Борисов при награждаването на лекари след атентата: Къде е якият касапин

Къде е тоя, якият касапин, свойски попита премиерът Бойко Борисов при награждаването на лекарите, грижили се за пострадалите израелски туристи при атентата в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Борисов при награждаването на лекари след атентата: Къде е якият касапин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Протоколчиците на Политбюро са ужасени! И Тодор Живков не си позволяваше така! Върнете ни на власт, пак да пращаме за такъв хумор в Белене! /Не бъркай с АЕЦ-ца./

Българският народ още не е дозрял да разбере,че не е важно ОТ КОЯ ПАРТИЯ ще е ПОЛИТИКЪТ,важното е ДА НЕ КРАДЕ!Тогава ще има пари за благоустройство и развитие!Иначе всичко ще отива в приближените на политиците!И пари НЯМА ДА ОСТАВАТ!Без пари НИЩО НЕ СТАВА!НАЙ-ВАЖНИЯТ въпрос към всеки управленец е КРАДЕ ЛИ?И ако има и най-малкото съмнение, че този кандидат е КРАДЕЦ,не трябва да го избираме.За НИЩО НА СВЕТА.Независимо от КОЯ ПАРТИЯ Е!Почтени хора от БСП,СДС,ДСБ и всички останали?Да заповядат!САМО ДА НЕ КРАДАТ!!! Лява или Дясна политика? Какво значение има каква политика ще се провежда, АКО НЯМА ПАРИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО Й? Без ПАРИ никаква политика не може да се осъществява. Ще има само МИМИКРИИ, предназначени ДА ПРИКРИВАТ КРАЖБИТЕ-вижте дупките по пътищата!!! ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГОВОРИМ НИЕ, ГРАЖДАНИТЕ! ЗАЩОТО ТАЯ КРАДЛИВА ПАПЛАЧ КРАДЕ НАШИТЕ ПАРИ!!! И ОБЩЕСТВЕНИЯ ДОГОВОР Е НАРУШЕН! Общественият договор, който гласи Ние плащаме данъци, а вие, политиците управленци, ще ги харчите съгласно закона за бюджета, а не да ги КРАДЕТЕ!В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ОТИДЕМ КЪМ НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ!

С уважение към паметта на загиналите, ранените и техните семейства ще кажа следното - трагедията в Бургас дойде като манна небесна за много хора. Забравиха се, поне за малко злободневните проблеми, доста хора си изгладиха ризките с къс ръкав и започнаха да говорят важно за неща от които и хабер си нямат...А, и вижте кой наградиха - трима шефове от Бургас, които се мотаха като мухи без глави пред камерите за да "ги дадат по телевизора", 15 специалисти от ВМА, които защо биха път до Бургас и те не знаят...Дежурните екипи от Спешния център и МБАЛ-а в Бургас, които наистина помогнаха на много хора??? Те не се вписват в картинката, може би не са фотогенични. Със сигурност щяха да си свършат по-добре работата, ако депутатката Калинка и други медийни звезди не им се пречкаха в краката...

Чалга, чалгаааааа.....

Ееее -какво искате от БОРИСОВ-тъка може -тъка се изразява.Щом казва,че са касапин-трябва да му вярваме.

Дори в трагедията комплексирани тъпаци обясняват колко е велико селото им. Подкрепяни от вожда си. Трагедия. Тази държава запада все повече

Каквато държавата, такова и управлението, такъв и електората, такъв и премиерът - да ви е жив и здрав драги ГЕРБърборовци, дълго време да си му слушате простотиите, сега в правителството, от догодина в партийните ви клубчета.

А къде е якия простак

Няма такъв цветущ речник.

Няма такъв простак "премиер" никъде по света !

той като не е казал - къде е оня дърводелец ( както ние казваме на лошите ортопеди ) Господине, вземете и увеличете заплатите на ВСИЧКИ сестри и лекари, че не останахме. Скоро ще ни запишете в Червената книга. Не делете хората на работещи в здравеопазването и всички останали.

Вече, за изпълнение на служебни задължения медали ли се раздават?

Абе, на тебе коефициента Комсомолът на МЕИ-то ли ти го измери или Цецко и Цецка,имаш ли тапия?

Българският филм Последната линейка на София с тоя, якият касапин, който е и с най-ниската заплата в ЕС, и с най-ниската заплата за медицинските сестри, грабна престижна награда на международния филмов фестивал в Кан 2012.

Ал. Чирков: Мозъкът винаги си връща на тялото! Не може един лекар в България да получава под 2000 лв, при положение, че колегите му на Запад взимат 6000 евро, обяви по НТВ проф. Ал. Чирков. А здравният министър заяви, че най-ниската заплата, която лекар трябва да получава в България, трябва да е 700 лева.

