Панов ядоса Захариева и Цачева с обвинения в мимикрия

Председателят на Върховният касационен съд (ВКС) Лозан Панов определи като мимикрия промените в конституцията, направени от 43-то Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - Панов ядоса Захариева и Цачева с обвинения в мимикрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЛОО, Г-Н ГЛАВНИ ПРОКУРОРЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ДРЪНКАШ ДВОТИИ, ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ДЕЛО 17635 ОТ 2013 Г. ПО ОПИСА НА СГС, ЗА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ РЕЗИЛА НА ПРОКУРАТУРАТА. ОСВЕН ТОВА, ЗА ДА НЕ ТИ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТ, ЗА "ТВОРЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ" ЩЕ ГО ПРАТЯ И НА "ЕК ПО ПРАВО И ВЪТРЕШНИ РАБОТИ" , ЗА ДА СЕ ВИДИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ РЕЗИЛА НА ПРОКУРАТУРАТА, МВР И СЪДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Панов за съжаление откакто мина в отбора на Прокопиев започна да става досаден ,да говори врели некипели както Христо Иванов!Сложни словосъчетания без никакъв смисъл,само и само да помогне на олигарха да си назначи гл.прокурор и вече никой да не го закача,а да му слугува!

Захариева и Цачева изпълняват заповед на падишаха за съдебната реформа 19.05.2017 Срещата между Бойко Борисов и Лозан Панов бе със знак конфликтът в съдебната система да бъде потушен, смята Татяна Дончева. Според нея назначенията на Цецка Цачева и Екатерина Захариева не целят да правят реформа. Тя прогнозира, че до края на тяхното пребиваване в кабинетите им, ще слушаме, че те са направили радикална реформа, но няма да е така. Те нямат професионални възгледи и нямат намерение да гонят това. Те ще изпълняват заповедите на падишаха си, убедена е юристката. Това са едни универсални министри, които следят да се спази програмата на правителството, каза още тя. Дончева коментира и скандала ЦУМ гейт: Нормалната административна хигиена изисква прием в кабинета си със заповед, а не в офис в ЦУМ. Службата изисква да имаш усет и вестибуларен апарат по стълбичката на властта. Ако нямаш - ще те сполети участта на Гергов. Коалицията няма да се разпадне, въпреки скандалите, защото никой няма интересот това. В много деликатно положение са и ЕНП и ЕК и ЕС. Преди изборите ОП бяха недопустим партньор, а след това националистите станаха допустими в правителството, смята Дончева По думите й притеснителното е, че част от Обединените патриоти имат това поведение отдавна. То се изразява не само в това да се снимаш в музей с нацистки поздрав, а да си сложиш снимката и във Фейсбук. Това показва глупост. Висшите постове във властта не са за глупави хора, които не могат да преценят как да се държат. Това показва, че тези политици искат да се харесат с тези снимки на една определена група хора. България не може да си позволи да прави впечатление на расистка страна, подчерта Дончева. Българинът не е човек, който би нападал бежанци на улицата. Трябва да се даде отпор на неонационализма, категорична беше тя.

Дончева което казва нищо не значи,празни думи локуми!Адвокатката Дончева да си гледа делата на КТБ-то нали защитава олигарха крадец и да си пази авоарите от хонорари за старини!

Тия как се гърчат като настъпани червеи... Жалка работа. Цял свят им гледа голите зад.ници, а те се фръцкат все едно са облечени в коприна.

Да смърди,за друго...не става...

Панов е пич. Истински българин. Цацьо, Бацьо, Узунов-смс-а, Шиши са твоите кумири. БЛИЦ е твоя сайт, Беновска, Блъсков и Мадам В. са твоите журналисти.

" Захариева обаче се намеси, видимо ядосана, с думите: "Кабинетът никога не се е опитвал мимикрия на реформа да прави. Ние няма да симулираме реформи, мимикрия и там, каквото употреби г-н Панов". И добави: "Нашият призив е - нека да работим заедно, да гледаме в една посока и възможно най-бързо да намалим напрежението, за да осъществим тези реформи, не защото имаме 17 препоръки, а защото българските граждани очакват и не могат повече да чакат справедлива, бърза и ефективна съдебна система". Цачева също не се съгласи с Панов ..." ============== Нека Захариева, като толкова се ядосва и не е съгласна с правдивите и много меки де факто думи и констатации на Панов да ожясни тогава думите на Борисов в предното му правителство най-напред, че НИКАКВИ РЕФОРМИ И ЗАКОНИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИЕМАТ БЕЗ ... СЪГЛАСИЕТО И САНКЦИЯТА НА ЦАЦАРОВ, КОГОТО "БОРИСОВ СИ ИЗБРА!" И след това друго негово още по-скандално изявление - нали самата Захариева твърди, че не можело повече да се чака за справедливост и истинско ПРАВОСЪДИЕ!, че Борисов ЗАЯВИ, ЧЕ ... ВСИЧКИ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ОСТАВАТ ЗА ВРЕМЕТО ... СЛЕД ЦАЦАРОВ! И да пояснят тези думи на Борисов, както и друга негова простотия, че в България вече бил въведен румънския мосел. Точно както на времето при Перестройката на Горбачов полуграмотният хитец, простак и идол на Борисов - Живков реши "да се наведе и сниши", за да минела бурята и излезе с простотията, че ... НИЕ ПЕРЕСТРОЙКАТА, тоест реформите ОТДАВНА СМЕ ГИ БИЛИ ВЕЧЕ НАПРАВИЛИ В БЪЛГАРИЯ!

