиквата гледал завистливо , гледал - и по едно време казал на Доган : "Ефенди хайде да се смениме.." Доган отговорил: " Ми -сменете се де..."

Защо ми се СТРУВА,че те ВЕЧЕ са ЗАДЪРЖАНИ?

А на мен ми се СТРУВА, че не СА задържани, но може да има КОНСПИРАЦИЯ!!!

Аз не искам /а и никой не иска/ Той,да се свети името Му :-), да ги охранява ЛИЧНО. Но когато плащаме на десетки хиляди хрантутници /включително и на него/ за да вършат тази работа,то искаме да получим това ,за което плащаме.

"Ще задържим виновните за стрелбата по Баретата" на по едно питие в някоя резиденция, за да се разберем, кого да посочим за извършител и да го поарестуваме за малко.

Това е позата на Ленин, изнасящ вдъхновена реч пред представители от Втория интернационал.

Ха, ха, другарят борисов сочи пътя към светлото бъдеще !!

Той каза: -да бъдат задържани виновниците за стрелбата срещу Баретата -"техните действия показаха друго лице на ДПС" -"партията, която контролира голяма част от медиите в България чрез своя депутат от ДПС г-н Пеевски" -"отиват да ни плюят пред ЕС" Няма човек, който да не казва същото. Разликата е, че това не са приказки в квартално кафене, а са казани от лидер на УПРАВЛЯВАЩА партия! И какво от това, като е казал?!

ЧЕСТИТ ПРАЗНК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ЧАКА МЕ ВИ ДНЕС В ГОРНА БАНЯ

Виж сега: бог Ра го е можел. Борисов да се стяга или да си ходи.

За стрелбата по Баретата - най-вероятно ще арестуват някой. Но прокуратурата или съдът няма да видят достатъчно доказателства. Все пак, организираната престъпност владее държавата от 20-ина години! За Доган - изглежда някой е прочел репликите на хората от форумите и Борисов ги повтаря. Гражданите са на протест, а ако управляващите са на едно мнение с гражданите, какво правят институциите по въпроса?! За медиите - Борисов е прав, те са купени от ДПС. А ежедневните самомнителни изрази, които се пускат са просто психологически похват, метод за предизвикване на отегчение и възмущение сред гражданите. За АЕЦ - Инвеститор има! Колонизаторите не го одобряват - това е конфликт между руските икономически интереси и американската политика в Европа и на Балканите. А правителствата са само изпълнителни чиновници, безсилни да отстояват интересите на България.

Ако слушате само десет секунди някой монолог на пожарникаря по кабеларките, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако си удряте в продължение на един час главата с чук!

Слушай Сергей, Слави, Доган, Местан /приликата е случайна/ и ще поумнееш. При наличие на неясноти - Манолова, Нинова, Патрашкова...

Добре го казва Премиерът - ,,БСП все се приближава до нас и все не може да ни достигне ... " Това е понятие от Висшата математика, който е учил, знае. Макар, че според изследванията на Кънчо Райчев и Андрей Стойчев/може и обратно/, БСП да са далеч напред. И да са стигнали чак до тяхното голф игрище край Балчик. Което получиха без пари, като заменка от товарищ Станишев.

Един не толкова тъп въпрос към леваците защитници на столетницата.А по ваше време като се гърмяха вие ги изловихте или киларите до ден днешен са на Бахамите или Майорка и пр. острови и си харчат спечелените пари от тези поръчкови убийства!!!

Като начало сте прав, но защо не продължите!? Нали "столетницата" я изритахме в задника ,защото вие /с малка буква/ ни убеждавахте,че "ние не сме като тях и ще....."

Познайте кой беше главен секретар на МВР, докато гръмнаха над 150 видни престъпни босове?! ДА, това беше другарят борисов !! И ДА, не само ги гръмнаха, а и другарят борисов направи всичко възможно следите на убийците да потънат вдън земя !! Все пак той беше дупе и гащи с много от мафиотите и нямаше да е добре, ако някой се разприказва за престъпото минало на другаря ти борисов !!

Имаше и килъри на Аруба, те защо НЕ са задържани???

От премиера, президента, министрите или председателя на Народното събрание нямаше и следа. Както и в предишни години. Нормално е - това не е платен митинг в Банско, а и сред тях малцина са тези, които не са яли от тежката партийна паница в едни други времена. Онези времена, когато разстреляните и избиваните по затворите са били "фашисти", "шпиони", "капиталисти" и "родоотстъпници". Нормално е да се срамуваш от миналото си. Ненормално е ГЕРБ да отричат своята същност на преродено БКП. А междувременно митрополит Кирил (бивш агент на Първо и Шесто управление на ДС) обяви, че част от жертвите на комунистическия терор ще бъдат канонизирани. По-добре да беше замълчал. Това даже не е смешно.

