Борисов спря обществени поръчки на Министерството на спорта

По нареждане на министър-председателя Бойко Борисов Министерството на младежта и спорта спира две обществени поръчки, съобщи правителствената пресслужба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов спря обществени поръчки на Министерството на спорта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таклава тъпотия и беззаконие е в този минисерски съвет че ми се повдига аре да си ходят тия че дразнят много.....

"Едно нещо препоръчвам, ако искате забранявам ви: спирате всякакви обществени поръчки. Ако има нещо неизбежно, което да се прави, търсите администрацията на новоизбрания президент Радев и ако са съгласни, за да има приемственост и да не бъдем обвинявани, тогава продължавате".?!?!?! Някой може ли да ми обясни - КАКВО общо има межди ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА власт /Министерски съвет/ и администрацията на ПРЕЗИДЕНТА, по отношение на КОНКРЕТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ на Премиера и МС ... че нещо не разбрах ... ама то за мен - добре простено ми е, ама за един дето се мисли за "премиер" на България ... жалък политикан с популистки изказвания ...

За една седмица Буда открива 2км.ремонтиран селски път в Смолянско.Буда спира несъществени обществени поръчки.Буда с провалилата се министърка Бъчварова награждава в Хитрино за изпълнение на служебните им задължения пожарникари.Буда обаче не повишава заплатите на пожарникари и полицаи.Чиновниците по министерствата си докарват до 3000лв.,но за тези ,които са на предната линия пари няма и се жертват за до 850лв.Важното за Буда е пиара и докопването до власта.

Може ли един ден без новини за ББ? Поне един! Моля! Стига с тая евтина реклама. Ако искате да сте оригинални - почнете с новини като: "Борисов стана и тази сутрин", "Борисоб се обръсна!"

Най-добрият превод на думата (Популизъм) е точно този пример. Моля да залегне в учебника за трети клас.

се прави на честен, като вода ненапита. Блаженни са верующите. На следващите избори пак гласувайте за него. Халал да ви е!

Бойко си прави пиар с несъществените обществени поръчки за манипулиране на наливни и пРедизбоРно.220000лв.за охрана и 70000лв.за мобилни телефони.Това означава ,че на тези Нищоправещи по министерствата освен заплатите, осигуровките данакоплатеца им плаща и мобилните телефони.Тази ограбена и доограбвана държава от наши и чужди няма да я бъде.

Хитрият Андрешко май се опитва да ни се хареса предизборно.А джиповете за милиони,а 16-те милиарда,а милиарда за саниране/само за една година/,а милионите за реклама на м-во на образованието и т.н.Не сме забравили,Бойко,нищо не сме забравили.

Помните ли какво каза Тиквеникът, когато анонсира Тетката за кандидат за президент? Каза че Тетката щяла да му топли стола за след пет години, когато той ще стане президент. Въпросът ми е: сега като загуби изборите, дали когато евентуално седне на стола, там няма да го чака един голям, четвъртит, гъбясал член? Дали си мисли, че продължавайки с тъпите номера от селски вечеринки ще седне на някакъв друг стол, освен на стола на подсъдимия в Софийския окръжен съд.

Да. Като Борисов е толко съвестен, що не вземе да оправи съдебната система ?! Нали едно време искаше пълната власт за това ?!

Популизъм.

Толкова тъпотия няма никъде. Дори не може да анонсира сценатия написан от господарите. Толкова чужди служби и експерти му вършат работата и пак гаф след гаф. Само мижитурка чехльо е отличник- боклук до края.

това министерство трябва моментално да се закрие и целия му личен състав, в отлично здраве, да се включи в производството на зеленчуци, плодове и друга селскостопанска продукция

Конструктивно предложение.

стига сте рекламирали това тъпо парче,да не ви е платил за предизборна кампания,голям смях ако сте поставили ББ за пръв борец срещу корупцията ,най- корумпираният се обявява за борец срещу корупцията,ха-ха-ха

Те поръчките се пускат нарочно, та Тиквата да ги спира. Да ама народа се усети и тия селски номера вече не му минават.

Спрял 2 , но не видял 22 , хайде мутренски номера , Борисови лъжи!Още малко и ще се изкара светия !"Хванал " 20000 кутии контрабандни цигари , а след него Орешарски спря 220000 - над 10 пъти повече ???!Бойко хвалипръцкото , лъжльото и вероятно крадльо от класа!

Да. Като Борисов е толко съвестен, що не вземе да оправи съдебната система ?! Нали едно време искаше пълната власт за това ?!

