Борисов: Шансът за дебат е провален, графикът ми е пълен

Бях си преправил цялата програма за сряда, заяви по Нова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод провалените дебати между ГЕРБ и БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Шансът за дебат е провален, графикът ми е пълен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЯГАНЕТО ОТ ДЕБАТИ,ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА,НО ЩЕ ИМА ВРЕМЕ ДА ОСМИСЛЯ ГРЕШКИТЕ СИ В ГОДИНИТЕ НА ОПОЗИЦИЯ!!!

Боко, айде стига с тия мутренски лакърдии... Тя била избягала... И децата видяха че ти бягаш , защото в директен дебат , както се прави навсякъде по света . ще ти лъсне тъпотията и липсата на фундаментални знания. Ти си просто едно подствеено мекере, което кукловодите натрапват САМО И САМО ЗАЩОТО 55% НЕ ГЛАСУВАТ! Айде най-накрая си дай сметка какво означава 30% спечелени гласа от 45 % гласували...Ами това са точно 15% реални гласове бе, Мочко, половината от римляните срещу бира и кебапчета

Измъкна се Заю-баю, спаси кожата :-)

Бойко време е да се кротнеш в село Банкя и да посадиш някой картоф...поне за хоби към селския ти корен само!

Аланкоолу, графика ти е пълен с простотии и чеп за зеле не става от теб, камо ли държавник!!!

симо

Личи си кой има топки.

Винету,Бойко и график? Бойко се подигра сам на себе си и на Политическата му групировка Герб с отказа му за директен дебат с Нинова.Бойко,като пожарникар и измислен генерал от Гоце , се оказа жалък и страхлив мошмурок на политическата сцена.

"Бойко Борисов е дълбоко посредствен, тъпоумен интригант-сървайвър". Някой, освен посредствените герберасти, да се съмнява все още?

Корнелия Нинова е избрана за вицепрезидент на Социнтерна. Честито!

Бойко остави я тая мърша!

мършата си ти, а патронът ти е политически труп.

ХАХАХА! Ooo, Графикът за сряда, съвсем забравих... 00.00 Среща със стари приятели. За пари ще говорим. 01.00-04.00- Нощен клуб. Все ще има на коя да пусна СМС. 05.00 Ех, Банкя си е Банкя. Сън. 06.00 По време на съня - планове за кампанията. 7.00 Ставане. Проверка на тоалетната за микрофони. Среща с доверени лица. 8.00 Закуска с доверени лица сред микрофони в кухнята.Ще обсъдим някои съдебни реформи. 9.00 Поливане на магнолията. 10.00 Фейсбук. Все ще се изцепя за нещо. 11.00 Среща с ЦЦ.Защо някои социологически агенции не показват правилните резултати? 12.00 Появяване в Щаба и отмяна на всички срещи, особено тези с Нинова, след нашокване на репите. 13.00 Мачле с "Бистришките тигри". 14.00 Обяд с Местан, че стана късно. 15.00 Телефонен разговор с Меркел. Какво правим, ако процентите не ни излязат? 16.00 Разговор с Томислав Дончев. Какво правим, ако процентите не излязат? 17.00 Разговор в американското посолство за опорните точки. 18.00 Отътуване за Турция за проверка на готовността на избирателите и автобусите. 20.00 Отпътуване за България. Минаване през Кърджали - пак за проверка на готовността. 21.00 Телефон до щерката в Щатите. Трябва да е станала. Дали ще й трябват пари след партито? 22.00 Среща с кмета на Симитли. По мъжки. 23.00 Отпътуване за София. 24.00 Подготовка за нощен клуб.

Бойко Борисов - щастливото овчарче,пак избегна сблъсъка,не му оттърва дебата.

Боко е нещастник, страхува се, че в дебат ще го разбият. Баси, без подкрепление не смее да се яви. И тоя има претенции да управлява държава. Отврат!

Борисов = Марешки

Не се притеснявай Борисов. Ще ти пишем "тройката" на изпита. Няма да те пратим на поправителен през есента. Дядо ти ни се обади също.

Защо Пеевски скри новия вестник Прас прес????

Безбожник си ти, Борисов. От его и страх си изтъкан. Смелчако, защо без повод ни натика в никому не нужни избори по никое време? А сега ще те отсвирим, ако ни е дошъл акъла най-сетне. В хилядолетната история на България не е имало по-нагъл тип от теб.

Нормално, за страхливата мутра. Графикът му е запълнен. Трябва да се подмие и да ходи при кмета на Симитли.

