РЗС вади сигнали за корупция сред новите министри

Заместник-председателят на РЗС Димитър Абаджиев съобщи, че вече има сигнали за корупция в новото правителство и неговата партия няма да се поколебае да ги разкрие, след като бъде направена проверка по тях.

Обратно в новината

Коментари - РЗС вади сигнали за корупция сред новите министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скоро ще излязат на яве далаверите на Негово Величество ББ-първо в общината, а след това и в държавата. Защо нито един журналист не попита, как така детските градини, които се строят от общината, струват на данъкоплатеча по 2400 лв. на кв.м., когато себестойността на строителството в България е около 800 лв.на кв.м. и продължава да спада?Това е то борбата с корупцията!От общинските структури не може да се вземе нито един документ, ако не се плати и то добре.Има ли някой, който да не се е сблъсквал с това?

ЯНЕ Я СИ ПОГЛЕДНИ В ТВОЯ ДВОР,МАРИО ТАГАРИНСКИ КАК НАПРАВИ СЪС СИМОН СПАСОВ ЗГРАДАТА НА ВЛАС 4000м2 И КАК ПРИДОБИ ПАРЦЕЛА.АКО НЕ ЗНАЕШ НИЕ МОЖЕМ ДА ТИ КАЖЕМ

Циганска история настъпи като се появи тоя ББ.

народееееееее

днес писах тук. а коментара го няма

Как така на този честен Премиер-ББ министрите му крадат? Той само напълни СИ банк и назначи Каракачанките си за най-български кучета! Виж, фирмата Ипон си е извстна отпреди- пази други да не крадат! Е, сигурно Ипонаджии дават докладите на Данс на ББ, но пък той им плаща добре!

На твоята позната която е която е към 50те и кажи ,че Бийтълс се излъчваше по националното радио още през 70год на 19век,а в нощният блок на радиото имаше специално предаване за рок.

РЗС са чисто и просто интриганти но пък имат инфо ...

Ами хайде вадете ги, какво чакате. Ако ЦЦ не беше ви настъпил, нямаше ли да ги извадите. Хайде вадете ги де, ама не ви стиска.

От савото начало личеше,че тази партийка РЗП си е мероприятие на службите. И кой беше основателя-Г.Марков, се беше от службите. И след това информацията с която излизаха всеки ден се виждаше,че се дава пак от службите. Е не трябва да си Холмс.

Старата песен на нов глас и от нови Мутри!Спрете вече с идиотските заявления-РЕЗ,БСП и др.кретени!

Изяжте се сега един друг от скандали и простотии, вместо да се хванете една полезна работа за тая държава да свършите ...

ЦЦ вероятно развива ПАРАНОИДНА ШИЗФРЕНИЯ, все заговори и престъпления му се привиждат, кво да го правиш професионална деформация?

абаджиев играете кой кой е,или кой е по по най.не чакайте рамо като преди изборите публиката от много чакане на месията се умори.

Този път Яне надмина себе си! Извади компромати май само за БСП правителство, за себе си и сегашното -нема такова животно. Яне е пълен в редиците си с най-големите СДС-крадци- за тях не говори? За сегашните управляващи също ниц! А ми за компрадорската политика на сегашното правителство, Яне, това не е ли корупция от огромен мащаб? Но за тях той е късоглед. Ето лицето на нашата смешна и жалка опозиция в парламента!

Далеч съм от мисълта, че хората изобщо са ангели небесни. Но предлагам всички депутати на РЗС и още няколко от същата партия да бъдат назначени направо в един нов ДАНС. Защото, както в поговорката за вълка, така и при тях ченгето си остава ченге, даже и да си промени козината.

Ало, РЗС - че то няма места в затворите за новите министри. Нали всички стари ги вкарахте. А и недейте ядосва Бойко-сега го слушам по радиото, че пак заплашва с предсрони избори.

Нормално. Това е същността на системата не само у нас. Мисля че човек трябва да е много наивен за да вярва че така наречената демокрация е идеална. Същите тези малоумници преди вярваха и в комунизма. Време ви е вече да разберете, че живеете в капитализъм. Който повече краде си купува власт и управлява и ползва властта си да краде и т.н. в затверен кръг. А вие верующите опъвайте каиша и не гледайте в канчето на богоизбраните.

