Бойко Борисов няма да участва във вътрешнопартийната кампания на БСП за редене на листи

Какво да каже Борисов при положение, че органите правят проверка, попита Тома Биков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЖ да стани да види кво чудовище са неговите комунисти.

Чудя се дали си мисли, че някой му вярва...?!

Този плужек дето сега така се хвърля в защита на Борисов и ГЕРБ не беше ли техен върл враг преди? Абе, как се гледат в огледалото такива хора?!

По надолу прочетох предложение за публично огласяване на номинация от всяка партия на нов Главен прокурор. Да, правилно. Това ще бъде показателно кой е за промяна и кой да прикрива престъпления още 7г.

Ъъъъ, ма как няма да участва!?! Може ли да става нещо в държавата, и Той да не участва? И как без неговото мъдро ръководство ще се оправят в БСП?

А ти като ''оперативен проблем'' голко гушкаш да замиташ това що не може да се замете???? Престанете да се врете се в БСП защото каквито и въпроси да ви зададът си знаете едно и също - БСП и задминахте приказката за краставицата......

На 28.09.2012 г., в качеството си на член на Националния съвет на “Движение България на гражданите”, Тома Биков казва: „Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ”...И още: „Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме … Обещавам ви, че ще направя каквото зависи от мен Бойко Борисов, никога повече да не седне в креслото на министър-председателя“ А на 13 май 2013 г. водачът на листата на „България на гражданите“ Тома Биков казва: „Ако бъда избран за депутат, ще бъда един от хората, които ще инициират проверка в парламента на цялостната дейност на Цветан Цветанов като вътрешен министър. Няма да спра докато не видя този човек обвинен и осъден за всички престъпления, които е извършил през последните четири години. Случаите са стотици.Трябва веднъж завинаги да покажем, че след всяка злоупотреба с власт ще има справедливост…” Та какво друго да очакваме от плужек като него.

Листата на БСП ще я реди Радев и ще сложи за водач... Мадуро.

Този е много умен. Ще изгори в тая битка да оправдава тиквата и опг-то....

0т или след 1944 всички сте рода, недей така, че ще по Етна бебо

Защо Борисов да не участва в реденето на листите заедно с БСП! Той е бивш член на тяхната обща кърмилница Партия БКП! И понеже не познавам бивш комунист мисля че тяхното бъдеще е да работят заедно!

Предлагам преди изборите за европейски депутати парламентарните партии да обявят публично кой е техния фаворит за новия Главен прокурор на България. Към името да бъдат приложени и мотивите за това номиниране. И след като това бъде видяно от обществото, след дни ще видим социологичните проучвания за процентите кой къде е. Съгласни???

Доста неграмотни хора пишат тук. Какъв Луканов,каква криза,след като тази ГЕРБЕРСКаа паплач вече 10 години ни дърпа към дъното. Братя вече 3 млн. българи ги няма и никога няма да се върнат в Родината си, а той Луканов го тресе!!

То само цигани бре, много умни всички сте, затова батака е на лице от 30 г. И преди не бе хубаво, но сега хептен зле в някои региони а в София 80 г с телк 1-ва група, пенсия, придобивки безплатни плюс пенсията, надхвърля 2000 лева а в смесени къде няма бг бизнес няма и работа. Вие се молите за работа, а някои, които искат след пенсия.....

Всичките са за бой и ще им е малко.

тикфония тез тъпи копилета? пак ли на кръстопът??

Този на снимката защо не направи собствена партия с име ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ?. Доста ДОСТОЙНИ като него могат да се влеят в нейните редове!!

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Общината къде е ??? Няма маркировка ...

Ако ГЕРБ загуби ,той пръв ще започне да плюе Борисов ,както преди да го вземе в парламента

Биков, Биков!! Цялата тази енергия ако я беше употребил за нещо полезно, цена нямаше да имаш. години вече говориш само глупости. Плочата ти е толкова много изтъркана, че и за брак не става. Например защо не я вложиш да видиш какво става в Съдебната система. Защо не проучиш и поискаш да се открие пред обществото случая " Янева гей," Цум гей, есемеси от ВСС до Борисов, как се избират членовете на ВСС и ИвСС, председателите на върховните съдилища.Главния прокурор бухалка ли е на властта или не?? как ще се избира новия главен прокурор, ще има ли обществено обсъждане и вземане под внимание избора на народа?? Свърши нещо полезно, стига си кукуригал по телевизиите.

