Бойко Борисов договаря с ”Alibaba” инвестиции

Премиерът в оставка Бойко Борисов разговаря днес с представители на големия китайски бизнес, които са в България, за да проучат възможностите за инвестиции.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов договаря с ”Alibaba” инвестиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той с кого ли не се среща по кръстовищата??! По-интригуващо щеше да бъде." Борисов наби "Али Баба" !"

Ти ги бъркаш, направи си справка.

Шаблона "стабилност" стабилно се е стабилизирал в тиквата на Тиквата.. работническо-селската "интелигенция" не обича да работи често с богатството на родната реч..

Като е .интелект. , .интелигент. ли е в речника?

А сега де! През цялата президенска кампания ни плашеха с комунизма, а защо така се подмазва на комунисти, нашия комунист?

Остава да се срещтне и с 40-те разбойника....

Те китайците вече построиха железницата Пекин-Каспичан. Сега ще ни засипят с инвестиции.

Колкото повече предизборни ,,геройства" по медиите съобщават за Бойко Борисов ,толкова повече ми напомня за края на Т.Ж. Разликата е ,че при Т.Ж.имаше промишленост и селско стопанство,а БГ циганите бяха интегрирани с работа по заводите и ТКЗС.Днес просяци,бездомници ,битова престъпност,безработица и неинтегрирани роми ,40% неграмотни и живот по ръба на бръснача на 90 %от народонаселението стопило се до 5.5-6 милиона.За сметка на това 240 нищоправещи депутати със заплати от 5-6 хиляди лева си живеят предоволно за сметка на изтерзаният данакоплатец разбит в десни,леви и либерални имагинерни пространства,насъсквани с лъжи и манипулации едни срещу други.Според политиците най-важното е ,че ако не ви харесва може да се изнесете по света свободно където искате.

Алибаба преговаря с четиридестте разбойника :)

И от този..."храст"ще излезе..."заек",колкото от онзи,от който се очакваше да бликнат газ и нефт като за...Световно:)))!!! Поредната партенка за балъците у нас!!!

Премиера, като водач на разбойниците в България, приема от китайските ни партньори титлата- "Али Баба".

Нищо не разбирам - Борисов не е ли в оставка?

Верно нищо не разбираш :)

Борисофф, какво ще купуваш от Алибаба - вибратори и фетиш костюми ли, ах ти дърт палавнико?

Подписан е протокол за намерения .Другото за договарянето е ,като откритият нефт и газ преди 3 месеца в пиар акцията на Борисов за президентските избори.

Ако правят нещо по-добре е тук. Ако спазват законите ни и си плащат данъците си са добре дошли. А в една демократична страна упраляващите се сменят, днес е Бойко утре може да е Корнелия вдругиден Петко и прочие... Но по-важно е ние живеещите да сме по-добре с всяка измината година.....

.. той 40-те разбойника си ги води със себе си..... да не казвам , че са 3 пъти по толкова !!!!

Като чета коментарите и ужас ме обхваща. Ей хора, Алибаба е огромен концерн, от мащаба на Амазон. Те направиха най-голямото IPO в историята на фондовата борса на САЩ. Да направят логистичната си база тук значи да прибираме ДДС-то от стоки, които ги купува цяла Европа. Не се подигравайте, стикайте палци да стане.

... причтелче, ти надаш ли се на некакви пари от такъв договор, ..... или си си просто 'въздухарь' ... Ами нали бе простьо ... ако не си от мафията на ББ, ще ти извият врата на 2-ия ден бе маймуняк проЗД !

Глупостите, които си написал, както и неграмотността ти неминуемо води до мисълта, че си от панелните атакисти.

И хиляди работни места също. Ама на някои хора това не им харесва. Защо ли?

Стискаме,стискаме,ама де да ставаше само със...стискане:)))!!! От много стискане...файда йок,действия са нужни,ама като знаем,как се действа в Бантустаня,то най-много пак да си останем само със...стискането!!! Работата е като онази,с която..."зачеркнахме"безработицата в Бантустаня като открихме...колцентрове:)))!!! П.С.Да не се бъркат...колцентровете с производството и продажбата на...колове за домати,нищо общо нямат помежду си:)))!!!

По-скоро, заглавието трябва да бъде: АЛИ БАБА с инвестиции, се срещна с представител на ЧЕТИРИДЕСЕТТЕ РАЗБОЙНИЦИ. Крайно време беше. А разбойниците, в лицето на Благоверния Бай Хуй, отдавна са повече от 40. Жална им майка!

били са на ядене пиене и български проститутки, а пък дали са били бизнесмени е отделен въпрос, токмака е изплашен-не го искат никъде

Вий навярно сте тъпак! Казвам това,"без ташак"!

Кой ТАШАК Ви липсва? Левийо, или деснийо. Поръчайте в link

Ако са яли кьорсофра - кофти. Ама ако са си платили за яденето и за ебането - това вдига брутния вътрешен продукт.

дето се вика, да не са всички, ама едно 100 милиона китаеца да дойдат да хапнат да пийнат да ебнат някое цигане и ще направим магистралите.

Сега вече яко дръпнахме! В коя посока, обаче, само един Али Баба и ГЕРБ знаят!

Не е по протокол тази среща. И даже малко е обидна - президент на е-магазин за евтини стоки да се среща с българския премиер.

Уважаеми г-да от Дир.бг , Много ли ви е важно във статията всяко споменаване на името на премиера в оставка същото да е подчертано? И това ако не е зависимост... Много ще ми е интересно какво ще се случи с новините след изборите , ако или като ГЕРБ не спечелят...???

