Прокуратурата разследва Борисов за ”Мишо Бирата”

Прокуратурата е възобновила разследването по скандала "Мишо Бирата", в който главни действащи лица бяха бившият премиер Бойко Борисов, финансовият министър Симеон Дянков и ексшефът на митниците ген. Ваньо Танов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва Борисов за ”Мишо Бирата” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОТ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА РАЗБРАХ, ЧЕ В СТРАНАТА ИМА САМО ДВАМА ПРЕСТЪПНИЦИ-БОЙКО И ЦВЕТАНОВ. ВСИЧКИ ДРУГИ СА МАЙСКА РОСА.

Браво на редакцията - погледнете снимката на този индивид - зам. главният прокурор Борислав Сарафов. Самата му физиономия е на селски хитрец и лъжец. Винаги съм се удивлявал как понякога лицето издава характера на някои хора, ако може това "нещо" да се нарече човек. А, Мишо Бирата беяе от "червеното котило" и ако някой го е "инфарктирал", то това само неговите другари.

абе знаем какво става:доган се чуди как да ликвидира хората които го изхвърлиха от власта.опитват се да го представят като правосъдие.дрън дрън та пляс.всички го правят ама герб ги подслушваха!а и на всичкото отгоре ще осъдят цветанов за подслушванията...ебати маитапа!

БСП като бяха опозиция,пак нямаше обвинения срещу тях и бяха недосегаеми

абе не беше гоцето дето искаше тази отсрочка, ама чрез борисов? май стана ясно кой е инициатора на всички подслушвания досега!!! няма никаква логика в целия този срс фарс. значи по времето на герб и "глайпона" цветанов,всички записи са срещу герб - демек , аз пия ,пък ти се напиваш!!!

Колеги, най-накрая е умрял един от сивите кардинали на БКП-ДС, Лилов. за поредан път показва, че дори и най-алчните и наглите нищо не вогат да вземат със себе си, а на оня свят ще ги съдят за всяка измама, кражба и мръсотия....а като се замисля какви ги надробиха ДС агентите, синовете, снахите и внуците на другарите от БКП, значи нищо добро не ги чака за геноцида над българския етнос и съсипването на България. Надявам се гореспоменатите наглеци и крадци, начело с Ореха, Бея, Феса и Злодея да последват Лиловия в най-скоро време.

Мафията БСП-ДПС не си дава почивка!Всички които не са им по вкуса , ще бъдат оплюти и омаскарени!Девиза е , "Целта оправдава средствата!"И не е важно колко достоверни са обвиненията срещу набелязаните.Важното е да се действа на принципа, "Една лъжа повторена хиляда пъти става истина ."А на стадото това му и трябва за да блее във вярната посока.

А кога ще разследвате Станишев.Мислите че хората не виждат как се действа избирателно.

Хайде оставете кокалите на човека на мира. Мишо го затри високото кръвно и лакомията да купува. Беше затънал до гуша в кредити, които не можеше да обслужва. Много ясно че е търсил от някъде помощ. Но тука пишат разбирачи, които през живота си не са платили на двама души заплата. И друго - Мишо Бирата никога не е работил с държавни пари. Ама тука всички са "честни" данъкоплатци.

БИРАТА НАЙ ВЕРОЯТНО Е ОТРОВЕН С ЦИАНОВОДОРОДНА К-НА ПРЕДИЗВАКВАЩА МАСИРАН ИНФАРКТ И НЕ ОСТАВЩА СЛЕДИ ПРИ АУТОПСИЯ

след 18 часа вьв фабриката в мездра са се произвеждали -наркотици амфетамини затова е била покровителствена от властоимащите

Тази " работеща" Прокуратура ДА НЕ ЗАБРАВИ Президента ПЪРВАНОВ , който в едно от СРС-тата беше ЗАПИСАН с "МОЛБА" до бат БОЙКО -:ДА ОСТАВЯТ ЗА МАЛКО Мишо Бирата::Или записа СЕГА не е АКТУАЛЕН?? или на БСП НЕ им ИЗНАСЯ!! В архивите на БТВ го ИМА/за информ/я на "работещата Прокуратура/!!! Шушумиги , а не Прокуратура!! Подкупни раболепни мишоци--НЕ ПРОКУРОРИ!!!!!!!

