Политолог: Борисов очаквано смени тона към президента

Напрежението между премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев бе очаквано. Заявката на Слави Трифонов за влизане в политика поставя повече въпроси.

Обратно в новината

Коментари - Политолог: Борисов очаквано смени тона към президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам, тук мнозина са взели на сериозно "анализите" на малкия пик-льо, та даже и коментари върху тях дават. То с просто око се види, че някой мъчи да създаде имидж на новобранец-соросоид, че бил, с извинение, политолог ;))) Има ли смисъл да се покрепя с коментари изходеното от малкото леке-нце? Според мен, НЕ. Напротив, ИГНОР!

Абе какво сте го лепнали това недоразумение на фокус бе! Поредния глашатай на манипулативната псевдополитика в България, без капка мозък.

да спечеят поне едни избори, ама няма-а-а. Ти да видиш - Бойко печели подред три мандата и то при положение че се отказва от два доброволно и хората пак го избират. Не съм вещ по въпроса, но ми се струва, че няма аналог.

Кои хора, бе? Онези дето са си платили данъците, здравните осигуровки и тока, ли? Или онези, дето бият учители, берат риба и желязо и се женят на 10 години, и смучат държавата, като кърлежи?

"....президентът иска да продължи политическата си линия, която го доведе до президентския пост и промяна в политиката..." или нещо подобно по памет от статията. Абе недорасло политологче ли си, какво си - президентът играе за БСП-БКП, нали за това го избраха, трябва човек да има срам малко, ако не искаш да кажеш че президентът играе за БСП - всички го знаят - мълчи си.

Бойко, верен на непоследователността си отново смени тона. Обръща се на 180 градуса като фурнаджийска лопата! Изненадани сте? Защо? ТОй така на ден имаше по 3 изявления а АЕЦ Белене. Не че ни трябва толкова - ама аков бъдеще ще минаваме на електромобили се питам откъде ще внасяме ток... Та изобщо ББ е бита карта ама е подкрепен от тия които искат да ни пробутат F16. Явно му напомниха за какво са го сложили и той се активизира.... е ама то на нашата армия само самолети ли и трябват? Не , ама от някъде трябва да се започне и самолетите са добро начало. А за избора на самолет - погледнете в Youtube към анализа на индийците и ще видите много материали... защо ли всички са по към Gripen...

Нищо ново! Позабравихме за мадридския лаладжия, дето щеше да ни оправи за 800 години /пардон, дни/ и докара бандата юпита, що завлякоха всичко, до което се докопаха / и той, не остана по-назад, разбира се. И ето сега нов кандидат да ни оправя. И ще обикаля света да събира нови "оправячи",защото изглежда се понатрупа нова аванта. Поне да беше измислил нещо ново!Сега очаквам нов референдум за това избирателните секции да се базират в чалготеките и право на глас да имат само тези,които са се подложили на тест за владеенето поне на 2 песни на С.Т. и 2 на коя да е чалгарка по избор. Така изборът ще му е сигурен а животът ще станерай,особено ако сценаристите му станаг министри. Ха честито!

видите двамата да се давят, а можете да спасите само единия, накого бихте помогнали? " + " за Бойко " - " за Президента П.С. Тези които биха подминали и двамата давещисе, моля да не гласуват.

Все пак, ако реализира политическия си проект, ще гласувам за Трифонов. Не ми пука като какъв се опитват да го изкарат всякакви разбирачи, просто една нова личност в политиката е повече от необходима! Омръзнаха ми, и вероятно не само на мен, сегашните чукундури!

По-елементарно разсъждение, едва ли би могло да има! И все пак знай! Управлението на държава не е чалга. Слушай си чалга и се кефи! Не се изказвай, съвсем неподготвен!

Правилно. Както твърдят сексолозите, нова поза се услажда и на е.ания.

