Слави Бинев: Имам разминавания с ”Атака”, но кои са ”Котараците”?

Моето лично мнение е, че това правителство не може по никакъв начин да се справи с кризата в България. Не разбирам защо "Атака" и Сидеров го подкрепят.

Обратно в новината

Коментари - Слави Бинев: Имам разминавания с ”Атака”, но кои са ”Котараците”? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави Бинев е мутра и такъв ще си остане.Колко милиона укри от Биад и другите заведения.В европарламента освен курвите на партиите са и мутрите им.Как този мутраген ,който си плати яко на Атака за до влезе в европарламента и на Синода за да стане АРХОНТ сега има наглостта да се разграничава от тях.Каквото и да правиш и както и да се дистанцираш ти ще си останеш мекере на службите ,както Илия Павлов,Братята Илиеви,Маджо,Маргините,Гущеров и др ."герои" на прехода.

Постоянно изскачат всякакви "можещи" - като Слави Бинев, като Станишев, като Първанов, като Мартинчо Димитров, като Иван Костов....всичките все могат...и акъл дават...Били знаели как, кога и какво. Не се справял Бойко...? АМИ ЗАЩО ДОСЕГА НИЩО НЕ НАПРАВИХТЕ бе ...КРАДЛИВИ ИДИОТИ, та го оставихте на лошия Бойко и на ГЕРБ. Отговорете ми на това всичките писачи и лапачи на партията - крадилница и нейните змии и гущери дето ги е създала...???

Не само, че може да се справи, Славчо, ами и вече се справя. Не си в час, ммиличък. Изоставащите си заминават от политиката.

Че Бойко Борисов е страхливец, ще ви дам един прост пример. През 1984-та. сме поканени във Варна на състезание по киокушин.Покани ни Коце Божилов, доайенът на карате-киокушин в България. Бяхме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

Простете Сенсей ( Нали така би следвало да се обърна към Вас ? ) Найденов : -- Управлението на една държава нито е рандори, нито бързо-разгъването по архонтнически ( било и от 1985-1986 ... випуск на някоя-си гимназия ) би било параметър за преценка на евентуален потенциал -- не бихте ли се съгласили ?!

че боко тиквата е страхливец и подлец, го знаят всички били в "бизнеса" през 90-те години. а иначе в статията един мутраген плюе друг мутраген.

Така е уважаеми ГЕРБ-ери. Истината боли. Боли че сте повярвали на нещо което се оказва ,че вече не е за вярване. И аз бях излъган не само вас. Но живота продължава.

Ако Бойко Борисов се яви на двубой със Слави Бинев и победи, аз ще се откажа от дана си. За доказателство на думите си мога да ви направя паралел на физическите изяви и на характерите, тъй като ги познавам добре и двамата. Бойко Борисов го знам от 1982 г. До 1985 г. беше мой възпитаник в таекуондо. Между другото, аз го изгоних от нашия клуб. - За клюкарство, лъжи и интриги, но не искам да издребнявам и да го бистря сега. През тези години, за които ви говоря, че е тренирал при мен, той беше един млад пожарникар. Дойде в 27-мо училище в Люлин, където започна да се занимава с та-екуондо. Бинев се появи към 1985-86 г. Борисов нямаше талант. Докато Бинев имаше и много бързо разгърна и стана шампион на Европа и на Балканите.

Г-н Найденов, хората, които сте обучавали в бойните изкуства, каквито и да са моралните им характеристики, имат място ЕДИНСТВЕНО в спортните зали и клубове и в отделни случаи - в управителните органи на спорта. Подигравка с обществото ни е да ги виждаме във високите етажи на политиката. А когато са на такива постове и имат и криминално минало - това вече е трагедия за нацията... Къде сте бе, МЪЖЕ от българската ИНТЕЛИГЕНЦИЯ, защо сте се покрили в миша дупка и не поемете нещата в свои ръце ?! Станахме за срам в света!

Ти същата Мери ли си? Та по въпроса - ето ти, Мери, интелектуалец - "доцент"Семов! Порадвай му се и гласувай за него. Ще ти предложа и още - напр. академик Съботинов. Прекрасен интелектуалец! И още един - професор Филипов, виден български УФО-лог. Напред интелектуалци, към властта ходооом, МАРШ!