Али баба казал на Бойко - а бе Бойко не виждаш ли, че царят е гол. Какви инвестиции на гол гъз. Хахахахаха.

Алибаба, Шехеразада, Настрадин Ходжа и Хитър Петър - това са главните инвеститори у нас при герб. Жива приказка ви казвам. Рекордната безработица в община в североизточна България , за която знам е 50 процента. Мисля, че кмета и е от герб. Смехории братя българи.

Викаш ако кмета не беше от ГЕРБ - щяха да са цъфнали и вързали, ама щото е от ГЕРБ - 50% безработица. Е да си вземат 100 овце там и да ги пасат. Те к'во искат в офис на компютър с климатик ли да работят?

Сигурно са се срещнали за да обединят грабителските сили. От тях Али баба, а от Бойко 40-те разбойника.

Хм, каква среща само....между Алибаба и 40-те разбойници....кой ли ще надделее?

Банкет бре!

Премиер се среща с Али-Баба??? Когато ББ се срещне с китайския премиер, тогава ще приемем, че нещо значимо за страната ни ще се случи!!! Иначе, просто пиари на ББ!

Ма тоя е бита карта, да си седи в Банкя и подрязва магнолиите, Китайците са друга орбита

И "ШИШЕ ДЖАМ"!:))

Протестирам! Трябваше първо към мене да се обърне, еле паоне към фирма "Настрадин Ходжа"! А той налетя на конкуренцията от Алибаба. Къде е Шехерезада в този момент, сигурно на преговори и договаряния. Защото сме тнай-големи и мощни по света, както са ви казали. Никакви такива като "Дженеръл Моторс", "Шел", "Тексако", "БМВ" "Кока-Кола" и прочие. Само Цоца-Цола, Грейт Уол, Седем Ир, Пеугеот, Шакеспеаре, Ореифламе, Авон и това е.

"Бойко Борисов договаря с Alibaba инвестиции" ?!? 40 - сетте разбойници са излъчили един представител да договаря с Али Баба.

Бойко предлага персоналът- 40 разбойника, а китаеца името на фирмата.

НЯМА ВРЕМЕ ДА ДОГОВОРИ КАКВОТО И ДА БИЛО!!!КИТАЙЦИТЕ ОПИПВАТ ПОЧВАТА!!!

От всичките "инвестиционни намерения" изпълнимо ми се струва само едно - да станем СКЛАД за евтини китайски боклуци, предназначени за бедняците на Европа. Точно както ни приеха в ЕС за да бъдем "санитарен кордон" - чак 10-ина години по-късно стана ясно какво значи това /Харманли, Лъвов мост и т.н./.

не си наясно с новите реалности май. Вече почти всичко се прави в китай, и отдавна не е боклук

Ще прибираш мита и разни такси. Какво ревеш?

А с разбойниците му срещна ли се?

Да не намекват, че "Буда" краде повече от Али Баба и 40-те разбойници?

Като какъв тоя продължава да вършее на гърба на България???Незнам какъв гьонсурат трябва да си за да продължаваш да се пишеш премиер след като САМ си абдикирал от това задължение. Сега и на тъпия трябва да стане яссно че цирка с подлогата му роско беше само за тъпите и прости българи дето ги търпят..

Епа дошли са китайците на крака. Да ги върнем ли? Ти що не отиде да ги срещнеш?

Вземете го прочетете! Все пак използвате нашата кирилица!

Али баба е наш не на китайците

Предполагам, че преговори се водят и с Четиридесетте разбойници - те си вървят в комплект с Али Баба-то...

"ТОЙ е подчертал, че приоритет на правителството от първия му ден е създаването на по-добър бизнес климат и стимулирането на инвестициите чрез намаляване на административните тежести и осигуряването на стабилна среда за правене на бизнес." Ето това е най-наглата лъжа, която някога съм чул!

Очаквайте скоро новата БГ приказка "Али Баба и 240 разбойника" автор: ГЕРБ с любезното съдействие на #Кой, спонсори: ДПС, БСП

сърбите могат можем и ние. плътно с китайците или потъваме при всички положения. само те не водят и не са водили политики на бомбена демократизация.

40-те разбойника да се пазят в тайна!

Премиера е прав, както винаги, де! Ако всеки китаец, изяде по една Българска весела лютеница, продадена през сайта, бюджета ще е вързан за десетилетие напед а дълговете изплатени в срок.

След тази среща, ББ се срещна с още по-голям инвеститор- концерна Ала Бала.

Като ги гледам тези на снимката - български комунист, китайски комунист! Мирише ми на партийно събрание!

Къде го е митодито андреев от герб, дето иначе голям враг на комунизма ? Че си мълча и като идваха китайците за Белене, преди месец.

ЦЪкащите минуси да кажат сега мразим ли комунистите, или китайските са добри и са ни приятели"? Че много объркано става в разни управляващи партии и сред "експертите" у нас.

Това са части фирми бе мушмул. Капиталисти. Експлоатират тъпи скотове като тебе Прост си като дърт селски бесепар.

ДА СЕ ГЛАВИ ЗА 41 РАЗБОЙНИК.

Алибаба злъга Бойко и 40-те Му разбойника Виш спрафката "1001 нощи под Три мандака"

Идеята не е лоша. Всеки от ЕС които си поръча нещо евтинко от Али Баба трябва да плаща мито :-( Това е проблем и за АлиБаба и идеята да имат център в евтина ЕС държава като нашата може да реши този проблем и да направи продуктите по евтини за всички клиенти в ЕС. А и ше е добре за нашата икономика.