Бойко си говори както си знае (като на мачле в нахлата), генералът си мери приказките, но не пренълчава. Така,че Боко ще си сменя тона още доста пъти (дано за по-кратко време). Но си мисля,че един дебат Банкянски-Учиндолски ше бъде голямо шоу. И двамата обичат да наддумват другия, еднакво интелигентни са, еднакво лакоми са. Всички предпоставки за забавление. А за Бойко не съм гласувал, така няма да гласувам и за Славчо.

а отзад, старите задници!

Бутането на Слави Трифонов в политиката, като алтернатива на ГЕРБ е дело на пропагандата на ГЕРБ! Явно се вижда, че опитомените от ГЕРБ болшинство медии, всячески поощряват Слави Трифонов да влезе в Политиката, за да бъде представен като алтернатива на Бойко Борисов! Тази битка е желана с голямо желание от ГЕРБ и Бойко Борисов! Учиндолският чалгаджия е несравнимо по-необразован, дори! Невъзпитан, смешен, болен особняк! Функция на сценаристите си, които са едни зевзеци, преди всичко! В една предизборна кампания Бойко Борисов и Цв. Цветанов ще направят за смях учиндолсаката група! ГЕРБ се опитва да си създаде удобен противник и по този начин да елиминира по-съществените!

"В една предизборна кампания Бойко Борисов и Цв. Цветанов ще направят за смях учиндолсаката група!" Абе... направо ще ги НАТЪРКАЛЯТ от смях дори!;) Извинете, но да ми говорите за по-необразован на фона на това , което виждаме всекидневно като изяви от първите "остриета" на ГЕРБ по радиа и студия, ме кара наистина да се превивам от смях!;)) Благодаря за настроението, което ми създадохте!

Червенушке, Все пак Бойко Борисов има защитена Докторска дисертация в школата на КДС в с.Симеоново, преди 10.11.1989 г. на тема: "Неутрализиране на вражески агенти, без употреба на оръжие."(не цитирам точно, но, смисълът е съшият). Учиндолският чалгар едва се докопа до някаква диплома на стари години от Музикалната академия, за свирач на виола! Поне да бе отишъл да свири на виола в някой сифоничен оркестър. А, той на база на такава диплома, иска политик да става! Страхотна подготовка! Ха! Ха! Ха! Представяте ли си дебат между Бойко Борисов и това "дърво" от Учиндол! Как може така да се литкаш, Червенушке"! Бойко Борисов е некадърен, също образован за нещо съвсем различно от колкото за политик, ама. Учиндолеца е на порядък по-зле от него! На неговият фон Бойко Борисов ще грее като слънце! И затова Слави Трифонов медиите го бутат за алтернатива на Бойко Борисов, за да не се появи достоен!

Меракът на чичо Денчо. У нас е пълно с посредствени хора,които си мислят ,че държавата се управлява само с вдигане на телефона. Учили недоучили,без знаия,без обща култура,без висше образование и то качествено,а не разни селски университети и т.н. Опит,знание и талант. Сегашните само едно голо самочувствие ,излагация и резултатите са налице-всички последни места в ЕС. Слави,ако се захване с този занаят ще е пълен провал. Човек може толкова колкото знае. Та той ще пренес чабгата и простотията от шоуто в политиката. Това ще направи. Ще смени една тиква с друга.

А бе пич,политолог,другарят Радев по дефиниция може само да дрънка и нищо повече-нали разбираш ,че Бойко може евентуално да си го премести от единия в другия крачол след думите на президента !

къде слагаш пожарникар и летец на един кантар

Кратунчо,летецът има представителни функции и от него нищо не зависи ! Разбра ли ме или ти трябва повече обяснение ,щото си тъп ?

Написаното е сбит преразказ на изминалия месец, но с нищо не е анализ.

Така е, защото този ако е политолог то Гюнеш от Столипиново със цигански език и развален български трябва да се нарича полиглот.

1. Кой е баща ти? и 2. Кой ти плаща?