Тука сме си бре, Мери ! ... Пък и съвсем не ви забравяме вас -- по-умните от нас .

Кризара се задълбочава.

Е това вече е гавра със слуха ни - този мутрант да се изказва публично! И каква новина е това, та ни занимавате с него...

Много правилно си го е казал. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Леле, тоя тупан си повярва, че е голямата работа, даже взе и оценки да дава...Евродепутат ли?...Ха-ха! Едно правилно изречение да каже, но не може! Е, научи да брои до 5 на английски и да казва: тенк ю, когато си получава заплатата...

десните и свободомислещи привърженици на ГЕРБ ???? E, това си е класически оксоморон .

този кой беше? да се обърне назад, да види какви ги е вършил и тогава да се изживява като морален, честен, загрижен.... Г-н Бинев, не Ви отива!

Което си е вярно, вярно си е.

Шушумига. Как атака да помага за сваляне на правитеството като няма да влезе в следващия парламент. И как да не се разграничиш от тея които няма да влязат в следващия парламент.

балгарин да се наричам парва радост е за мене

Смешници! Не можело правителството да се справи. А вие сигурно можете. Нещастници!

е болезнена, нали:)

Този типичен Бай Ганю е толкова жалък и отвратителен, че не заслужава епидермиса, който ще загубя, докато ви свеждам мнението си за него! От няколко години се чудя, какво прави този пъзльо при Волен и между другото, е бил основният ми аргумент да съм резервиран към Сидеров! Но те си знаят... Няма да забравя, как Г.Илиев го шамаросваше с шамари, циганската, в собственото му заведение... Сега взел да се прави на мъж! Ей, Бинев, ти май си поверва? Кой те бръсне тебе за слива бе, Бинев?Къде си се запътил бе, неграмотнико? Все риторични въпроси, на които този малоумник и да иска, не може да отговори!

АБЕ ТОЯ НЕ ПОМНИ ЛИ КАКВА МУТРА БЕШЕ И КОГАТО ЖОРО ИЛИЕВ ГО БИ

Слави бинев е мафиот и помияр - от най-долната проба поскомунистически мафиоти!!!!!! Ние вече информирахме ЕС, този боклук и отрепка да не праставлявма повече България... Той на гърба на Атнака стана такъв, за да не го убият като боклуците от неговия сой, като Самоковеца, Доктора и... цялата останала дребна, тъпоумна и крадлива сволоч, наречени "добре облечени бизнесмени"...

ето поредната скрита червена лимонка... няма отърване от вас другари, като хлебарките сте.

Господин Бинев мислех си че интелекта ти е като Болен Сидеров и на тези платени драскачи,но си признавом,че съм бъркал ние нормалните хора без някой да ни плаща мислим по същия начин,но скоро ще се види че Болен е много болен.Бог да те благослови ти извърши едно Богоугодно дело като се разграничи от безбожниците.

НО, кои са котараците, напишете им имената, от къде са...

Батка отдавна ти беше времето да минеш на страната на баш мутрата

И на Славчо май са му дръпнали близалката и завъртя задник.Намести се в Европарламента ,лапна голямата заплата пък сега се разграничава.Кога яде кюфтаци харесваше Сидеров,сега мина на чер хайвер и вече не го харесва.Предатели.Ей такива дори мнение за управлението на държавата не трябва да изказват.

Към Атака- хубав беше Слави Бинев като дойде при вас а сега какъв стана!

..този или щеше да влезе в европарламента, или щяхме да го четем по крими0хрониките в ролята на студен труп..

Хайде де,ако си българка значи подкрепяш Болен Сидерова който не подкрепя Сидеров не е българин.Виждам че атакаджии са превзели форума -в атакаааааа.Ама хората не са наивни !

само герб и атака-тос бинев в затвора - изменник -комунист гаден. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

голем тарикат се бара Слави Бинев, избран от листата на ПП "Атака" и на тоа му куца самооценката :) :) обзаведе се с некаква измислена титла... шмугна се и в европарламента... ГОЛЕМ ТАРИКАТ.....

Може да е тарикат Слави Бинев, но май е единственият пич и истински мъж у държавата!!! Ти да знаеш някой друг, който е посмял да се опълчи на империята ВИС, а?

То па едно опълчване

Учудвам се, че десните и свободомислещи привърженици на ГЕРБ, пишещи тук, отнемат правото на Бинев да има мнение. Това от едни десни демократи членуващи в ЕНП не съм очаквал.

