Кънев: Строежът на ”Хемус” е подарък за Борисов и Пеевски

Управляващите отново подариха строителството на участък от магистрала "Хемус" на съдружието Борисов - Пеевски, точно както преди една година, а БСП мълчи.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Строежът на ”Хемус” е подарък за Борисов и Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега стана ли ясно и на най-заклетите герберасти, че БОСТАН е факт ? Не може борисов и пеевски да са собствентици на футболен клуб "уефски" и в същото време да са политически противници - някак си е смешно ! И тук същото - ще строят заедно магистрала, но са врагове ! И най-много гласове за цецка дойдоха от турция ! Нещастна и крадлива мутренско-депесарска паплач !

всички синджир марка наредени да усвояват а кадърни ли са да строят никой не пита

Знаете ли защо нещата в България не вървят? Защото има "демокрация"! Тя е силно рекламирана и защитавана от една шайка мошеници, които се изреждат да управляват или да са в опозиция вече 28 години!

О, на теб ти се иска тоталитаризъм и комунизъм ли? Нали твоите другари ни управляват в 2/3 от така наречената "демокрация". Не е демокрацията виновна, а червивите, пребоядисани комунисти, които я "практикуват". Айде бегай сега.

Бягай ти, да се лекуваш от комунизъм, сигурно като се погледнеш в огледалото и виждаш Путин. :))))) Аман от болни мозъци!

Рублофилските тролове дето плюят всичко живо, някой да е чувал/виждал/прочел да напишат нещо за Пеевски, Цацаров и Сие? И сега не коментират по същество поредния "подарък" към Пеев и Дебелаците. Плюят по Раданчу...

По време на всички бойкови правителства, от София към Северна България по магистрала Хемус не добавиха и един метър.

Правителството осигури допълнителни разходи по бюджета на МРРБ в размер на 22 880 400 лв. за авансово финансиране на доизграждането на автомагистрала "Хемус".. След туй ша си дадем още 32 милиона.. Пък ша са окаже, че не сме предвидили местенето на далекопроводите, па с анексче.. Пък и преходите за дъждовните червеи не сми предвидили, щото зелената мафия сме пропущили.. Можете да допълвате.. Пропущеното..

Всички, които гласуваха за Пеевски, сега са в ръководството на БСП как ще борят корупцията?

вече не му вика # КОЙ, щото управляваше с този # С КОЙ.. Пък сега с пионката си ЦАЦАРАТОР си отстрелват бушоните.. Та да са правят заедно УЖ на борци с корупцията

Радан Кънев направи така, че БСП вече има 24%. Да беше казал нещо за безцеромонните лъжи на другарката лъже-Нинова. И като не влезе в парламента пак само ще кудкудяка.

Прав е!

Що не се скриеш завинаги ! Писна ми от маниполатори от сорта Агнешки главички ! Кой ни го бутна този противен криво челюстен хищник , да му го набия на майка му!

хахахаха само така!! Аз как ви го набивам на вас .... овцеееееее!!!

Това симпатизантите на престъпната група ГРОБ-ГЕРБ са много слепи!! Вярват на всяка лъжа на тайния комунист Боко, виждат го да краде от всички нас, не е по-различен от тия комунисти, които за разлика от него не крият, че се червени, и продължават да го бранят и да гласуват за този престъпник!! Аман от идиоти!!

заедно с джоджето Атанасов са най-големите кресльовци, а всъщност за пет пари работа не са свършили. Слава богу, че ще освободят парламента от присъствието си.

Така е! И аз не съм искарал, но колко съм ви взел??? хахахаха овце ще си останете!!!

Умни и красиви подскачаха, викаха КОЙ, за да заменели Д.П. С ББ. Демек врата с шия, а каруцата с талига. Дали са зацепили колко са прости?

Нали бяхте с тях в една кочина бе, цървул !

ами кънчо да беше направил строителна фирма че да правиш пътища. за обикновения човек няма значение кой ще вземе парите пеевски или прокопиев. важното е да има път на ниска цена.

По-инетересен е въпросът защо БСП мълчи. Те иначе се изказват по висчко от ланшния сняг до тазгодишния, но за големите далавери мълчат.