Мозъче промито, то горкото...божке, божке...!!

Политолог напоследък май е евфемизъм на всеки соросоид, който може да върже две изречения без да използва каруцарски цинизми. Едно стъпало по- високо в йерархията над редовия соросоид, който всекидневно развонява форума с тъпизми, злоба, безсилие и комплекарщина!

тва детето чудо ли е:)

ИСКРИ МЕЖДУ ДВАМАТА - това значи друго, бе еййй

Абе малкия, как можа да кажеш, че проблемът е в Холандия?! Еееее... голяма излагация, начи, бе момче, голяма. За това дето рече, можеш потупан по гърба и от двете партии (ти знаеш кои), но добър политолог от това няма да станеш, не печелиш уваженията ми, начи, ама да не ти пука, де, щото и тъй и тъй си е все тая. Проблемът е корупцията, неефективната по същата причина съдебна система, границите не са надеждни, както рече. Въпреки телта, дето чичо ти Бойко я опъна. Проблемите са вътре в България, а не вън от нея. А онези аргументи с процентите спрямо БВП можеш да си ги ползваш за други нужди, но не и за претенции за влизане в еврозоната. Така като гледам и след 7 години шансът за влизане ще е минимален. Хората не щат в двора си проблемите на България. Това е.

само кат си помислим, че ЕСТОНИА искаше да кандидицтваме в паке за ерм, че и да ни подаре ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕВИЕ.....Дянков, да дянков, с това "алиби" дръпна 2 милиарда от здравната каса. Това отговаря на въпроса: ще ли станеме некога членки на еврозонес.

...на това дете..не трябва ли парво да му поникнат мустаци...после малко да почиракува при батковците и чак тогава да му се даде да е "политолог" ?!!...аиде моля ви се ...говорим за сериозни неща

Кой батковци визираш, Еленке??? То бъка от политолози сякаш. Че малкият трябва да се учи- трябва. Принципно. Но на практика няма файда, щото най-важното го е научило момчето и то е да гледа да не разсърди важните за деня чички.

ще гласува за шоумен с противоречив имидж- хем патриот, хем предател, хем националист, хем чалгар, вкарващ тук сръбска и турска култура, хем борец за култура, хем узаконител в национален ефир и медии на жаргона и цинизмите, хем пазител на обичаите, хем осмя българската баба -икона, отгледала милиони българи, хем жълт, хем съдещ собствениците на жълтите вестници, щото обидили неговата майка и душа, пък той съсипа българските майки и баби и всяка вечер излъчва баби, опипващи се тук-там...Хем против мутрите, хем с пищов ходеше и чупки, стойка и език на мутра има, хем за българския народ бил и против политиците, пък поръчкови имиджи, платени раздухва....Ама викаш прост народ, нали... не се усеща, харесва му просташкия език и циничните вицове.... доближили го до таксиджийските и вякакви прости души, аааа????

че и шмърка

Те всички "шмъркат". Ако се прави тест за наркотици на Народните ни представители, включително и на тия по пирамидата във властта няколко пъти годишно на произволен принцип, то ще им лъснат наркоманските дупета. Не приеха текст, в който трябваше да дават кръвни проби или изобщо такъв вид проби.

Президентът Гумен Гадев в САЩ се срещна само с Йорданския лидер. Световната общественост с огромен интерес очаква срещата му с началника на Северна Корея. А в престрелката с наш Боко който и да спечели, България губи. Всъщност от презокеанския скандал най-много загуби първата дама/втората булка, защото никой не забеляза роклята й, която е поредната реплика на тоалет на Мелания Тръмп.

Тоя чифутски лайнар започнаха да го лансират. Коват му бъдещето на антибългарин.

абе какъв е тоя младок, дето толкова ги разбира тия работи?!!!

