Борисов: Дългът намалява, затова искат да съборят кабинета

Дългът намалява и затова толкова искат да съборят правителството. Защото това означава по-малко лихви към банките в света, които ни обслужват.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Дългът намалява, затова искат да съборят кабинета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля погледнете бюджета, който се гласува: разходите ПЛАНИРАНО са с над 1.4 млрд. повече от приходите. Вървим по план, всичко е под контрол.

какъв дълг..а онея 16 дето ги излапахте гробарите,после още два а за 18 г. в бюджета си гласувате нов...е абе я си кажи имаш ли 38 милиарда в офшорка на Кайманите и откъде саи като всичко е ок защо хората бягат от домовете си измекяри из чужбините,защо полицията ни е повече от армията,защо чиновниците са повече от работещите...българоубийци сте

Явно в "ония времена" гадните комунисти са ни учили на някаква фалшива математика !?!?!? Гадна, комунистическа математика !!!! Щото си спомням, че Орешарски остави фискалния резерв в размер на около 6 млрд лева. ГЕРБ изтеглиха едни 16 млрд , а след това още едни 2 млрд лева. Според "комунистическата" ми математика общо в държавата се събраха около 24 млрд лева !!!! Сега фискалния резерв е 11-12 млрд лева !!!! И де са останалите 12 , а !?!?!? Явно гладните и ненаситни пенсионери да ги изяли !?!?!? Явно трябва от ГЕРБ да започнат повсеместно да ни обучават в "правилната" математика и да отменят комунистическата такава !!!! Сигурно съм от ония 80% дебили, за които Иво Христов се извини !?!?!? Бахти и територията , щото държава НЯ-МА !!!!

Ние пък сме учили, работим, получаваме добри заплати и гласуваме за Бойко. Гледам много червени безработни дебили са плъзнали. Много ви здраве от Иво Христов

Явно не е нужно да си комунист за да си дебил!!! Просто подчертавате дебело, че май Иво Христов е прав донякъде !!!!

Погледнете ги тези от снимката как са облечени, какви обувки и часовници имат и решете с едната гола заплата ли живеят. Ще заминат бизнеса си за да работят за народа по голям майтап от това няма - крадете от сутрин до здрач и нощем.

Забелязаната с жълт диамант за $11,2млн депутат от ГЕРБ Станислава Стоянова обясни, че скъпоценният камък бил подарък от Бойко Борисов. Въпросният жълт диамант е бил продаден на търг в Швейцария на 07.09.2016г. за 11 200 000 американски долара. Според експерти това е третият най-голям бледожълт диамант на света и е над 77 карата. Младата красавица беше забелязана с този диамант на събитие на Жени ГЕРБ по повод Деня на народните бутители. Социалните мрежи бързо реагираха с въпроса откъде 31-годишната депутатка Станислава Стоянова е успяла да се снабди със скъпото бижу. Днес тя е дала отговор, че диамантът е бил подарък от Бойко Борисов, подарен на 19. Април по повод първият и работен ден като народен представител в 44-тото Народно събрание.

стар банкянски пръч се мъчи да лющи млада върба

Дърта е на 32 е а не на 31

Взела му е интервю и то няколко пъти! Явно ще да е от микрофона.

Стига с тия измишльотини бе тюфлек !

НАГЛОСТТА НА ТОЗИ ТЮФЛЕК Е ЗА РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС! ЛЪЖИТЕ МУ ГРАНИЦИ НЯМАТ! ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЮФЛЕКА: КЪМ 30.06.2014 Г. ПРИ ПАДАНЕ НА КАБИНЕТА, НА ОРЕШАРСКИ ФИСКАЛНИЯ НИ РЕЗЕРВ Е БИЛ 6.6 МИЛИАРДА ЛЕВА И ДЪЛГ 7.918 МИЛИАРДА ЛВ., КЪМ 31.12.2016 ГОД ИМАЛИ СМЕ 13.2 МИЛИАРДА ЛВ. ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И 25.811 МИЛИАРДА ЛВ. ДЪЛГ, КОЙТО КАКТО ИСКА ДА ГО ТЪЛКУВА. ВСЕКИ НОСИ ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ И ДА РАЗСЪЖДАВА, ДРУГОТО СА ПРИКАЗКИ НА ЧОВЕК, КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ КАТО КАЖЕ АЛА-БАЛА И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ МУ ПРИГЛАСЯТ, ПРИПЯВАТ! БОЖЕ, ПАЗИ НИ!

