Бойко Борисов и Слави Трифонов не са подали в КПКОНПИ декларации за доходите и имотите си

Закъснелите и неподалите имуществена декларация депутати подлежат на административна санкция до 3000 лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Славчо: " Аз няма да съм като Борисов!"

Колеги тролове, моля прочетете закона - съгласно него, декларации подават не само депутатите, а и всички заемащи висши държавни длъжности - президент, вицепрезидент, депутати, министри, зам-министри, кметове, областни управители, както и ЛИДЕРИ (ПРЕДСЕДАТЕЛИ) НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ и т.н. Та дотук със споровете кой бил, пък сега не е депутата, пък трябвало ли ББ и СТ да подават декларации и т.н!

Да благодарим на Слави, че върна комунистити на власт все пак, благодарим ти за промяната и новия морал, сега вече всичко е наред!!!!!

не е и депутат. Но Борисов е бил и главен секретар на МВР и Кмет на Дофия и 12 години министър…задължително трябва да подаде декларация за имотите си….НО явно се бави понеже явно не е очаквал неговата партийка да загуби.

tonk11

Борисов не е депутат. Това знаеш ли го? В момента не е никакъв. Ти подаде ли декларация?

За това говоря тъпчо

Може и да не помни какво претижава.

И, най-вероятно, не помни. Все пак, през април 2021г. е подол такава декларация, според която има около 175 хил. евро в наличност и по банкови сметки. Но и тук май нещо не помни, щото в шкафчето имаше поне 3 пъти по толкова...

са тия двама олигофрени от снимката, бе?! Само с извратеняци ни тормозите!

МИШОЦИ

Защо да подават - ТЕ НЕ СА депутати. Ебати малоумната статия и по-малоумното заглавие!!!

Ама Борисов?

tonk11

Подават декларация сегашните депутати. Те не са.

???

Клоуне, много далеч от Харвард си, да знаеш! Съгласно закона, декларации подават не само депутатите, а и всички заемащи висши държавни длъжности - президент, вицепрезидент, депутати, министри, зам-министри, кметове, областни управители, както и ЛИДЕРИ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ и т.н.

Да подават смело! Всичко добре съм замазал в Бърбейдъс!

Taka i не се разбра,защо Корни приватизира техноимпекс за стотинки

Слави не ми е интересен , защото много добрини е правил за хората ! Бойко Методиев Борисов е интересен , колко ли Чекмеджета има и колко ще остави за внуците може би за 1000 години напред ?

Прости сте като градински лейки и също толкова кухи. що можете да приемете за истина къщи в Барселона и острови в Гърция.Аман от Бакшиши ,дето си мислят ,че Ковида го пръска самолет

Една къща е Банкя. Това е. Виж Рашков с 19 апартамента е за пример на младото поколение

Чекмеджето пълно с кюлчета и много пачки по 500 Евро доход ли е, или имот? Питам за Живко, не че аз нещо много, много искам да знам..

Фаворитът е Рашков.19 имота за една година! Който го може, го може.Браво на честното полицайче! С една заплата 19 имота!

на които роднина умря в Америка и им остави огромни наследство. За година купиха 4апартамента и обиколиха света. Та, може случаят да е подобен. Нали провериха всичко?

кога ше прай тиквен фенери и ше ги провесваме по дере ите в пакет със сороспияците, че отмина сювси светии?

В декларацията вписват ли се шкафчета, чекмеджета и секви прочее мебелни обзавеждания и съдържанието им?

Между другото - декларации ги подават депутатите, Бойко се отказа от депутатското място, но ти си спал май

Бойко Борисов и Слави Трифонов не са подали в КПКОНПИ декларации за доходите и имотите си - когато си беден така е !!!

Голяма работа. Кирето Лъжеца наруши конституцията и излъга в декларацията си, че няма второ гражданство

При перспективата Гешев да си замине, КПКОНПИ ще - не ще да заработи на пълни обороти, а гербовото НАП да го напнат, за Борисов "оная", обичайно оскубаната дежурна декларация вече си става тревожен проблем ...

Не че нещо, ама те депутати ли са?

А,(тези)като не са Народни представители какви декларации да подават ? Не ги защитавам но DIR BG копирали сте пак инфо без да проверите !!!

Явно си мслиш, че като напишеш Б.Борисов ще подсилиш платената си 'ирония'

За Дългия не знам, но Тиквата нали затова се отказа от депутатско място? Как да декларира остров в Средиземно море.

Купил си е и планетата Меркурий,няма по тъп от беден завиждаш българин.

