Борисов: Имам смъртни присъди, искам бронирана ”Лада Нива”

Когато пак стана премиер, ще си поръчам от Русия бронирана "Лада Нива", за да обезпеча сигурността си, каза Бойко Борисов за скандала с джиповете, дадени на НСО

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Имам смъртни присъди, искам бронирана ”Лада Нива” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко струва живота на една тиква? Колкото е броят на парчетата тиквеник в една тава, умножени по цената за едно парче! ... и със сигурност не колкото една бпонирана "кола" пък била тя и Лада.

Колко много лъжи само в една история, и то лъжи на няколко институции и куп оторизирани лица - и на Борисов, премиера и министърката на земеделието, и на НСО, и на горските стопанства и директорите им... След като колите са и бронирани, ЗНАЧИ ТЕ СА БИЛИ ПОРЪЧАНИ ОТ ГОРСКИТЕ СТОПАНСТВА ЗА НСО (и вероятно лично за Борисов) ОЩЕ ПРИ УРЕЖДАНЕ И ПРОКАРВАНЕ НА ПОРЪЧКИТЕ И ТЪРГОВЕТЕ ЗА ТЯХ С ТАКИВА ИЗИСКВАНИЯ! Защото е ясно, че няма изискване да се ходи на лов с бронирана кола! Следователно директорите на съответните горски стопанства лъгаха най-нагло и безцеремонно всички нас, публично, че тези коли са им много необходими точно такива, каквито са поръчани и толкова скъпи за ловни цели! Лъже и министърката, която се оправдава много тъпо, и то в Народното събрание (тоест лъже и народа, и парламента), че тя и министерството й нямали нищо общо и че колите са били поръчани от съответните горски стопанства, които били отделни субекти. Да, те са отделни субекти, НО ПОД ЕДНА ШАПКА, С ЕДИН ПРИНЦИПАЛ - ТЯ И РЪКОВОДЕНОТО ОТ НЕЯ МИНИСТЕРСТВО! Надявам се, че тази не се залъгва в глупостите на Бойко Истината ("И аз съм прост, и вие сте прости, и затова си се разбираме (тоест ние ви лъжеме, а вие лапате кукичките (лъжите) ни!) Явно е, че за да обявят по приблизително едно и също време не едно и две, а четири стопанства поръчки за точно тези БРОНИРАНИ коли, от една фирма, и след това веднага да се запътят към едно и също място, към НСО, ТОВА Е БИЛО ПЛАНИРАНО И ОРГАНИЗИРАНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ДА СЕ СЛУЧИ ПО ТОЧНО ТОЗИ НАЧИН, И КОЛИТЕ ДА ОБСЛУЖВАТ ТОЧНО ТЕЗИ! Тоест, лъсва и лъжата на директорите на горските стопанства, че видите ли колите им били страшно необходими точно такива и точно на тях самите, но видите ли, след това някой се бил сетил за това, че България щяла да оглави председателството на ЕС СЛЕД ГОДИНА!!!! и те веднага са изпратени на НСО! Защото още когато тези коли са били поръчвани също се е знаело това...

Мен ме впечатли и това как нагло един от директорите обясняваше, че колите били отишли по предназначение, за по-големи държавни цели, като че ли този не е директор на горско стопанство, а премиер или президент, и седнал да се грижи за ... ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! След като същият този само преди година обясняваше и убеждаваше публично колко много им били необходими ТОЧНО ЗА ЛОВНИ ЦЕЛИ (бронирани)! Тези пък от НСП не лъжат, просто защото се крият от отговори на поставените въпроси защо крадат от бюджета на горските стопанства, след като и без това парите, които са им отредени и тази година са неоправдано много, а и ги харчат нецелесъобразно (например мисля около 4 милиона годишно отиват за охраната на лица като Доган и Пеевски, КОИТО ДОРИ И НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА, И АКО ИЗПЪЛНЯВАТ РЕАЛНО НЯКАКВИ ОБЩЕСТВЕНИ ФУНКЦИИ И ЗАДАЧИ, ТО ТЕ СА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, както всички отлично знаят и в, и вече извън България!) Всичките тези не само че лъжат и мажат, но и нямат срам! Казвал съм го много пъти и друг път, ще го напомня и сега - ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ НЕ СПРЕ ДА СЕ ТОЛЕРИРА И ИГНОРИРА ЛЪЖАТА, ОСОБЕНО ОТ ВИСОКИ И НАЙ-ВИСОКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОСТОВЕ И ИНСТИТУЦИИ, ТЯ НЯМА ДА ТРЪГНЕ ДА СЕ ОПРАВЯ И САМО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЩЕ ЗАТЪВА! Крайно време е у българина да се създаде едно остро чувство на непоносимост и недопустимост към лъжата и носителите й, и НЕЗАБАВНИ ОСТРИ РЕАКЦИИ И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ, вкл. и наказателна! Като това важи особено много за по- и най-високите постове и институции в държавата! Само така можем да започнем да ставаме и ние нормална държава!

