Борисов благодари на ЕК за хъба, Газпром го няма

Премиерът Бойко Борисов благодари за подкрепата на ЕК за газовия хъб, но предупреди, че сме незаобиколим фактор. Газпром не се яви на срещата за него във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Борисов благодари на ЕК за хъба, Газпром го няма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този хъб ще го пълните с пръдня, само дето този гладен народ няма сили и да пръдне!

Тоя няма ли грам достойнство. За какво ими благодари на тия мърши, че разрушиха и ограбиха България. Нищо добро не сме видяли от ек...

В Русия: Българският хъб е подхвърлен кокал без месо

Бойко отърва питомното,но ще гони дивото! Блажени са вярващите, но не и глупаците!!!

нема газ.

Следствие твоите действия България стана още по зле и по смешна държавичка. ЕС решава вместо нас, Турция, САЩ и ЕС се бъркат в вътрешните ни работи. И за съжаление има все още ТЪПАЦИ дето си мислят че тоя същия и предишните мислят за нас народа!

сметка без кръчмар

царя дава пъдаря не дава

Борисов ,подай си оставката!Ти заедно с твоята пасмина ще бъдеш съден !Некадърник !

Боце бе и с кво ши го пълните този хъб????????????

ЩЕ ГО ПЪЛНИ С ЛАЙНТА ОТ АМЕРИКАНОИДИТЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Българомразеца Путкин няма да позволи това да стане или поне ще попречи! Язък за добрия руски народ,който си обича Българите....

големи проблеми. З акакво да ви обичам, когато руски народ пишеш с малка буква и веднага Българите с голяма, нещо на исключителна, като Обама, ли се правиш? Ние уважаваме Путин, ти в нашата градина не зяпай, виж пълво своята мърлява кочина, ясно ли ти е?

ади бегай в телевизора ма дам долу вдясно там е място ото на краварките

Първо чета: "Българският министър на външните работи Даниел Митов заяви в интервю за Ройтерс, че България няма да подкрепи вдигането на санкциите, наложени на Русия." Тогава какво още искате от руската страна?

КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТОЗИ ИДИОТ?!

идиоти сме ние

ХЪБА НА БОКО ЩЕ СЕ СТРОИ С ПЪЛНА ПАРА ДО ИЗБОРИТЕ ........... ДАЖЕ МОЖЕ И НЯКОЛКО ПЪРВИ КОПКИ ДА НАПРАВЯТ НЯКОЙ КАНДИДАТ ПРЕЦЕДЕНТИ ЗА ДА СЕ СНИМАТ С ЛОПАТА ...........ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ УТИХНЕ КАКТО Е ТИХО В ДЖОБА НИ ОПРАЗНЕН ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ

без Газпром ще горим шума - прости се българи ако сте и българи

Не мога да разбера, ЕК е съгласна, има огромен инвеститорски интерес и най-важното има и суровина, сиреч газ от Румъния и Гърция. Ами, правете го този хъб Балсан за да зареждаме с евтина газ, да работят химическите заводи които са спрени от ЕК и всичко ще е наред. Какво в крайна сметка пак пречи?

Гербаджио, къде видя в Гърция газ? Или имаш в предвид руският газ натоварен в цената с печалбите на Русия, Турция и Гърция? А, Румъния си има инфраструктура и газови връзки с други страни в т.ч. и с България, по които може да им доставя газ без посредничеството на измисленият хъб "Балкан"! До, края н а август, трябваше да знаем, "Шел" намират ли газ в Черно Море или не. Май, НЕ!

откриването и даване правото за проучване на Черно море от Шел Боко обяви ченаправо са открили газ и нефт. Бързо бързо шефа на Шел го сряза и каза че ще проучват но не са сигурни какво ще излезе! Дори Шел имат някаква граница на приказване докато Боко лъже маже само и само балъците да гласуват за него!

Офширко путин ще насъска зелени човечета да пречат на строежа на хъба

редовно, всеки ден, по два пъти, че откачаш съвсем

Балкан е добро име за газовия хъб. Но още по подходящо би било хъб "да го духа путин"

Путин го духа тоя газ през Турция към Европа, но покрай България...

по правилното име е "да го духа българския народ"! И още по-правилното ще е "матряла го духа всеки ден"!

Троловете си лаят на боко хъба си върви.... Вийте тролове България ще счупи руските енергийни окови колкото и да не ви се иска !!!!!

