Барозу идва за метрото. Магистралите вървят, археолозите работят, хвали се премиерът

Председателят на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу ще дойде на 31 август да открием заедно метрото, съобщи премиерът Бойко Борисов, докато инспектираше праисторическо селище край дупнишкото село Дяково. Барозу изяви желание лично да присъства, защото това е най-добрият проект на ЕК, увери Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Барозу идва за метрото. Магистралите вървят, археолозите работят, хвали се премиерът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

10 март 2012 г. Бойко Борисов: Фискалният резерв е изхарчен за пенсии.

дават ни заем, но срещу участие в европейския спасителен фонд.

никой не знае защо се строят магистрали, докато народът измира в мизерия. Не мога да повярвам, че България се управлява от такова скудоумие! Слушах парламентарния контрол, в който Борисов обясняваше как по магистралите ще тръгнат тирове, които ще плащат, плащат..... и ще потекат реки от пари към хазната и изобщо мед и масло. Да де, ама ако тия магистрали не изискваха изключително скъпа подръжка... Ще видите как скоро няма да има пари за и те ще бъдат дадени на концесия, а всеки българин, минаващ по тях ще плаща такси - т.е. ще ги плаща многократно. Археолозите щели да "открият" работни места -да де, ама те са малко и временни, а БГ има нужда от много и постоянни работни места, от промишленост и високи доходи. Правителството е ясно - пълна скръб са, но какво търсим в ЕС при тези условия на унищожаване на страната и народа ни е трагичният въпрос. И защо, по дяволите, оставяме на малцинствата да избират все скудоумни управници!

Абе това с народа дето тъне в мизерия нещо не ми се връзва. Доста скъпи коли, имоти, добре облечени хора виждам около мен...

О, да, има такива, само че те се около 10% сигурно, от населението. Мнозинството живее зле. Нима не го виждаш?!

Живея в София и не виждам добре облечени и щастливи хора. Виждам само отчаяни, загрижени мрачни сенки, движещи се по улиците, виждам безработни, клошари и пенсионери, ровещи в кофите с боклук, виждам едни термити, унищожаващи всичко покрай което минат, виждам заключени с много брави врати, решетки на прозорците и хора, които не смеят нито да оставят домовете си без надзор, нито да замръкнат навън.

От кога 270 000 са 70% от 300 000?

Това със заплатите на работниците е жива истина. Питайте тези, които строят и пътя край Шумен. От една година нито лев. С риск да ме нарекат Куха комунистическа лейка, асфалт наистина не се яде. Проверихме го на личен гръб. Пък и работниците работят по-добре, ако са яли пълноценно. А не хлебеца, който и носят от къщи.

комунист - можеш да се гордееш - ти си на страната на народа и казваш истината. Да си комунист е гордост. Само богаташите, фашизоидите и техните медии мразят комунистите, защото се страхуват от тях, защото знаят, ча единствено комунистите могат да защитят правата на народа си и да му дадат истинска социална държава - без бедни и богати, без войни, без експлоатация. Никога не вярвай на медиите - пропагандата им обслужва управниците и интересите само на онези, които им плащат най-добре.

Докторите от Карлуково също знаят..Вие другарю ,пропуснахте ли си визитацията и закуската днес? Какво ли ще ги наприказвате лятото на Бузлуджа в това състояние ,,като ви напече слънцето по икиндия.. По добре се сберете в лозето на Габровски,поне да се подкрепите с болгарский виноград.

Като се хвали нашия ББ на Барозу, нека се похвали с минималната заплата, минималната пенсия, цените на лекарствата, петрола и всичко друго което ни заобикаля ! Нека се изправят косите на Барозу от "високия стандарт на живот на българите" Да вземат пример от нас!!!!

Барозу ще го потупа по гърба, щото българите по план трябва да останем 4млн. барабар с циганите и турците и да разчистим терена с новите магистрали и молове за едни други мераклии да живеят сред райската природа на България, които в момента усилено изкупуват земи тук.

ЦИРК И ПРОСТОТИИИ!

Гледах този репортаж. Срам, срам бера със този премиер, който надмина и най-големите простаци, които виреят наоколо. Унижи министърчето на транспорта, държа се ужасно тъпанарски, а другите /без археолога/ се хилеха, зад.иците му, със зад.ици...

Как може такова безочие не разбирам :( Всички магистрали и всички пътища в България са в УЖАСНО състояние. То нови няма, Бойко не е построил нищо до сега, старите не поддържа... Как може да му се връзват някои, че строи магистрали не знам :(

"Барозу изяви желание лично да присъства, защото това е най-добрият проект на ЕК..." Да бе, сигурно... Да Боко, вЕрваме ти, ти изобщо никога не лъжеш. ;)

По добре да беше зима, да вали сняг, иначе започват магистрали -метро, метро - магистрали, ето там е далаверата, парите на чуждите фирми, за пенсионери деца и болни високи цени до пълно изтощение.Това е политика!!!

