Борисов възражда земеделието

Общо 400 договора са подписани днес с бенефициенти от област Стара Загора по мярка 112 "Създаване на стопанства на млади фермери" по Програмата за развитие на селските райони 2007 - 2013 г., съобщиха от правителствената информационна служба.

Обратно в новината

Коментари - Борисов възражда земеделието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

i toi kato oniq, ve4e nema ot kyde da se krade, tai li

Изоставаш уважаеми.Сега няма волове, а основните двигатели на прогреса в дребното земледелие са магаретата. Още един катър в селското стопанство е гаранция за неговото възраждане. Слаб съм в религиозните въпроси, но някъде съм чул навярно, че Исус е влязъл в Ерусалим , яхнал едно то ли магаре, то ли катър или муле. Исус отлетя в небесата, а магарето(мулето, катърът) остана на земята и получи постоянно жителство в един град от селски тип,София, известен още като столица на държавата България.

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, Ние държава ли сме или бантустан, който чака някакви средства от Европейския съюз. ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА НАЛИВАМЕ МИЛИАРДИ ОТ БЮДЖЕТА НА БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА ПЪЛНИМ КАСАТА НА ТОВА ОБРАЗОВАНИЕ НАРЕЧЕНО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ?? ЗАЩО ТРЯБВА СЛЕД ТОВА ДА МОЛИМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЧИНОВНИЦИ ДА НИ ВЪРНАТ ОБРАТНО ЧАСТ ОТ ДАДЕНИТЕ ОТ НАС СРЕДСТВА??? Лично аз се чуствам умерзен, когато някакви еврокомисри заявяват, че сме окрали парите на ЕС и това им дава основание да откажат връщането на част от нашите средства, които според техните програми са предвидени за българското земеделие. Ами тяхното ОЛАФ като толкова души успя ли да представи някакви доказателства за злоупотреби? Има ли една присъда подкрепяща тезата, че ние крадем средства от еврофондове? Ако има такава присъда защо вината се носи колективно от всички български земеделци и фермери , а не от този който е съгрешил. КАТО ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ДАНЪКОПЛАТЕЦ АЗ СЪЩО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ: А КАКВО ПРАВИТЕ ВИЕ С МИЛИАРДИТЕ КОИТО ВИ ЗАДЕЛЯМЕ ДСЯКА ГОДИНА ОТ БЮДЖЕТА УВАЖАЕМИ ГОСПОДА ОТ БРЮКСЕЛ ??? Като Ви гледам в какъв разкош живеете , а в същото време парите за раково болни и умиращи деца в България не стигат си мисля, че вие не ни смятате за хора а за някакви абуригени, които са длъжни да поддържат високия стандарт на вашия щастлив и безпроблемен живот. ГОСПОДИН БОРИСОВ, КОГА НАЙ ПОСЛЕ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ ОТ БРЮКСЕЛ, ЩЕ БЪДАТ ТАКА ДОБРИ ДА ПРЕДОСТАВЯТ ПОЛАГАЩИТЕ НИ СЕ ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА АТОМНИТЕ ЦЕНТРАЛИ 600 МИЛИОНА ЕВРО??? НИЕ ИЗПЪЛНИХМЕ АНГАЖИМЕНТА СИ КЪМ ТЕЗИ ЖИВЕЕЩИ В РАЗКОШ ЕВРОПЕЙСКИ СПЕКУЛАНТИ ОТ БРЮКСЕЛ. ТЕ ОБАЧЕ НЕ !!! Това обстоятелство Ви дава пълното право да отворите замразените реактори на АЕЦ- Козлодуй. Приканвам Ви да проявите смелост и покажете на ЕС, че не сте член от долните етажи на това неясно и безформенно образование наречено ЕС, а сте държавен глава на суверенна България, която за разлика от ЕС има конституция и закони , а не еврокомисари досущ приличащи на тези от Великата октомврийска революция. Ако не желаят да се съобразят със Вас ударете им кранчето и не предвиждайте милиарди за ЕС в бюджет 2010. ТАКА ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ИСТИНСКИЯ ДЪРЖАВНИК, ЗАЩОТО ДРУГОТО Е СЕРВИЛНО ПОВЕДЕНИЕ НА ЕДНО КОМПРАДОРСКО УПРАВЛЕНИЕ.