графикът ТИ е претрупан и няма да има дебат с Нинова, защото и Бсп и Герб имате заповед от Е С и НАТО, да не влзиате в коалиции с патриотични партии, а ако нямате мнозинство, да направите колация с Нинова! Бсп+Герб ни очаква! ДА НИ Е ЧЕСТИТО!

Навремето по мутренските времена бях чувал,че на бойко му казват-гардероба.Това било така,защото винаги ,когото започвал бой Той държал дрехите ! Виждам,че още не е преодолял страха си !

заетостта е вероятно отново "мисия Лондон", там ще има всичко, но не и шменти-капели и изкривени усмивки обграден с банда крадци, наречени "експерти" и "екип"....

Чакат те в Лондон за поредно шоу на простотията.

Пръдня.

Борисов много пита,но не казва защо на 26 март ще има избори!! Защо вкара цяла България в тази каша?? Кому е нужно от бедните Българи да се изцеждат 60 милиона лева!?? Или утре като загуби изборите ще поиска нови и пак 60милиона,а може повече с машинно гласуване!!! Ако някой се съмнява да си спомни какви циркове се разиграваха в по предният парламент,когато 3месеца не влизаха в залата,а когато бяха там удряха по масите като изоглавени!! Това е гарантирано от ГЕРБ и сега!!

само с бсп напред :) само комунистите ще ни оправят :)

Миличък, не си струва да си променяш графика. Ние и без теб знаем прекрасно, какво ще стане , ако дойдеш на власт Какво можеш да ни кажеш сега, едва ли знаеш и какво стои в програмата на ГЕРБ. Страх ме е от заканата ти, че пак ще ни яхнеш. Ти, Баце, си пълна бутафория.

Баце е влезнал в модус "глупости без край". Да не би да е от величината на Мартин Шулц. Преди няколко дни Шулц изкара такава реч, че задмина баба Меркел. Някой в България може ли да си представи, че Баце може що годе издържано да представи смислена политическа или икономическа теза. Нека бъдем снизходителни кум него, силата не му е в интелектуалните занимания, а в силовите мероприятия, демек в граб.жа.

Бърборко е хитрец и лъжец, нямал бил време. Тоя ни се подиграва, мисли си, че му вярваме на глупостите. Сигурен, че е агент работещ най-вече за УСа.

Глутници червени чакали вият на умряло по форумите и величаят най-голямата лъжа на прехода - Корнелия Нинова.

Всички разбрахме, че Борисов просто го е страх и сега лъже, замазва, маже и размазва. А иначе е много зает - тенисчета, мачлета с тигрите, бридж белот и други важни държавнически дейности!

човека си има приоритети и оная лъжлива сврака едва ли е от тях.

НАРОДЕ БЪЛГАРСКИ!!!!! Жал ми е за тебе!!!! Виждаш ли или не какви хора искат да те управляват......

един вече е показал че управлява прекрасно,а друга една е показала че краде и лъже прекрасно.изберете сами.

Кой е този гений? За Боко могат да мечтаят само бабички които пазят портрета на Сталин и разбира се циганетата от Филиповци.

Леке бъзливо!

точно затова никой не ще да се занимава с тая лъжкиня курнелия

Много ги боли от ГЕРБ че малко по малко махат калинките им. Сладко им беше осем годинки и сега им е трудно да свикнат. Но и те като дойдоха на власт изсъкратиха сумати експерти.

Трафика си има график.

То е ясно като бял ден, г-н Президента ! Естествено под мъдрото ръководство на г-жа Корнелия Нинова и неговите съветници.Ей голям късмет извади България с тази умна жена.И не само тя,но и самата партия БСП.Или както казва поговорката "Краката да и миете и водата да пиете!"Раждала е и сега ражда такива чада,българската майка юнашка.

В грешка си този президент не се подчинява на БСП.Жалките братвежи на ББ,щяха да са смешни ако не са жалки и тъжни,Герджиков го назначи Президента нали е служебен премиер.Смешно е и вярата им,че ще победят....много тежки разочарования ги чакат,също и БСП впрочем и те си вярват много ама не би...

Аууу - графикът ми е препълнен. Колко много работя. Нямам време да се занимавам с такива дребни неща като избори.

АМИ тЕБ КОЙ те НАЗНАЧИ ? --- НАЙ-ГОЛЯМАТА СЛУГА !!!!!!!!!.............

БОКЛУКА да ПИШЕ ЗА МИНУСИТЕ !!!!!

Пфуийй, страшна смрад тук бе! Бесепарска! Ама хората нали Ви виждат! Че и такива като Поптодорова ви дигат имиджа, а те не са никак малко. Дори ще излезе, че са всички, без изключение!

