Съдът намали обезщетения, които Сидеров ще плаща на Борисов

Софийският апелативен съд (САС) намали размера на обезщетенията, които лидерът на "Атака" Волен Сидеров беше осъден да заплати на премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Съдът намали обезщетения, които Сидеров ще плаща на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда повечето писачи соросоиди в този форум мрат да са на мястото на Борисов и те да пипнат тези парици-че май не ви плаща толкова ,колкото ви се иска дядо Сорос? А пък на много от вас съвсем не ви плаща-разчита на природната ви ГЛУПОСТ! И защо ли да го прави-нали тя ГЛУПОСТТА е най-масовата и затова най-евтината стока!

Злате!

Сидеров нищо не плаща, не го жалете има едни 10 мил. евра, за харчене.

Плюете по Сидеров, но той отиде на Варадеро и размрази отношенията между Куба и САЩ. Дори не му се наложи да ходи в Иран и бе постигнато споразумението. Мирът в близкия изток е по - близо, а цената на петрола и газта ще паднат. Отиде ли в С Корея, ще изолира Русия от всички страни. После разправяйте, че от Москва му плащат, а не от ЦРУ.:)

Фикуса изкара златният си пръст където не трябва и Бат Бойко пак е на власт.

Добре си се описал Морски! Но за парите си мечтай!

Искам да попитам Б.Борисов, когато бе главен секретар станаха над 20 тежки показни убийства! На колко от тях помогна да бъдат разкрити управляваното от него МВР??? И за какви заслуги са го наградили. Може би помогна да установят кой застреля Бай Миле и т.н. То и Обама получи нобелова награда за мир само за намерения и след това се почнаха едни цветни революции и войни..... Е кажи КАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това, не е за твоите умствени възможности ...

Съдът е соросоидски-иска да разори Путин..ха.ха

Сидеров е руски слуга на издръжка на посолството. Това го знае целият бълг. народ. Модераторът да се държи по-скромно. Не сте му адвокати /може би/.

А тези които са на власт сега барабар с Плевнялиев и дори предният президент на кого са слуги- във всеки случай не на българският народ- чупки в кръста в Берлин,лондон,вашингтон и Б-я за 25г. не е мръднала с нищо напред- икономика,демография,култура,армия,нац.сигурност и въобще просперитет.

Байо, България е мръднала много напред. И ще продължава. Но ти явно си куха глава и комунистическо изкопаемо. Гледай си кокошките и остави на другите по-сложните неща.

За национално предателство и дейност в полза на вражеска държава трябва да гние доживот. Руското посолство ще преведе парите /една част на съдиите, които са го подкрепили/.

САЩ са дали 750 млн. долара на нашите НПО за 20 години Кой ги взе?!!

Сидеров да се оплаче на руския посланик. Човекът има нужди.

Такива дето пишат тук и по другите форуми срещу атака!

Ако срещу СИДЕРОВ има поне един истински компромат, той ще бъде незабавно ликвидиран. За това се мъчат да го осъдят заради някакви смешни причини. Скарал се бил с някаква жена, но тя не била жена, а цял дипломат. В самолета тя не е дипломат, а обикновен пасажер. За това трябва да се пише, СИДЕРОВ е имал разправия с една пасажерка и да го съдят за това. Интересно е по кой член от НК. ще бъде това. Или пък смешното обвинение, че прибил един полицай. Дано да е така, за да разбеле, добро нещо ли е боят. Гледахте ли по телевизията прибитата стара жена от полицай? Или само те го могат, да правят каквото си искат.

Че кой ще даде пари за компромат срещу сидеров. Лудостта му е достатъчна.

написа това изпика ли се пред опера?

Никой в Белия дом или Брюксел не се интересува от морала на управляващите, единствено важно е България да върви по "правилния" път !

Атакистите, се активизираха! Товарищи, по коооняяям! Забравиха, как се криеха под масите, от народната "любов"!

Симеонов, ти най после се пояни! Наспа ли се?

относно: ...мажоритарно избиран на всички постове и съм създал партия, печелила над 10 избора последователно. Приеман съм от Белия дом до Берлин и от Лондон до Париж, получил съм най-високите полицейски награди на почти всички служби в света ... на кого господин Борисов се поклонихте на дявола ли? Защото напоследък не виждам нищо богоугодно в управлението Ви.

Не виждаш, защото така искаш да бъде! Малко са слепците-тъпунгери, като теб ...