Този бунтар ли имаше проблеми преди избора, та сменя няколко пъти идеята си да се кандидатира или не?

ходи чети БЛИЗ, там са твоите хора

Боклук, в случая Лозан Панов казва на глас, говори и поставя за разглеждане - колкото и да се ослушват президентът Радев и премиерът Борисов точно това, което всички ние искаме и коментираме от години, което иска целият български народ, гражеаните и ЕС, без боклуците, троловете и престъпниците и зависимите или платените от тях, разбира се. И идиоти като теб не разбират, че не конкретната личност, не Панов, или Радев, или Иванов, Клапакчиев,.. са важни, а огромните пеоблеми, които поставят и тресат цялата страна от години, за мафията и организираната престъпност ВЪВ ВЛАСТТА, и зависимостите и корупцията й!

двете нещастни куркуфелници нали, какво са казали!?Да сме гледали напред в реформите, където съдебната система щяла, уж да работи по-добре!?Но, не смеят да произнесат, защото се боят като дявол от тамян да не се случи това, най-важното!?Което постигат румънците!Осъдени на затвор депутати и политици, за далавери и корупция! Българската държава е затънала в жестока корупция, а случая "Бисеров" е повече от показателен!? Каква съдебна "реформа" възнамеряват да правят тикви, цаци, захариевки и баби яги!?

Ха ха, двете кокошки повишили тох. Натягаме се пред началството значи, а?

Народа вижда и усеща кой е честен, открит, образован и кой е слуга на мафията! Подкрепа за Панов! Долу Дебелаците - Цацата, Бойко и Маминото!

Тримата могат да играят в пиесата "Трите прасета"

Пак,се разсмърдя...

Единствено твоята воня се усеща.

Другарю...

Предай,много поздрави на Рада-дълбоката!

Двете плачат за Сливен!

В изтеклите през м. април 2017г. в медиите стенограми /т. нар. АРГО-гейт/ от проведени срещи между обвиняемия от прокуратурата Иво Прокопиев с представители и лидери на политически партии, неправителствени организации, финансирани от чуждестранни фондации /"Америка за България" и ..Отворено общество"/, социолози, политолози и бизнесмени, като Христо Иванов, Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Антоанета Цонева, Николай Стайков, Стояна Георгиева, Иван Бедров, Теодор Захов, Евгений Дайнов и други, става ясно, че Лозан Панов /посочен с инициалите си ,ЛП"/, е бил обсъждан като възможен кандидат на този кръг за президент. В стенограмата /истинността на която не се оспорва от участвалите на срещите лица и беше изрично потвърдена от Иво Прокопиев/ е посочено от Христо Иванов - председател към настоящия момент на партия Да, България", че кандидатурата на Панов е неподходяща

Крачунов, ти ли си?

Всички са за затвора - от първият до последния! Ама няма кой да ги вкара ...

що употребява непознати думи! Тя, мама, не е свикнала на такива купешки думи, па и захарчето, и то! И сега си мислат, тоя фали ли ни?, или ни пцува, а?! Тормоооз!

Панов е прав, че няма действащи промени. Прокуратура и съд си клатят каквото имат и лапат хем от бюджета, който изобщо не е малък за такава сган, хем от престъпниците, които им снасят купища пари да бъдат оправдани.

Кате, къде си тръгнала?! Панов е голяма хапка за тебе, той е умен мъж и професионалист, а не като тебе Калинка от нищо не разбираща и всеки го знае това! Трябваше да се отдръпнеш не си за тази работа, ама....

Лозан Панов не води политиката на ВКС и не се държи като председател на ВКС. Всичко друго но не и председател на ВКС. Отделенията на ВКС имат свои проблеми, но Лозан Панов се грижи за други дела и се държи като редови инспектор от инспектората на ВКС. Удивително и досущ като онези баровци, които са си купили много голяма, скъпа лимузина и са заели мястото на шофьора, защото не знаят мястото на баровеца. Не си знаят мястото. Лозан Панов е досущ като тях- сякаш не е председател на ВКС. Това е удивително и е добре някой да му покаже мястото, защото е неуместно такава институция да бъде оставена без председател, а нейният председател да се държи като редови инспектор.

