17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наш Боко плувал като масло над вода. Е, това ме разсмя до сълзи.

От разговор на две откачалки какво може да се очаква-нищо разумно и добро.

са двама случайни парашутисти ..,които минават случайно

Хвани Борисов ...удари Джонсън

Камък ми падна от сърцето щом разбрах, че нашия човек се е намесил в Брекзит-а. Сега със сигурност ще излязат няма значение със сделка или не... Само по-надалеч от тиквите.

Много компетентен разговор се е провел, а Борис положително се е вслушал в съветите....

Това е вица за деня, Бойко Борисов говори с Борис Джонсън! Congratulations!

Тиквенико, ти въобще не се вмесваш в тези преговори.

Разговаряли по телефонааа... Хахахахехе... На банкянски език ли?

Двама нарциса са се надлъгвали от кого повече ''зависи'' това приключване на сагата брекзит.....Това че са си отправили покани за ''гостуване'' е елементарна част от такива разговори което обаче в никакъв случай не е нещо от голямо значение, защото не се знае кой до кога ще да бъде евентуален ''домакин'' на спявката..

Наш Боце се смята милия за фактор от значение. Боцкооо глей си територията ,че заприлича на едно голямо нищо и не се прави на играч в голямата политика!

Ко - Ко каза, по телефона, ха, ха, ха. Че той на български не може да каже нищо.....

Княз Кирил, когото обожавам драги ми е на друго мнение. Това е истинският със сини кръв, а не разни измислени акти, а бкп палячовци. Реститутки първо бяха набута и в глуха... Виж Борис от Великобритания е готин, дори българите в лондон е по желан от тукашните. Харесваме му и прическата и смешки те и дори подражават на господи за, защото е над байганювци те ви. Там умни и кадърни се толерират докато в бг обратното. Колкото си по-прост си желан, най-"вече маргини и Асен христов и, Бог да Богослови Великобритания и Борис Д.

Какво си искал да кажеш. Това може да е само изказване на Боку и на никой друг.

Дира съвсем ме обърка - рано сутринта беше Брекзит без сделка и много ме изкефи, сега скучно го поправиха, явно са си изпили двойното кафе!

Заглавието е като личносттана снимката.Едно говори друго върши ,та и това заглавие.Всичко е ок ,когато става въпрос за бб.

Пак плува като масло над вода.Дали въобще знае какво е "Брекзит без сделка"Защо не можем да се освободим от КОМУНИСТИТЕ?5 века ли ще са нужни?За кой да гласуваш,като партията е една.БКП.

Най-малко 5 века,но не е сигурно че ще бъде достатъчно!

Това ми напомня за поговорката: Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Нашия ни уреди в Шенген, оправи България, оправи Балканите, та сега и Англия ще оправи.

Само психопат като борката може да си губи времето с тиквенските простотии!

Сигурно много ползотвроен ще да е бил тоя разговор имайки предвид полиглотските умения на Тиквун!! Борката е сотанал изумен и безкрайно доволен.

Интересно кога Борис Джонсън е научил банкянски, щото Толупа друг не знае!?

знае ли какво е Брекзит без сделка? И какво лично той прави за да се осъществи? Направо смях в международен план.

Този е на барабана пръчката. Какъв смях само - бахти смешника

Щом Борисов обещава на Борката, значи няма да има зелка.

Събуждам се, чета новините и установявам, че пак е 1-ви април. Така до изборите и малко след това. Борис Джонсън в лют спор с Юнкер, чакат нашия да оправя сделката, че и Западните и Източните и всичките Балкани. Ах тази щастлива за народа дата и управляващи.

ЗАБАВНО Е КАТО ПИШАТ, ЧЕ ТИКВУН "ГОВОРИЛ" С НЯКОЙ..............

Имам една чуденка: какво ли е имал в предвид Джонсън под успешно управление и успех на евроизбороте? Успешно управление има само в личен план на Борисов и братчеда Ради. А успеха на евроизборите е също нещо относително.....спад с 100 000 избиратели спрямо предните избори счита ли се за успех?