Съкращенията в администрацията ще бъдат изпълнени с назнащението на още 200 човека. Кога да се вярва на ББ и СД. Няма едно нещо казано от тях което след тоава да не е сестра ти е к-а нищо че намаш сестра

Браво, дано сега селяните си седят по селата, нямат оправдание вече!

Моята идея е заложена в долния ми постинг, въпросът е, че ти нямаш капацитет да я разбереш! ideyazabulgaria.org

Чета ви коментарите и ви съжалявавам на всички, които плюете ви трябва доживотно управление на тройната коалиция!

Да публикува тезиси за земеделието.

Има още един начин да възродиш земеделието - като махнеш мутрите от борсите за сескостопански стоки. Каквито и субсидии да дадеш, ако пазарите са управлявани от мутри, нищо няма да постигнеш.

Нищо чудно-той е спец по възродителните процеси/справка-биог му/.

Haide prestani s tozi negativizam. Nali ot niakade triabva da se zapo4ne. Vmesto anonimno da kritikuvash dai idea...

Борисов е Супер мен възражда, прокуратра съд полиция земеделие маха корупцията и кражбите, само дето досега няма нищо реално направено. Нито един реално осъден, на реална присъда, нито един реално наказан, нито една реално премахната корупция всичко е на хартия.

ЗАЩО САМО НИ ЗАЛЪГВАТ Е ЧЕ ТО В ТАЯ ДЪРЖАВА САМО ФЕРМЕРИ ЛИ ОСТАНАХА СЕГА ЗА ТЯХ ЛИ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ ОЩЕ ДНЕС ЩЕ КУПЯ 30 КРАВИ И ПОЧВАМ ДА ПРАВЯ ПРОЕКТИ ЗА ДА ДОЯПАРИ ПО РАЗНИ ТАМ ПРОГРАМИ И ЩЕ СИ КУПЯ С ТЕЗИ ПАРИ ДЖИП И КЪЩА-А ПЪК КРАВИТЕ С ДИСТАНЦИОННО ЩЕ ГИ НАБЛЮДАВАМ

Какви млади фермери ,какви 5 лева ? Къде са МЛАДИТЕ бе смешник, всички знимаващи се със селско стопанство са над 50 години, такава е демографската картина на България, млади НЯМА или са зад граница. Егати обещанията, ега ти популизма, целта е да вземе 3 милиарда еврофондове и да ги прекара през банката си за да останат половината там в банкови такси!

По делата му ще го познаете, по това какво е свършил!!!! Осра София, а сега е клекнал над цяла България!!!! Лошото е че, има и още мечтиииии....... Той много се обича, той толкова се обича, че може и да се самоизнасили....!!!! Хора, пазете го да не се орезили!!!!!

Я стига-Борисов това,Борисов онова.Той ли управлява или цяло правителство.Като гледам Фандъкова например си е цяла пионка и ще е такава,ао я изберат за кмет.Винаги трябва да има опозиция и властта да не е съсредоточена в една партия.Иначе на сегашния етап рискуваме България да се преименова Борисовия.

С теб сме г-н Борисов! Дано и на практика да се осъществи реформата, защото много от младите фермери няма да използват парите по предназначение. Но е по-добре да се пради нещо, отколкото да се краде

Колко му е на Бойко да възроди земеделието. Ето и на ЛУНАТА ПРАТИ ВОДА. Пил една бира. Допикало му се и индийската сонда откри вода на Луната. Ким Чен Ир е ЖАЛЪК КЛОУН в сравнение с Бойко Борисов. Ето сега,който БЪЛГАРИН няма пари за здравна осигуровка ще е престъпник.

