Борисов поканил Тони Златков в дома си след отвличането

Премиерът Бойко Борисов е извикал бащата на Адриан Златков в дома си в Банкя в деня на похищението, за да се информира за случая.

Обратно в новината

Коментари - Борисов поканил Тони Златков в дома си след отвличането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние сме народ от овце . Затова ни управляват говеда. Докато не осъзнаем това, овцете ще плащат откупи и после ще ходят при говедата, които "бащински" ще изразяват съчувствието си. Поздрави на всички овце!

що направо не е дал парите на наглия борисов вместо да прави театър и да хвърля парите от моста?А, бе, некой проследи ли дали в Сърбия пуснаха Сретен Йосич от затвора?

Борисов ли му е казал колко пари трябва да даде за откуп и да не се оплаква в полицията ?

Такъв "премиер" може да съществува само сред българския "народ".

та те тези около него са отвлекли сина му дее....толкова добре е изпипано,че нямам думи....полицаи са...

Добре я докара с доверието и си е платил щото без доверие...мани...мани

Хора ,къде живеем хора!

нищо не работят а това което работят не става за нищо. това е факт. а криминалистите...ами като ги натиснат отгоре няма как.

Най-вероятно са договаряли условията и финансовите параметри за освобождаване на отвлеченото момче. Няма друга логична причина за поканата.

Ами Мишо бирата? Той нали пък беше тръгнал за среща, ама случайно я пропуснал по смъртни причини...

Интересно ... един шеф на банка, преди фалита и той бил на среща.Казват на същото място.

Това е най-големия автогол на Борисов! Кажете ми ако не са говорили за пари за какво друго е било!?! Тони му благодари! За какво?!? Че полицията откри сина му или, че като плати навреме го върнаха жив и здрав. Иначе с големи полицаии се е срещнал и т.н.

Съвсем сериозно ... Предлагам всички "висши" "държавни" "учереждения" да се преместят в БАНКЯ ... Само в една сграда и ще се нарича "КЪЩАТА" ... ЕДИН единствен ВИСШ държавник решава всички казуси .... Няма да има нужда от такава тежка администрация ... Казуси от всякакво естество независимо от спецификата им ще се решават бързо и по същество ... Изграждаме "скоростна тангента" София - Банкя /за ползване от държавни и дипломатически делегации и групи/ ... Използваме изпразнените сгради в София за Детски градини, Училища, Библиотеки, Болници и най важно ЦЕХОВЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СУДЖУК .... ..... еееех РАЙ ....

Ясно е ,че никой не приема вече България на сериозно.Иначе ако това е истина с какви очи гледа Европа на нашия министър?Просто недоумявам.Не съм нито чул нито видял подобен случай по света.

Тиквата го е извикал, за да е сигурен, че бащата ще изпълнява стриктно плана и няма да разкрие пред полицаите подробности за неговите хора!

Борисов=Мафия

Дали им е известно на висшите ,че има денонощно сателитно наблюдение със записи на някои зони в която влизаме и ние ?Възможностите са до 4 м от обекта,прави се както от военни,така и от цивилни фирми,правят го не само руснаците и американците.Една молба до партньорите и щяха да видят къде са го завели,откъде са го взели да го докарат и къде са отишли извършителите.Струва по малко отколкото откупа!

Преди пишеше че по случая белнейски нашите са искали сателитни снимки. Било им отказано. Дали наистина им е било отказано или това е било версия за пред хората не знам.

Коментарите са НАПЪЛНО излишни!!!

Борисов го е повикал да му каже какъв откуп трябва да се даде и да не се офлянква много .....

Баси излагацията,баси конспирацията!Малоумна история!

Тоя лъже и маже ама боко в ''бяло'' го изкарва...Нали не беше съдействал на ченгетата ама пък се срещнал със специален щаб от висши ченгета в боковатаодая?????Хората с право вече ще си казват - какво ни вълнуват далаверите ви та роните крокодилски сълзи кога рекета ви излиза през носа...Да имаш вяра и да благодариш за ''професионализъ'' на хора дето до сега не са разкрили макар да знаят кой направи пожара си е чиста проба дупедавец и лицемер...

