Яне Янев се закани да блокира страната

Лидерът на партия "Ред, законност, справедливост" Яне Янев се обърна с ултиматум към премиера Бойко Борисов по време на шествие със симпатизанти в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев се закани да блокира страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България на тоя най-много му се иска да стане-я Премиер,я Президент.Толкова много му се иска,че мирка си няма.Кво дъ гу праим низнъм.А пътят му е на изток-близо до София.

Буратино -Лъжеца!!!Толкова му е дълъг на янето носът,че му пречи да шофира,та му се налага гейчета да го оправят!!!!!!

Г-н Янев комай направи вече и ( И ! ) нещо проактивно за доказване/изразяване на отдавна-доказани аргументи/анализи ; И то в един прелюбопитен (Ясно чий ! ) район . Странно обаче -- защо ли все още не мели като хората ни с г-н Костов, ни с г-н Дянков ?!

Затова ли тази сутрин тоз Яне беше застанал пред входната врата и не ме пускаше да изляза? Той чисто и просто блокирал страната, човека. Наложи се да го подлъжа с флашка, за да мина.

БРАВО ЯНЕ С ТЕБ СМЕ ТОВА С БОКОВИЗМА Е ПРЕКАЛЕНО, ТОЙ СИ ОТИВА ДО ЕСЕНТА, АМА ЗАЩО ДА УНИЩОЖАВА НАРОДА

Ами кой е упълномощил Яне да сваля правителството избрано от повечето българи.Той нищо добро не е сътворил а само настройва хората като че не вижда кризата и какво става по свето и вместо да обединяват хората и да помага да се преодолее кризата само създава интриги.Няма ли кой да му духне под опашката че такива като него много станаха.

Вярно е, че правителството е корумпирано. Вярно е, че това не е първото корумпирано правителство у нас. Вярно е, че корупцията се шири из всички правителства на ЕС и вътре в ЕП. Кво правим, Янев? Ще блокирваме Брюксел ли?

Мимозо, ти с какво право обобщаваш, че всички правителства са корумпирани? Съди по жизнения стандарт. Няма корупция в цяла северна и средна Европа със заплати 1200-4000 евро. Корупция има в Южна и Източна Европа със заплати 700-1200 е, но най страшната , която окраде милиарди е в България. Виж народа и най -мизерния в Европа със 135 евро средна заплата!

"Да, бе"! "Така е"! Споко! Не се пени! И не смърди из форума!

ЛОШОТО Е ЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЕ СМЕНИ ХОРАТА В СРЕДНИЯ И НИСШИЯ ЕШАЛОН НА УПРАВЛЕНИЕТО. ТЕЗИ ХОРА РАБОТЯТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО.ТОВА ВИДЯХМЕ С ДАНЪЦИТЕ В СОФИЯ.

Шантавото Яне се показа и червените кретенчета се оживиха. Съвсем бяха увяхнали, но Янето им дава нов кураж с поредния си идиотизъм. И с все по-увеличаващата се ромска подкрепа на идеологическа основа - безплатни кебапчета.

Лично аз ще му навра кол отзад, ако тръгне да блокирва страната.

С тебе сме!!

до 20.03.2011 17:46....тъпако, ако някой е комунист това си ти бе герберски тъпак и твоя вожд Боко тиквата дето беше член на партията и още не си е върнал книжката . Не си ли виждаш мисленето на кокошка. Аман от зомбирани в тая страна.

до 20.03.2011 17:08 ...Какво правителство, какъв кабинет бе Боко ли...оня физкултрника ли...мили родни БГ картинки. Не виждаш че са пасмина престъпници мутри и улични дебили с две гънки мозък....ама иначе са алчни корумпирани говеда, умрат за коли апартаменти....Стига с тия простаци сте лъгали хората

на тоя близката луна явно му е повлияла сериозно

Дерзайте, пичове!

яне янев,слави трифонов и много други които бяха сварзани сас вис и сик,трябва да са във затвора,а не да плюят кабинета.защо малчи правителството а не ги прати там кадето им е мястото им-на маината им

Значи Рапона също или той е от нашите?

И този като онзи, ние сме обградени от такива личности. На нас само бананите ни липсват, за да се наречем истинска бананова република.

Прав е Яне, престъпната измет от Герб веднага трябва да се маха. А ч ще има тотален икономически и финансов фалит до края на годината в БГ отдавна се знае и е планирано от определени хора вкл. от Герб. Така ще стане и ББ и Цв.Цв. най-малко е да отидат в пандиза. Физически ще ги премахнат.

През1990 трябваше да премахнем физически цялата комунистическа сган и такива като теб.

ти тогава още не си бил роден бе келеш.

A бе това Яне няма ли кой да го прибере в някакво специализирано заведение. Писна ни от неговите изцепки да пуска само пара в свирката. Тези дето са се повлякли с него що не го питат с какво живее щом като не ходи на работа в Парламента???

Галя каза, че ще сключвате граждански брак. Не се изнервяй сега с глупости. Пет години казваш, че живеете заедно. Галя има своите потребности.

Айде пак!!!Нали го бяха прибрали?Никаква дисциплина в тая психиатрия!!!

Яне, спри се, искаме си Бойко!

Ми като го искате си го вземете и не се връщайте...............

Яне пак е излязъл на балкона на психиатрията и вика с пълно гърло.

