Родител се оплака - Борисов агитирал деца в Благоевград

Държавната агенция за закрила на детето започва проверка срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов заради политическа агитация пред ученици в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Родител се оплака - Борисов агитирал деца в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква е разликата между бсп и герб! Чия издънка е боко тиквата?Или се събудете и мислете,или просто се сбогувайте с България!!!И без това гостоприемно е отворила границите ни за ислямската измет!!!Пропуснах другия ни "бисер"-пръмова.

САМО ГЕРБ ,ДОЛО комунаглите свобода на човечеството от путиновите сатрапи....те са злото в нашия нов свят ,истенски фашисти....

долО?

И "истЕнски". :)))) Гербаджиите си личат отдалече.

Ми те и децата не му се връзват на тоя дърт изкукал инфантиляк!

Накои хора не обичат истината и страшно ги боли от нея. Какво от това, което е казал Борисов не е вярно?! Кой всъщност ще връща парите взети в заем от комунягите?! Не са ли точно тези деца? Като не искат да говори такива истини не правете глупости.

Бай Иване, я ми кажи, като толкова знаещ - кой връща и ще връща парите, които заема хамериканската псевдодържава от целия свят, посредством емитиране на ДЦК без почти никакво покритие? Последните 30-40 години, чрез косвени икономически методи са впрегнали целия свят и включително и аз и ти "връщаме" техните дългове, а ФЕД печата, ли печата артии без покритие...........

Вижда се, че си много напред с материала и явно си доста богат щом връщаш на американската псевдо държава (по твоите думи) дълговете. Мен не ме интересуват техните дългове, а ме интересуват дълговете, които стоварват на моята глава и съответно на децата ми твоите другари. Аз тях ще трябва да връщам. Що се отнася до американските дългове бъди спокоен. Никой не дава пари на хора, които няма да му ги върнат. Помисли по-добре за руснаците и защо комунягите не пращат децата си в тази "прекрасна" страна, а ги пращат в псевдо държавата.

бе ти си много объркан човече ,сигурно не си излизал извън България и не си виждал как живеят и размишляват хората в загниващия капетализъм....те също не са богати като нашата държава но са истински щастливи само защото не са преживели болеста -ленинизъм,сталинизъм,и сега путковизъмммммм.....

не знам, ама на снимката го докарва на каруцар, да го ... .

виж физиономия и прецени на кого ти прилича душевно този човек.Това близнака ли е на Марлон Брандо във Филма "Кръстника" ???

браво

Абе що не го д.......те? Тези от закрила на детето- по добре да закрилят децата на България в детските домове от педофили и наркотици и да кажат къде отиват парите, които крадът. Не съм адвокат на Бойко- но тия Червени боклуци начело с Гейчо просто прекалиха. Тези от "закрилата" да се грижат повече за психическото и физическото здраве на децата- та дори и да са циганчета и да не се занимават с политика, защото вече мисля да стана и да дойда да ви сваля!

Бойко доносника и Цецо Ухото не разбраха едно ,че с пари може да купиш 500 ,1000, 10000 протестиращи или цялата Банкя, но не можеш да купиш двумилиона София и България.Народа не иска лъжи , манипулации и протести а идеи, работа и нормално заплащане.Явно тези двамата или са много задръстени или са безконечно тъпи.Факт.

Бойко лъже. Червените тролове ще върнат тези 8 млрд с парите който им плащам да пишат.

Не, ама само вижте тази морда! Вижте това копие на фашисткия лидер Мусолини, тази омраза, тарикатските мустачки и премрежен бакалски поглед на дребен мошенник! Вижте, вие, поддръжниците на ГЕРБ, какво сте ни дали да ни управлява - един неграмотник, тарикат и автор на безсмъртните слова - вие сте прости, и аз съм прост, значи, ще се сговорим! Знаме на патологични крадци, десни лъжци, фашизирани психопати и вдимо ненормални типове от всякакъв ранг и вид неудачници и тъпаци, този идиот Борисов пуска отровата си не само в политиката, но и сред невръстни деца. Това е долно, мръснишко и типично българско - онова от тъммните кътчета на десните ни лумпени, прославили ни зад Брюксел.

Тази "новина" май е за най -малоумните. Не можахте ли да измислите нещо по-умно.

Точно им го е казъл Бат'Боко, нека да знаят и помнят! Това не е агитация а самата истина! Да децата ще трябва да връщат тези 8 млрд. заеми направени само за 6-8 месеца, а какво ни чака още - "бедна ви е фантазията".

КОМУНДЕТА ТЪПИ, НИМА ЗАБРАВИХТЕ "СВЕТЛОТО МИНАЛО", КОГАТО ЗОМБИРАХТЕ ВСИЧКИ ДЕЦА ОТ БЕБЕНЦА?! И ВЪПРЕКИ ТОВА НЕ УСПЯХТЕ ДА ПРОМИЕТЕ ВСИЧКИ МОЗЪЦИ! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ДА ВДИГАТЕ ТОЛКОВА ВРЯВА ПО НЕЗНАЧИТЕЛЕН ПОВОД?

Дали ако беше казал,че ще раздава пари или плаща тока, този родител щеше да надигне вой....??????няяяяяямаааааа 100% щеше да се нареди на опашката..

Не мога да го понасям този малоумник, толкова бели направи. Но не разбирам, кое от нещата, които е казал в конкретната ситуация, не е вярно?

Не го обиждайте Боко,че ще ви съди:)

Браво на тази жена-майка. Не го ли познавате този мутряга..? той е способен на всичко, дори и на човекоядство.