Една независима прокуратура това трябваше да го направи много отдавна.Искаме върховенство на закона,а не когато управляваме сме недосегаеми и когато паднем тъпкано ни се връща.Ей това най- много дразни.ЗАКОНИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за всички и за Бойко и за последния клошар.

Интересно защо няма нити едно дело срещу политици от БСП и АТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А защо да няма срещу КОМУНЯГИТЕ ОТ ГЕРБ ?!?

ГЕРБАВИТЕ КОМУНЯГИ са най-долни престъпници и си мислеха че държавата им е бащиния!

Господа прокурори, както бе казал,Жоро тарабата-колелото на историята се върти! -Утре когато Станишко го хързулнат по пързалката, вярвате ли че някой ще търпи езуитските ви номера?

Серго аучен за власт, ама вие ГЕРБАВИТЕ КОМУНЯГИ сте най-долни престъпници и си мислеха че държавата им е бащиния! БСП поне крадат по-тихо..

Влязох те в историята на словесните БИСЕРИ!!!- ТИХО КРАДЕНЕ и обратното.

... е сега стена интересно ... ексхумация на трупа с какво е отровен после Рапона с ръцете на тила и към Софийският Арест.

давай, давай платена прокуратура, има още анонимки от съсела, които не сте ги разгледали, давайте, че иначе БСП МОЖЕ БИ НИКОГА НЯМА ДА ВИДИ ВЕЧЕ ВЛАСТ!!!!!! Включвайте се всички от прокуратурата, не само цацата и сие....

Хей колега НЛО...забрави да пишеш и за най-големият интелектуалец подкрепящ БСП ...МИШО ШАМАРА и АЗИС....ХА-ха....

Прокуратурата да не дреме, а веднага да заведе дело срещу парламентата и правителството за необоснованото поемане на нов дълг! Кво се занимават с Мишо-бирата? Къде са делата срещу Сър-гей за продаване на секретни документи на мафията! Къде е делото срещу бившия терорист агент Павел? Къде са делата срещу хулиганстващия Злодей? Къде са делата срещу търговиятя с влияние при сегашните назначения! Кво се занимават със стари неща! Защо не са се занимавали, когато му е било времето! Да се заведат дела срещу прокуратурата за бездействие с власт през изминалия период! Да се смени цялата прокуратура и цялата съдебна власт!

Ами нека засега първо да набутат в затвора Тиквата и цветанов, а после да ги подкарват наред, станишев, овчаров и т.н.

А дано! Ама надали...

Тоя Сарафов е много отвратителен. Вижте просто кои защитават БСП - Григор Здравков, Велислава Дърева, Андрей Райчевски, Орешарски , Чобанов, Бурунджиева всички ИЗГЛЕЖДАТ като ИЗРОДИ НЯКАКВИ ИЗВЪНЗЕМНИ.... И САРАФОВ СЪЩО!

Прокуратурата спрете да се излагате. Защо не разследвате авоарите на Пеевски, Галерия, Белене и др. а дигате костите на човека. Всички разбрахме че имате политически поръчки. какво стана с експертизата за подслушванията, с бюлетините и др. Само пушилка вдигате и после мълчание. Продажни прокурори, затова сме на този хар

Ставате смешни с тази бира,бе! Ха,наздраве!

Престъпленията и извършителите са толкова много че за да се справим с всичките ще трябва да се създаде цял отдел в прокуратурата специално за тези .

Стига глупости САРАФОВ. По имотите ще ги познаете. Само с ГЕРБ се занимавате.... Как да не е поръчка? Как стана СерГЕЙ лидер на ПЕС.... Как саратниците му станаха КАПИТАЛИСТИ. САРАФОВ И ЦАЦАРОВ заедно с БАРЕКОВ и БРИГО настройват народа един с/у друг.