Бравос! Каква гениална итерпритация на думите на Исус. Дори еврейският министър на туризма Стас Месежников с произход от бившия СССР не би могъл да измисли нещо по-добро. А това вашето народът (нали не искате да кажете, че е прост?) направо смърди на сталинизъм. Според вас който не харесва Бойко Борисов, е враг на народа. На кой народ? На чалгаджиите, на мутрите, на тези мЯкащи индивиди, угоени с филии с мас и напиращи за високи държавни постове. Хора без произход, без ценз, без възпитание и култура?! Предполагам, че в по-цивилизованите държави един достоен, уважаващ себе си лекар никога нямаше да позволи на един помияр да му говори по този начин. Нищо лично господине, но това е въпрос на произход. Впрочем, още древните казаха :rustica progenies semper villana fuit, което преведено на български означава буквално : Природата на селяните е била винаги просташка. И един личен въпрос. Предполагам, че IQ 146 е по скалата на школата в Симеоново?

Е-е-е, стига с това Симеоново де! IQ-то ми е автентично, можеш да бъдеш сигурен! Съжалявам, че нарушавам изградения от вас, КОМУНОИДИТЕ, стереотип, че поддръжници на "тиквата" са само отчаяни чалгари и лузъри... Не мога да Ви преча да вярвате в каквото си поискате... Но совите не са това, което са... А ако Ви е по лесно да живеете в опростен от Вас самият свят, толкова по-зле за Вашето IQ... А иначе ВМЕИ"Ленин"-ФРЕ. Това съм завършил. Като Президент Плевнелиев, между впрочем...

Ха-ха-ха! ВМЕИ"Ленин", като президента Плевнелиев, между впрочем... Ха-ха-ха! Абе пич, аз съм с две висши и два западни езика перфектни (немски, английски). Втората магистратура завърших в Германия. Специализирах във водещи международни компании в Западна Европа, САЩ и Канада. Щатите познавам по-добре от България, където впрочем не се задържам дълго време, тъй като лумпените подобни на теб ужасно ме натъжават. Не ви мразя гербаджиите (бойковци, цецковци и др. с просташки имена), просто ви презирам. Вие сте хора без произход - едни комплексирани помияри. Та като платения провинциален комсомолски секретар Плевнелиев значи? Бравос! Ха- ха-ха!

Простакът пак се прояви с дебелашки коментар,неподходящ за това трагично събитие.Често се питам,тоя дръвник нормален ли е?

касапинът започна да коли и в България. Като се ближе на американците подлогата.

Докога ще има яки ПРОСТАЦИ в България???.....Докато търпим ЯКИ премиери като Б.Б и яки драскачи като "антикомуноида" Георги Жеков, който върти една воняща плоча вече 20 год.

Атентаторът бил умствено изостанал. Значи е кадър на ГЕРБ.

...и България да я оставим на КОМУНОИДИТЕ? НО ПАСАРАН, ТОВАРИЩ, България е хубава и ние я обичаме. 70 години под КОМУНОИДНО РОБСТВО СТИГАТ!

Е, това ако е било робство, то сегашното какво е? В интерес на истината трябва да кажем, че живота в БГ е бил много и то много по-добър преди 1989 г. Виж какви икономически и социални показатели е имала България през тези години. Използвай международните справочници, които са доста по-обективни UN, FAO, FT, EIU, та дори и на CIA. Според ООН по коефициента на човешкото развитие ние вече сме под нивото на Куба и гравитираме към африканските държави, а бяхме на почетните 20-25 места в световната класация. Къде е българската икономика, селско стопанство, здравеопазване, каква е продължителността на живота, детската смъртност, нивота на безработица, престъпността и . За разлика от вас не политизирам въпроса, но това са фактите.

krassikat@

А КАК се минаваше граница? Западна...

Още като видиш заглавието и... нека плюенето почне ...СЕГА! ДУМ! А сега сериозно - изцепките на Борисов са част от неговата харизма... Много им се иска на апологетите на КРАДЦИТЕ, тия т.нар. изцепки да имат пряка връзка с резултатите на идващите избори. Но грешат. Още Иисус е казал, "По делата(а не по изцепките) им ще ги познаете..." И народът(нали не искате да кажете, че е прост?) си знае работата. И ще оцени Борисов по ДЕЛАТА! А като говорим за делата на Борисов, разговора става друг, съвсем неудобен за ГРАБИТЕЛИТЕ на съвременна България, КРАДЦИТЕ на прехода!

Не знаех,че ТИКВАТА /един от основателите на СИК,охрана на Тодор Живков и Царя,секретар на МВР с най-много не разкрити поръчкови убийства /не е от крадците на прехода.

"Харизма"??? Ти изобщо имаш ли представа какво означава тази дума??? Защото, ако според тебе този е "харизматичен"

янко

този наградили,онзи наградили друг обезпечават, а една блага дума няма никъде за пожарникарите които на втората минута след взрива бяха е огъня да търсят други оцелели и да потушават горящите останки от автобусите и разчленените останки на хора.нито една думичка от нито един държавник.

Kalin

Простака си е простак даже и в такива моменти.Ама ние сме си виновни като си избираме такива.

защо бб и цц не вървят на майната си?

Защото ги избра българския народ, или и той да върви на майна си ?

Платените са избирали.

След 3г. оклеветяване на лекарската гилдия какъв е извода?"НЕ ПЛЮЙ В КЛАДЕНЕЦА ПаК ЩЕ ОЖАДНЕЕШ"!