миналата година постигнах"страхотни финансови резултати"."финализирах"я с 0 лева задължения към банки ,кредитни институции,държава и монополи.юни месец,тази година теглих 4000 лева, за да си купя автомобил.досега съм изплатил 4 вноски.и без да съм финансист виждам, как дългът ми стремглаво намалва.и поради отличната" ликвидност",с която погасявам задълженията си ,отчитам завършващата година ,за по-добра от предишната.нищо ,че съм 4540 лева вътре. ето това е "макроикомомическа политика", господа

КЛОУНИ!!!!!!!!!!

Аууу-цветя и рози.....и 184 място в света по стандарта на живота.За 28 години,,,разтеж и реформи,реформи и реформи,-184 място/сега в света има около 250 държави/ и 80% ДЕБИЛИ......

Да обичаш България, или да обичаш БСП, това е въпроса, драги възрастни и много объркани граждани на страната!

за да обичаш Родината,не е нужно да обичаш партия,господин Дебил

Този вот точно сега ще обслужи само интересите на ДПС! Ако са умни половината от социалистите ще гласуват против!

ако не си дебил,би трябвало да ти е ясно,че всеки 1 вот ,помага на всички нас, да отстраним поредното "недоразумение",което ни управлява в последните 70 години

През 2017г. имаме най-големия външен дълг от 1879г. досега.

България е една от страните с най-ниска задлъжнялост в света! Редно е дори да увеличим дълговете, за да стимулираме икономиката!

ДА!

петър

и кое,те навежда на мисълта,че по-големият дълг стимулира икономиката.пример -санирането.2 милиарда,как да ги разпределим- поне 30 % откраднати,още при конкурсите.остават1,4милиарда,поне 50% за материали,всички произведени извън България.остават 700 милиона, от тях ,поне 50 % печалба за фирмите строители.остават 350 милиона за труд,от тях около 30 % за държавата ,за осигуряване.и реално в икономиката се вливат около 250 милиона,в качеството си на заплати. тоест,теглим дълг,но едва 12% от него наистина стимулира икономиката

жеков, през1979г външният ни дълг е 4 594 500 000 $! това е 97.5 % от бвп! днес е 29.5% от бвп!

БСП не обичат България. Българите са дебили! Всеки друг им е по-мил, например: собствената им далавера, Русия, Швеция, САЩ, Северна Корея, всеки, но не и България!

В България живеят основно две групи българолюбци и БСП! Който обича България да си прави сметката дали ще гласува за страната си или за тези, които го наричат дебил!

Друго си е да гласуваш за лош материал,нали дебил?

Не ме грее изобщо , защото дълга го окрадоха ( КТБ и много др. ) Тока и водата скочиха ,орязаха детските надбавки на раб. родители , цените скачат нагоре ( пр. едно яйце е 35 стотинки и всичко останало ). Медицински услуги да не говорим .., за монополи , като банки и горива ужас . РЕЗУЛТАТ = 00 или изселване и геноцид

Шепата объркани пенсионери, икономически неграмотни и на доизживяване, не могат да променят факта, че Герб управляват и ще управляват, за по-добро бъдеще на България! И целият пенсионерски клуб да не разбира и да хвърля пари на измамници все тая!

рано или късно и вие ще се наредите на редицата на пенсионерите,честито

Тиква, ами в такъв случай дърпайте заеми за да стабилизирате кабинета! Гений си ти! Гений!

Най много най развитите икономики САЩ Германия и т н

Бою Симитлията се шегувка ве, матрял ---вие пък....:)))) ..ама тоз майтап на нашия гол ГЪ --си е живо Е---трети път вече!:)))))

Тъпанар,ходи ги обясни тия глупости на хората в провинцията ,дето живеят с 300 лв на месец,тъпанар,и не разправяй че комунистическите ти шефове са виновни

Един от 80-те дебили които не могат да се подпишат, ми обясня нещо.

Пресни тъпизми !

Дългът на България за 2016 г. е в размер на 27,3 евро. За една година взеха още 11 млрда. Този луд ли е или не знае???

как е дебилчета ..махате го след това го избирате че и след това ръсите умнотиики по нета е браво браво :) продължавайте така :)

Намалява в тиквените глави: Държавене дълг: 30.09.2017 г.- 12 637,9 милиона евро; 31.07.2009 г. - 4 757.0 милиона евро.