не каза дали е ,,целувал,, ръката...???

Този брадат козел не е ли разбрал че още след палежа на колите му трябва да си плаща на когото трябва.Е сега с инсценираното отвличане си е платил и вече ще знае.

тролчетата днеска пари искараха вместо откуп цитирали по погрешка подкуп

Нещо не разбирам ... ... среща с "премиера" и с "висши полицаи" .... в същото време събира едни пари /МНОГО пари/ ... носи ги в сак ... и ... "висшите полицаи" - НИЩО ... нещо не разбирам - аз като реша да изтегля 3001 лева - ЗАЯВКА .... за над 10 001 - и декларация .... за повече не ми се мисли .... а тоя човечец със сак ....

най вероятно на тая среща е подшушнато на бащата да побърза с откупа вероятно това също е част от хранилката на ГЕРБ тия неща на ББ са до болка познати бив рекетьор изпълнител настоящ поръчител

" събирал парите за откупа 4 дни. Хвърлил парите в сак от мост." какъв мост и какви пет лева бе господа журнали

Въпреки това (или точно заради това) човекът си свърши сам работата и плати откуп. Кръстникът винаги работи еднолично.

Значи пострадалия хвали престъпниците и полицията еднакво, също така и премиера Борисов бивш рекетьор. Това изречение говори много за всеки нормално мислещ гражданин. Събрал висши полицаи и пострадалия в дома си. Ей хора, та това е организирана група за престъпления под крилото на държавата ни!!!

Най-странното от всичко е че онзи ден пред жълтия сайт пик, алексей петров прави в буквалния смисъл скандално изказване че някакъв бивш прокурор, споменат поименно бил покровител на онези утрепки наглите. Истина или не никоя голяма медия не подхвана това изказване. Оставете ги приказките обаче ако имахме нормална държава оня петров е трябвало да бъде привикан в следствие или прокуратута и да бъде разпитан каква е тази информация с която разполага. И ако се окаже пунта мара да има задържане, защото не може да сипеш обвинения по бивши висши прокурори, организирали задържането ти, и да се опитваш да клатиш сегашната власт с некви сензационни новини.

,,...Тя движи из града като принцеса. Обградена от минимум 2-ма човека охрана и винаги с яки коли. Никой не смее да й каже дума напряко или да я засече, дори синя зона не плаща в центъра, обясняват хората в града. По думите им тя всявала не по-малко смут и страх от дупнишките феодали, преди да избягат и да се укрият от българското законодателство...,,!!!

Егати държавата.. Пабло Ескобар номер 2

Пабло Ескобар никога не е бил министър председател.

всички "тези" които ги виждаме ежедневно по улиците на софия, плащат си наемите на "квартирите" и за това трябват пари, а за храна?????

ДОН ТИКВОЧ! - Дано по-скоро да има ликвидация на престъпното ни управление и да се наложи ред и законност, за да я има България!

Срамен репортаж - пълна пародия. Бащата на отвлечения обяснява, че били "средни хора" и се изкара едва ли не бедняк. СИКаджията направил щаб с висши полицейски служители в ДОМА СИ??? Това по кои точно правила за разследване отговаря? За всеки "среден човек" ли би се направил щаб в дома на ПРЕМИЕРА с привикани висши полицаи? Борисов БАЩИНСКИ се бил отнесъл със "средния човек", който му благодари - за какво точно благодари? Че го намериха - не, пуснаха го; че не плати откуп - не, плати; че полицията по някакви неведоми пътища е запазила сина му жив - съмнявам се?

не стига туй ами вика лицето което ще дава парите в дома си като че сме в латинска америка

Ами вика го рабира се, парите трябва да се предадат на точното място.