ОКОВИТЕ ЩЕ СЧУПИ НО ГАЗ ИМА ЗАСЕГА САМО В РУСИЯ ТАКА ЧЕ КАТО ГИ СЧУПИ ЩЕ СИ ГИ ЗАВРЕ ОТЗАД

Цялата българска нация ще произвежда газ за хъба чрез засилване на консумацията на боб.

Значи, Бойко "предупреди, че сме незаобиколим фактор"... напомня ми за неуловимия Джо...неуловим защото никой не го лови.

"Умно" гледа!

Почти колкото куче.

ВЕРВАЙ ТЕ МИ

Тази година завод за полупроводници, догодина за цели проводници!" (из реч на Тодор Живков при откриването на Завода за полупроводници в Ботевград) "Да се снишим, докато бурята отмине" (Из реч на Тодор Живков по повод т-нар. "перестройка" в бившия СССР)

Напускам дир-а!Не е коректен!

Хъб- новият паметник на глупоста. Ново Белене, спортни зали, саниране, магистрали. Скъпи винетки, а караме старите си автомобили през дупките. Българите намаляват, а в страната влизат араби и други чернилки. Проблемът на Мутротиквата е не само в незмеримата му простотия, а в наглоста му. Престъпната организация ГЕРБ и всички други антибългарски формации трябва да бъдат ликвидирани.

Кво кат го няма Газпром? Боко ще продава американски втечнен газ, малко ли е това.

смърт за предатела

Предателя,тъпако!

Дядките от Брюксел могат да произведат газ,ако са прекалили с боба.Основният източник на този продукт е Русия.Путин казва: Погледнете ме с едното си око,аз ще ви погледна с двете.Оказа се,че нашето "око"е от балатум и така се разминахме в превода.

Правим хъб (каквото и да означава това), но газ няма. Ако инвестираме в инфраструктурата, а се окаже, че няма от къде да идва газ какво правим. Ако тръгнем сега да преговаряме с Газпром ще получим възможно най-лошата оферта. Ако ще получаваме газ през Турция защо ще правим нещо на брега? Ще правим ли инсталация за получаване на втечнен газ? Кои инвеститори са присъствали? Какъв е смисълът да получаваме руски газ през Турция? Газ от Израел, Катар или Иран няма как да дойде (по тръби) най-малко през следващите пет години. А не е ли всичко това прах в очите?

Това ще е поредната дупка тип белене...

Дано и това не е поредния кьорфишек. То не беше Катар, то не беше Оманския Фонд, то не беше Азербайджан/там основен играч е Газпром/, то не беше Таджикистан. Спирам до тук и чакам. Но не пред ЦИК като младежите на ГЕРБ, който като Гьро Михайлов чакат да се появи кандидата им. Що за тъпотия!?

А бе Боко ,нали само преди шест месеца ревеше по медиите,че България ще добива милиарди кубически метра газ.Твойте министри измикяри ,,внасяха"газ от Катар,Кувейт , от бившите съветски републики ,та даже от САЩ след успешните си екскурзии,а днес ти ревеш за хъбчето и молиш еврочиновниците да внасяш газ от Русия.Много си вярваш ,но нещо не си в час.

Най глупавите политици са българските, такава възможност да излязат на далавера я осраха. Можеха или от едната или от другата страна да издърпат парички за държавата ама на кого му пука за нас ,,, Ето пак за народа няма пари защото некъдърни политици храним

"След реализацията на проекта за морски газопровод към Турция, тези пари ще преминават през(3 млрд. евро )Турция, а не през България", каза още ръководителят на Газпром. По думите му Турция става голяма транзитна държава и през нейна територия ще се пренасят над 50 млрд. куб метра руски газ. Това без съмнение повишава геополитическия й статут в ре. Драги сънародници от цялата работа с "Южен поток" ще спечелят Турция и Гърция а ние па ще бършем сополи

"Европа ни е длъжна заради нашата лоялност, дисциплина, солидарност," ТОЗИ ОЩЕ НЕ Е РАЗБРА ЧЕ "Европа" С НИЩО "не ни е длъжна" И ТАМ ПОДМАЗВАНИЯ ОТ ТИП "лоялност, дисциплина, солидарност" СА НЕДОСТАТЪЧНИ. ЕВРОПА ИСКА : - ИКОНОМИЧЕСКА ЕФЕКТИНОСТ - ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ-НО НЕ КАТО ДЕПУТАТСКТЕ "ДИПЛОМИ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ" - ЕВРОПА НЕ Е "ЯСЛА" НА ПОДМАЗВАЧИ