Глупак !

Глобата е доста висока за някакви приказки-50000 лева.Сидеров може би е имал в пред вид разграденият двор -България.Всичко може да премине през такъв двор-контрабанда,наркотици,С тая чалга и проституцията не е изключена.В контролирания Афганистан -харчене на пари за разни мисии,производството на опиум се е увеличил.Около 90% от наркотика в света идва именно от контролирания Афганистан.Да се премахнат условията за контрабанда,наркотици,проституция.Чак тогава политиците да се обиждат от разни разсъждения.

Сидеров - може би, няма нищо предвид! Той е една обикновена, руска плюнкохвъргачка!

Сидеров, бягай в заложната къща и давай там руския орден, че да си платиш масрафа.

След император Симеон Велики България не е имала по монументален държавник от генерал -лейтенант Бойко Борисов-народната легенда!Генерала държи ървенството в уникални касации ,непостигани досега- 15 поредни победи на избори,превзети всички изборни длъжности,2 кабинети най важното- превърна в посмешище злокобни фигури ,които се смятаха за недосегаеми,а сега са се скрили в миша дупка- Доган,Костов,Станишев,Ицо Бисера,Яне,Алексей Петров и осбобенно циркаджиите и гащниците Капута и Сидераста.!

Цецо Василев и мераклията за данс- мамин свинян

Дума дупка не прави-българска поговорка.Важни са делата.А и истината,няма нужда от защита ,тя сама се защитава чрез дела.

ТУК, НЯКОИ ОТ ЮРУШКОТО ТРОЛИЩЕ, НЕПРЕКЪСНАТО ПИШАТ: КОГАТО АТАКА ВЗЕМЕ ВЛАСТА!!!! ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ, НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТ, ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА???? ЕЕ, ВСЕ ПАК ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВДАВАТ КОПЕЙКИТЕ!!!

Никой не им дава копейки. Руснаците на такива им дават само пластмасови медали. Ти им плащаш сметките.

Разбира се че няма да се случи Атака да дойде на власт,защото светът ще се СВЪРШИ,но глупаците като теб,които вървят за жълти стотинки подхвърляни им от Сорос срещу себе си -НИКОГА!

Борисов говори за репутация? Мутра, ченге , доносник, предател и убиец , нахален шизофреник. Сидеров може и да не е стока и не е наясно с какво мекотело се е заял, но парите му ще приседнат на тиквата. С Борисов никой не трябва да се занимава. Такива трябва да се игнорират.

Единственото което борисов прави добре е същото и при доган. Двамата си я менкат бялата златка както си искат. По-интересно ще е когато Альошата я прехвърли на ислямистите. Тогава може да се търкалят перхидролени манерки...

Ако си мъж и твоята глава ще се търкаля/защото те само на истински мъже вземат главите/,ако пък НЕ си мъж-доказателство за това е настоящото ти писание-ще се търкаля само долната ти глава,и ще станеш това което повечето български "мъже" като тебе заслужават-евнух! Ако не си разбрал какво ти пиша прочети за първи път в живота си част от енциклопедията!

То ако има 6 инстанции, най-накрая ББ ще трябва да плаща на пигмея!

Тая декларация опит за присъда ли е? Ако е така, нека направо застрелят СИДЕРОВ, за да се оправи най после тая държава. Защото аз до сега се заблуждавах, че престъпниците, виновни за националната катастрофа са други. Но щом ти казваш, че главният виновник е СИДЕРОВ, няма какво да се колебаем. Смърта за такъв ще му дойде даже малко.

Да бе - после от туй миризливо нещо жертва ще направите;о) Кътайте си го там, пазете го грижливо под масата и не ни го навирайте в очите...

Шизофренията на Волен Сидеров се задълбочава с всеки изминал ден и той става все по-опасен за себе си и за околните. Депутатският му имунитет го пази от наказателно преследване, но не и от задължителни медицински мерки. Този човек трябва да бъде изолиран от обществото преди да убие някой или той самият да пострада. За всички е ясно, че част от диагнозата на Сидеров е и заради сексуалното му отклонение и не само защото публично обвинява нормалните хора в собствения си проблем, а защото с мазохистичен плам той се опитва да си го изкара - бой или нещо друго, но е очевидно, че сам си го търси,категорични са хората на Яне Янев. "Няма как по друг начин да бъде определено "мъжественото" му подлайване с мегафон в ръка, скрит под масата и зад полицейски кордон срещу няколко хиляди граждани, които протестираха срещу предателското му протурско поведение. Очевидно той умишлено търсеше конфликт с хора, които ако му уйдисваха на акъла, можеха да го смажат за броени секунди. И скъпо платената му охрана от една мутренска самоковска фирма, представяща се за негови "симпатизанти", нямаше да може го спаси."Срещу Сидеров прокуратурата моментално трябва да образува производство по Закона за здравето и той да бъде изпратен за изследване и лечение в клиниката в Карлуково. А не после невинни протестиращи срещу правителството граждани да бъдат арестувани и разкарвани по съдилищата заради един наркоман и психопат.