Точно пък бай суджук ще изказва компетентни съмнения в областта на авиацията. Трябва да припомним думите на Апелес "Обущарю не по-високо от обущата", ако перифразираме ще бъде "пожарникарю, не по-далече от маркуча".

фАТМАКО,НЕ ПО ДАЛЕЧ ОТ ПИСТАТА

Пожарникарю, не по далеч от пожарната!

Пешо дай му съвет на фатмака-НЕ Е ВАЖНО КАК ЩЕ ИЗЛЕТИШ-ВАЖНО Е КАК ЩЕ СЕ ПРИЗЕМИШ

Абе кЪв пожарникар е тоя тупан бе? Време народО да го мащиня и към затворО.

шенген не предсавлява нищо друго освен търговска зона с преференции при бизнес в зоната....по-интересно е откъде комунистите имат пари да правят бизнес с гемания, например. фирмите им са с обороти по 50-ш0 милярда годишно....но като си крал ч5 години от хората, и си ги държал в робство на жълти стотинки заплата...пари имаш.

За ГЕРБ ли питаш от къде са парите. Няма да кажат.

Пилот и бодигард рекетьор спорят за авиация :) Това е комично.

МОГАТ ДА ОБВИНЯТ ПРЕЗИДЕНТА В ЛОБИЗЪМ АКО НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА НАЙ ДОБРАТА ОФЕРТА. СЛЕД КАТО ДРУГИТЕ ОФЕРТИ СА ЗА СТАРИ И ПО-СКЪПИ САМОЛЕТИ МАЙ ЛОБИСТИТЕ СА ТЕЗИ ДЕТО ОБВИНЯВАТ В ЛОБИЗЪМ. МНОГО НЕКАДЪРНО ИЗФАБРИКУВАНА ФАЛШИВА НОВИНА !!!

защото знаят, че от затворения кръг тук, няма излизане: ПРЕСТЪПНИЦИ - СЪДИИ! Едните грабят и имат много пари, които дават на съдии и прокурори, за да отърват затвора с условна присъда. Излиза, че нашите праВдораздаватели богатеят от откраднати и престъпно придобити пари, платени със страданията на много хора - родители на наркомани, на отвлечени за проституция, ощетени от автокражби, кражби от криминални примати и от "бели якички".... вреди от некадърници, приватизирали националното богатство, неспособни да го развиват и дадат хляб на обикновените.....ПОРОЧЕН КРЪГ!!!! Едни пари се въртят от престъпниците към пазителите на реда и справедливостта.