АБСОЛЮТНИ ПОРЪЧКИ БЕ САРАФОВ. ОТ ВСЯКЪДЕ ПРОЗИРАТЕ. КОЙ ОГРАБИ БАНКИТЕ, КОЙ ИЗВЪРШИ СКРИТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, КОЙ ОГРАБИ ПРЕДПРИЯТИЯТА И ЗАБОГАТЯ ЗАМО ЗА ГОДИНИ ТОЛКОВА ЧЕ ДА НЕ СИ ЗНАЕ ПАРИТЕ И ИМОТИТЕ. ЗАНИМАВАТЕ СЕ С ПОРЪЧКИ, ОТВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА . РАБОТИТЕ ЗА БСП И ДПС, БАРЕКОВЦИ И БРИГО АСПАРУХОВЦИ. ВЪН САРАФОВ И ЦАЦАРОВ ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА...

А бе Цацаров-Сарафов не ви ли е срам толкова явно да се занимавате с политически репресии. Защо не възобновите делото за търговия с влияние на Доган, взел око един мил.лв. и мн-други дела. С Доган всичко е толкова ясно. Не е нужно да си инженер да виждаш това. (Аз съм хидроинж.). Без да съм от ГЕРБ съм възмутен от вашите действия. Вие вече създадохте политически ориентирана атмосфера в прокуратурата. Възможно е Цацаров от началото да започна с цел да се покаже и прослави. Но сега виждаме и лична настървеност може би поради накърнено самолюбие от страна на ГЕРБ. Настървеност за мъст. А може би в момента вие също търгувате с влияние. Повтарям, че не съм от ГЕРБ и съм с леви убеждения, но се срамувам и от поведението на БСП. Позволете ни поне малко да вярваме в съдебната система.

Бай Слави, наистина това е основното, с което се занимават. Да смачкат опозицията и тогава пътя е отворен за крупни далавери.

ЛЕКА - ПОЛЕКА ЩЕ ВИ ЗАМРЪЗНАТ УСМИВЧИЦИТЕ,ГЕРБЕРАСТИ СМОТАНИ.БАЙ СТАВРИ ВИ ОЧАКВА,СПРАВЕДЛИВ,СТРОГ И ДОСТА ЗАГОРЯЛ.

Президентът се обажда и Борисов без да задава въпроси спира проверката.Защо не допусна ,че това може да е капан?От който в последствие се възползваха доста хора.

в русенско пиво,които мисля беше на миши бирата,ако някой ми каже мога ли да получа някой лев,ще съм признателен

В момента в България се работи по модела на Путин- опозицията трябва да бъде смачкана и Сталинишев и компания да управляват вечно

Е къде е опзицията, бе драги? В парламента в лицето на ГЕРБ отсъства. По площадите са викачите-хулигани и, както те самите се изразяват, са "тотално дезорганизирани". Малките партии не набраха и статистическия процент, за да влезат в парламента? Та са коя опозиция става дума тук?

Простако отворен,скоро газ ще пикаеш и пак ще се криете с другарите ти в миши дупки!

Много ми е интересно,а и вече е доста очевадно следното:-когато трябва да се разследва за нещо свързано с Герб,веднага започва да се работи на макс.Онзи ден прокурорчето от снимката ми обяснява,че за да е честен с обществото е показал всичко,което пише в прословутия тефтер.ОБАЧЕ....За договорите с особен залог в енергетиката подписвани от Р.Овч.-нищо.За загубените секретни договори от Станишев-нищо.За частното енерго на Бат Сали от ДПС-нищо.Е аз ли нещо съм сляп и глух или нещо ми прави впечатление,че много тенденциозно се работи в тази прокуратура,бе!!!!

Веднага раздухват нещата,гърмят по-всички медии.Изкарват стари процеси само и само ако може да се намери и най-малкото съмнение и все с/у ГЕРБ.И на мен ми прави вече доста силно впечатление.Те по-какви дела могат да работят.Защо не ВИКАХА по всички медии за двамата от ДПС,които са прали пари.Защо не ни забознаят и там така любезно и обстойно с престъпленията,както и за тези неща,които вие сте написал,ЗАЩО?-ясно е...за всички ни е ясно и за това сме навън.