Я това редкото на снимката там, АКО лие ?

и то перхидролено

Голям зайко-байко е тоя Сидеров. Смешник.

за разликата Сайдеров ще почерпи.....

Я какъв МАКАК са ни показали на снимка. Перходролен Макак

Sm3hurk0

То гангстерите се намират и се стрлят в Ню Йорк, който с население на няколко пъти, колкото България ! Ние, тук в България, сме една шепа хора и се знае всичко за всеки ... и някой като направи нещо и си мисли, че другите не знаят какви ги надробил и сътворил.... Знаеме Ви какви сте и що за стока сте ... "и ние пушиме цигари МалБоро и дъвчеме бонбони тик-так..."

Борисов ли??? -Избяга от Пожарната - Избяга от Партията - Избяга от Кметството - Избяга от парламента - Избяга от кабинета Само от еврогейската банда неможе да се откачи Оставетего чобека бе той толкова си може!!!!

Само остава да последва примера на Станишев - да изачка едно голямо и да замине за Брюксел . . .

мнението ми за бориов е доста лошо но трябва да се научим че не може да се говори е така без доказателства по този начин всеки може да бъде омаскарен и унищожен както се случи на доста хора всеки път се сещам за партийната книжка на софиянски и как бсп агентите са я фалшифицирали! живеем си в кал... и ни е смешно...

България! Атака!! Русия!!

Пропуск! Карлуково!

За да може да разбере истината около явлението ВОЛЕН СИДЕРОВ и АТАКА, трябва да сте наясно с теорията на национализма. Изглежда, че тук такива познавачи липсват. В България ситуацията е екстремално зле. Тотален колапс- демографски, икономически, морален, циганизация, активиране на крайнят ислямизъм, пришълци с неизвестен произход и цел. Ножа е опрял до кокала. Става въпрос за оцеляването на България. Единственото лекарство в случая мчоже да бъде национализма. При това, колкото по краен, толкова по добре. До тука сте съгласни с мен, че тоя проблем е създаден отвън. И тогава изниква въпроса-кой е лидера на национализма в България, припознат за такъв от народа. За сега това е ВОЛЕН. Когато се появи друг, по добър, него ще подкрепим. Но за сега е той. От тук и голямото желание да бъде смачан. На всяка цена и с всички средства. Този смвшен съд е поредният опит. Приятен ден.

На кой му е потрябвало да смачква тоя палячо Сидеров? Хората да не са балами, че да не виждат, че тоя тарикат за пари и майка си ще продаде!

Много добре знаеш, защо при такава огромна престъпност в България, съда се е захванал за битовите изцепки на ВОЛЕН. Сигурно за някого това е по важно, отколкото борбата с престъпноста. Или забрави заканата на Уорлик към СИДАРОВ- аз ще те унищожа. Сега стана ли ти ясно, на кого пречи Сидеров.

Отрепката дано е заработил някой лев от лизането на ... за да може да плати на Борисов.

Като част от репутацията, която Тиквата е градил цял живот са: - Активна комсомолска дейност, благодарение на която е приет за член на БКП в ранна младежка възраст; - Приемането му в милиционерската школа в Симеонов в специалност пожарникар, поради слаби изпитни резултати. Но тук натежават връзките му и все пак е приет, като "наш човек"; - Работа в органите на комунистическата власт и по-късно в репресивния апарат на БКП; - Отказ да напусне редовете на БКП, на която е особено признателен и затова напускане на редовете на МВР; - Участие в крими и сенчести структури като основен сътрудник на Пашата и ротиране към мутренската организация СИК. Занимаване с всички доходоносни "бизнеси", като "застраховане", контрабанда, пране на мръсни пари, наркотици, рекет; - Сътрудничество на ДС, като агент Буда; - Поради некадърност, фирмата му залинява и генералите от БКП го нареждат за бодигард на комунистическия диктатор Тодор Живков, откъдето фактически започва кариерата му в политиката; - Предаден по наследство за бодигард на изкуфялия цар Симеон ІІ, който го издига в чин (без да има нито стаж, нито растеж, нито образование за това) и му дава права да си разчисти сметките с всички конкуренти в мафията; - Много слабо представяне като глав.сек. на МВР, в резултат на което по софийските улици се извършват стотици убийства за разчистване на терена и замитане на следите водещи към него и създаване на условия да влезе в активната политика с минало, минало през химическо чистене;