Освен това се договорих и със слънцето да грее и птичките да пеят. После ще ги дам на концесия - похвали се премиерът.

Ех ако могат комундетата да спрат всичко и пари дават само и само нищо да не върви,да ама не вървят техните гадни номерца,абе човечета завистливи.

си промит мозък. Изнасяш тези от прахта - комундетата , десни- леви, криви - прави. СТИГА ТОЛКОВА. Ако ти плащат за това разбирам, ако не иди да се лекуваш.

на мен не ми пластат. на неговото мнение сам. засто принизявате цълате деиност по изграгдането на инфраструктура. един от неи разумните начини да се стимулиера икономиката от страна на даргавата (при рецесся или застои). оссобено като голъма част се поема от ек. просто не ви разбирам. нъмам време да си оправъм буквите (при транслитерацята) и ме ъд, че ваобсте писах

"Комунде" е любимецът ти Боко, който носи книжката на БКП до сърцето си, за всеки случай, макар да се държи като всеки тъп предател - става най-големия враг на довчеращните си другари. Разбираш ли, празна главо, където само и единствено кънтят лозУнги във възхвала на божеството Бойко.

нормален ли си или просто си тъп! Едно смислено изречение не можеш да напишеш!

Барозу идва на 31 август?Много добре ,ще има достатъчно развалени домати !

Не знам дали видяхте колко тъжен изглеждаше археологът, който мутрата беше хванала здраво... Клатеше глава и се питаше как тая древна земя е успяла да падне толкова ниско, че да се управлява от мутра-идиот, с наченки на психопатия?

Пита се по шекспировски:,,Ако я нямаше тази т.н.,,мутра и пожарникар'' дали щях да правя археологически разкопки при Хамстера и Сопола или еврофондовете щяха да стигнат-барем да ме извикат ,един кол за домати да бодна !"

Гледам, днес нова куха герберастка лейка са хвърлили на зверовете да хвали простата тиква.

Много се зарадвахме от новината. Всички фирми, които строим магистралите и метрото. Ще чакаме Барозу с бъклица и дрян и големи плакати - БОЙКО ДАЙ НИ ПАРИТЕ! Строихме в мраз и пек. Строихме неуморно! Втора година за отсечката на "Тракия" след Карнобат правителството не е платило на фирмите! Някои обявиха фалит...Сега на метрото от половин година не плащат. С кървава работническа пот и гладни деца се строят тия магистрали. С безплатен робски труд, а парите за материалите от здравния фонд и от пенсионния. Страхотно откриване предстои. Внимавай, бански тарикат! Магистралите и метрото този път може да те закопаят политически. Пред очите на Барозу. Лично ще ти засвидетелстваме безкрайната си робска любов! Спри да лъжеш народа, че строиш с европейски пари! И ако наистина има такива пари, къде са? Колко фирми и човешки съдби погуби с тия магистрали? Срамота! От лицемерие!

Другарю,забрави да кажеш най важното от инструкцията на Позитано-че се строят върху пепел от кимурени печки от околните кошари.Миналата година това ви беше агитационният коз,проревахте орталъка с него! Кажи ,че вече сте стигнали до канибализъм от глад из местните първични партийни организации и най важният лозунг за всеки комуняр- асфалта не се яде!Не искаме магистрали а цървули!

Няма да ви дойде акъла, ей... Трагично положение. С чиста съвест ви пожелавам да имате съдбата на един обикновен пенсионер с доход под 200 лева и цени европейски. Да не би да сте от онези гадове с бонусите?!

... и ще се организират автобуси до София, които да превозят макар и бедни и гладни, хората, та да видят метрото и да се повозят и да "АХнат" на това велико постожение, та дано забравят за мизерното си съществуване. ИДИОТ!!!

Да си се хвали, то друг не остана да го прави! Да се махат!!!

Тази португалска лисица , назначен директно от Вашингтон, който държи ЕС на колене пред САЩ, провежда американска политика, направил е вътрешния двор на ЕС свинска кочина, потупва всички наши корумпирани политици окуражително по рамото, трябва да посрещнем с ПРОТЕСТИ ! Защо Барозу не смее да отиде на посещение в Германия, нито във Финландия или коя да е друга западна страна- ТОЙ СЕ СТРУХУВА, защото там обществата са му взели мерника. Но Барозу не се страхува да посещава в американски сателити като България. ПОЗОР!

Бе то както е тръгнало може Барозо да дойде ама Боко да не го посрещно

Барозу идва да види Кунева, а метрото е между другото.

Бат Бойко да е жив и здрав,само той може да оправи тази ограбена и разрушена по комунистически държава! Само ГЕРБ!

Май са ти вкарали шланга доста надълбоко ?

Я се наведи още малко!

Ее-е-е..., не! Не може да бъде... Майтапиш се, нали?!