ЗАЩО РОБЪТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЖИВОТА СИ Само Вие сте ОТГОВОРНИ за СОБСТВЕНАТА си еволюция. Обикновено, човекът се СТРЕМИ да ИЗБЯГА от отговорността за еволюцията си, от отговорността за СВОБОДНИЯ избор. Хората МНОГО се БОЯТ от свободата и демокрацията. Робът НЕ носи ОТГОВОРНОСТ за живота си, за него отговаря ВИНАГИ някой ДРУГ, представителен политик и/или духовник, ЛИДЕР и тълпа, роб и господар - ПРЕДСТАВИТЕЛНА "демокрация" и "свобода". Затова робството по своему, е много УДОБНО. Няма НИКАКВО бреме. В този СМИСЪЛ, робството е свобода, свобода от ОСЪЗНАТ избор. Щом получиш ПЪЛНА свобода, НАЛАГА ти се да правиш ИЗБОР. Вече никой НЕ те ПРИНУЖДАВА да правиш нещо, ПРЕД теб стоят МНОГО възможности. И започваш БОРБА с ума. Затова ВСЕКИ се бои от свободата и демокрацията. Привлекателността на такива идеологии на представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура), частично се обяснява с факта, че те дават ВЪЗМОЖНОСТ да се ИЗБЕГНЕ индивидуалната свобода и човекът да СВАЛИ от себе си всяка ЛИЧНА отговорност. От индивида се СНЕМА тежестта на ОТГОВОРНОСТТА, защото обществото НОСИ отговорността за него. Ако нещо е лошо, ВИНАГИ може да се заклейми: държавата, организацията, законите, религиите, представителен политик и/или духовник - ЛИДЕР. Човекът става ЧАСТ от една КОЛЕКТИВНА структура - ЛИДЕР и тълпа, роб и господар. Но ОТРИЧАЙКИ индивидуалната свобода, представителната "демокрация" и "свобода", ОТРИЧА и ВЪЗМОЖНОСТТА за човешка еволюция. Това е връщане назад, в сравнение с огромните възможности, които предлага революцията - еволюцията (свобода и демокрация), тотална трансформация на човешкото същество. По-нататъшната ЕВОЛЮЦИЯ е възможна ЕДИНСТВЕНО с поемане на ИНДИВИДУАЛНА отговорност - СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ. Само ТИ СИ отговорен тук и сега (всеки ден), а НЕ представителен политик и/или духовник, защото те НИКОГА НЕ носят ИНДИВИДУАЛНА отговорност за своите действия. Но с индивидуалната отговорност, свобода и демокрация, от всеки и за всеки гражданин на света, идва БОРБАТА, която в крайна сметка води към РАЗВИТИЕ. Старият тип представителна "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) ЗАВЪРШИ. Човекът МОЖЕ отново да попадне в нея, но НЕ може да остане ТАМ. Ще въстане ТВОЕТО съществуване. Човекът е СТАНАЛ съзнателен и ТРЯБВА да остане съзнателен.

Но не вярвам, че малкото ОСЪЗНАТИ могат да направят нещо. Подплатени са с огромна паплач - не мислеща,не знаеща, не чувстваща.... примати отвсякъде. И най-важното - ПРЕДАТЕЛИ. ПРЕДАТЕЛСТВОТО е съсипало животи, народи, държави, култури...Пример - всички палачи, произлизащи от народа, от примитивната паплач. Дали лично Хитлер е измислял методите на мъчения в концлагерите? Дали лично цар Борис е измислял мъченията в българските затвори за противниците на властта му и борците за социални права, наричани до днес комунисти? Твърди се, че тук фашизъм не е имало, а методите на мъчения и гонения са били фашистки. Да не ги споменавам, че ще ме изтрият. Един цар е нищо, каквито и конкретни закони да издаде, ако машината не се задвижи от злобари и чудовища с човешки лик. Антон Страшимиров казва, че българите са клани от българи така, както и турчин не го е клал. А мъченията на испанската Инквизиция дали са по препоръки или чудовищни създания са "творели" нечувани мъчения, даже машини са рационализирали. Светът се научи да живее на сянка и ще има много, много предатели. Въпросът е, дали същите ще са участници в промените и исканията за нов живот. Но с идеали.

Фатмака,първо разделя нацията на летци и други,Второ - не разбира и бъкел си няма от икономика и финанси. КОЛКО ЩЕ СТРУВАТ ИЗТРЕБИТЕЛИТЕ,ПОНЕЖЕ Е НА ЛИЗИНГ ЩЕ БЪДАТ ПОВЕЧЕ,СЛЕД КАТО ГИ КУПИШ ТРЯБВА ДА ОБУЧИШ ПЕРСОНАЛ ЗА ПОДРЪЖКА-ТАКИВА В НАТО НЯМА,СЛЕД ТОВА ИДВА И СЕРВИЗА, ОБУЧАВАТ СЕ ХОРА ЗА ТОЗИ САМОЛЕТ КОИТО ХАЛ ХАБЕР НЯМА ДА СИ ИМАТ ОТ АНАЛОГИЧНОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ В НАТО-ЛЕТЦИ ЗА ЕДИН ДЕН. КОЛКО МИЛИАРДА СТАНАХА,ОСВЕН ТОВА ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ ИМА СЕМЕЙСТВА-СЛЕД КАТО ТЕ СА СПЕЦИАЛНИ СЛЕДВАТ СЪОТВЕТНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И ЗА БЛИЗКИТЕ,ТЕЗИ ЛЕТЦИ ТРЯБВА ДА ИМАТ И ЛЕТАТЕЛНИ ЧАСОВЕ МИНИМУМ,АКО СЕ НАЛОЖИ СЪВМЕСТНО УЧЕНИЕ С НАТО КАК ЩЕ ОСЪЩЕСТВИШ СЕРВИЗА ЗА ПЕТ САМОЛЕТА,СЛЕД КАТО ИМА ТАКЪВ ЗА ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ,ФАТМАК.