И какво от това? На българина очевадно не му пука.....

Кой каза, че няма икономика бе, а това какво е ? С магистрали икономика става стига след това да не се реве срещу винетките а да се плаща. Кражбите не са важни ако има нещо налице.

Не е икономика а мутрономика. В мафиотските държави има само 2 отрасъла: 1. ОбсебванЬе; 2. Парнье. А всеки, който не е свързан с процеса бива наричан некадърник, прост матрял и прочее. Не сте я измислили вие таз схема.

В държава, в която никой не се интересува от произхода на парите на богатите хора, не се осъждат известни личности за неплатени данъци към държавата и т.н. няма и не може да има демокрация. Може да минат още 100 години, но докато това не стане ежедневие сме си тоталитарна държава, която имитира демократична.

5-6 фирми печелят 90% от големите обществени поръчки. Големите печеливши - Пеевски, Златев, Божков! Колкото и да ми се иска, не мога да му вярвам на Бойко! Оказа се поредния провален БГ политик!

За големите проекти трябва техника и ресурс. Кажи друга голяма фирма която не печели проекти. Или направи такава и да видим дали няма да печелиш и ти. Факти трябват. А не недоказано плюене.

Ъхъ... В този търг са участвали общо 11 фирми - все прилични и големи! 9 от тях са елеминирани от АПИ - и то съвсем не убедително даже;) А една от фирмите - пак голяма и тежка - дава с 20 млн. лева по-малко! А сега си отговори сам - тези факти достатъчни ли са за плюенето или поне за съмненията?;)

Ке дойде Видовден, ке видим тогиз !!!

Това леке няма да го гледаме в следващия парламент!

Takuv negramoten i tup selianin niama ,ideia niamam kak ima viza za Sofia.

Скрий си грозната мутра герберски копанар.

Ще я строи ли фирма на Прасето - ще я строи! Отпуснаха ли "спешно" 23 млн. - отпуснаха! Вони ли на кочина - вони! Е, продължавайте да плюете по "вестоносеца", но той само съобщава лошите новини, докато прасетата усвояват кинтите ...;)

То се знаеше че Боко и Пеевски са си разделили държавата и всички поръчки те ги лапат. От санирането до пътищата монопол.

Цитат от статията: "Кънев обърна внимание на мълчанието на БСП по този казус. Според него причина за това е, че социалистическата партия се готви да управлява "със същата политическа мафия"." Именно по същата причина, досега няма случай една партия да е разследвала "зулумите" на предишната партия!!! Е, това вече го знаят и децата, полза никаква....

jingiby

"Прас-Прес" и "Винету-Холдинг" са лидери в пътно-строителния бранш...

Радан е противоречив политик, но в случая е прав. Държавата е на един полуграмотен, млад дебелак, зад чиято широка гърбина стоят зализани кестени, мазни копои, хищници и чакали, разчекнали огромни задници за власт и парички.

Не ми пука дали Пеевски ще строи Хемус! само искам да се построи и да си ходя до Варна по магистрала. Заради глупостите на хора като Радан кънев и Атанас Атанасов обаче явно и този път ще се зебавят нещата

няма да свършат - дано поне не нарастват:) Атоната бомба не е толкова опасна! Простотията на идиоти като този ни обричат на години овчи живот :)

тоя/я/ пак е гледал/а/ на боб,баси отвратителния изрод

Тези, които плюят по Кънев тъпи ли са, или са просто тролове? КОЙ ще строи тази магистрала? Баба ви?

ми бегай тогава ти да я строиш бе,ама с гол гъз нали знаеш къде ще идеш

ех,мъко моя дълбока ти

Що не вземеш да се скриеш някъде и да се полекуваш, та поне да ти намалее малко злобата. Тя че няма да изчезне завинаги, се вижда от физиономията ти.

Браво! А така моето момче!!!

Кънев: Строежът на Хемус е подарък за Борисов и Пеевски А българската държава за последните 27 г. на кой е подарък.Отиде курбан на шайка крадци и циници.

Не е луд, който яде баницата, г-н Петров