И на мен ми направи много голямо впечатление това изречение! Така правят само частни организации или по-точно мафията, включително и тези които са направили отвличането. Наш тиквун продължава с мафиотския начин на работа и няма да се учудя всичко да е завъртяно от самия него. Причината да го направи е че много фирми при рязане на лента трябва да платят около 200 000 лв. на ГЕРБ и Боко, обаче някой се дърпат и разбира се биват наказани. Възможно е и този гущер да е бил наказан за това.

На Кръстника винаги трябва да се благодари, иначе лошо.

Е сега Бойко,е длъжен да покани всички ограбени,пребити и изнасилени стари хора по селата и да им обещае,че рецидивистите ще бъдат заловени! Ако не го направи,значи е ясно като бял ден - Бойко се интересува само от парите! Имаш ли пари, ще те "оправим", нямаш ли пари-оправяй се сам!

+100

Има и друг вариант. Бойко да е в схемата и да е посредничил за определяне и предаване на откупа. Не го ли допускаш?

Или пък загрижено да са го подпитали с какви пари разполага, каква сума може да събере максимално бързо и така Пък на следващия ден са започнали преговорите за освобождаване на адриан като поисканата сума е била близка до тази с която разполага семейството

Ясно че не е било, защото, ако е било нямаше, да се стигне до там пари залудо да се дават! Говориме, за Кучето, по времето, на Цвъко, което за 2 телеЖки прЖолки само намери в гората труп на момиче убито, и то в Перник! Не работи ли вече за МВР, Кучето?

Как бандюгите са разбрали,че е махнал джипиеса от колата!? Те действали "възпитано"! "Екип от висши полицаи",които не могат да хванат едни елементарни крадци!?

Сака с откупа отиде при суджуците!

Що никой не пита как така разнасят сакове с толкова пари, като плащането кеш е регламентирано! Значи има голямо парично нарушение за кеша?

ти какво ще направиш ще оставиш детето ти да го убият ли парите ли са най важни или живота на детето ти

нищичко

"Благодаря на полицаите и на Бойко Борисов, който ме покани в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях много сериозен екип от висши полицаи там" С това си изказване Тони Златков деликатно ни намеква кой е взел парите от откупа! Иначе без сериозните полицаи и ББ синчето му никога нямаше да се намери. Браво за професионализЪма на МВР и си-е!!!

"похитителите на сина му са се държали коректно и възпитано" това прави най силно впечатление тука имаме наниз от престъпления и нарушения за които определението "коректно" е доста неумесно и некоректно

и кво излезна сега, че цялото кралско войнство е неспособно да се справи с една банда изнудвачи, ... ами сигурноста и спокойствието на обикновените хора значи трябва съвсем да се е стопило

Нещо понамирисва в тази покана.

Новият Тато.

В държавите ,където полицията работи и не стачкува за заплати, е забранено със закон плащането на откуп ,което си е живо поощрение на бандюгите и насъчаване на аматьорите да се пробват..

Баце много обича да е посредник. Между СИК и ВИС, между Меркел и Ердоган, между "вежливите" (наглите) и похитените!

България има доста кадърни сцениристи и режисьори ! ГЕРБ да вземат един на хонорар стига са се излагали с тази халтурка която провеждат , че сигурно вече и в Северна Кореа им се смеят на тъпотии !

Самодейци!

"премиера ме извика у тяях...!" бре! "Бащинска загриженост" ....каква активност на родната полиция начело с премиера!!!! и ко стана? "Ами събрах парите и платих откупа". Това и в Централна Африка не може да се случи ха-ха!

Стиага сте коментирали глупости, важното е: "Кабинетът възприема Русия като основна заплаха за България" ...

Баце май е усвоил откупа!

бах таз' мутра проста, неграмотна, тлъста и нагла. разбира от кардиология до макроикономика, играе и шеф на пътното, и на РПУ-то. или, не може така да има паричен поток от мафиотски характер, и тиквокъл суджуков да не участва. само да не изтече кенефгейт