Чета...чета... и все простотии виждам... прост народ-слаба държава... жалко за територията...

Интелект ГЕРБовси!

Божеееееее ... Този ме управлява ... Неееее ... Къде е якият касапин ...

Да, правилно. Благодарение на него съм в почивка от 3 години, че преди това само на мен разчитахте !

А простата мутра къде е?

Рак, простак и мерак не се лекуват. Народна мъдрост.

Бургас е един сравнително голям град. Защо трябва тук да идват ВМА и Пирогов? Нямат ли там хирурзи, реаниматори, само Пирогов и ВМА ли са в тая държава? Ами ранените ако не се лъжа са били 5-6 броя, имам предвид тежка ранени. Щом са ги карали към София, правете си сметката какво здравеопазване имаме в провинцията. Аз съм от София, но ми става тежка като си помисля че ако някъде ми се случи случка тогава жална ми майка. Защото тогатав едва ли за мене ще се прати самолет или ще ме приемат във ВМА или Пирогов.

Е, ти не си израелски турист.....А на стария българин - ми няма толкова специалисти за такъв случай с мн.пострадали.

Този, с умственото изоставане го крият, защото е от герб!

"Един ден идва ред и да се плати сметката при касапина" Така казват някои.. Не се запичайте като птичи курешки на юлски тротоар върху всеки опит да се намали стреса със свойско питане. Вижте какво са правили японците в миналото след всеки силен трус - смеели са се - над съдбата, над стихията, че още веднъж са оцелели - смехът е най-добрия лек срещу стрес.

... е да се смеем , ма май вече се озъбихме. В Япония земетресенията не са чак толкова често като гафовете на тиквата.

Къде е якият касапин? Правилно! Якият касапин на българския народ е вдясно на снимката!

Ако бях на мястото на лекарите, само за тези думи щях да си тръгна, ама и те са едни........Такааа, Бойко няма ли да каже една добра дума и за нашият сънародник, който загина??

За Вас не знам, но на мене свойският Му изказ отдавна ми е мнооооого в повече. Няма ли кой да Му нашепне, че този номер с близкото поведение вече не върви? Всъщност, а дали може и знае нещо по-различно като поведение? Трагичното е, че има все още хора, които да Му се връзват на дебелащината, вместо просто да станат и да си излязат, ама до един!

Случайно попаднах на чалга концерт в интернет.Номера "истино" не само, че върви но ще пребъде.

Чалгата агонизира и си отива. Този номер върви само между простолюдието- т.е. между себеподобни и непрогледнали за стойностна музика. Останалите се забавляват и чакат да видят до къде може да стигне простотията. Няма да седнат да ограмотяват нещо, което не може да се ограмоти.

Да станеш и да си излезнеш, ама смееш ли? При тая подлизурщина, даже може и да се издрайфаш, стига да ти стиска.

за това старите хора са казали, по постъпките ще го познаете, така че не гледай кво говори, а какво прави. царя и Хамстера ни сваляха звезди, но накрая ни свалиха кожата. А той колкото и просташки да говори, до сега каквото е обещал е станало. И асфалта който не се яде, ще ни храни доста години напред. а то не е само асфалта ...

Kalin

Малоумник и тук ли нари да хвалиш работодателя си?!!!!Едно нещо не е изпълнил от това което обеща.А за асфалта замълчи-новата отсечка да магистралата я направи ама докато стигнеш до нея нищо не се поддържа.Храсталаци ,дупки,ръждясали железа.....Така и баба може щото не го е строил той дай да го унищожим!!!Не искам да говоря на тема маркировка на новите отсечки и че паркингите едно кошче за боклук няма да не говорим за чешма и други неща дето ги има по нормалните магистрали по света!!!

подобни бисери сме слушахме по времето на златния век на др. т. живков.

Това е и тове си повтаря, докторе

Символът на Бургас е храмът"Св.св.Кирил и Методии"Всеки момент може да рухне.Хората свързват събитията-атентата и нещастията от повреждането на тая църква.А тя е построена в центъра на града и да издържи столетия.Но някой си решил да прави подземен паркинг на 2-3 метра от църквата.До нея има училище,филхармония,също застрашени.В храма не може да се влиза .Силно е повреден,поради алчност.А старите хора са строяли храмовете по специален начин,специални основи ,така че молещите под купола да им се чуват молбите и възприемат от горе.На летището отвън има нещо ,като малко заведение-за пици,може и дюнери да правят там ,не зная точно но летището не беше предпазено.

Какво ги е накарало тези да се размърдат. Едва ли са парите, които биха могли за извлачат от здравната каса? Или може би застраховките за чужденците?

А къде е тъпият пожарникар?

Преди ви ръководеше агент Гоце макар че не беше никакъв агент, а сега си избрахте помачето от Гоце. Каква ли е разликата.

Не е помак . Но това не е проблемът.

Как да гласуват като всички партии са филиали на ДС ? Те шефовете на другите партии му се радват на Бойко,че ги замества временно, не са му врагове. България реално не е суверенна държава от доста години, важните решения се вземат в чужбина, а не от някоя колониална пионка като Борисов, Костов, Станишев.