ГЕРБ заедно с Плевнелиев да правят БРЕКЗИТ , И ДА СЕ МАХАТ ОТ БЪЛГАРИЯ ... И ''те'' доказаха , какво не могат !

И по времето на ГЕРБ , България , най-бедна , най-корумпирана , най-болна , и най-неграмотна държава !

Май доста бързо забравихме ЛУКАНОВ! Той от коя партия беше???

От която и боеко бе цървул! онзи мъртъв, а този още не си е върнал партийната книжка!

Да добавим и дълговата яма, в която гербаджиите ни вкараха със заемите, които взамаха. Затънали сме в заеми, които идните поколения незнам как ще изплащат. Затова всичко де що е читаво и нечитаво, емигрира от българия.

Кога Биков ще стане електорална единица , и на ЕВРОРОМА ? Само там не е бил !

той по-скоро ще отиде при касим дал... дето му секвестираха личната партийка. взел-дал...

Бойко, Борисов, спри проявите на Тома БикOF в подкрепа на ГЕРБ. Непрекъснато вдига рейтинга на опозицията. Дразни всички - от ляво и от дясно. А бе май и Тръмп е ядосан вече.

Докато се раздухват скандали за 700 000 лева , ГЕРБ и БСП си готвят големите кражби от безсмислените проекти Турски поток и Белене .

Като,че ли някой го е канил да реди листите на БСП.

Герб спокойно могат да се прекръстят на БКП . Имат повече бивши нейни членове от БСП , методите и са същите като на БКП и остриетата и са продажни ренегати ...

тогава и вас може да прекръстим на мюслимани селски тъпанар но първо по едно сюнетче,че е като партийния ви билет

Що бре , б.б. напуска пожарната за да остане член на БКП , нещо да съм излъгал ? Или не ви кефи истината ?

Най-добре ще е Борисов да не участва в реденето на листите на БСП, но.... и никъде другаде да не участва. Доказа, че всяко негово участие е вредно и носи загуби за България, прогонва населението на България! Стопира икономиката, унищожава живота на територията ни. Затова Тома Биков е прав - по-добре никъде да не участва!

ще си каже ,като го привикат в съда

Говедото пак се е отвързало.

Говедото, не е ренегат, а пародия на ренегат.

посерковците на спинозния тук пак се посират да храчат под всяка жълта лъжа-ПЪТНИЦИ СТЕ ПЕНСИИ И СКОРО ОТЧЕТ ЩЕ ДАВАТЕ

е умен почти колкото бик

Голям рев сред решетниковите тролове, брей, брей. Леко бре, кротко с напъването, ще се сецнете.

PEYTSCH

Много раздразнени са нежните соцдушици...Тъй им се иска полемика, душа дават за компромати и оставки...Разбираме ги, с това се хранят, като вампирите...

Освен измекяр ----е и глупак тома биков,хал да му е на Бою такъв защитник! ...ниво махленска злобна клюкарка!:))))))

То, с такива защитници, противници не ти трябват. :)

проверката на Горанов.

ВИНАТА Е ПРИЗНАТА , И ОТ БОРИСОВ ,...ЗАТОВА Е И МЪЛЧАНИЕТО ! КРАЖБАТА Е ФАКТ !

Шака,шака зулу

той бойчето няма да участва и реденето на листите в ПП гРОБ! Там само цецоу има ръка.

бандит до бандита !!!

Тома Биков окончателно изпърдя.С матросовското си поведение ,той или работи за БСП или е срещу Борисов и ГЕРБ. Колкото повече ,този бивш плювалник срещу Борисов е в публичното пространство ,толкова е по-голям рейтинга за опозицията.Слугите Биков никой не уважава,Те само се използват за удобство на господаря.