Реджеп Таип Ердоган е велик политик.При него няма етническа толерантност, език на омаразата и екзактност.Има интерес на нацията и държавата.Нашите политици да вземат пример от господин Ердоган

Голем шлем - от Гоце Архаров. Голем хъп - от Боко Банския Голем х...й за соросоидчета,русофилистичета,кравари,путиноиди,комунисти,фашисти и тем подобни,както се разделя народа.Богати софиянци и бедни провинциалисти.Те това е сега съединението във България.Възрастни българи в България,младите по чужбина/не в Русия/ да си търсят хала.БСП-то говори и мисли само за президенски избори/кариеристично/,бат,Бойко мисли за Хъп-ове/корупционно/,а народа да духа супата.Жалко за избитите български патриоти през войните и за освобождението на България.Защо,защо...защо ???.

Да си припомним недалечното минало: "Нека да не забравяме, че Борисов е премиер, който спря три големи енергийни проекти с участието на Русия на газопровод, нефтопровод и ядрен проект, обяви пред БНР вицепремиерът в кабинета Борисов Румяна Бъчварова. И двете визити бяха категорична подкрепа на сегашното правителство и на премиера Бойко Борисов. Това беше разчетено в самия контакт по време на срещите, а и в това, че за толкова кратък период от време тези ключови личности дойдоха в България. Така коментира пред БНР Румяна Бъчварова, вицепремиер в кабинета "Борисов", скорошните визити на държавния секретар на САЩ Джон Кери и на външния министър на Великобритания Филип Хамънд у нас. Тя подчерта, че е участвала и в двете срещи." Ето защо Газпром пропуснаха срещата. Борисов трябва да сърди само на себе си. Бумерангът вече се връща и ще го нацели точно по кухата кратуна.

Какъвто министър- председателя ,такива и министрите.Като цяло невероятно семпли и сервилни.Предполагам, че всеки съхранява в кабината си цяла колекция маски , които навличат в зависимост от случая.

Така е. Предполагам, че неговите "почитатели", "приятели" и "колеги" ще се разпръснат като хлебарки при първия му неуспех, а Борисов с насинено око, пръст в устата и глупаво изражение на лицето ще се пита "Брях! Какво става?"

Ха сега вярвайте на руснаците, след като се запрегръщаха с най-големия враг на европейската цивилизация - тъпунгерска Турция. Само да вметна, Алексей Милер (шеф на Газпром), не е руснак, а евреин. Да видим, дали Русия ще се дистанцира от решенията на юдейските конспиратори ?

Хайде по-кротко. Ти май не знаеш в чий военен съюз членува Турция? Да ти помогна ли да си спомниш? - в НАТО мой човек, в НАТО! Та същата тази европейска цивилизация отдавна се е прегърнала с Турция и танцува хем валс хем кючек!

Много са ни свежи ръководителите на държавата ,просто учадващо е как могат да вървят от един провал ,към следващия , ама още по голям такъв.Направо красота, а най -интересно , е че се смятат за незаменими.Както може да се каже ,боже опазини от правителството , а от враговете си сами ще се опазим

Ама къде е този интелектуален колос Дянков, за да напляска лошавите руснаци ,задето не дойдоха на милата и безсмислена среща.Може крайната позиция на ЕС е нещо от рода ,газ няма ,действувайте

- Нито един стратегически проект - няма газ, няма АЕЦ, ние сме черна дупка на картата на Европа - Всички присъединителни фондове изхарчени за една магистрала със съмнително качество и дузина разпадащи се кашпии. Икономиката пак си е на 0, образованието е под нулата. - България се оказа без приятели и партньори, изгони руснаците и сега се дърви на Европа. А обещанията за помощ от братска америка с течен газ и прочие се изпрариха като пръ.ня и останаха 4 Ф15ки щото наши самолето нямаме! Те това е. Кръгла 0 сме, опразнен обор за инвазия на фесове! Честито.

прадни боко да напуниш трабата...

Борисов, когато получи доверието на хората ... преди време /не говоря за последните нагласени избори/, не го получи за да ни върнеш във времето на: ЕДНА ПАРТИЯ ЕДИН РЪКОВОДИТЕЛ ЕДНА ЦЕЛ /каквато и да е тя/ ... ... ясно ли ти е, Борисов - друго очакваха хората ... не да се осе.еш, ама точно като дърт комонистически номклатурен кадър ...

...комУнистически...