Владко бе!керосин ли си пил???

111 ИСКАМ РЕКАПИТУЛАЦИЯ, АКАКВО СЪМ ПИЛ НЕ Е РАБОТА НА ТЕБ,КУРНЕЛИЯ И РЕШЕТНИКОВ

НЯКОЙ ДА МЕ ОБОРИ С ЦИФРИ А НЕ С БОЛШЕВИШКИ НОМЕРА НА КУРНЕЛИЯ

Хайде БЕ червени фашисти,оборете ме с цифри,или можете само да плюете и минуси ,ТОЛКОВА МОЖЕТЕ ОТ 1944 ГОД НИЩО НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА БЪЛГАРИЯ-ТОЛКОВА МОЖЕТЕ.

А ти виждал ли си снимки от България от преди 1944 г???? Ако не можеш да намериш, ще ти кажа, че сега повечето от селата и малките градчета са докарани до същото положение, само че с по-малко население.

Боже, ако си съветник по твоето мнение нито една страна няма да има авиация!!!

Въплъщение на днешния български народ и арийските ви гени.Кекав и безтестостеронен, горд евроатлантик.Такива ще ги пращаме да се "бият" с Русия

Какви ги пипеш, смотльо, 70% от руснаците също са светли, откъде го измисли, че ще се бием с тях, просто искаме гадния Кремъл, да спре да протяга пипалата си насам. Руснаците не са Кремъл, Кремъл не са руснаците.

Кой лансира това голобрадо момченце като ПОЛИТОЛОГ? Какви интелектуални натрупвания може да има един толкова млад субект, за да дава мнение по българската политика? Без съмнение този новобранец (но не в смисъл на посещавал казарма ;) е хранениче на някоя грантова фондацийка ;)

ЗАЩО ЕКСПЕРТЪТ НЕ Е ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ МИСЛЯТ И ВЯРВАТ, ЧЕ ТОЙ Е Интелектуалната активност МОЖЕ да те направи експерт в ОПРЕДЕЛЕНИ неща: полезни, ефикасни и логични. Но интелектът ти е ВИНАГИ там и тогава. Интелектът ти е заимстван от другите, той НЯМА собствено прозрение. Експертът като: професор, духовник, интелектуалец и представителен политик НЯМА свое прозрение. Той се осланя на ЗАИМСТВАНО знание от другите: на традицията, на книгите, на закона, на обичая. Експертът носи в главата си големи купчини от книги, огромен товар, но НЯМА своя визия. Той ЗНАЕ много, но той НЕ познава НИЩО. Животът НИКОГА не е същият, той непрестанно се ПРОМЕНЯ, във ВСЕКИ един момент е нов, ТОГАВА експертът винаги изостава, ОТГОВОРЪТ му е винаги неадекватен. Той може САМО да реагира, но НЕ може да откликва, защото не е спонтанен. Експертът ВЕЧЕ си е направил заключенията, той вече носи ГОТОВИТЕ си отговори. Животът не е нещо логично, а експертът живее ЧРЕЗ логиката, поради ТОВА той никога не съответства на живота и животът никога не му съответства. От това животът, разбира се, не губи, самият ЕКСПЕРТ губи. Той винаги се ЧУВСТВА като аутсайдер, не че животът го е изгонил, той самият е РЕШИЛ да остане ИЗВЪН живота. Ако ти се придържаш ТВЪРДЕ много към логиката, НИКОГА няма да можеш да бъдеш част от живия процес, който представлява съществуванието. Защото съществуванието е ВИНАГИ само тук и сега. Твоето съществуване не е в миналото, твоето съществуване не е в бъдещето, защото съществуването НИКОГА не е там и тогава, а то е само тук и сега, нали