пак се кани да управлява заедно с неонацистите ( така наречените "Патриоти"). Позор.

червената сврака и тя се готви,ма се крие да не би да я питат пак ли тройна коалиция ще прави.

Винету никога няма да стъпи на земята щом ЕГОТО му го ръководи.Абе айланкоолу хем нямаш достатъчно умствен потенциал хем постоянно си в полезрението на прожекторите,но винаги си неадекватен.

Страх лозе пази :) Като няма кой да го контролира, ще почне да ръси глупости на поразия. Това не са онези дето му целуват ръка. То се видя колко може - нито един завършен мандант. Дори като кмет, а какво остава като премиер. ТОва добре. Единственото лошо е, че БСП и Нинова не са по-добри. Затова призовавам всички, които подкрепиха референдума да гласуват за партии, които не са били в НС, или да не гласуват.

Долен страхливец! Иска да управлява за трети път държавата, а го е страх да се изправи сам срещу въплросите на хората задавани от една жена. Това ако спечели изборите, значи хората като мен нямат място в тая държава и няма какво повече да се залъгваме. Мутрите ни я откраднаха и все още сме техни заложници. Ако утре някой от експертите ти, не дай боже умре? Или ако Влади Горанов пак заяви, че с една депутатска заплата не може да си храни семейството? (Интересно колко ли е взимал като министър на финаннсите?) Тогава пак ще е сам Винету. Кой ще му превежда информацията на мутренски? Или ставаш такъв какъвто си без патерици и бастуни или се махаш и спираш да губиш времето на нацията. По-лошото е когато на нацията й свърши търпението и реши да измете тов дето я е държал за заложник.

наглост! Такова безочие... Нямам думи!

Е-е-е-е, Борисов! Прекаляваш! Та и малките деца знаят,че Президента назначава служебния Премиер,а той си определя министрите. Що се отнася до областните управители,те се назначават за два месеца,след което си отиват и на тяхно място идват определените от новото Правителство. Всичко това ти много добре го знаеш, но искаш да се изкараш репресиран. А това,че точно ти смени на всички нива всичко живо? Това не се брои,така ли?Това,че в държавната,областната и общинската администрация стоят само кадри на ГЕРБ и Реформаторския блок според теб е в реда на нещата! А за дебата ми се струва,че този който се страхува си точно ти. Защото не си достатъчно подготвен за двубой един на един. Затова искаш да има дебат между екипи. Хората искат да видят "багажа" на тия,които ще назначават министрите, а самите министри после ще ги гледаме. Апропо, кой ти каза,че министрите ти са успешни? Тя и Цецка Цачева и Плевнелиев бяха успешни. Според теб! Хората обаче,не мислят така!

А КОЙ,дърпа юздите на клепоухият катър,а?!...

Жалко,че му е пълен графика. Тъкмо щях да се"записвам",за да му поставя въпросите,които никой не иска да зададе.

Пълен е с карета за белот.

Какво направи Боко Когато видя дебелия:Стегна багажа и дим да го нямааааааааааааааааа.................

В ГЕРБ има и свестни хора. Толкова ли е сложно да поканят Боко, Цв.Цв.да отидат в заслужена почивка и по- интелигентните да оглавят партията. В Парламента няма дясно освен глупавия ГЕРБ на Боко, а е нужно силно дясно.

Съмнявам се, там са целувачи и лизачи, мечтаещи за власт и облаги. Ти се мислят,че когато корабът потъне ББ ще ги спаси. Той вече ги предал, за да спаси себе си.

Господа от ГЕРБ що за съдебна власт е това за убийства на пътя управдателни присъди за убийства побоища същото, не липсва полиция липсват правителства и съдебна власт която да отговаря логически на случващото се

Нищо свястно не съм очаквал от този индивид, обявил ме през месец март 2009 година в Чикаго, за "ЛОШ МАТ'РИЯЛ". Неговите "шарани" измряха, вследствие на "изпържването" им от КТБ-то и от мизерните пенсии получаване поради липсата на Член 100 от КСО, след 2009 година. /"заменен" с швейЦАРРСКОТО ПРАВИЛО - по-добре умрял/

Баце 2 дебата ни лъга направи ни на маймуни то не бе лош материял то не бяха циркове , оставки и скандални зделки антинационални нагъзвания чак и война щяхте да водите с Русия ра чак и Дянков щеше да ги шамари ако трябвало .Едни жалки крадци сте и за Хитрино били виновни машинистите никой не вижда разрухата до която ни докарахте