И Меркурий ли с пачките от чекмеджето си я е купил?

щом си е купил цяла планета, защо не заминава да живее там ? Това ще ни го кажете ли ?

Тенденцията, елитът на нацията да бъде неизменна част от изпълнителната и законодателната власт се бе запазила в продължение на близо 150г. до черната дата - 01.12.2021г., когато в свещения български Парламент, с помощта на машините на Мадуро се намърдаха шайка недостойни слуги на задкулисието и олигархията! Убеден съм, че всеки гледал първия ден на 47-то Народно събрание, също като мен е останал изключително погнусен от лошия човешки материал, с който партиите на подмяната изпълниха това свято място! Треперещи алкохолици, предозирали наркомани, социални аутсайдери, интелектуално ощетени комсомолци, с фалшиви харвардски дипломи и групички неуки млади момичета, които озовали се случайно на най-високата държавна трибуна, си правеха „селфита“, цупейки устни, начервени и прочие! След това разбрах, че това са подбрани проститутки, които са вкарани в Парламента, като депутати, за да гласуват сляпо, това което им наредят Черепа, Цветан Василев, Сорош, Херо Мустафа, канадските тайни служби и всеки олигарх и душманин, за който не е проблем да плати тарифата им от 40лв. на час! ... Приятели, ситуацията ни е изключително тежка и в този момент всеки един от нас осъзнава, до какви кошмарни времена за България, съизмерими с Виденовата зима доведе падането от власт на Генерал Бойко Борисов и ПП ГЕРБ! Искам да благодаря, от името на всички българи на г-н Борисов, че не се предаде и въпреки манипулациите на изборите успя да вкара в Парламента една наистина солидна група от професионалисти и експерти, за които лично гарантирам, че ще работят всеотдайно за благото на народа български и ще бъдат истинска опозиция на комунистите и техните евтини слуги!

Българин ли си, Данчо ПолЮцая ли си, не те знам, ама що не се спреш бе, човек? Де що си намерил статия с коментари,си оспамил всичко. На квадратен сантиметър ли ти плащат или на започната дума?

Внимавай! Най-малкото - настъпи мотиката (чл. 148 от НК ще ти се вижда като клатене на пръст)! Мислиш си че си анонимен – голяма грешка! Ако решат, приготви се да посрещнеш „гости“, защото и зад прокси няма да си скриеш IP-то!

Научили сме някви думички. Браво. И как ще му хванеш айпито мозъко? Най-дървеният VPN дава опция за смяна на рандъм принцип. А ако ползва и ТОР ко стана? Или реши, че работиш за NSA. Като почнете да се правите на специалисти направо ставате за резил.

Двамата като не са депутати, що да подават?

Ти тъп ли си или не можеш да четеш ? "По закон депутатите се длъжни да подават декларации за имотното си състояние при встъпване в длъжност и при напускане на парламента."

При напускане след като е бил ДЕЙСТВИТЕЛЕН депутат, а те не са, ти май си супер тъп, а

но на Борисов декларацията пише Рашков. До Кьовеши

Какво има те да декларират. Аз това не го разбирам. Закона е ясен администрацията на НС да си вземе данъчните досиета от НАП за всички народни представители.

Важно е муабет да става, 'новина' да има.

Бойко МУТРАТА няма имоти. Той има само движима собственост - ЧЕКМЕДЖЕТА с МИЛИАРДИ откраднати от народа. Да му излезнат през дебелия космат мутренски ГЗ! И по една накендзана пачка в устенцата на всяко гербаво лайненце, което седи и защитава мутричката грозна. хахахахахахаха

Да ти се връща. И сега, ако кажеш, че не ти мсля доброто

Милярди глупости, зареден си добре батюшка…бум..

Един референдум за отваряне на данъчните досиета на абсолютно всички. Както в Норвегия примерно. Не това никой не го предлага. А всички които мрънкат против корупция би трябвало да са за.

Той Бойко МУТРАТА си е декларирал чекмеджетата с пачки по 500 евро в данъчната декларация, да знаеш, тъпак

Вие Бойко на Тодор Живков го направихте. Все ви е виновен. То чак става смешно.

Мда ако само си ги държи на чекмеджето проблем няма ... ама ако реши да си купи нещо и ги няма декларирани е проблем. Само такива високо интелигентни пичове като теб тоя проблем не го разбират.

