17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Повече информация няма да получите. Толкова е разрешено да се напише. Точно като по Татово време... Не случайно България е на 111-то място по свобода на словото, след Македония и Боливия.

Този, като му гледам името, е българин, така ли ? ? ?

Чист! При това завършил академия в Москва!

че тоя в мароко живот ше си живее !

Ще яде и пие няколко години, но какво прави руски гражданин в нашите дипломатически кръгове не ми е ясно?

И този е от руската пасмина на ШАЙКАТА!!!

Наказание щеше да бъде ако Боко изпрати руското еврейче за посланик в Иран.

този Юрий Щерк, прилича на съботянин (както повечето ни външни министри), явно го заслужил . Малгреб е седалището на сафаридите, блажено място, както и Казабланка.

Казват се сЕфарАди!!!

на издънил се гербераст, тре'е да му резнат чурката!

махаме една калинка, за да дойде друга на клончето...

Този каква народност е и той като габриели,мейдели и другата герберска сган?

от братската ти россия е! и там е завършил образованието си! ценен комунделски кадър

Същата като Сергей, Жан и други подобни с мнооого български имена

Завършва Московския държавен институт по международни отношения през 1989г.

Знаех си че той е виновен за некадьрните магистралии

Този да не е бил зам.-министър под прикритие? Верно ли е бил в МВнР?

Не го е освободил Борисов,а го е преназначил на синекурна длъжност ,като посланик.

Надявах да прочета че Ципов е махнат. Човека на ДПС в МВР и организатор на каналите за бежанци./Минават директно през КППтата/. Зарадш такива като него и Влади Г. Шенген- йокму!

Като как този руски еврейн е бил з. министър на външните работи? Руски граждани български евродупетати и министри, до кога, сън ли е или ги има?

е те така както пъвото правителство на болшевиките са само еврей, от 300 комисари само 5 са руснаци

бе какво става в нашата държава бе? бе какви са тези чужденци на високи постове бе?

Boklytsi korympirani smart za taia politi4eska izmet zatvor im triabva da gi hibat tam a te gi pravat poslannitsi izmet gerberska doly tikvo4A zatvor

Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал... Даниел Богданов

Аз викам онова другото недоразумение Геогр изгърмял пък то!!! ХО ХО ХО

...лидер на ПРАЙДА!

Както се казва, евала!

Щирката още от тинейджърски времена беше "негово превъзходителство." Бибитко не може да мърда- нареждат и той изпълнява.Ко да се прои, трябва консенсус.Не Мароко, казва се Кралство Мароко, Маракеш, морето и бамбините.... и отсреща е провинцията. Лайф и дипломатически изнуряваща скука. Бибитко е строг, но справедлив!

Това е награда. За наказание ги връщат в България за две години по закон между два поста в чужбина. Не ми е ясно защо е награден. Син на номенклатура от Ком време. Много неконтактен, студен човек. Абе дипломат от кариерата. Неясен ми е.Прави се ремонт на посолството и резиденцията въпреки че преди 5-6 години са били ремонтирани.

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от длъжността заместник-министър на външните работи е освободен Юрий Щерк. Това съобщиха от Министерски съвет Такива бяха новините и при бай Тошо- освободен министър и пратен за посланик.

Откъде изплуват тия световно неизвестни персони с небългарски имена? Чии герберски братчеди са?

Гласяха го за Париж ноооооо котка му мина път. Отива в Мароко. Нещо като утешителна награда. Странното е че бидейки син на евреи и дипломати от кариерата е червен по дефиниция а Румен Радев гопрепъна за Париж.

И аз искам да ме накажат така !!!

едно време Т. Живков пращаше "провинилите"се или "неудобните" за посланници...хора които твърде много знаят за кухнята и за да не говорят отиваха посланници, да си живеят живота!

Като за "наказание", заминаваха посланници!

нещо рускоговорящ ми се струва този. Като станишев, йончева и прочее рускоговорящи убийци на България!

Я, имали сме и такъв зам.-министър. Простете за невежеството, но едва днес разбрах.

Ако знаете колко стотици такива незнайни за никой хрантутници обслужваме ще да ви се изясни защо родители молят за левче за лечение на децата им:((((((

""Освободил го''??????? То саде в България те ''освобождават'' от една хранилка за да те настанят на друга... Що за новина може да е това ако разбира се знаете значението на думата..

Това явно е наказание!