Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС

Проектът за фискален пакт е важен, но в същото време има неясноти в параметрите, които не знаем до какво биха могли да доведат. Това е заявил премиерът Бойко Борисов пред министрите на правителственото заседание в сряда.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прави са били от ръководството ви да не ви разрешават да пишете по форумите. послушайте ги следващия път и си пийте редовно хапчетата.

ТРАКА,ЛОПА И ДРЪНЧИ АМА ГОРЕ ДОЛО КАТ МОТОР БРЪМЧИ.

Генов, Генов, завърти се покрай някое заклано прасе и виж какво прави българинът - жули вино и ракия и не му пука за подменен вот и за това коя мутра го управлява. даже се радва, че има сеир по телевизията. Донкихотовците, като нашего брата по форумите, за съжаление, са много малко!

МОЖЕ , СТАВА , САМО ОБАЧЕ ДА НИ ПРАЩАТ КОНСЕРВИ -БОМБАЖ ОТ ЕС ДА ЯДЕМ ЗА ДА МОЖЕМ ДА ДВИЖИМ РЕФОРМИТЕ В ЕС. МОЖЕ И МАЛКО ХЛЯБ.

От този на снимката очакваме някаква мисъл!?!?

Да, ние сме един екологичен мотор с много педали, които премиера върти доста умело.

Ние, казвате, ЕКО ... че и (х)едали много ... че и някой-си ни бил бил въртял ... Ниц, Колега/жке ! Нъцки и туй то !! ----- Та, казвам -- докога с това насилствено-понижавано самочувствие ?! А стига я ! (Извинете ! ... Сигурен съм, че казвате същото . )

Тоя на сериозно ли се взема? Няма ли кой да му каже да не ни прави за смях!

аз мисля че просто все още българия няма и не е имала истинска демокрация за тия 23 години... Нароените партии са все деца на майката-БКП.... Всичко все още се дирижира и режисира от няколкото "стожера" на старата БКП подпомагани дейно от служители на Държавна Сигурност. Може би около 25-30 души знаят какво и защо се случва и ще се случва все още в цяла България. И никой не може да ме убеди че примерно случайно са на власт ГЕРБ или ако паднат ще е случайно... Каквото кажат старите мафиоти-комунисти които с подставени лица контролират 98процента от икономиката и поне 99процента от политиците от всички цветове.. Не се заблуждавайте че в България е имало или скоро ще има ДЕМОКРАЦИЯ!!! сегашния тоталитаризъм е 100пъти по-опасен от онзи преди 23години.. Защото аз го помня добре. А съм наясно какво е демокрация в демократичните общества...... Помислете върху написаното тук добре.

Само така Боце!Ние сме мотора, за сега еднотактов, ама с Теб отпред скоро и на два такта!

Въпросът беше и до Вас/вас ( Благодаря за отговора Ви/ви ! ) ; и до Всички ( ... които кършат ръчички ... и Чакат някой-друг да е Вездесъщи ) Напълно съм съгласен с Вас/вас, че единствено-възможният наистина-успешен дълготрайно модел за обществено управление Днес по Тази Планета е на база осигуряване на всебщо благоденствие ( И локално, и глобално . ). В същото време -- позволете да отбележа, че за реализацията на именно-такъв модел е неотменимо и задължително да се осигури елиминирането на тясно-партийни позиции/интереси ( Ерго, по моето скромно виждане -- партии всъщност няма да има ; Ще бъдат естествено-изместени от Групи Хора, динамично и прозрачно опериращи помежду-им под зоркия поглед на данъкоплатеца ) Да, определено ще бъде удоволствие ( И Чест ! ) да Работим Всички Заедно за извеждане България напред ! ( Под Всички аз-лично разбирам наистина-всички Българ(к)и по Тази Планета . )

Тоз като го видя че е писал под някой апел за протест на живо и ми се ощява.

Горкия ни премиер НЕ СЛУЧИЛ НА НАРОД, ама жив да го оплачеш.

Б.Борисов е най-отговорния политик, родолюбец и патриот на България! Давай Бойко, Ние сме твърдо зад теб!