Как па не спря поръчката за винетките които жена ти "случайно" спечели.

" Патриот е ,душа дава, но не свойта душа ,братя,а душата на народа.."..Пак ще те изритаме....

Е, браво. Боко е най-справедливия, честния, добрия и не позволява никакви далавери. Направо той- баща , той -мама ураган. Нали така дир.бг.

Кой,текезесарския банкянски помияр ли?Пожелавайте на тиквата да пукне!

Бойко да каже кога почна ремонта на басейн Академик и кога трябваше да свърши.Строи се остатъчни материали от други обекти ,мърсотия навсякъде.Кражбата е тотална.

2,а 200?!

Прави поръчки - рееееев! Спира поръчки - реееев! Малко ви бият. Като ви биеха добре през соца бяхте по-мили говедца. Поздрави от Бавария!

Ти пък като не си в България и въртиш геврека на камиона там какво ревеш?

Ей комплексар, погледни се в огледалото.

Kalin

Спира нещата които са дребни а другите......с пълна пара напред.Но иначе дига шум до небето.

Да-а-а-а, Мутрата добре знае откъде да граби милиарди тихомълком. А за трохите овиква орталъка колко бил принципен. Крайно време е да се хване в собствените си номера...или да бъде хванат.

Явно не имало нищо за него от обществените поръчки. Да не си говорим смешки всичките тези са във властта не за да ни служат, а за да папкат и то доста докато се омажат и не дойдат следващите. Наглостта на този май няма край нима има още някой да му вярва на небивалиците.

Булгаргаз търси за Овъргаз 300 мил. куб.м. гЪз пак от руснаците.. Ма нъл ти през май експериментална връзка с Гърцията пусна.. По ТВ-то та даваа лентичка как дялкаш..Няма ли при византийците алтернативен доставчик? Що по-скъпа ли от византийците са връзва калимерата??? Та пак с ГЪЗПРОМ си хортувате..

На извънредна пресконференция премиерът Бойко Борисов обяви, че тази сутрин е спрял и поръчката за собственото си убийство.

Спряна е и процедура за 1.33 милиарда лева за доставка на лекарства. Но за това ДИР не пишат.

в КЗК от компания....Москов временно бил спрял търга.... Милиард и кусур....и министър в оставка...браво бе!

Тупан - демагог.

ма тя квачката кат е в остаФФФка пиленцата ептен не искат да я слушкат се оказва.. Ама ний та знайм.- Ти си добричкио Батман.. Всичко спираш.. Само не ни стана ясно защо "спрените" ти УЖ търгове за Хемус, на повторното раздаване пак ПРАСЧО и ЗЛАТЕВ ги пИчелят..

Това министервство на спорта и проституцията трябва да се закрие, никъде няма такива смешни мимистервства, още повече с такива уроди министри като шопара "Красен Кралев".

По-голяма корупция при обществените поръчки от тази на герб едва ли има.Вярно и комунетата със Доган крадоха като невидели и праисторическите ''демократи'' като Костов, Софиянски, мистър 10% приватизираха като башибозуци, но Бойко направо изби рибата.Ашколсун на таквизии принципни и последователни държавници.

А кой капут построи цял мост на Златев с еврофондове а после замазва положението с някакви хилядарки?

Какъв мост?

Леле, колко е честен!Долен фарисей, а тези пък, от Дира, така са го написали, че все едно орден трябва да му дадат!!!!!Боклуци и министър-председателя ви и вие, гъзолизци смрадливи!!

За спортистите няма кинти и навсякъде е пълна мизерия а за чиновниците от министерството безплатни телефони за 70 000лв. Странно.

А за какво са им на чиновниците безплатни телефони?

ЛЪЖЕЩ ЦЪРВУЛ!

ДА ПЛАЧЕМ ЛИ, ЧЕ СИ СПРЯЛ ДВЕ ПОРЪЧКИ ЗА 1000, А СИ ПУСНАЛ СТО ЗА МИЛИАРД! НЕЩАСТНИК,ДОЛЕН!

Демагогия, спря на администрацията мобилните телефони и охраната на сградата като дойдат новите на власт 6 месеца ще стоят без телефони докато минат поръчките :)

А концесиите за летищата София и Пловдив? Спира поръчки за 300к лева и дава за 100м??? Наглост - ЛИНЧ!

простотиите от герб наистина са безкрайни.

А пък Станишев увеличи пенсиите предният ден преди да офейка а Костов подписа за американските ТЕЦове в последния ден от царуването /командирстването/ си. Сега и двамата са политически трупове.