- Много слабо представяне, като кмет на столицата, като са провалени фактически готови проекти, а прословутия завод за отпадъци още не е построен. - Много слабо представяне като премиер, в резултат на което е опоскан валутния резерв, "приватизирани" са заделите и парите от специализирани пенсионни фондове, здравни каси и прочие и са теглени непосилни за държавата ни заеми; - Всичко това на практика довежда до окончателно унищожаване на българската икономика и до трайното застопоряване на България на последно място във всички позитивни класации. Бляскава биография! Как мислите?

Когато ти направиш повече от Борисов , тогава имаш право да даваш оценки.

Опазил ме Господ!

А той какво е направил до сега?Ааа сетих се:преряза няколко хиляди лентички.

Абе хора, влезте му в положението на Сидеров. Като плати обезщетенията, няма да има кинти за Варадеро и ще трябва да ходи на почивки в Крим за сметка на стопанина си. То пък и Варадеро става кофти дестинация, че колониалистите се завърнаха - ей на, откриват се посолства на Куба в САЩ и на САЩ в Куба. Пусти долари...

съдиите са добряци и са преценили че русия е в лошо финансово положение и в момента няма излишни пари за направление пропаганда в България

Кои са смекчаващите вината обстоятелства? Да не би част от изявлението да е вярно, бе да му се не види?

А парички за Варадеро ще му останат ли?

Да не би съда да е взел предвид смекчаващи вината обстоятелства, че му е намалил присъдата? Психическата експертиза ли е повлияла, или българо-руската дружба?

Късметлия е Сидеров, че това се случва преди съдебната реформа. След реформата щеше да удари на камък.

то може и да си прав ,след като обладаят съвсем съдебната рсистема ,който е неудобен ще го линчуват по нареждане на белия дом и Мрюксел

От твоята уста, в божите уши!

След подготвяната мутрогербераскорИформаторска "съдебна реформа" (по-правилно: - чистка на неудобните и чистка на тези от вражеските ОПГ в съдебната система), най-много по-голям камък да удари по главата "лошия мат'риал"...!!! :::)))

Спонсорът Сопола е изпаднал в икономическа рецесия и затова протежетата му в съда се смилиха над него и намалиха субсидията му за Сидер ага.

Приеман съм от Белия дом до Берлин и от Лондон до Париж, получил съм най-високите полицейски награди на почти всички служби в света именно за борба срещу организираната престъпност".

един ден ,един ден ,един ден няма да е измежду живите Борисов ,този ден ,този ден ,ще е национален празник

Ееееее, айде сега приказки......не е хубаво така да се говори и да се "вика дявола". Всички сме смъртни, но някои Премиери - не са :-))

абе тоя сидеренко много силен бе!!!! кой го държи тоя некадърен тъпак??

На Сидер ага му е лесно - ще си поиска рублички от руското посолство, че ги обмени за левчета и ще си плати. Тия обжалванки явно посланника ги движи - не му се дават толкова рубли.

Каквото си е надробил г-н Сидеров сега да си го сърба - българска поговорка. Без верни доказателства никой не трябва да бъде обвиняван за нещо.

"...Приеман съм от Белия дом до Берлин и от Лондон до Париж..."... Но прочитайки това БОКово изхвърляне, информираните, разсъждаващи и непредубедени граждани на Република България се сещат за "подвизите" на РАПОН-БУДА от СИКаджийския и ген.секретарския Му период и за наркоаферата "От Червен бряг до Ирак..."... :::))) И най-накрая да не стане така, че вместо Волен Сидеров да Му плаща каквото и да е обезщетение, БОКо да влезе в ЦСЗ, където отдавна трябваше да е въдворен....!!!

като са го приемат да си го приемат и да се маха от БГ