"...За договорите с особен залог в енергетиката подписвани от Р.Овч.-нищо..." трябва да бъдат сезирани от МИНИСТЕРСТВОТО ИЛИ ПОНЕ ОТ РЕСОРНИЯ МИНИСТЪР - е, КОЙ политик- министър на МИЕТ или сегашното министерство е изпълнил задължението си по чл.205 от НК и е изпратил сигнал/ жалба в качеството си на министър за договора за особения залог? Кой е собственик на БЕХ и кой на НЕК- да не би да е някое друго юридическо лице,а?

смешен плач

"чл.205 от НК " да се чете "чл.205 от НПК "- извинявам се за грешката.

Фактите: - Мишо осъди митницата във Адвинистративния Съд за този случай и ако не бе спрена проверката сега държавата щеше да плаща загуби на ф-мата - Винаги може да има спиране на проверка на митницата, ако има съмнения за това и винаги може да се въстанови проверката. Търговия на влияние има само когато има получаване на пари. Явно Доган-хидро с милиони е правомерен, а и Пеевски ... Явно неправомерни са преместване на катерушки, разговори по gsm и лични записки

Пламене, интерпретацията на фактите е работа на съда, така , че посланията на партийните централи, че видите ли , само срещу шефове от герб се води целенасочено реализиране на наказателна отговорност,защото прокуратурата била" петата власт" в България, издишат. Хубаво е, че се започна от политиците и се върви надолу по веригата към бушоните им в икономиката и частния бизнес.

Истината за милиционерско-барндитската шайка ГЕРБ тепърва ще излизат, следват документите от ГДБОП и ДАНС със списъци на фирмите, които трябваше да бъдат мачкани, за да работят нашите /разбирай на шайката около Боко и Пашата/.

СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО! НЯМА ДА ПОВТАРЯМ ! АЛООУ ПРОКУРАТУРАТА ЗАПОМНЯЙТЕ ТОВА КОЕТО ВИ НАРЕЖДА Д.П. , А НЕ СИ ЗАПИСВАЙТЕ В ТЕФТЕРЧЕТАТА ! ЯСЕН ЛИ СЪМ?

ИСКАМ КАТО ПОРАСНА ДА СТАНА ПРОКУРОР ИЛИ ЖУРНАЛИСТ В ТВ7 ЗА ДА МИ СЕ ПЛАЩА КАТО ГОВОРЯ ГЛУПОСТИ !

Ако искаш да си прокурор, първо завърши право в юф- не като цв.цв. 2 годишен курс по правои в УНСС, защото с него не можеш да станеш прокурор:), после кандидатствай на централизирания конкурс за младши прокурори,после имаш обучение в НИП и най- накрая ставаш прокурор. Нали считаш, че е много лесно- защо не го направиш?;)

Будала ! Като не те приемат на друго уважавано място си подаваш документите в юф , учиш като сресемин или си плащащ и се дипломираш , после плащаш да те побутнат малко или запиваш по цели нощи с градските или районни съдии , делите си курвите и накрая ти плащаш сметката . Вече те уважават , само слушаш какво ти нареждат , изпълянваш без да мислиш и гледаш от къде духа вятъра. Ако ти се струва сложно , бягай в ТВ7 , там само с няколко свирки си готов! Пожелавам ти успех! И да почерпиш , ей! Палавник такъв!

А- забравих да предупредя- на централизирания конкурс се явяват по 100-150 кандидата за 1 място в София и по 48-50 кандидата за 1 място в провинцията. Ако си втори на конкурса,губиш, ако е обявено само 1 място за младши прокурор / както се случи с мен преди ен брой години/:)

Изработили са те! Съжалявам!

Нова бира ли ще пускат на пазара? отново прах в очите на хората. Кога ще съдят прокурорите за чадъри.