Оправете си заглавието!

Слънцето може и да не изгррява,денят започва и завършва със снимка на Баце.

харесвам интелектуално-предизвикателния израз на лицето на снимката !

Заглавието ви противоречи на съдържанието!!! В заглавието: ....правим всичко за брекзит БЕЗ сделка в съдържанието: ...правим всички ДА НЯМА брекзит без сделка големи тъпаци сте!

Тюфлекът от снимката пак е ръсил бисери.

" Премиерът е отбелязал, че има много български граждани, които живеят в Обединеното Кралство и същевременно много британци живеят в нашата страна. Според него това обогатява двете общества." и най-вече обществото на Обединеното Кралство.

Бойко Борисов говори с Борис Джонсън: Правим всичко за Брекзит без сделка

Интересно би било да се наблюдава... на живо разговор между тези двама... тиквеници:)))!!!

БоДжо е имал списък с 27 имена да отмята... дисадна работа, но какво да прави. ако някой в света умее дипломацията —— те са. а кскви интереси преследва.... негови си. добре че съм поданик на кралицата, та гледам от комичната му страна

Тиквата разказа ли му за добрите му приятели Делян, Маргините, Маджо, Пашата, Каратиста, Алексей и Таки? Как е подсигурил топлото в България чрез студения резерв на Доган ? Колко награждаван консул си имаме във валенсия?

Расказал му е какви добри гъзолизци има в твое лице,да ви еба путката майчина и на двамата! Интересно как ли е ръкомахало малоумното говедо борисофф,до като му превеждат!

Замирисва на поредното отлагане. Мей звънеше на лидерите на 27те поотделно, седмици преди поредното гласуване в Брюксел.

Как без сделка бе?! Тая тъпа мутра ако беше ходила на училище и знаеше историята щеше да тегли една дълга майна на английският шут, за това че след като руснаците ни освободиха от пет вековното турско робство, англичаните ни орязаха териротията която ни бяха издействали руснаците и ни разделиха на две държави!!!!!!!!!!!!!!!! Ще ми говори тоя глупак за успешни операции дебил! Трябва да им го върнеме тъпкано на тия английски боклуци

Левски, Левски, да не си мислиш, че тези неща ги има в книгата за... Винету:)))?!?

ха, единият е Борис, другият - Борисов - и рода може да са, еднакво клоунски номера въртят - на баба едеотчетата.

Тиквата да ходи да оправя и британците... само да не срещне едни момчета от ИРА по пътя, че тогава лошо

Когато си мъртъв не усещаш нищо. Другите страдат за теб. Същото е, когато си ПРОСТ.

На какъв език е разговаряла тиквата?!

Ами на ниво предучилищно в Англия!??

На британски вероятно.

Еееех Боце , Вече и Пацо Терасата те БИЕ по коментари !!!!

аверите му Меркел и Сие знаят ли какви ги плещи тоя предател

Той сам не знае какво плещи, какво остава за нормалните хора.

то пък Меркел една нормална...

Борето Джонс да направи сделка по Български и е готов предсрочно. Само трябва да покани Фандъкова за съветник по ремонт на ремонта. Съдействие от Специалиста Ившлеме Костов да съсипе икономиката е задължително. Плюс едно ЧСИ съветник на кралицата по интегриране на циганите. И после Европа ще онемее ослепее като Темида-Българска и сделката е готова.

- Бойко още ли пасеш овцете? - Ела ша ти покажа оградата с джипа :)

Ха ха ха,,,,???

Баси ! Без Боце верно нищо неможе да се случи ! От него зависи беркзита , световният мир , диалога с извънземните , дали слънцето ще изгрее от изток и пр. и пр. Не човек а боК !!!

“Ми, ила на гости” казал единият. “М’чи що пък не” отговорил другият.

Надявам се Борис Джонсън да говори по-добър Български Език от Борисов. Иначе няма как да се разберат.

15000000000000+