докато не иде при бай Ставри да му пори дупарата на тая мутра-картоф, ще е така

хаха дебил люлински а с кви пари купи къща в Мадрид на курвето си с копеленцето? А сега тя с какви пари живее в Дубай? Да не мислиш че ги отчита в данъчната си декларация, гербаво лайненце

А пък на мен една жена на пазара ми каза че имал не 2 а три кюлчета ... но третото го криел под леглото. И къчите в Барселона били 2. Просто само за една знаела другата жена на пазара.

е ясно, че никой не си е правил илюзии, че нещо различно от нови избори е можело да се случи

Че защо Бойко да подава такава декларация? Той кога е бил депутат? Нали само за депутати пише тука? Дир да си оправи информацията.

А Слави беше

е бил премиер и то няколо пъти. Верно,че повече приличаше на дикататура, ама си е избиран на избори макар и нагласени! А щом е на изборна длъжност ще подава ! то и Радев не бил депутат ама орева ортаъка за него тука, въпреки ,че подал !

Заради това казах Дир.бг да си оправи материала, в който пише, че това са декларации за ДЕПУТАТИ. А не за изборни длъжности или всякакви други високи постове. И Рашков не е бил депутат. Неговите имоти ги има. Грешката трябва да се поправи.

Те двамата са от едно гърне задницици...

Ето и декларацията ми: 100 подаръчни торбички с евра, ром и пури, 1 дрон, презервативи за шпакловане /използвани/, това е. Оуу за малко забравя - и къща във Виена...

Весели празници!!! България е препъни камък за световната конспирация. Ние сме потъпквани хилядолетия... Още когато в Англия са си изхвърляли гърнетата с ако на главите на хората НИЕ сме имали Баня и тоалетна. Косид 19 е тест за по нататъчни гаври с населението на планетата. Следващата година ще питаме .... да си носим ли въжетата за бесене или ще ни ги осигурт от СЗО?!!!?!??! Българите имаме земя ...или поне тези, които не си я продадоха за да дойдат на жълтите павета.... Имаме земя, можеме сами да се изхраним. Който го мързи - марш за 5та бустерна доза. Останалите Българи сме независими, Ние сме свикнали да ни тъпчат. Но , когато се стигне до хляба ще изринем целият Свят.. 500 години не можаха да ни претопят. И сег няма да им се отвори парашута.... В провинцията няма маски, няма ковид, няма заболели. Всичко е само по новините. Заболелите са от грип, който се лекува , като ковид... и даже не знаят как се лекува. Всичко е за да ни направят повече Роби. Ние - Българите сме Роби Цял Живот. Елате ни направета пак Роби >>>!!?!??!?! Няма как от Роб да направиш РОБ НИе сме тренирани. СЗО и БГ управляващи ще го духат под вода. Това, което се случва със протести , бомбички и други... Тук ще се случи със съдействието на Петър Мледенов.... Танковете ще дойдат да изринат всичката БЛЯД и мизерници... Няма да ни Поробят. Ние сме поробени от ВЕКОВЕ. Vafanculo... СЗО и целият европейски съюззз Където сме влезнали в съюз се е рзпаднал.... Поздрави от един роб,който не се подчинява. Аз съм Пазител на Човекия Род А.А.А.А

Ти г*за си не можеш да опазиш, а си тръгна 'човешкия род' да спасяваш. Я спри винцето и интернета за два дни вместо да се тъпчеш с алказалцер :)))

Подаръчните торбички пълни с пури, ром и пачки доход ли е, или имот? Питам за един приятел, не че аз нещо много, много искам да знам.

Те тия двамцата май не са депитати или греша. Какво да подават тогава?

Крайно време беше някой да го зададе тоя въпрос. Явно журналистите леко са го пропуснали ... важното е някой да клика на рекламите.

Чекмеджето пълно с кюлчета и пачки по 500 Евро доход ли е, или имот? Питам за един приятел, не че аз нещо много, много искам да знам..

Питай Черепа ... като ти обясни за 2-та му милиарда долара от къде са дошли Рашков докато беше шеф на следствието може да ти обясни и за 2-те кюлчета които мръсницата, която е пратил е снимала. Предполагам след снимката са останали за нея. А баце че са го изработили две мнения няма по въпроса ... дано поне той да не е заспал преждевременно.

Рашков по мои сметки няма кюлчета на шкафчето. Има шкафче на кюлчетата ... просто Черепа не снима там.

Разбрахме значи ,кой оправя Баце-Черепа. А се прави на мъж и лъже Мата Хари.

квото и да си говорим тези разкрития за МУТРАТА му видяха сметката черепа добре наева главната МУТРА той какъвто е обидчив сега много го боли рзпрания гз

То тези имоти са цял гардероб. Ама овцете гледат и блеят.