25 годишен неотслужил се нарекъл политолог

Всички знаят, че Борисов е фалшив герой, измислен генерал, с една дума - надута гайда. Навремето орева орталъка, че как така той не бил генерал! Естествено е да злобее и завижда, когато се появи истинският герой или истински генерал.

Пожарна мутра и физкултурник ще правят отбрана????? Майтапите ли се?????

Da vi ebem putkata maichina na vsichkite! metev,teb ot visoko ti se izsiram v ustata i begom da oblizhesh nasranijat Guz na teleto borisoff!

Da vi ebem putkata maichina na vsichkite! metev,teb ot visoko ti se izsiram v ustata i begom da oblizhesh nasranijat Guz na teleto borisoff!

Прочете на сайта на Пеевски 'Стандартнюз" материала озаглавен "Борисов: Откритията в Черно море са по-уникални от тези в Турция и Гърция" Ще ви ясно какъв уникален балкански тапир е начело на страна от ЕС!

Политолог: човек без работа!

Тире се слага в случая, не кавички.

Разликата между двамата е огромна.Генерал летец срещу БКПчлен,агент,мутра,ДПС пожарникарски генерал,измислен кмет.Най-съществена разлика обаче е във възпитанието и първите години.

БХ-С да не разчита на доброто възпитание на Президента Радев, защото ако той смени тона, бедна му е фантазията, какво ще му се случи.

Президентът да бъде така любезен да не се бърка в работата на изпълнителната власт, да си гледа своите правомощия!!!

Президента е Върховен Главнокомандващ Българската Армия, дотолкова доколкото я има.

Какво ако не влезем в Шенген?

А с какво да се хвали премиера ? При Станишев влязохме в НАТО и ЕС, а при суджука кво правим ?

Сега пък Слави Трифонов! Хора - не ви ли стигат Бареков и Станишев в Европарламента? Как можа оня горе да събере толкова много простотия в една такава малка държава- не е за вярване.

Къде пропускаш Мутрата Борисов и неговата герберска банда?

Откога всички шебеци станаха политолози.Амат от вманиачени дебили.

Наблюдавайки процесите у нас, не е трудно да се разбере че тъй наречените ни политици безусловно се подчиняват на чуждо влияние и са готови да пренебрегнат интересите на държавата и народа, за да се харесват навън. Ето, за пръв път на политическата сцена се появи нов политик - президентът Радев, който се опитва да промени статуквото. Ако не застанем зад него и не го подкрепяме, значи си заслужаваме съдбата все да сме на опашката на цивилизованите страни.

Политологът греши. Да, Холандия не може да приеме, че гл. прокурор мълчи когато един Делян купува всичко в България, при това само с кредити, които не връща. Прокурорът мълчи, когато Делян заедно с премиера съсипаха и разграбиха КТБ. Но на холандците са напълно известни приключенията на нашия премиер през 90-те години. Няма как Холандия да бъда "За" ние да сме приети в Шенген при наличието на г-н Борисов във властта. Това е причината. Няма да коментирам президента Радев и отношенията му с г-н Саламджиев. Радев спечели мажоритарно 2 163 000 гласа, ГЕРБ и БСП заедно спечелиха пропорционално долу - горе толкова. Има ли смисъл Питека от Банкя да се блещи на Радев ?

Ако си прав, защо само Холандия да знае това, адругите евродържави да не знаят.

Абе, Боку мутр.ко, къде се слагаш ?