Поръчай си свещи бе, маймун !

Сретанееее!!??? Хайде бе човече, пренадахме ти се!

Предлагам за най-любимият народен вожд бронирана килия поне за 20 години в Централния затвор

При този мандат - джиповете на горското, а при предишния - "специалните доставки" извършвани от правителствения авио-отряд. И схемата с КТБ и т.н. и т.н. ...

Типично мутренско изпълнение. Мутрите не се впечатляват, че някой цака държавата. Важно е да им се отчете на тях.

Мутрата е по-голям герой и от ментора си - бай Тошо, който на времето се криел, а пък те не го търсели.

И това са приказки на Министър председател на България,моля ви се!

За 240 млн. присвоени - само 400хил. откуп. Много евтино минаваш. Или си много лесна мишена или си безобиден и има някой над тебе.

Правилно хортуваш Бойко! Вземи пример от Великият Путин! Той се вози на бронирана "Жигула", а целият му кортеж на бронирани "Москвичи"!

Хората се ядосват на безпардонния лукс на управляващите, а не на сигурността ти.

Не са решили - не са те пратили на оня свят.Те Кенеди отстреляха като пъдпъдък,с теб ще се церемонят...без значение е каква кола караш.

Борисов , не се паникьосвай !Многобройните заплахи , че ще ти разпорят г.ъ.з.а не са смъртни , а сексуални заплахи!Няма страшно , а и ти вече беше в Симитли!

беБе.ХОЙ От кого са издадени тези присъди бе тикво непоръбена, а ? Смешник! Бойко, Тикво! Спри да ревеш! Никой не се интерисува от теб! Отсвирен си, от вскъде смърдив! Купи си лада, трабанст, сложи там една тиникиш и готовоооо, проста е работата, за тикви, а! И нямащ ли си ти парици, ти си просто диване!

Много хора виждат, че този който си слага дългия черен шлифер като ..... онези хора, те си знаят..... КАКВО ВПЕЧАТЛЕНИЕ ПОКАЗВАТ НА ХОРАТА?????? ЧЕ МУТРЕНСКИТЕ ГОДИНИ СЕ ЗАВРЪЩАТ????? МНОГО МОЛЯ!!!! ХОРАТА НЕ СПЯТ!!!! И ДА НЕ СЕ ИЗВИНЯВА КАТО ПЪРВОЛАК, ЧЕ ОБЪРКАЛ КОЛАТА, В КОЯТО НЕ МУ СЕ СЛЕДВА ДА СЕ ВОЗИ, А САМО ГОРСКИ И ЧУЖДЕНЦИ!!!!!

"Когато пак стана премиер, ще си поръчам от Русия бронирана "Лада Нива", за да обезпеча сигурността си," ся то ясно че се гъбарка ама не можах да разбера от къде почва майтапа - от началото или от ладата. Щото май цялото изказване е несериозно ако питате муа :Д И да вземе да се избръсне да не ми ходи като някой трапер. баси селския бек

Колко главни секретари се смениха,само Бойко има смъртни присъди,познайте защо!!!!

Дано некой му се върже на Бойко. Точно като Живков през фашистко: полунелегален - той се криел, но никой не го търсел. Така и Бойко: полусмъртен :) никой не го заплащва, но той се бронира. Боже, боже докъде стигнахме

Наглостта на Бойко няма край! Динко също има смъртна присъда, да купят и на него джип тогава! Като му трябва толкова много този джип и като си признава че е за него заради смъртните му присъди, защо тогава са ги купили за държавните ловни стопанства и за ловен туризъм, а те после са им ги дали на тях! Защо Бойко не си го купи директно джипа за него, а трябваше да се минава през тоя цирк с ловните стопанства? Какво трябваше да се скрие от хората точно? И кой говори какъв трябва да бъде джипа, западен, руски или корейски, че Бойко приказва за лада Нива? Това си е чисто отклоняване на вниманието и смяна на темата! Проблема е че някакви много скъпи джипове са купени за Бойко, ама не са купени директно за него, а са ги прекарали през ловните стопанства за да замажат кой и за какво ще ги ползва точно! И това ако не е корупция, здраве му кажи!