Тия две каки си говорят нещо и така....

Исках да кажа че е готин:)

лозн панов е готи човек, а борисов се заобикаля смо с министърки, да папкат и да слушкат

Председателят на Върховния съд иска среща с президента, а онзи се крие и му отговаря с писма да не го занимава :)))

Това не е БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА, а американски протекторат от най-долна класа. И в същото време е ГАЛАКТИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ, с ректор Господ българина. "Конкурсът" за инкарнация, който съществува в "отвъдното" е засипан от ДУШИ-КАНДИДАТИ. Само малко мафиотско-робовладелската държава да загуби позиции, ЩЕ СЕ РЕШИ МНОГО БЪРЗО ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА. /Да се "отмени" и блокира действието на ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ... от Ректора на университета./

Аз вярвам на Лозан Панов и се надявам да устои на огромния натиск, на който е подложен. лато слушах цацаров какви ехидни подмятания отправи към съдия Панов, си припомних времето преди 10ноември. Отврарителен човек - мазен и долен.

Освен да критикува на едро и обтекаемо да даде конкретни предложения и текстове и да се направи нещо. А така само плюене не е конструктивно. Панов не е редно да се държи като дисидент и да заема тези нацупени пози като еколог пред ски писта.

САМО ТАКА ПАНОВ! НИЕ СМЕ С ВАС! НАПЪЛНО ОДОБРЯВАМ ТОВА, КОЕТО ЗАЯВИ И ИЗКАЗВАНИЯТА!ДВЕТЕ ГЪСКИ САМО ПРЕЧАТ! Каква промяна може да очакваме от две престъпнички? НИКАКВА. ЗАХАРИЕВА Е ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА ПАЗАРДЖИШКАТА МАФИЯ И НАЙ- ВЕЧЕ НА ДИЛЯН ПЕЕВСКИ!Другата я знаем ,че нищо добро не е свършила докато беше Председател на парламента.Не прокара нито едно искане на гражданите, било с петиции, молби и какво ли не още.Всичко захвърляше някъде и нито дума ,нито звук! Вярно е и за Прокуратурата, че НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА И НЕ СЪБИРАЙКИ ИНФОРМАЦИЯ, НЕ ПРАВЕЙКИ ПРОВЕРКИ НА МЯСТО ПО ТОЗИ НАЧИН РАБОТИ ЗА ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ! Ясен Тодоров е най- яркия представител на пр... свят. Два мандата си живя с ограмна заплата и така се сдоби с огромно богатство. ОСВЕН ДА КАЖА ЛЕКА ИМ ПРЪСТ И ДАНО ПО- СКОРО СТАНЕ!

Лозан Панов да си седне на д-то и да си гледа работата, за която е назначен - хиляди хора чакат за справедливи присъди. Стига е политиканствал и слугувал на хора бунещи държавата , създавайки анархия в съдебните институции. Като иска да е политик, да напусне административния си пост , да премине през избори и да отиде където му е на сърце. Не да обикаля като цветарка по телевизиите и торпилира решенията на законно избраните народни представители. Решения, които са разисквани, съгласувани и одобрени и от видни негови колеги от съда и прокуратурата. Не е той светилото над всички.

Alen

По-точен ник нейм не съм срещал в Дира.

За съжаление цялото население и сегашния модел на държавата е една мимикрия.

Тия 2 празноглави шунди си пасват много добре с тиквата и фуражката. А на фона на кочината, няма никаква изненада.

Тримата шишковци няма да се дадат лесно. А тия двете скумрии - Цачева и Захариева, дето СИКаджията ги е изтипосал да замазват и бранят статуквото, колко са жалки просто, не е за приказка!

Панов е като Дон Ки Ход бори се с вятърни мелници !

Аз си задавам два сериозни въпроса. Първият - каква точно реформа иска г-н Панов, но конкретно, по точки, за да се види какво още трябва да се променя в Конституцията, досега променяна само в частта за съдебната власт. И вторият - какво прави г-н Панов за подобряване дейността на тази част от съдебната система, която той оглавява. Защото основните критики в докладите са именно към нейната работа. Май нищо не прави, а като един същински съвременен политик, ни зомбира с мантри за реформи.

Няма какво да прави Панов след като законите се правят от герберомутренското мнозинство..Как си мислите че тия двете шматки ще си признаят непрофесионализма при приемането на закони от тях??Дали щеше да има толкова много добавки поправки анекси и какво ли не към всеки приет от това мнозинство закон ако бяха читави и професионални.. Панов заедно с другите в съдебната система изпълняват законите сътворени от нагаждачите..