смешници (27.10.2009 г. 11:51ч.) прав си но за герб и без да ни казват те не са крадци а душмани!!!

моля бързо насралите се да си траят

икономикат и сигурността ок ама финансите ?? те са там мноооого честни начело с коткаря да знаете

ауу ни мой да бъде ни думай туй ни мой да и вярну...ти са много убаи тиз новите...

Само дето неразбрах кой каза че натрупания резерв го няма?? Бъдете реалисти и като подкрепяте ББ слушайте какво казва СД - той искаше изхарчения резерв да го сложи в търговски банки.

От РЗС запяха старата песен, освен да сигнализират друго и без това не могат

Тази партия съществува в съзнанието ми единствено чрез вожда си. Членове има ли? Просто не знам.Simon says....

Браво на коментара на Dantzia-10,17ч. Нап сте прав/а.В нашата прекрасна страна освен хляб с изкуствени набухватели, кървави зрелища- / било по пътищата,било по телевизията/и турски сериали - друго няма.Затова сме на този хал,затова 60% от младите са напълно неграмотни!Настръхва си помисля, че след няколко години тия хора ще дойдат на власт и ще ръководят държавата!Немея пред обстоятелството,че ще бъда принудена/ако не ме прибере Всевишния/ да живея при горната ситуация!ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ БЪЛГАРИ! СТАВА ТАКА,ЧЕ ЖИВИТЕ МЕЧТАЯТ ДА ИДАТ НА МЯСТОТО НА МЪРТВИТЕ!Аз зная отдавна защо стана така, а Вие?

как да няма корупция?! нали затова трябва да се предприеме нещо! а ето, че още никой не си е и помислил да обезпокои компанията бабета, които подпират бюрата във ВАК. години наред! едни и същи! безобразие!

Вчера разговарях с позната ,която е към 50те и каза,че откакто се помни социалистите плюят по всичко,което не им изнася! По Капитализма, по западното влияние, по Бийтълс дори .... Както тя каза - социалистите ни научиха да плюем - доста българи се промениха към по-добро ,но още има от онея злобни нещастници,които плюят по всичко - е само дето това е като да пикаят срещу вятъра - пак към тях се връща! Ех жалки ,злобни социалистчета - кога ли ще поизчезнете ,та да се оправим поне малко .... По-умните от нас си имат бизнес, пари и образование, така че мислете му вие - просто искам държавата ми поне мааалко да заприлича на европейска, а не да я дърпате към вашия евтин омразен соц лагер....

Тези от РЗС не се ли усещат, че само им подхвълят надоказуеми сигнали. До сега да има осъден с отнето имущество по техни сигнали?

Колко партии и идеологии смени Абаджиев, с единствената цел да остане на сладко място в парламента? А ми беше симпатичен едно време...Много са такива като него, затова няма кой знае какви промени, дано ги озаптят, да не развалят поредното управление!

Абе,човеко,толкоз си омерзен,ама дай идея кои са твоите фаворити, да управляват такива като нас българите!!Назови ги ,не се срамувай,или май ти се иска и ти да напсуваш,пък- други да му мислят !!????

И какво като ни спрат газта? БББ много далновидно ни скара с Русия и ни изхвърли от Южен поток. Сега ще си черпим газ наволя от Накуку.

Az ne moga da razbera, sled kato ima signali, zashto NIKOGA, ama NIKOGA ne kazvat koi e korumpiran ?!

Това РЗС май е дело на ДАНС и Станишев.Създадено за да подкопава системата .

Бойко, стягай се за избори.

то само това, че проявиха политическа воля и подкараха корумпираните мафиоти в съдебната система е достатъчно

Забелязахте ли? Тия шарлатани съобщават, че имали сигнали за корупция, и чак след това щели да ги проверяват. Явно това е поредната партенка, защото първо се проверява, а чак след това се съобщава.

боклуци ще ни върнете в калта пак

До Веселяк (27.10.2009 г. 10:30ч.) Ами януари като бяха на власт твоите червени приятелчета, да не би да не го спряха, а?

До Веселяк (27.10.2009 г. 10:30ч.) Ами януари като бяха на власт твоите червени приятелчета, да не би да не го спряха, а?