Той за това не се направи на велик тогава като гръмна с тия джипове. Оня им е казал да размият малко разходите по кралският му задк и да прекарат тия джипове през горското. Остави после оная неориениранта да се чуди кво да приказва, И после "хоп" боче накипрен в единият от тях.

Тиквоне крадлив малоумен, и Лада Нива не ти се полага !

ТО МОЕТО МОМЧЕ И ТАНК "АРМАТА" НЯМА ДА ТЕ СПАСИ!

someone

тои нищо чудно да има смъртни присъди, и то няколко, но е толкова хитър, че е измислил някаква схема да се пази, примерно милиони в таини сметки, ако го убият да се плати да убият убиеца му, та никои не смее да го убие.

МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА ИСКА ЛАДА СЕДАН ЦВЯТ ПАТЛАДЖАН:)))

""Обещавам, когато следващия път стана премиер..."

не сам от партия и не живея б БГ от доста дълго време . Но беше страшна трагедия много години наред- по пътя за Пловдив 2003-2003 нямаше коли..Всичко ставаше всяка година по- зле, всичко се рушеше година след година. Последните 6 години почна постепенно да се вижда подобрение. Виждам че и хората се чувстват по-сигурно. Четох колко заводи са открили само в Пловдив бизнес зоната. Ами мислете внимателно... както мислите така ще живеете.

а аз живея в България, където има хора,които не могат да си купят автобусен билет до Бургас - тяхното положение е резултат на липсата на държава.важни ли са за тези хора магистралите.......съмнявам се....по важна е храната, защото е нобходимост за живия......

тартор Путин ще му я даде безплатно.

с тези изцепки! Първо дядото бил убит от комунистите, но зетя и внукът се подвизават като партийни членове на партията убиец на дядото и то си подвизават не къде да е, ами във високите етажи на властта и то в структурата на полицейщината, та била тя и милиционерщина и кадесарска?! После внукът става главсек на вътрешното и оглавява полицията, кмет на столицата и на два пъти премиер и то има смъртни присъди от ъндърграунда, но остава недокоснат?! Ами то ако наистина са го поръчали отдавна да са му вдяли сметката, нищо че е премиер, но не са и значи нещо не е точно така като го казва!

Петър Дънов казва в една беседа, един светец по-скоро бе умрял от колкото да проси. Подаръците от запада идват с прикрепени нишки. Ще ни струват с други думи свободата и независимостта.

има ли безплатен обяд?......пък и да се хвалим....а може би се гордеем - какъв човек трябва да си.....?

Не искаме просия от където и да е. Искаме фабрики, заводи производства в България. Той като са цани за политическа про.ститутка, излага и нас. Това подарили онова подарили, и Бойко нас ни подари на грабителските интереси на западните му господари. На запада България им е нужна като пазар и послушен васал. За това не щем такива политици като Бойко, дето точно това направиха от България. Послушен васал без достойнство. С такива като Бойко България няма да прогресира.

ЕЕЕ, господи прибери си вересиите! Как ти от цяла европа усети нещата... А не ти ли минава през ум че европа и всички в нея държави са по-силни заедно и поотделно са нищо??? АКО СМЕ САМИ сме безсилни.

Пак се опитва да ни преметне, че уж не е Русофоб. Бойко е къртица служеща на западни егоистични русофобски интереси. Да се маха.

не знам дали и русофоб или русофил - това според мен измества въпроса: какво е направил за народа си.

Тази бронирана Лада Нива безплатна ли ще бъде! Това е въпроса!

От статията разбрах : 1. Джиповете за ловните стопанства са бронирани 2. Държавата няма пари за автомобил който да 'пази'премиера. 3. Ловните стопанства може утре да дарят малко дърва на правителстовато ако са застрашени от.... 'студ'

тоя пък си мисли,че на някой му пука за пушената банкянска сланина.