Ето и декларацията ми: 2 шкафчета с евро, кюлчета, 1 пистолет, презервативи / използван /Това е. Оуу за малко забравя - и къща в Барселона

Гроздан Караджов от ИТН ще е вицепремиер и ще е министър на регионалното, от майко, ужас

Баце подава декларации 12 години ... сега му се качихте на главата и дори не е депутат ... какво го търсите. Е го бат ви Рашков 2019 купил 19 апартамента с заплатата си като преподавател в УНСС ... всичко е точно казал култорисчето от НАП. Пак търсете под вола теле.

Ако декларират повече от Румбата(5000 лв.), ония ще ги обвини, че са крали.

Вижте колко добре заплатени са българските следователи и "антимафиоти" "Бойко Рашков придобива само през 2019 г. (!) 19 апартамента, къщи, части от такива, както и земя в София и страната, както и два автомобила - Нисан патрол и БМВ. Отделно има 600 638 лв. във фондове и още 44 913 лв. Рашков има и банков влог от 106 228 лв., както и 10 000 на кредитна карта"

Ееех гербаджийско тролче, драскай си. Имотите са на жената на Рашков, той ги декларира като семейни. Имал ли представа колко изкарва един нотариус в София? Отиди да прехвърлил нещо и виж колко хилядарки ще ти вземат за такси. Ама важно е да се плюе, нали

Само за една година 19 имота? Аре всички да станем нотариусиииии!!! Умнико, таксите при нотариуса не са за нотариуса, а местни данъци за държавата . Нотариалната такса е дребна част от цялата сума. Аман от глупаци.

Ти пък да не си помили, че обиграното комунистически ченге Рашков ще се остави толкова лесно да бъде хванато? Това че жена му е нотариус е само алибито му! Оправдание! Един вид перача на парите му!

Че Боко кво има, 3 гардероба и 2-3 чувалчета, кой няма. От доброта останалото го е преписал на внучаата да не стоят безимотни.

Ами ако бяха депутати тези двамата? Тогава тази статия щеше да е обективна. В момента е компроматче/партенка. Не знам дали Борисов не я е инициирал. Той 12 години си подава декларациите и си спестява заплатите в кюлчета ... сакън някой да не му завиди на влога.

Ха ха ха, а тези които са подали декларации вярвате ли им :))) Защо карате сега и тия двамата да лъжат :)))

Добре де, мой български народе, Вие какво сте очаквали от такива елементарни примати? Явно народът ни е рядко прост! Къде е оня професор Иво, дета беше казал, че 80 процента са дебили и простаци!

Народа е прост и ти си част от него ... по съвсем други причини е прост. Примерно прост е щото от 100 човека в този форум никой не се сети да зададе въпроса защо да подават като и двамата НЕ са народни представители.

Ти си типичен!

няма лошо да обиждаш ако го правиш с някакъв смислен аргумент. Само да обиждаш също може ... ама обиждаш и себе си.

Тези декларации са за предишния парламент... Явно някой не е в час.

Може някой да не е в час. Къде прочете че са за предишния?

На Пламен Узунов и Раши торбичките ще ги декларираме ли? Преводите от Дубай за площадната измет на отровното трио? На генерал Гном сметките от,, Америка за България "?

Освен ако не си зверски тъп, тия декларации не са драма. Парите ще се пазят или в фирмени сметки или в офшорки. Все пак, за да не е супер подозрително, ще държа един милион в лични средства.

Още чакам да публикувате бомбата на вечерта ! Прехвалената фирма за електро брички с максивмлна мощност от 40 кс. на Киро, да де фира .... Обявиха автомобилите им за опасни в ЕС. А Киро им даде 200 000 000 лв за производство у нас.

глоба 3 хилки им спестява неудобството да декларират милиардите.... се едно аз да платщ 3 стинки глоба , ако не си декларирам доходите.

Да де ама като не са депутати кой с какво основание да им ги иска тези декларации? Някой да го зададе този въпрос. Не правят се на луди и публикуват платените поръчки на мунчо.

Мунчо декларирал само 5000 лв, криел ги в един зелен чорап под матрака, за да не ги добара Деса. ОТ БСП като разбрали за окаяното състояние на президента започнали дарителска кампания DMS# Мунчо

Това не е важно, важното е, че са пристигнали бележките по плана дето служебното го писа с месеци, обаче то си мълчи има 43 бележки по плана, правете сметка, а за енергетиката в плана е направена на кайма от забележки