Тоя наистина живее в паралелен свят. Като сме толкова добре, защо не вдигне доходите?? Хем сме добре, хем няма пари. На тоя могат да му вярват само дебилите. Някъде 10% от българите, като махнем платените гласове.

тъпи дебили. Ние имаме най-малък дълг на глава от населението в Европа. Ами нали завиждахте на Гърция, че имала много дългове, ама живеели добре. За комунист няма угодия. А при управлението на комунисти какво имаше у нас - незапомнена инфлация, фалит на цялата банкова система.Спиране на европейските фондове - защо, ами защото се съсипаха да крадат. Сега пуснаха фондовете - дебили.

Кажи честно,верно ли си толко тъп?

Фактите говорят!И всякакви тролски смешни напъни пак да очернят и малкото добро,което напоследък се вижда са обречени на забрава! ФАКТ! ПРИ БОЙКО , ТИКВА ИЛИ НЕ ДРЪПВАМЕ! После идат крадливите.лъжливи Курнелки,Орешарки,Станишки,Луканки и пр. да ни разсипят и....пак! Докога???? Оставете човека да си върши работата!

Бобо" = Догодина трябва да сме още по-добри." и добави "Освен ако не подам оставка.

65 години управление на БКП-БСП - 80% дебили! БСП с гордост отчита това достижение, само 6% не достигат за да стигнем Русия!

Ние пък сме учили, работим, получаваме добри заплати и гласуваме за Бойко. Гледам много червени безработни дебили са плъзнали. Много ви здраве от Иво Христов

И аз съм учил и работя (имам собствен малък бизнес в технологичната сфера), но никога, ама никога не съм и не бих гласувал за човек, който за себе си казва: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". Човек, който по собствените му думи е прочел една единствена книга, а е PhD!

Кажи честно,че не си ДЕБИЛ! Въпроса беше за любима книга и отговора ,че като дете любимата книга е била Винету,но така е когато слушаш Слави Трифонов и му се водиш по акъла .

Бау, бау, кяф, кяф! Помиярите си лаят, искат Жан да поведе глутницата, а керванът си върви!

Как бе суджук? Нали ти насмука дългове дето и внуците ни няма да могат да върнат. Да не би да си ги върнал та се хвалиш?

тоя дебил мема да се оправи никога

Oще един пример за антилогиката на 100%-та дебила!

Ако му вярваме наистина сме дебили ...

Всеки народ си заслужава управниците, т.е. проф. Иво Христов е абсолютно прав!

без никаква свян казва на бялото черно. Откакто ГЕРБ е на власт са закрити стотици предприятия/и то по официални данни на БСК/. На каква база ще има намаляване на дълга? Само КТБ глътна 4 млрд. И съвсем случайно журналистите публикуваха данни, че нашия велик премиер крие в офшорки 2-3 милиарда

Борисов:дългът намалява ...сериозно ли ?Дългът се увеличи в пъти след правителството на Орешарски ...наглец .

Дай конкретна цифра

Черно ми е пред очите ,като слушам това ,губя почва и контрол над дебилите !

Моля, какво казва Боко...?Ама ние отдавна живеем само на кредити, които при приемането на всеки нов бюджет непрекъснато се увеличават.

Че те и американците живеят само на кредити. Това ти как си си напревил живота какво общо има с държавния бюджет. Майка ти като е спряла да те кърми, няма държавата сега да те кърми. Разчитай на собствените си сили а не си търви причини за несполуките другаде.

Тоз е силен, як като бик и почти толкова умен! Така и не ще да вдене за какво му искат оставката! Дългът намалява, да, намалява разликата между 28 и 100%...Пък и протосингелът му Цецо и той с едни мъдри изявления...Иво Христов не е прав! Процентът на д.....е гони 90-те...

Редуциране на дълго ако кака Курни с помоща на Москва и Слави вземе власта?!Веднага ще започне строежа на Белене и още няколко перспективни руски енергийни проекта за които ще тегли заеми от руски банки на братушковски лихви!За да бъде България независима от Европа която иска да ни зароби като ни отпуща пари за пътища,газопроводи и селско стопанство!

Браво Бойко, браво баба. Кога взе 20 милиона? Кога ги изхарчи? Кога ги върна, че чак дълга намаля?

Според информацията на сайта на БНБ дългът се увеличава. Според Мутрата дългът намалява. На кого да вярваме? Риторичен въпрос!

Не знам дали намалява, но със заемите как сме!!!

Каква мисъл, каква ерудиция у бай хой!