Дами и господа, Нека направим така, че този наш съгражданин да не бъде премиер в още едно поредно правителство. И не заради бронираните коли, и не заради правителствени самолети и военни хеликоптери използвани за лични нужди. Нека просто изберем някой, който е в състояние и с желание да си изкара мандата до край. Стига вече игри с народа! Стига вече евтин популизъм! Стига вече оставки без причина и политически кризи след тях. Стига сме харчили стотици милиони държавни пари, голяма част от които отиват при същите тези хора които доброволно се отказват от управлението на страната, след като сме им дали доверието си. И не само веднъж. Стига !!!

ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ , ПУТИН ИСКА САМО ДА ХХХ МУТРАТА:)))

Тва ли е проблема? Бронираната тойота? Червената позитанска измет да си гледа измисленото президентче, генералче-ПОДЛОГА!!! Цецка да беше мн по добре от тоя смешник който уж мъж пък надупен на псевдо-соз глистите ГНУСНА история както сичко позитанско!

Номера беше да не дразнят хората с голям бюджет за клатикурците от НСО и отпуснаха едни пари на ловните стопанства . Подобни номера въртят и МВР тъпирите ! Те се отебаа, а ние се отзяпааме !

мисля, че един шофьор от НСО е различен от к......Трябва да бъдем конкретни кого визираме.

Бойко не се усеща ,че става смешен и жалък даже пред герберската си публика.Затова около 240000 гербери гласуваха за Радев.Толкова елементарен,неадекватен,арогантен и прост м-р председател в България не е имало след освобождението ни от турско робство.С измислените си смъртни присъди Бойко ще надмине и опитите на ЦРУ да ликвидират Фидел Кастро.Фидел поне е дал нещо на света ,а бай Бойко само се е поаквал т.е срал ,плюл и търсел виновни за некадърието си.Да си във власта и за 10 години да не си наемеш даскали да те научат поне говоримо на един западен език,това означава ,че си безкрайно тъпа и ограничена безличност драги ми Бойко.

Да си мислиш че Борисов е "тъп" значи си изумително прост и пълен недоносеник!

плаче, че много скоро няма да има охрана като премиер, никой няма да го бръсне за слива, и трябва да си измисли някаква заплаха, та да не ходи самичък като господин Никой.

медийният тигър с мишото сърце

Горските стопанства в Сливен ,Смолян и Благоевград купиха въпросните джипове и веднага им бяха отнети от НСО.Само горското стопанство в Габрово не купи такъв джип, а си взе под наем луксозен автомобил който нямаше как да бъде прилапан от НСО и в последствие директорът на горското Иван Недков беше уволнен! Каква ли е истинската причина за това уволнение?

това е наистна интересно- причините за разликата. какви са хората-послушковци и трябват ли ни? не е ли много пошло случващото се?докога......?

Правилно казва Валери Симеонов :Пълен идиот с лабилна психика.

Бойко Борисов е национално богатство и животът му е безценен !!!

тия коли на Рено са си добри, а той като стар русофил ще се радва че отгоре пише 'Лада'

А МЕТО ДОГАН В КЪВ ДЖИП ГО ВОЗИ НСО????????????????

БоБо както обикновено се проявява ЕнтЕлЕгентно, но и доста нагло! Не е само въпросът в самите джипове, а и в това, че държавата отново заобикаля закона и създава порочна практика. И още - БоБо пак тропа с краче като вдетинено старче. А споменаването на Радев вероятно е на почвата на тежка андропауза... Не ще да приеме, че всички остаряваме.

Лошо няма,и Лада-Нива или Тойота,Мерцедес,каквото пожелаеш. Условието е да си заплатиш с твои парички.Знаем как стана генерал,голяма част от материала.Кой кога и защо те е осъдил обаче не знаем.Кой каквото е дробил да си го сърба.Престани да внушаваш че по онова време си бил Авахум Захов.Излезе предател за някои и сага те тресе шубето.Пък защо си сигурен че отново ще бъдеш премиер?

,,..Премиерът в оставка съобщи, че на 1ш декември ще получим 12 чисто нови джипове за границата, издействани от него като подарък от Германия. А с парите, които издействал, ще купим извън всякакви бюджети още ч70 нови джипове. .,,!!! да ,,извозваме,, талибаните към софия!!!

Не усеща ли, че става смешен? Кога ще е пак премиер??? Вярва ли си? Пък и какво им е на Ладите? Здрави машинки :)