Кабинетът работи за виртуална търговия с природен газ

България активно работи за диверсификация на газовите потоци и доставки. Строим газова инфраструктура и реверсивни компресорни станции за 2 посоки.

Обратно в новината

Коментари - Кабинетът работи за виртуална търговия с природен газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виртуален газ, виртуален секс, виртуален хляб.

Да в заглавието на статията е казано ТОЧНО.Виртуално!Не реално.

на КАБИНЕТА САМО КРАДЕНЕТО МУ Е РЕАЛНО ВЧЕРА ПАК 1,2 МИЛИАРДА ЗАМИНАХА В ТАЙНИТЕ ИМ СМЕТКИ

Там е работата че Путлер обикаля Европа(Гърция) , като "недарена сваха" да си пробутва Г.за. Нашите комуняги ,като негови подлоги могат да увеличат Путлеровия дебит на газ ,като ядат повече боб.Курка Нинова и Мъка Ташева са доста развити в задните части ,така че увеличението на Руския г.з (дебита ) ще бъде голям....

Много си харесваш тъпотиите , даже ги повтаряш.

Там е работата че Путлер обикаля Европа(Гърция) , като "недарена сваха" да си пробутва Г.за. Нашите комуняги ,като негови подлоги могат да увеличат Путлеровия дебит на газ ,като ядат повече боб.Курка Нинова и Мъка Ташева са доста развити в задните части ,така че увеличението на Руския г.з (дебита ) ще бъде голям....

Виртуална търговия, виртуални потоци, виртуална газ, а народа живее в реална мизерия с реалните си доходи.

Проблема е че виртуалното разпределение на виртуалния газ може да стопли само виртуалните измишлютини на Боко. А наште пенсионери ще си умират от съвсем реален и не виртуален недоимък, защото не са платили сметката на Боко за затриването на реалния газ.

като чета форума, комунетата газ пикаят!

Страшен коменттар. Невероятен. Баси големте ръки. Тва тиль си уа.

Още едно яко изплющяване зад тънкото вратле на ам-гълчо!България със Европа зад гърба си и безспорно проевропейски настроеният Борисов начело става все по свободна и независима от руският енергиен гнет!

То като са се засилили едни потоци към България....Кон до коня, мила моя майно льо, поток до потока!!!! От всякъде искат през България да минат! Щото тя е по-по-най на Балканите... и не само! Само дето за сега на практика е точно обратното - всички я заобикалят като прокажена! Хората го чакат да направи нещо за Южен поток, а той... чака заповед от отвъд океана! За виртуалния хъб... само той си знае! За потоците, Пожарникарю трябва газ, който за сега, както си се скрил под масата, не се задава на хоризонта!

''виртуалната търговия'' Кво е туй чудо , като онова ли ''хапнеш нещо , глътнеш нищо''

Нищо не правите Борисов, иначе нямаше да има нужда от тия измислени конференции.

с виртуалния и г..з.

УКРАЙНА ДЕТО МНОГО СКАЧАШЕ ,СЕГА СЕ МОЛИ НА РУСИЯ ЗА ГАЗ

....,че на жужан много му се иска някой да му се моли.НО..действителноста е такава,че гащичките му отзад са много издути и миришат! Украйна няма да бъде оставена на произвола на Путиновият енергиен и военен рекет.Нито пък България и за това е този путотролипутски вой!

връзка "Турция-България"??? Тва за внос на руски газ от Турция вероятно. Непрокопсаници жалки!

Борисов, носа ти порасна още

Работим активно за газовите потоци,- лапаме боб.

Този добитък днес няма ли да млъкне, ей, прости дирници, вашите новини само с Мутрата ли са свързани!!!?

Браво Бойко

Боко сигурно пикае газ, та говори само за разпределяне. Ами доставка и то на най-евтин газ откъде?! От Америка ли, през израелски доставчици?! - Ей тиквоч, росле ти ще плащаш газа с всичките му надценки?!! И нито дума за руски газ, за "ЮП", което Путин и Газпром подсказват...

Преведени думите МУ означават: -Комунделите пикаят газ-ние я изнасяме ! Стратегическо! Еввала Бате! Да се слави името МУ!

Браво, Бойко.

браво за кое бе, търбух...

jingiby

Ами, пазате диета, г-н премиер, че то народът го е казал за газовите потоци: "Гз, глава затрива"!

Що ли вече почти никой не ти вярва?

А спри да "рабодиш" и си подавай оставката.