Нали ще ме извините че Баща-ми е с друго Име ?!

тоя съвсем се е изсвяткал, пази Боже България че луд я управлява по надолнището

Нанадолнище я, и то какво ! Че и колко дълго !! ..... .... Ами ако Ние Всички Заедно впрегнем Натрупаната Енергия чрез умело Управление ?

Ей......ББ не е случил на народ . Той е имал намерение да бъдем "двигател на прогреса на Европа". Но понеже мисълта му се движи особено бързо и докато стигне до гласните струни гласово се получило "мотор". И сега седим и си мислим на "Ковровец" или на "Балкан" че ги возиме европейците.

Тъй де -- то аслъ санаториумът край спирката на електричката комай не беше Институт по Българска Лингвистика . ( Камо-ли Училище за Мъдреци ! ) -------- Ама така-и-така подкарахте тема ( Развойна ! ) : -- знаете ли от колко време `Бомбардие` дават мило-и-драго да се доразработи триколесния-им мотор ? ( А еуропеизанците така ги возят-ли-возят ! )

ОСВЕН на НАРОД, НЕ СЛУЧИЛ И НА МИНИСТРИ.

В момента управлява най-мръсната комунистическа шайка-герберите!Уговорката им с"традиционните комунисти"е следната:Да лаят на висок глас против комунягите,но в същност никой комунистически крадец да не пострада.Няма и няма и да има докато Бойко е на власт, нито един осъден комунистически крадец,нито един сменен комунистически съдия,нито един съборен незаконен хотел...Нищо не се променя,няма и да се промени,само дето сега на управляващите крадци им викат"гербери",а не"бесепари"или"седесари"!...:)))

Наистина сте Самурай ; Свалям Ви шапка !

ОСВЕН на НАРОД, НЕ СЛУЧИЛ И НА МИНИСТРИ.

Драги Самурай( без господар), Герберите и всички партии родени и управлявали през прехода нямат нищо общо с комунистическата идеология и комунизма. Те са само една шайка неолиберални бандити. Комунизмът е бил изключително градивна идеология на наколно поколения от човечеството през 20-ти век. Но тя бе заменена с неолибералната идеология в края на 80-те години , която върна капитализма в неговите начални хищнически реакционни форми. Последният елит на БКП захвърли комунистическата идеология и възприе неолибералната , на нейна база регистрира партия БСП, която пък роди всички останали партии от прехода и управлявали до сега.

все се надявах че е нормален ....сега е ясно - не е !!!

абе хора,седим си и си пишем коментари и,до кога??????.не е ли време да излезнем на улицата вече. докога ще тарпим да ни управляват простаци,които мислят само колко повече народ да изгонят от дарявата за да работит в чужбина и да изпращат парите си в бг.не виждаме ли че дарява няма,икономика няма,правителство няма,полиця няма-хора обезверени,гладни,без работа,крадлива циганска напаст пално е-питам се?????? толкова ли добре живеем че несмеем да излезем на улицата.да престанем да гласуваме -всички са еднакви.хора да излезем на улицата и да кажем стига толкоз генозид *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е въпрос със стихийни протести да се свали това правителство. Какво ще получиш насреща? Избори и отново мафията ще завземе властта, този път другия не по-малък мародер -БСП ще се върне на бял кон. Умните народи правят друга- раждат идеологически силна и добре организирана опозиция на статуквото( от мафиози партии) макари и намираща се вън от парламента, за да спечели с нея народа властта в Парламента, а не мафията.И.Г.

сагласен но,кажи с когоооооо???? с този народ ли,които си продава гласа за з0лв. и казва ами защо не -това ми е кафето за месеца.кажи ми с този народ ли ???????????????.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това, което се опитвам да изпиша е да извикам Вашите ( И на Всички Българ(к)и отблизо-и-далеч ! ) Предложения за извеждане на България напред . Които, след като бъдат непредубедено и прозрачно обсъдени от Всички -- посочат Пътя, по който ще вървим Всички . Много ли искам ?!(като за Начало)

Това казвам по-горе- ЗАВИСИ НАЙ-МНОГО ОТ НАЧАЛОТО!