Тунджа Делта пак размъти водата с червени фекалии. И образът на Сергей Дмитриевич изплува чист и неопетнен всред отходните мръсотии ...

ВЪПРЕКИ СЪОБЩЕНИЕТО,ЧЕ КОМЕНТАРЪТ Е ПРИЕТ,ЛИПСВА...БОРИСОВ СЪОБЩАВА,ЧЕ СЕ Е ЗАБАВЛЯВЯЛКАТО ЧУВАЛ ПО СВОЙ АДРЕС...ЗА НЕГО ЗАБАВЛЕНИЯТА НОКОГА НЕ СА СВЪРШВАЛИ-КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МИНАЛОТО МУ,КОЕТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ,ЧЕ ДО ДНЕС....МАРГИНИТЕ,ГАЛЕВИТЕ КЪДЕ СА?ЖИВЕЯТ В ПАЛАТИ,ВЪРТЯТ БИЗНЕСИ,ПЪЛНЯТ КАСИТЕ НА БЛАГОДЕТЕЛИТЕ СИ,ОСИГУРИЛИ СВОБОДАТА ИМ....ПУСНАТА БЕ В ДЕЙСТВИЕ ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ-ПУШИЛКА ЯНИ,КОЯТО МОЖЕ БИ ЗАБАВЛЯВА БОЙКО,НО НЕ И НАРОДА-ГЛАДЕН,БОЛЕН,ОТЧАЕН....СТИГА СЪС ЗАБАЛЕНИЯТА ДА ПОМИСЛИ,ЧЕ НЕ Е ДАЛ СТОТИНКА НА НАРОДА ОТ 4Г.ВЪПРЕКИ ЖЕСТОКАТА ИНФЛАЦИЯ,КРОИ САМО ЛИЧНИТЕ СИ СМЕТКИ...НАРОДЪТ ВСИЧКО ВИЖДА.....

Да живее ГЕРБ и Бойко Борисов!

Да живее другаря Борисов!

Не бери грижа- те си живеят, а ние съществуваме!

Можеш ли да ми припомниш - кога и кой създаде Маргините, Галевите , Маджо, Брендо, Златистия, Митьо-Очите, Златко-баретата, Сумиста, "Наглите" и още много "муцунки", които вече не са между живите?

Другари гербави! Честит празник! И си смажете задната врата!

серГЕЙчо ти ли си бе?

Аз съм бре, я се наведи да те оправя както преди....

Днес най-щастлив е товарищ Сергей Дмитриевич...

На изборите през месец юли, червените ще усетят големият "шомпол" на Борисов.

Ауууууууу? Какво вайкане?Кой какво си е надробил , това да сърба!Може би са закъснели с обстрела.И не мога да разбера? Защо държавата дава луди пари за охрана на Доган? Той има пари да ни купи барабар със внуцуте, а държавата се арчи?

Покушението е политически акт целящ дестабилизиране на непоклатмата власт на Боко и е организирано от тройната коалиция. Станишев Доган и Симо чипа са го поръчали. серГЕЙ от ревност към Боко, Доган, за това че го гърмяха и не го убиха, а Симо чипа за това ,че му вземат горите и дворците. Това е истината. Другото е проза и дезинформация. Съд за килъра и разстрел с пистолета на Октай!

Не напразно Сергейчо дари 300 хил евро държавни парички на своята Моника. Ето парите се оползотворяват за лъскане имиджа на БСП и Сергея. Платените позитановски лъскачи лазят по всички форуми. Вижте TundjaDelta - неуморен труженик на идеолого-пропагнандната амбразура на Позитано.

Честит празник, другарю Борисов!

А на мен?

И на теб, и на теб,дори още повече!!!

"В Швеция застреляха премиер. В Сърбия застреляха премиер, в САЩ стрелят по президенти няколко пъти" - Изоставаме, Борисов! ИзОсТаВаМе!!!

Ти - българин ли си? Ако си - на твое място, бих се засрамил! Какво е усещането ти, когато стъпваш по земята Българска? А? И разни тъпунгери, ти слагат плюсове... Боже, прибери си вересиите...

Баси позата! Имаше една картина - Ленин с така протегната ръка на фона на червени знамена сочи светлото бъдеще :)))

Не позна! Борисов сочи вратата, през която ще ви изритаме през месец юли!Към Ленин и неговият мавзолей...

Със сигурност ГЕРБ ще спечели изборите..защото са най-точни...само ГЕРБ ГЕРБ ГЕРБ..долу червените ибрици...импотентни дърти комунисти и измъдени социалисти!!!