Браво Българи! Бог Да пази Бойко Борисов и такива като него.

Браво братле все така и за напрад УСПЕХ НИЕ СМЕ С ТЕБ

Това е смешно и популистко. На 400 фермери от 4500 ще подхвърля трохи. Селското стопанство на България тъне в катастрофа и разруха.А селското стопанство е в основата на добрата икономка. Веднага се вижда , че икономика нямаме. В развитите европейски държави на всеки фермер се дават субсидии ежемесечно от държавата, в размер на една средна работна заплата за държавната сфера . Има държавни гаранционни фондове, които отпускат БЕЗЛИХВЕНИ с дълги гратисни периоди НА ВСЕКИ неограничени и БЕЗ ТАВАНИ БЕЗЛИХВЕНИ ЗАЕМИ.Това, за което говори ББ е нищо повече от опити за ви зароби от неговата СИБанка и да ви направи нейни длъжници. Не знам олигарх в човешката история, който да е работил в политическата власт за обществения интерес? Като УНИКАЛЕН ПОЛИТИЧЕСКИ модел това го имат само българите в Европа ! IDEYAZABULGARIA.ORG

Тоя няма проблем с обещанията.тТо той и друго не умее.Една уста у него.Смешник.

Защо така МУ трепери ръката на ББ?? Вижте видеото!!!

НикиБ,браво на теб!Направо ме срина!Само като си го представих и прихнах.Отдавна не съм се смяла така.След тежкия ми делник-доза смях.Благодаря ти от сърце!!!

Много добро намерение.Толкова проекти стоят непроверени. Дано успее правителството да го осъществи.А бате Бойко да ги ръчка по-силничко чиновничетата си.

Bravo !!!!

Да се чете: Борисов изражда земеделието. Понеже за него, земеделието, летоброенето започва от този миг.

vchera mai ministara na zemedelieto peeshe nesto drugo.

Аз лично съм против вноса на зеленчуците и всичката земеделска продукция която можем да си произвеждаме. Кой всъщност има сметка земеделието в тая държава да го НЯМА?

Министерският съвет вчера взе решение да бъдат назначени допълнително 200 служители за нуждите на програмата и техните работни заплати ще бъдат изплащани със средства от техническата помощ на тази програма. Съкращаваме 200 стари тунеядци /ако занаете какво е това!/ - назначаваме 200 по-младички, еле пък и наши! Мизерници!

програмата е МЛАД фермер, ЦЕЛТА - да си останат младите в родните места за 5 години и да имат работа. УСЛОВИЯТА- да притежават собствена земя/ или арендована/, да не работят по трудов договор, да не напускат мястото на работа, да постигнат резултати. подлежат на ПРОВЕРКИ за реализация на проекта. ПРИМЕР- засажда 7 декара орехи и 7 декара бадеми и получава 50 хиляди лева като 25 от тях са безплатни. наподобява странджа сакар навремето, но тук са по родните места. в общи линии проектите бяха раздадени на етноса, да са живи и здрави да работят. програмата е създадена за неграмотното младо поколение.

Преди да хвалите Запалващият/загасващ слънцето, защо не се поровите какви са тези програми, бре кретеноиди????? Я си пуснете в Гугъл: мярка 112 или... Проект 100!!!!! Тия програми, овце заблудени си текат от 2007-ма година, а одобрените неща са одобрени още преди сравнимият с Ким Чен Ир и Сен да е знаел за какво става дума! Еле пък тук, има такива гъзолизачи на ББ, които 100 пъти казах, че ако са от ПР агенция - да вземат и да се ограмотят малко, дда проявяват въображение и да не се занимават с неща, за които не стават!