Като цяло сте прав, но не чувам г-н Панов да иска реформа на законодателството, нито на изпълнителната власт, откъдето основно се предлагат проектозаконите, а на съдебната власт и по-точно на прокуратурата. Демек на тези които само изпълняват безумията, измислени от други. Това не е реформа.

Както се знаеше двете кокшки ще да са при боко така че трима срещу един е най добрата основа за лъгане какво е говорено. Незнам Панов толкова ли е наивен че да повярва как тия тримата ще говорят истината пред купените им нагъзени медии. Много ми мирише на поредното окепазяване на Панов от тази измекярска тройка

не го знам този панов но явно мафията го мрази което го поставя в добра светлина! той дори е доста примерен истината е че държавата ни е управлявана от мафия пеевски и доган ги пазят НСО! за света сме най-вероятно нещо като колумбия по времето на ескобар! лично за мен единственото време в което имаше някакъв шанс да се преборим с ДС мафията беше по времето на филип димитров и костов знам че ще ме псувате все тая но димитров го свалиха набързо а костов не посмя да приеме драстични мерки все пак посмачка мултугруп и другите мутри вис и сик изчезнаха поне като имена което му коства омразата на цял народ :)

"Панов ядоса Захариева и Цачева с обвинения в мимикрия" Вместо да се ядосват на определението, двете ГБП, но не лебеди, да хвърлят едно оченце на рейтинга на съдебната система и всичко ще им се изЯсни;) - 6 % и тренда дълбае надолу! Това е...

То ще дойде доклада от Брюксел и ще стане ясно ...дали е Мимикрия или Реформа ....Има си обективни индикатори , по които се съди до къде сме стигнали ...Например : Има ли осъден депутат , министър и друг висш държавен служител , колко са осъдените ....Къде лежат : На Бахамите , на Карибите или в ЮАР .....или на други топли местенца ...

Промените бахя козметични, но за по-значителни нямаше задължителната 2/3 парламентарна подкрепа!

Да ама двете шматки гербераски се хвалят колко много били ''постигнали'' явно визирайки джобовете си..Нищо съществено не са променили защото не е в техен интерес.. Непрекъснао търсят кой е пуснал записите ама със същността не посмяха да се занимаят защото знаеха че ще налазят боса си..

Панов изглеждаш умен, бориш се, ама те са октопод, въртят сучат тяхното да е .

Това подобие на австралопитек КОГА ще се озове в ЗАТВОРА????? Нека мургавите да го пообиждат , та да се научи на ред и уважение!!!!

ЕДИН ДИПЛОМАТ ПРИЯТЕЛСКИ НИ КАЗА, ЧЕ В ПРАСЪДИЕТО ИМА "ГНИЛИ ЯБЪЛКИ". АЗ ПРИЯТЕЛСКИ НАПИСАХ, ЧЕ ГНИЛО ДЪРВО РАЖДА ГНИЛИ ЯБЪЛКИ И ТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТСЕЧЕ И НАСАДИ НОВО. ДИРА ПРИЯТЕЛСКИ МИ СКРИ КОМЕНТАРА, КАТО ВРЕДЕН СПАМ.

Справедливост НЯМА, има йерархия. /Повече обяснения има в КОДЕКСА НА ШЕФА - интернет/ Съдебна реформа ЩЕ Я ИМА, когато съдът на Богинята Темида бъде "пенсиониран" заедно с всичките съдии, прокурори и адвокати - обслужващи РОБОВЛАДЕЛСКАТА СИСТЕМА. Така ще се "осовободи" място за Съдът на Свети Петър - СТРАШНИЯ СЪД. Неговите "заседания" ще се провеждат във всеки един миг, от Човекът който има Душа - Съвест - Божествена ценностна система основана не на моралът, а на ЕТИКАТА. Това не се отнася за хората МЪГЪЛИ - ПРОЛИ. Те ще си останат в блатото на СТАТУКВОТО.

двете кокошки яко се бяха разкрякали :))) нещо ги жегнаха

Захариева не беше ли ВЪНШЕН министър? Нали Мамата сега е правосъден и я замества там?

МИ , Владо, какво да ти кажа: Тъй като мамата, още доде беше председател на НС, обяви, че "България е държава с реформирана съдебна система", че и на сайта на НС дори го бяха лепнали да си го четем и да знаем, единственото , което ми идва наум е, че Захариева ще следи Мамата да не би да вземе нещо да направи, че да обърка направената вече рИформа;)

те са като младенов от ББ-1, чудеше се на кое министерство е министър

Ама те там при герберасите са всичките ''всестранно развити'' подлоги така че къде им кажат на там се надупват стига кяр да има..