Браво Яне,ти си нашето спасение.Ние старите българи виждаме в твое лице наследикът на Яне Сандански за свобода и взаимно разбирателство между народите на биившата отоманска империя.От освобождаването на Благиевград вече минаха 99 г.Наскоро през 2012 г.ще се чества 100 г от освобождението на Македония на юг от Рилската река,там където е Шарков чифлик(интересно-преди се е казвал Чифлик Васил Левски.Това е махала на г.Кочериново.Сега не се стрелят българската със турската народност,Сега се изтребва българската народност.Мъжете се изпадеристиха,жени се излизбичиха.Даже вече няма кой да прави деца,не ебане,а деца.Това е много важно.Яне,срещу кого воюваш?Срещу виртуалните герои или за чиста и свята република.Ако се заемаеш със българското земеделие цена няма да имаш.Сега,защото кметът е демократ се състоя тази акция.Нищо не рабрахме за нея.

Днес тати води кравата на бик. Ама бика нещо го мързяло, та не свършил работа. Милата ни кравичка се върна побесняла. Цял ден мучи, скача, блъска се в стените и се дръгне като крастава. Тате в чудо се видя. Накрая махна ядосано с ръка и каза: Сега разбрах, че и на Яне хич не му е лесно!

Ухааа! Тичам да си взема елфските крилца щом ще има лов парейд.

на този индивид явно пълнолунието му влияе много активно, мисли си че като поведе 200 откачени негови симпатизанти и лумпени, си е повярвал че ще блокира страната- ха ха нещастник, лудите се активизират и няма как да е иначе- засилена лунна активност съвместена с ранното пролетно време, разбираемо е, съветвам го така и така е излязъл със своите"събратя" направо да поемат към лудницата!

Издирваме мъж на средна възраст с маниакална шизофрен суклон към политически балнувания. Кото има инфо за местопребиваването му да ни се обади в клииката на 4-ти км.

хааа лудост навсякъде

Не му вярвам на Яне , защото е от същото котило със същите интереси . Но това , че България навлиза в последна фаза на икономическа и финансова дестабилизация, която до края на годината ще прерасне в социално-икономическа катастрофа с по-тежки последици и от управлението на Жан Виденов и че днес България се управлява от най-некомпетентното, безотговорното и корумпирано правителство е истина.

Какъв е този кабинет от ББ ли... физкултрника ли...мили родни БГ картинки. Вижда се, че са пасмина престъпници, мутри и улични дебили с две гънки мозък....ама иначе са алчни за власт и корумпирани, умират за коли и апартаменти....Това е България.

Голям си писимист.А ние простосмъртните какво да правим?

яне,не ги спасяваи,това са животни подкарани кум скотобоина!!!

Поредния психотрилър на един луд!!!Това че сме свободна държава уж демократична не значи че и лудите имат право на глас...мястото им е само на 4-ти км.Комунистическия кукловод де си прибере отрочето докато не е станало късно...!!!!

ЯВНО СНОЩИ ЛУНАТА МНОГО БЛИЗО Е МИНАЛА ПОКРАЙ ЯНЕТО. ГОСПОДИ НЕГО СЪДИ.ТЕ ТАКА ГО КАРАТ.АМИН.

В това организирано събитие на РЗС с най голямо нетърпение баха ромите, които бързаха да не изпуснат събитието. Защо ли? Баха се събрали така сякаш ще тават кебапчета на предизборна сбирка. :)

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ. ЯНЕ ПЛАЩА НА МАНГАЛИТЕ ДА ХОДЯТ ПО МИТИНГИТЕ МУ. А ТРАКТОРЪТ ГО КЛАТИ ЯКО И ЗАТОВА МИ Е ПОСЛУШЕН СЛУГА. ЯНЕ НЕ Е В ПОЗИЦИЯ ДА ПОСТАВЯ УСЛОВИЯ, ТОЙ СЕ Е НАВЕЛ ДА СИ ВЗЕМЕ САПУНЧЕТО...

Снощи гражданина с психични отклонения Яне Янев пак е избягал от изолатора. Извиняваме се на всички БГ граждани, които ще бъдат изтормозени от появяването му на публични места. До 2-3 дни ще си го приберем.

Яй стига бе! Що не искате Гоце, Станишката , Костоф и сие в същата килия, ами само Боко и Цецо? Не са ли всички от едно тесто замесени? Стига лудото Яне си отмъщава заради Трактора. Стига Трактори и крадци от същото тесто замесени! Янето в лудницата!

А бе на тоя лудия някой май му плати парии, за да се изчекне чак толкова. Яне не можа да плати на хората си предизборните разходи (знам го със сигурност, защото мой приятел дълго си чака изхарчените и обещяни от Яне пари), та май го попритиснаха. Много ми се струва, че е получил помощ от партия, която е понатрупала резерви през послениде години. Забележете, че налита само на ГЕРБ, а видните далавери на БСП и ДПС от един момент нататък не го интересуват никак. А се бореше да се разследват и съдят като престъпници. Според мен си му платиха и го пренасочиха кучето да лае в другата посока.

Не напразно Б. Б., Цв. Цв., Ц. Ц. и други важни особи в ГЕРБ са били членове на БКП - научили са перфектно ДЕМАГОГИЯТА! И този коментатор е един ДЕМАГОГ!