Кой си ти, бе Сульо, че и акъл ще даваш.Докъде ни докараха малоумните ни политици, вкарахме мутри чак в Европарламента.Че се взеха и насериозно цървулите, с челца, дето две мравки не могат да се разминат.

Дано Ви чуят/разберат тези, които им дадоха подемна сила !

слави бинев колкото и да им е чудно на някои е един високо образован истински българин

Който си купи титла - архонт и то тайно.

Вчера удариха Биад и този премина в контраатака. Грозна мутра.

Бре,много насериозно се взе този цървул!Къде щеше да бъдеш сега без АТАКА бе мутро нещастна! Пълен боклук като много други, които използваха и използват симпатиите към АТАКА за лични цели! Напусни Европарламента да те видим колко струваш, тъпанар!

Ако се откаже от депутатското място в европарламента и си остане обикновен гражданин тогава да го видим колко струва.Докато се докопа до това място казват че си е плащал а сега плюе тоз който го лансира.Неблагодарник

слави вагабонта купил титла на архонта. каде отидоха интелектуалците в балгаря. откаде през последните 20 години изскочиха толкова дебили и изроди?

прав е Слави Бинев,какво точно върви в държавата освен хвърлянето на прах в очите на хората,а Атака и Сидеров са измикяри и популисти,а че в момента разни борчета са на разни важни постове спор няма

Вижда се от какви предатели е събрана Атака. Аз като българка се срамувам че постъпките им, въпреки че това е добре за БЪлгария :)

Типична илюстрация на притчата за бълхата, която все излизала върху челото..... Стой си на топло в гащите, Бинев.

а к'во ша речете за другата Мутра (ББ-Рапоня), дето я направихте пъдарин на "обрания бустань" (цитат)?

БИНЕВ, хората избраха АТАКА на изборите, а не теб!!! Спрете да подменяте вота бе боклуци! ПРЕДЛАГАМ : който напусне парламентарна група да губи депутатското си място!!!

Аз пък предлагам да се махнат партийните листа. Всеки да влиза в парламента сам, като личност. Ако хората го харесват - да гласуват ЗА НЕГО, не за някакъв лидер, дето реди 100 души в списък и после ги командва!

Тоя господин стана европейски депутат с листата на Атака, а сега се разграничава от нея. Той е поредният ренегат като много други преди него. Явно на него не му харесва, че нещата в България почват да се нормализират и да вървят в правилната посока. Прав е Сидеров, че подкрепи Герб срещу БСД, ДПС, ДСБ и РЗС.

Бинев Биад Май го настъпаха жестоко с акцията :)

абе смешко, Слави не е собственик на Биад от 3 години!!!

Ти па много знаеш коя мутра кое стопанисва в момента.

Новите собственици са просто параван. БИАД пречи на политически кариери, но си е добра пералня. Кой би се отказал от такава кокошка със златни яйца?!?

кои е този слави бинев-а мутрата ли дето стана архонт и се уреди в европарламента.и тои ще каже какво става в булгаря и за какво иде реч.та тои е просто един прост спортист които две думи на краст не може да каже камо ли за криза,икономика и т.н.тои е много просто момче,борче за какво да говорим.тои не може да има мнение а този които го пита сахсто не ена място. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...не крАст, а крЪст

вие всички забелязвате ли как стом някоя мутра се появи в медииното пространство, непременно се обиявява сресту сегашното правителство. явно са се уплашили. боико и цецо - дерзаите все така. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато някой се прави на принципен следва първо да се откаже от избора му за евродепутат. Ако му стиска. Инъче "принципа" му е прастар: ИДТЪКА СИ ПЛАТНОТО И РИТНА КРОСНОТО.

Моля чете история на икономическите учения и в случая Кейнс и неговата теория за стреса, предизвикан от управляващите за стресиране и партийно-политическо владеене на масите! Иначе Архонта е абсолютно прав за двойния стандарт на Борисов!

Знаех си аз, че шумотевиците напоследък няма как да се разминат без някое и друго друго от лицето архонтин ... Ха да видим после какво ново са го учили !

този ниско образован грандоман и мутра навремето си плати да го направят "архонт". сега се обраста сресто хората които го поставиха в европеискя парламент. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.