Борисов: Oткрихме офис на DEA въпреки конкуренцията

"От 10-12 г. може би водим битка да открием офис на DEA (Службата за борба с наркотиците на САЩ) в България. Успяхме въпреки много добрата конкуренция, която имахме със Сърбия и Румъния", заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Oткрихме офис на DEA въпреки конкуренцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е наистина добра новина за България! Не ме обвинявайте в пристрастия към ГЕРБ - аз просто съм против наркотиците и всичко, което е срещу тях е добре дошло! Специално отдела за борба с наркотиците в България работи - слабост са проследяването и борбата с мръсните пари от дейността, но и това ще стане!

хахаха видеото е яко комикс - вижте докато говори водоструйния как плазмодия Уорлик се върти дебилно като калайджия, и след това кака Мишенка като взе микрофона този как се изпъна, зае стойка "мирно", изпъчи се и мина крачка напред да има по-добра видимост на камерите. Е такъв цирка нема, честно? хихихи

Снимката казва всичко, недоверие, затова дойдоха.

Маша Лъвското Сърце как е зяпнала разбойко... явно си пада по силоваци...

Брех, какво е това чудо, толкова недостижимо, което сме постигнали, драги господин Бойко?

Тиква открива офис.

Погледът на Мишел казва всичко.

Доста изразително при това :)

Абсолютно и аз това забелязах, когато гледах видеото направо му казва с очи - Абе мутро балканска ти ли ше ми се правиш на загрижен за борбата срещу трафика на наркотици бе банкянски врат. Много добре те знаем кво правиш.

Е..ако някой все още се съмнява че сме 52-ият щат,на ви доказателство сега. О САЩ, о наши господари!

Майко мила! Не знам вече, да се смея ли или да плача. На тоя тъп полицай, който едно изречение на грамотен български не може да върже, мечтата му била да открие поредната американска агенция, която СТО ПРОЦЕНТА не се заминава с никакви наркотици, а с разузнавателна дейност! Мога да си представя и каква е мечтата на шефа му Боко репята- да го вържат с белезници трима американски негра и ... сещате се :)

Браво, бе Тулуп. Всичко ти е ясно.

Надписът под снимката би трябвало да гласи: "Наркотрафикант (според някой вече бивш), открива амрикански офис за борба с наркотиците в България". Доооста противоречиво, да не кажа нелепо, изглежда тази трагикомична ситуация. Това може би дава отговор защо сме чак 86-ти на опашката. А относно "голяяяямата конкуренция от Сърбия, та те воюваха с щатите допреди 15-тина години, а българските дупедавци се мазнят на чичо Сам още от времето на Фил (20 години). Изводите остават за всеки сам да си ги направи що за "огромен" успех е това. Палячовци.

ВРЕМЕ Е ТИКВАТА НАЙ-НАКРАЯ ДА ОТИДЕ И ДА РАБОТИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ. ТАКА И ТАКА ОДАВНА ГО ПРАВИ, ПОНЕ ДА СТАНЕ ОФИЦИАЛНО. НА ДРАГО СЪРЦЕ ЩЕ СЕ "ОСВОБОДИМ" ОТ НЕГО. ПОВДИГА МИ СЕ ОТ НЕГО.

Какво значение за България има откриването на офис тук? "Конграчулейшънс" или друго? То у нас и сега се знаят босовете, редниците, пласьорите, местата и часовете...и си ходяп по улиците, и си вършат бизнеса, и измират мръснитеи наркоманчета...

Ама те`й погледнала Лъвското Сърце ! А, бате Бобчо ?! ( Нъл гетваш варум ? )

Явно е много голяма побада щом офиса е 85-ти. Колко страни в света има - мисля 168, поне половината нямат хабер от наркотици, значи сме в челната стотица на страните борещи се за миир.