До "Nada ( нерегистриран ) 20.07.2013 01:05 Каква алтернатива предлагаш??" Предлагам пряка демокрация, която да осъществява надзор над решенията на НС по изключително важни за бг. граждани и данъкоплатци политически решения, както и върху договори, независимо от сферата с действие на договора, които касаят напр. учредяване на особен залог върху вземания на всички бг. крайни клиенти. Това става с промяна в КРБ в частта за принципите на представителната демокрация и с въвеждането на националните референдуми специално в КРБ. Става и със образователен ценз за бг. граждани+ забрана за гласуване на референдуми и избори на двойни граждани. Да видим тогава и без задължително гласуване дали няма да гласуват поне 60% от бг. граждани....

Абе хубаво предлагаш, котленце, ама при това ниво на развитие на наивния български матриал всичко много бързо ще се изроди до каквото сега става на улицата. Мъките на нашата пряка демокрация няма да свършат скоро.

Доган и СерГей в една килия другарю.Така май по-си ходи а?

Какво стана с борците за привилегии и свободии ретали пред камерата паднал на земята беззащитен човек? Никой ли няма да разследва записите от 2012 на лидера на БСП в Сливен за купуване на гласове?

Не

Беззащитен глупец искаше да кажеш?

"За кокошка няма прошка, за милиони - няма закони". Спете спокойно другари и другарки! Белене беше само географско наименование. АЕЦ има само в Козлодуй, а там никакви милиарди не са източени чрез неподписани договори.

А верно ли, че Мел Гибсън щял да дойде в България?

Като спомена Белене-Станишката ще я строи ли или ще връща парите за референдума?Че иначе излиза злоупотреба с мангизи,а комунягите "не са такива"ха ха.

Най- после!!! Нека обаче да се разследват и причините за смъртта на Мишо Бирата и жена му! На ББ и ЦЦ ще им се види тесен света!

а така и после ще настане едно щастие, парламента ще е пълен с експерти като бат сали и ще взимаме отново петилетките за две години :)))))))

Няма значение! Важното е тиквата с всичките и ластуни да е на топло с костюм на Юве!

Нещо започва да ми прилича на лов на вещици.Кой е следващият на мушката?

лов на вещички борисов Напиши това в търсачката си и ще разбереш :)))

Прост съм не разбирам другарю.Само в герб има лоши.Не ти ли намирисва на комунизъм,не знам.

Прокуратурата все повече заприличва на народният съд.

Другарки и Другари, Снощи, в кварталния ОФ клуб един съпартиец изплю камъчето! Много скоро ще бъде повдигнато обвинение на другаря Борисов за това, че е основния подстрекател и вдъхновител на Виетнамската война. Там се е сражавал под прикритие, но ние го разконспирирахме! Очаквайте скоро подробности от Цацар Ейджънси.

ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА САМАТА ПРОКУРАТУРА З А Щ О Д О С Е Г А Н Е Е Б И Л О П Р О В Е Д Е Н О Р А З С Л Е Д В А Н Е ??????????

по точно от самата прокуратура си го формулирал!!!БРАВО!!!!!!!

Тоя си знае едно и също - Мишо бирата, бюлетините, подслушванията. Разтягя едни и същи локуми и си чака паричките от АП. С Цацата не ставате за нищо. Добре че отвреме навреме се намеси някой друг съд и прокуратура - италиански, бразилски, американски, та осъдят някой истински престъпник. Мухоморки такива.

Във всяка друга европейска страна Борисов вече да е в затвора за такова нещо. Нали искате и се борите за европейски ценности. Ето шанс за малко практика.

Във всяка друга европейска страна,такива като теб отдавна да са осъдени.

А тия дето подписаха неизгодните енергийни договори за къде са? Защо никой не работи и не дава изявления до къде стигна прокуратура по тях, ами ни занимават с глупости и отклоняват общественото внимание?

Аз седа и чакам да разбера до къде стигна прокуратура по енергинийте дела, по неизгодните договори сключвани с руснаци, с които са отрезани главите на българите за години напред, те ни занимават с някакви тефтерчета, на които може и някой допълнително да си е дописвал неща дето са му изгодни.

Абе Сарафов, ти въобще не си активен по наркотиците, контрабандата, ДДС измамите, прането на пари. Свършиха ли? Не, не са. Но там е страшничко.Там само Бойко и Цветанов смеят да пипат. Смешник. Нагъл поръчков прокурор.

оставка на главня червен прокурор!