Нека се омажат до ушите.

Най големия глупак в Европа се прави на умен. Ние може да сме мотор на мизерията и безперспективността. Как ли ни се смеят на Запад!!!!

Съвсем си е повярвал,въпреки глуповата физиономия от фотоса.Постепеното чалдисване,успоредно на напредването на властовият мандат,е типична аналогия със сталинисткото развитие на политиката в СССР,в годините 1933-1953.Елементарно,манипулативно,лъжливо,двулично управление на незнаещи,неможещи,ламтящи за пари,власт и слава,хора.Управление на нищото-безидейно,неконструктивно,от днес за вчера,това е риалитито,колкото и официалната доктрина и цензура,да се опитват да го прикрият.

Ние пък получихме коледен дар от моториста-вчера ни намалиха отпуските с 10 дни за 2012 година /принципал ни е минист. на земеделието/.И като прибавим и увеличение на пенс.възраст,просто сме във възторг...като си помисля какво е сега в европейските градове,че и села,с какви пари разполагат хората,как празнуват истински,ми се отщява и от коледи и нови години и от всичко.Защото всеки лев ,похарчен сега,ще е изгладуван пред януари...

тоя е болен, пожелавай си нещо което може да е реално все едно да си пожелаем да отидем на някоя планета на 100 светлинни години от земята. Е миии няма как да стане поне не с нашите тела.

Какво обещаваше преди да го изберем? Какви почна да ги върши и говори сега!

Простете, Колега -- с какво разсъждавахте ?! (тогава)

Ние сме мотора по най-ниски доходи и най-голяма издържливост ! Но това е нетърпимо и моторът ще избухне и ще стане - С ВАШИТЕ КАМЪНИ ГЕРБЕРИ , ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ

хаа-ха-ха

Мотор с мощност 0,4% от брутния продукт на ЕО. С толкова потенция не ставаме даже за моторчето на чистачката на фара.

"Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС" ....Не "мотор" - НИЕ сме ракета на ЕС по кражби и корупция (2% милионери, 1% средна класа и 97% просяци - това ли е ЕС?). Народа го избра да излови крадците, да върне откраднатата от цАРЯ България, а той реши, че резиденциите били на ТАТО и трябвало да ги дадем на Жени и Владко. Европа е солидарност: - всички получават европейски заплати (не само цени); -когато някой закъса (не КРАДЕ) всички му помагат. Говедото си мисли, че всички искат да са като него и ще пасат трева - 70 Евра пенсия и 145 Евра заплата Замундецо.

И АЗ КАТО АПНА БОБЕЦ ЗНАЕТЕ ЛИ КЪВ СЪМ МОТОР

"Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС" .... Народа го избра да излови крадците, да върне откраднатата от цАРЯ България, а той реши, че резиденциите били на ТАТО и трябвало да ги дадем на Жени и Владко. Европа е солидарност: - всички получават европейски заплати (не само цени); -когато някой закъса (не КРАДЕ) всички му помагат. Говедото си мисли, че всички ще станат като него и ще пасат трева - 70 Евра пенсия и 145 Евра заплата Замундецо.

"Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС" .... Народа го избра да излови крадците, да върне откраднатата от цАРЯ България, а той, че резиденциите били на ТАТО и трябвало да ги дадем на Жени и Владко. Европа е солидарност: - всички получават европейски заплати (не само цени); -когато някой закъса (не КРАДЕ) всички му помагат. Говедото си мисли, че всички ще станат като него и ще пасат трева - 70 Евра пенсия и 145 Евра заплата Замундецо.

Бойко Бандитът е надушил някаква далаверка в цялата тази работа. Или пък неговите зловещи господари от варненската ТИМ (вече и национална мафиотска структура) искат да дърпат конците на процесите в Европейския съюз. Проклети да са всичките тези бандити и измамници !!!!!!!