Да! ++++++++++

Правилно, да живее ГЪРБ И БКП !!! И ние комунистите от кварталното БКП ще гласуваме за Борисов, той е наш член и редовно си плаща членския внос !!! Слава на ГЪРБ, Слава на БКП, Слава на Борисов !!!

Всички безработни и бедни си мислят, че Борката е виновен за тяхното положение - каква илюзия само! Шушумиги ,ще сте същите и след изборите независимо , дали Борисов или баба Пена е на власт. Некадърните и мързеливи сте обречени на мизерия.

БРАВО БАТЕ БОЦИ---С ТЕБ СЪМ.

Браво Боце, мачкай тъпия матрял, важното е ние герберчетата да сме добре !!!

Света вода ненапита - ГЕРБ не бил контролирал медии, хахахахаха! Ами Бареков (TV7) - даже го показаха в Господарите как се отчита на вожда. А BTV и Vivakom - собственост на приближения до ГЕРБ Цветан Василев? А да ви направи впечатление, че нищо вече не се чува за разследването към Огнян Донев, собственика на 24ч и Труд, а от тогава нещо там срещу ГЕРБ не ритат? А какво стана със собственика на Литекс покрай скалъпената захарна афера - нещо изчезна от радара след като обяви че ще продава бизнеса си. Някой чу ли какво стана после след мутренските прийоми от 90те? А може би никой не иска да споделя съдбата на Мишо Бирата...

Това , че някой лиже задника на Борисов не е проблем на Премиера.

Някой като теб.

Пропускаш: "Работническо дело", "Правешка правда", "Дума", "Комсомольская правда", "Правда", "Россия", "Перловска правда", "Учиндолска правда","ДПС-арска истина"... Който желае, може да продължи списъка.

Борисов е прав,че в Америка се избиха доста деца напоследък ,но и София си остава един престъпен град !

Борисов, заминал си. Както си безскруполен и безжалостен към пенсионерите, които са повече от твойте башибозуци в управлението, така и те ще са безжалостни към теб и ще ТЕ ОТВЕЯТ. ДОРИ САМО ТЕ СА ДОСТАТЪЧНИ ЗА ТОВА. ДА СИ ЗНАЕШ!!!! Пари за твойте копой за бонуси имаш само за старците дори за инфлацията да им се компенсира няма. Отиваш при НДСВ, както и да те лъжат твойте.

Много се лъжеш, брато! Над 90% от пенсионерите изкукват напълно, няколко месеца след пенсионирането си, ако не работят! Единственото им занимание на градските пенсионери е да гледат телевизия, или слушат радио, където ежедневно по 24 часа се позиционира в главите им политическият продукт - ген.Бойко Борисов! Нито една стока в света, дори Кока-Кола, или Ариел не са толкова рекламирани и позиционирани в главите на хората, колкото нашият вожд! Наистина ген.Бойко Борисов и неговата еднолична партия ГЕРБ ще спечели изборите през юли 2013 г. с огромно мнозинство и то благодарение на пенсионерите!

Бай Ставри, накарай някой млад да ти искара електоралния профил от привържениците на ГЕРБ и БСП. Недей да говориш като Сашо Диков - 5 за 4.

Ставри,Ставри в коя държава живееш? Толкова си далеч от хората и си заблуден герберски комунист.

Може да са изкукали, ама не са мазохисти. П у тьо, днешните пенсионери не са онези от 1989 -те повечето си заминаха. Днешните са от поколението, което боготвореше Бийтълс и Стоунс, което работи с компютър и е ходило по-далеч от Букурещ. Трудно се лъжат вече и пенсионерите - вЕрват повече на хладилника, отколкото на Боко.

Ние сме от селските пенсионери!

Колкото повече реват като магарета, толкова повече позиции губят комунистите. И те го разбират много добре. А това издава безсилието им. ГЕРБ ще спечели безапелационно изборите, дори - само с пенсионерите! А, има и ново поколение трезвомислещи млади хора които ще гласуват за ГЕРБ. Факт!

Преди малко гледах Г-жа Румяна Бъчварова при Кушлуков, и добих усещане,че поне за 30 минути не съм вБГ. Каква разлика в образованост и чар. А когато слушам Мая Манолова, С ветослава дърева, Патрашкова, Нинова, имам чувството, че се намирам пред някой кучкарник с РАЗГОНЕНИ КУЧКИ.

Наборе, пак си натиснал грешното копче. Това не е било ТВ7, ами супер 7. Не е бил Кошлуков, а Костенурките нинджа. Не е била г-жа Бъчварова, ами е бил г-н Шрьодер. Ама ти пък си бил в България през цялото време. А твоя Кошлуков, като подчинен на Бареков, работи по сценарий. Ходил си на цирк като дете, е това е същото ама идва от цветната кутийка в хола.