много е просто ако беше в Габрово да речем някой друг гламльо като теб щеше да каже айййй и защо точно в Габрово

добре 4е се отприщи подписването на договорите по мярка 112 на ПРСР.Лошото е 4е не се спазват нормативните документи в който е указано 4е проектите се разглеждат и договорите се сключват по реда на подаване на документите.А това не се прави . Питането ми е - кога яе сключат останалите бенефициенти договори? Щотоо всеки ден е от зна4ение.И за някои от мл.фермери това прережданене може в последствие да се окаже фатално и да им изяде главата...ден година храни в тоя бизнес. Докога с наши и ваши ? Просто не е честно

А аз защо да копая и садя, след като тази година така наречените ни братя -цигани влезли в заградено място и извадили всичките картофи-около 300кг. Г-Н МИНИСТЕР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗА ТОВА ЛИ ТРЯВА ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ ДА СЕ РАЗВИВА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ЗА ДА ИМА КАКВО ЦИГАНИТЕ ДА КРАДАТ.

Г-н адвокат, а според Вашия мироглед какви са алтернативите? Интересно ми е да изкажете компетентното си мнение..

дано да стане нещо, да не останат само думи

Благодаря, че ни осветли. Защото само тука е така, нали? И никъде другаде по света, особено в победилите демокрации...

Комунягите да не ви е яд че обикновения човек може да започне бизнес, без да му искате рушвет за европейските пари? Завистливи злобари! Такива и ще си умрете ...

Браво г-н.Борисов.Пак ще гласуваме за теб ако изправиш тая страна на крака.БРАВО

Чухте една добра новина и пак почнахте да плюете. Нямате угодия. Малко са ви били комунягите, трябваше още да ви поуправляват да ви дойде акъла. Само недоволствате и на хубавото не можете да се порадвате. Ами кажете едно - Браво . Не е толкова трудно.......

Глупавий български рабе....Quo wadis,ти слепий български рабе....Как да ви налея малко мозък в слабоумните кратунки от изсушени тикви-цигулки??? Как да ви обясня,че борбата е единствено за кокала,че всеки гледа да си напълни собствений джоб,и че високопарните приказки на Борис Бойков за осъдени,корупция,маг са само прах,който лицето Борисов хвърля в слепите ви очи?как не увряха дървените ви глави, след като бай Тошо ви опъваше на задна прашка 50 години,след това наследниците на бай Тошо ви опъваха 20 години, а сега ви опъва бодигардът на бай Тошо???Не искате да ме чуете и разберете,затова ще си теглите теглото и ще опъвате жили за благото на властимащите,които вие сами си избрахте.каквото си си надробил,наивни български воле,това ще сърбаш!!!

Бате Бойко ще оправи нещата.

Bravo, nai-nakraq, tezi pusti Bulgarski zemi 6te budat obrabotvani i nqma da se nalaga tozi kosmi4eski vnos na kakvo li ne...

Kakvo pravha predishnite pravitelstva? Speha li? V Zemedelieto, Proizvodstvoto i Iznosa se SAZDAVAT PARI!!! NE v darzhavnata petchatnitsa ili v bankite.

Непременно ще го потърсиме в Министерския съвет да ни издои!

Протекционизмът му е майката!...

Сигурно си прав!Страхувам се само да не би да реши да възроди и квантовата механика на България.Тогава Банкя ще се сдобие с водородна бомба /H-bomb/ много преди Иран и Корея.

Ако сме сплотен народ и работим за развитието на земеделието, до 2013 г. ще усвоим 3 млрд. евро, заяви по време на церемонията министър-председател ДА, НО АКО ИМА САМО ЕДИН, КОЙТО ПОСТОЯННО ДА НИ ПЛЮЕ И КЛЕВЕТИ ПРЕД ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ КАКТО БЕШЕ ПРЕДИ, ПАК ЩЕ СЕ ПРОВАЛИМ.

Борисов може всичко. Vivat!