Далаверата е, че Бат Бойко показа алчната си натура. Сега е решил да отреже пенсиите на хората, които имат деца в чужбина, за да ги прибере за своя джоб. Това прикрива с обещаване на ЕС звездно бъдеще със следване примера на България( сиреч неговия) Предишните лапачи му оставиха само" трохи " на трапезата, за това той е готов да използва властта си и приложи всички криминални начини за да отнеме последния залък на народа си, за да го прибере в своя джоб ( заедно със джоба на съдружника си Цветелина Б.)и джоба на Герберската пасмина лакеи които го заобикалят .

И за какво му е на Биби да ти крадне мизерната пенсия? Да не е по-прост от теб, че да си мисли да я вземе на оня свят?

моля се да се махне този Бойко,да се върне ДОГАН и царя ,тогава ще монтират дръжките на трамвая на земята и вече ще е всичко о,кей!

Кой е г-н Бойко Борисов : Комунист при Тодор Живков, майор в школата на ДС в Симеоново, бизнесмен охранител през 90-те заедно с половинката си Цветелина Бориславова, снаха на член на Политбюро на БКП. Ортак с занкови фигури от "бизнеса" от 90-те - Маджо от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, и с ТИМ от Варна. Разследван за производство на цигари без лицинз. Доверен човек на Царя, назначен на върха на МВР за гл. секретар, без един ден стаж в МВР за да пази тила на Царя. По негово време 2001-2005 София заприлича на Чикаго през 30-те години, с пик на убииствата, от които Борисов не успя да разкрие даже и едно от тях. Борисов е герой на едно от най-колоритните описания, които могат да се открият в докладите от цял свят, не само от България. Той е единственият европейски политик, за когото американската тайна агенция SIMO е потвърдила данни за участие в криминална дейност - трафик на амфетамини и източване на горива. Описан като "Батман" и "Бабаит, изтупан в Армани" [05SOFIA1598], Борисов се представя като убеден про-американец и сипе щедри обещания пред посланика. В същото време той е силно зависим от олигарха Валентин Златев, който е свързан с руското разузнаване и руската организирана престъпност.

Да, така е, USA ! И Цял Свят го знае . Та какво, казвате, правите Вие/вие ?! ( за-аааа ... алинирането на тези доказани неалинируемости )

Немската преса как не го е надушила този бисер още?Да го отпечата с най-едри букви отгоре на всички вестници .Не им трябва хумористична програма за празниците-този ще ги разсмее. Хайде,Барозу да сдава поста и нашият толуп да поема ЕС. Че там има доста милиардчета събрани-какви магистрали ще им опне само-от Палермо до Копенхаген и от Бретон до Банкя,какво рязане на ленти ще падааа-ухааа!А Цветелинка ще поеме Европейската банка.И като опукат всичкото евро,ББ ще обвини Барозу и Рампой,че са му оставили само дългове.Тогава ще разбере и европеецът как се живее със 100 евро пенсия и 300 евро заплата. Фарсът накрая ще завърши като трагедия обаче-великият реформатор ще го изгорят на клада,освен ако не го набият на кол под звуците на "Одата на радостта"...Защото и в Европа е пълно с лош матрял.

Писна ми от медийни форумни звезди, които поцял ден си стоят у дома, четат дир.бг пишат ли пишат мнения, едно от друго по-недоволни. Ако обаче ви викна на улицата да излезем както гърците направиха ще ми кажете. ами вън е судено а тук пред кмпютъра топло и ще продължите да си пишите кой е лош и кой още по-лош. Кой е от ГЕРБ и кой от БСП. Та по този повод прочетете още една статия и продължете да се карате кой е най-прав link Весели коледни и новогодишни празници !

"Тиииииха ноооооощ, свяяяята нооооооощ..." се лееше от радиото на автомобила. В автомобила се возеше самият премиер Бойко Борисов. "Чудна песен" - помисли си коравият генерал - "Как ли би я изпяла Лепа Брена..."