Бъди сигурен, че в краят на месец юли, ще ги кастрират! И не само тях...

ДПС и техния ибрикчия серГЕЙ се чудят как да дойдат на власт. Има лоша новина. Борката печели винаги.

Винаги печели! И "ония" го знаят!

Не критикувайте "герб" Не ритайте срещу един умрял кон!

Ура! Остават още само 152 дни до смяната на властта!

ГЕРБ - БСП 7:0

Виж резултатите от референдума - над 60% ЗА, и само 37% против Белене !!! Трябва да се съобразявате с мнението на народа !!!!! Това е пълен провал на гробарчетата !!!

Бате Бойко, от теб се иска да мачкаш червената паплач. Народа е с теб!

Аз ще гласувам!

И къде е тази червена паплач, бе приятелю? Ако четеш история ще разбереш, че комунисти в БГ-то няма от Априлския пленум на БКП през 1956 г. насам След него има само живковисти и подмазвачи. А на "Позитано" са представителите на едрия капитал. Вероятно и тези от "ГЕРБ" искат да са такива и за това са разправиите. Пък и то, само с ядене не става... Трябва и акъл! А ти ми говориш за народа... К'ъв народ, кви 5 лева, бре! След 30-40 год. няма да има жив българин по тези земи! И това е благодарение и на "ГЕРБ", и на останалите политико-мешмероци!

Кой народ бе, глупендър, тоя с бухалките ли?

Същото беше казано и за атентата в Бургас пък нищо не се случва ,нито има задържани нито има обвиняеми,жалка държава .

45 години никой не ме беше стрелял. 45 години хората бяха спокойни за живота си. Откакто мутрите са на власт при тази измислена демокрация, страната се превърна в стрелбище и място на кошмари. Вместо висок стандарт и светлина нас ни върнаха в преизподнята на едно бандитско котило където нагона към парите превърна хората в животни. Това не може да продължава!

Никой ли, казваш? До някъде, съм съгласен. След 09.09.1944 година, за кратко време застреляха няколко хиляди души, предимно от интелигенцията. Повечето, без съд и присъда. После - по-рядко. По-късно, промениха тактиката - изпращаха ги в лагери, за "превъзпитание". От което измираха.Тогава не се наричаха "мутри", а комунисти. Направи си труда и прочети за това време "разделно".Ще научиш много истини... За " измислената "демокрация, си прав. Но, такава я направихме ние, българите. Нали?

Против Бойко Борисов са крадците, бедните и безработните. Всички те са свикнали да смучат кръв от държавата и някой да се грижи за тях. От 2009 всеки трябва да работи - иначе глад.

Прави са хората,че герберите сте глупави чалгари обединени от партията майка на глупоста

Ако чакате богатите да гласуват за вас,че да спечелите това никога няма да стане, по простата причина, че са мнооого малко - богати в страната де, пък и не всички са важи симпатизанти!!! Нещастник, виждал ли си работа, бе Христо, през живота си или само си дрънкаш да има коментари по форумите!

борисов ОКРАДЕ МИЛИАРДИ от държавата, затова бедните са бедни, благодарение на този КРАДЕЦ !!!

Борисов успокой се малко че ще вкараш Цветанов в затвора без време. Ще е кофти първият осъден през твоят мандат да е вътрешният министър !

"Всичко, което каже за мен Доган и Христо Бисеров, е комплимент... , каза още Борисов и се зарече, че ГЕРБ ще бият отново на изборите" Залитане по ДПС ли усещам :)) или просто премиера си говори простотии? Ще търси той накрая коалиция с Доган, но няма да стане. Единствената му надежда са американците, но и те ще го подкрепят докато имат интерес!

Този клоун Борисов все повече ми заприличва на Жорж Ганчев. Оня обаче го превъзхожда по ръст и акъл, а нашият по лъжи и престъпно минало.

Историята знае кой се коалира с ДПС, нали така серГЕЙчо?

тоз дето пиче че боико е бкп-еез сус сигурност е от бивчите некадурнизи завиждачти на боико,ачто се отнася до преступноста ,ако не бече боико просто сега нямаче там да има ничто друго освен пенсионери,зигани, и мурзеливи деза на бивчия режим *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това дето си го напиЧал е такава попара, ЗХе не заслуШава да се Щете. МУраелив Зиганин щеше да го напише по-добре от теб.

.....Както досега си задържал. Освен ако ти е конкуренция на пазара за наркотици. Тази работа за залавянето е за полицаи. А ти въпреки мераците си нямаш данни за полицай. И Цецо е същия...