Taka si e. I pri nas beshe taka. Ograbiha celiq blok i politsiqta si napravi truda da vleze i da razpita s 10 dumi za kakvo stava duma. Daje otpechataci ne sa tursili. Konstataciqta im beshe, che sa bili tsigani, shtoto vijdali v tumnoto!!! Shto za politsiq e tova i shto za durjava.

е какво да няма корупци на първия месец в министерство на земеделието излезе че за няква дирекция 30000лв. подкуп 2 дена след това г-н ти найденов се появява пред фермерите с 2 телефона за по 20000лв. всеки досега си беше крадене сега си е живо грабен. прав е б.б. че са като овчарски кучета гладни...а херфлик какво да го коментирам тоя ще е първият успял да фалира министерство...

РЗС са малки мръсни ченгенца, създадени от своите големи червени братчета в тъмното!!! Започва се!!!

Ех, че смях ще пада през зимата, когато братята руси и украинци ни спрат газа. Тогава ще получим четвъртит отзад и ще се чудим как ни е влязъл. Поне след това няма да има проблеми с дефекацията - ще се осираме още по-лесно.

Ама много скоро се научиха. Рано им е,нямат опит и затова ги засичат от РЗП-то. Сега бат Бойко ще им скъса ританките.Той ги е предупредил,че ще реже ръце за крадене. А , сега да им скъса шортите.

ти да си проклет, че ни натрисаш БСП и ДПС, ама и то какво друго решение да вземеш с чугунената си глава ...

Да не повярва човек. Сидеров ще излезе прав, че РЗС са изкуствен структора на БСП и компания.... Вярно е, че ГЕРБ можеби малко се оля с нападки и упреци, но също така са факт и предадени матеряли в прокуратурата и започналите резледвания. Докато РЗС, лаят ли лаят и файда никаква... Само скандали и компромати, наречени хитро сигнали. То не бяха заплахи, то не бяха тайни договорки, всичко в РЗС е свързано с тайни sms-и... Няма да се очудя и ако тези сигнали са получени с sms :). То бива тятър, бива ама сценаристите загубиха темпо и хората започна да им писва... Аз ако бях на Цветанов, щях да искам изсточник за всеки сигнал на РЗС и да ги гоня до дупка за класифицирана информация.

СТИГА! СТОП! СПРЕТЕ! ПРЕСТАНЕТЕ да се занимавате сами със себе си. МВР трябва да преследва крадците, изнудвачите, убийците и всякави други гадняри. Обраха ми апартамента посред бял ден и полицията едиственото което направи е да регистрира случая и да ми обесни ,че проблема си е мой. Знам за още 5 такива случая. Та защо си получават заплатите в МВР?

Тоя пък инфантилен идиот какво иска? По голям помияр от теб няма , да знаеш. И проститутките са по-постоянни във връзките си от теб. И , физиономията ти е като на човек току що избягал от лудницата.

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА - ДА, ама - НЕ.На всеки е ясно, че щом парите в бюджета са източени и то с натрупания резерв от милиарди лв. през последните години - хляб и работа за обикновения българин няма да има, но поне да има зрелища. Нищо, че ни дойдоха малко в повече през последните дни. В очите и ушите ни се хвърлят имена на известни или неизвестни особи; безследно изчезват отрочета на популярни личности в удобно време и за това и тях набързо се пише закон; прехвърчат светкавици между водещите институции в страната; нещо се случва с резерва на БНБ; продава се и се купува влияние; синдикатите надигат глас; бюджетът за 2010 обрича българите на мизерия; други продължават да си секат горите, а някои танцуват............ Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС. ТАКАВА БЕШЕ ВЧЕРА, И ПО-ПРЕДИ, А ТАКАВА ЩЕ Е И ЗА В БЪДЕЩЕ. ТУК НИЩО СЛУЧАЙНО НЕ СЕ СЛУЧВА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ХОРА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ДЕЛА. СЛУЧАЙНИ СА САМО ОБИКНОВЕНИТЕ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИ. Или, както някои ги наричат - ФОНА. Фон на всичко онова и в името, на който се случват неслучайните неща в България. А нещата са толкова проси - ПАРИ-ВЛАСТ-ПАРИ'... ДНЕС ДЕТЕТО МИ ОТИДЕ НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ ДЖОБНИ..............