Ниски данъци ли? Ниски за богатите-10%, а за дребните еднолични търговци-15%!!! Когато човек(на властта) експлоатира чужд труд, срщу мизерно заплащане трябва да плаща 10% от печалбата си! Когато човек с пот на челото(и не само) припечелва за хляба на семейството си плаща 15% от трудно изкараните пари! Това се нарича спрведливост днес!!!

човек да не е с всичкия си за да си мисли подобни неща.Икономическата и финансова мощ на Б-я е толкова нищожна, че не мога да намеря цифра/цяло число/ за значението и/.Например БВП на ЕС е 13000млр. долара ,а на България50млрд. долара или 0,4%.нАЛИ СТЕ СЪГЛАСНИ ЧЕ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е АБСОЛЮТЕН ИДИОТ ЗА ДА Твърди такива врели-некипели.Тоя луд човек ще заличи и хората и държавата с тая некомпетентност,кухо самочувствие и инат.Дано се отървем по-скоро от него!

или на идиот подкрепян от гении,или на гении подкрепян от идиоти.

или на идиот подкрепян от идиоти, 4-та възможност е невъзможна

Маторь с инъ магарешка сила! Да фърга къч у Авропата.

Стига сте плюли бе хора. Нали сами си избрахте тиква да ви управлява. Кой е олигрофен сега? Той лудия и всичко яде, по-луд е който му дава!

Уверявам те, че не хората от тези форуми са избрали ББ. Но уви има маса народ които не виждат алтернатива. Просто НЯМА ЕДИН СВЕСТЕН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК. ГЕРБ усещат че ще загубят битката ако продължават така и се опитват да вкарат млади и за съжаление васалчета на интересите на големите татета. Такива като старозагорския кмет който да е жив и здрав на тати..реши че е време да намали с 40% такса смет за фирмите и да я увеличи с 20% за гражданите. Ще дойде ден и такива лайнца като него ще изчезнат ама няма да е скоро не се е изстрадал народа още. Всеки си казва на мен няма да се случи и си трае.

Ще има, Иван ! А докато Ние Всички Заедно успеем да ги намерим -- ха помогнете в процеса на търсенето ?!

керванат си варви и кучетата си лаят, едни се убиват да пишат колко сме добре , да цитират "този човек, които говори анегдоти и ни разсмива" а хората четат и не им е до смях.....защо се публикуват всеки ден тези глупости, господа юрналисти уваяваите себе си , увазаваите народа ни, срамота!!!! и последните сте станат парви, нека да е силна вярата ни, и да не ни подтиска разрастващя се идиотизам, епидемиите вземат своите жертви и отшумяват....ще оцелеем *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Премиерът пожела ние да сме моторът на промените в ЕС" ............................... ТЪПАК !!!!!!!!!

Моторът на ЕС е Германия а вие българските въшки сте едни скапани нещастници, комплексирани от 800 г. робство.

В очите на въшката-всичко е въшкаво! :-)))))

Е, те за такав морор(ист) с тиква вместо каска, му требе само писта за да излети ....... Дайте му писта бе !

хората са на светлинни години от нас, а ние ще сме с мотори в космоса / е, засега в европа/... та нали и затова направихме и спортни зали, да има за " моторите" жалко само че се хвалим и акхл раздаваме..а сме болни , бедни,обезверени, и по много показaтели на опашката...и младите ни хора не искат вече да са мотори, без гориво....

Култува снимка!!! Много доктори би трябвало ясно да разпознават олигофренизма и както Прокуратурата се самосезира, така трябва и ТЕ - сигнал до Цвъковото министерство и да приберат това болно животно! ТИЯ БОКЛУЦИ, КОГА ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ СА ТАМ ЗА ДА НИ СЛУЖАТ, А НЕ ДА НИ ОГРАБВАТ И КОМАНДВАТ!!!

СЕГА СМЕ ОЩЕ НА ВЕЛОСИПЕД И ВЪРТИМЕ ПЕДАЛИТЕ ДО ИЗНЕМОГВАНЕ, НО ЩЕ ФИНИШИРАМЕ ПОБЕДНО! НЕКА ГИ Е ЯД!