биковчето е в ПП гРОБ благодарение на цецоу.

Борисов: Възможно е 10% увеличение на заплатите в бюджетната сфера и догодина Възможно е и догодина заплатите в бюджетната сфера да се увеличат отново с 10% . Това обяви премиерът Бойко Борисов пред делегатите на 10-ия конгрес на КТ "Подкрепа". Борисов обвърза това с увеличаването на приходите от борбата с контрабандата: "По горивата, очакваме и тук да се увеличат приходите, така че догодина да можем с още 10% гарантирано да вдигнем доходите, затова трябва да има спокойствие, приходните агенции да работят, да събират парите, за да може да има какво да разпределяме. Аз съм убеден, че и догодина минимум с 10% ще се вдигнат доходите. Години наред всички ние рекламирахме, че България е добро място за инвестиции, защото е евтина работната ръка. Е, това ни изигра много лоша шега и дойде време, в което това, което трябва да правим, е да се повишават доходите".

За "Ролята и значението на ЕВФЕМИЗМИТЕ в нашия обществено-политически живот".... "С какво е красноречив записът - с това, че един зам.-министър се опитва да реши един оперативен проблем", пита и сам си отговаря Томчо;)) И сега "органите правят проверка" на напъните на заммин-а да си реши "оперативния проблем";) Добре, Томчо - убеди ме;) - и сега временно ще си затая "усещането за корупция" при напъните на Банов да си "реши оперативния проблем" - поне докато ОЛАФ се произнесе , това ще е по-скоро от произнасянето на "нашите органи"!;)

Този казус ясно показва какъв е проблемът на БСП и защо няма капацитет да управлява. При тази партия не е печеленето на избори, а несъстоятелността да се справи със властта след това в полза на обществото. В случая основният въпрос е, има ли забавяне със сроковете по вина на фирмата? Този въпрос още преди да се изясни, политиците на БСП са склонни фирмите да бъдат глобени, да се съберат парите от гаранцията и да се раздадат примерно за великденски надбавки за най-бедните пенсионери. Това е порочен подход! Първо трябва да се изясни основният въпрос, носят ли вина трите фирми! Ако носят, трябва да има тояга! Но по презумпция да се смятат фирмите за виновни, това е пагубно за самото общество! Все едно собственикът на коня да се настройва срещу кончето си!

Според теб, щом се е стигнало до такъв разговор с Банов, дали фирмите имат вина за забавянето, след като си просят опрощение.Ако не си разбрал, министъра е подправил документи за да попречи на държавата да получи неустойката по договора.Тоест, Банов взима пари под масата и ощетява българските граждани.

Според мен фирмата няма вина за забавянето! Според моята информация, обектът беше спиран от Общината поради гражданско недоволство. Отделно от това, не съм разбрал от записа, че от фирмата си просят опрощение. Но все пак едно е какво ние сме чули, друго е какво има налично в папката по делото. Убеден съм, че разминаването е неизбежно!

Абе Биков, ти нали нямаше да се успокоиш докато не вкараш в затвора Цветан Цветанов, щото бил абсолютен престъпник и т.н. Кво става, бе Биков, кога ще си изпълниш това предизборно обещание?

Колкото по-често се изказва този "симпатяга",толкова по-добре. Отдавна пресоли манджата с ласкателства.

Тоя тъпак с кравешката фамилия още ли не е пристанал на някои друг господар...

Т.Б.: "Г-н Борисов е министър-председател, той носи отговорност за управлението на страната..." Мда, носи отговорност за убийствата и самубийствата...И за живите факли от уредения живот от управлението на Бащицата.

Ъхъ, още от "Пражката пролет" насам все той е отговорен.

-)

Да бе, така му приписваш и самозапалванията по време на Орешара през 2013та.

Секретарката на Борисов. дали го чука?

Да. С чук по празната манерка

Осъзнай се НАРОДЕ Български - АКО ИЗБОРИТЕ ПРОМЕНЯХА НЕЩО УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЯХА ДА ГИ ЗАБРАНЯТ!!! и то със закон, за който ще гласуват единодушно....