БОКО ТЪПОТО ОКОНЧАТЕЛНО ИЗТРЕЩЯ

ФЕКАЛЪТ ОТ БАНКЯ ХА ХА ХА

......Бойко Борисов. Или министерски съвет ще превърне в чалга клуб, или Авиоотряд 28 в клуб пренос-превоз на закъсали спортисти или ще мъти съзнанието на децата с герберски глупости... Прост човек...

АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН АЗ СЪМ УМЕН

Вие добре ли сте? Какви са тия глупости? За какво му е на ББ да агитира тези невръстни деца? Имат ли те отношение във вота? Първо помислете преди да "повърнете" подобно новинарско "извращение"!!!

А ти добре ли си??? Думите му бяха:"...предайте на родителите, бабите и дядовците си..." Просто използва децата за куриери на "светлите му думи". Тъпак

Кой е тоя на снимката?

УРОДЪТ СИ Е УРОД

ДРУГИЯ ПЪТ ТЪПОТО МУТРЕ ДА СИ НОСИ И БУХАЛКАТА ЗА ДА Е ПО-УБЕДИТЕЛЕН

Антигерберската помия се разля с пълна сила - идат избори и червените кхмери пускат в ход всички подмолни методи , знаейки от опит , че тъпия електорат отново ще се впрегне . И как няма да се впрегне ,след като заради една пусната "партенка" под формата на "новина" е готов да излее тонове простотии , но не и да се замисли защо се случва това , което всъщност се случва ?! Ганьо-о-о !

Вижте му само мутрата, леле какво излъчване. Ненормални са, които ще гласуват за такъв самовлюбен вампир....

Тиквата да почне агитацията и в детските ясли и градини.

Вие добре ли сте? Какви са тия глупости? За какво му е на ББ да агитира тези невръстни деца? Имат ли те отношение във вота? Първо помислете преди да повърнете подобно новинарско извращение!!!

Ех Бойко,Бойко-какви ги вършиш?Уж си умен човек,а правиш глупости.Как виждаш децата да почнат да настояват за кого да гласуват родителите им?

haha

Един ненормален човек, психично болен, тероризира децата. Трябвало е учителите моментално да го изхвърлят и по подходящ начин да обяснят на децата за болестта на Бойко Борисов

А за тази агитация сред деца облечени с тениски с лика на друг наш "виден" ... Защо никой не казва нищо за това ... ?

Защо ли? Защото бюрек е турска баница... Та затова.

link

Бареков се снима с деца в кв. Люлин, облечени с тениски с лика му Сн.: ББЦ link/news/sergey-stanishev-debat-nikoli-barekov-16451421?nt=10

Кажи му ББ(баш боклук) и това е достатъчно.

Конституционния съд преди време реши-Не е агитация,ако говориш с/у други-хахахахах......червени кратуни!

А съсела Станишев не агитира ли пред деца, я да ходя да се оплача и аз,

На тъпото копеле пак му показват скапаната мутра !

Урунгел ааааааааааа

Ти да не се видя в огледалото, а? Или видя някой близък твой роднина?

хахах

децата гласуват ли?

Той Боко не ги разбира тия работи.

Родителят не се ли интересува кой ще плаща заемите? Или родителят е получил някой лев за "сигнала"? Всъщност правителството казвали с каква лихва взема кредити?

....Кой ще плаща дълговете,които Орешарски тегли сега- точно тези деца,чието бъдеще сега се предопределя от БСП-бъдеще в мизерия и кретане на опашката на Европа,заради сегашните дългове!?Някога БКП,преди 1989г. направи 11 милиарда дългове и какъв живот живяхме и живеем тия 25г?Луканов спря да плаща дълговете,защото парите отидоха в кредитните комунистически милионери,които сега живеят в разкош,а ние се мъчим!Така ни се пада- трябва за винаги да се махнат комунистите от управлението!Идват избори-ще ни купуват,с 30лв добавки,ще увеличават заплати преди избори-децата се травмират от мизерията,в която живеят,а не от истината казана им от Б.Борисов!

Разликата е, че Боко казва на децата какво ги очаква, което е редно, а комунистите спретнаха Костинбродската афера за да привлекат повече червени дебили , което си беше червен преврат.

Има някакво противоречие в теб - псуваш комунистите на дебили, а в същото време агитираш бойковщината. Това е точно толкова дебилно, да не говорим, че между едните и другите няма абсолютно никаква разлика.

И какво точно агитационно има в това, че казва на децата истината? Гледах т.нар "реч" и точно това им каза Борисов на децата - ще плащате с лихвите това, което политиците вземат сега като кредити.

А бе, как ще травмираш малки деца, които не разбират, какво им говориш !!!!

зле с очите или кой знае защо е застанал така. Много е или смешена снимка или е за съжеление.

Прави си евтини сметки.

От кога е политическа агитация да се говори против един вреден премиер???? Политическа агитация е ако каже гласувайте за мен. Същото беше и в деня за размисъл, така че не се хабете с празни приказки!!!

Хайде сега, дечица да кажете на своите родители да гласуват за ГЕРБ, защото иначе Турбалан ще дойде да ви вземе с една голяяяма торба, а баба Яга .......а бе много страшни работи ще станат!

За неграмотните герберасти ще цитирам Закона за закрила на детето, Чл. 11 ал. 4 - "(4) Всяко дете има право на закрила срещу въвличане в политически, религиозни и синдикални дейности." Толкова. Опитите да се агитара пред малолетни по какъвто и да било начин, още повече в рамките на държавно (или общинско) заведение са в пряко нарушение на този закон. Не че Боко Каптагонски е свикнал да се съобразява със законите, де...

То закрилниците на правата на децата "всичко Мара втасала"- децата нахранени, облечени, ограмотени, само дето ги занимават с политическа агитация им е кусура. Тая агитация на малки деца е все едно на чичо на село да му говориш на китайски.

Каквото и да им цитираш, все тая - те са прости и безочливи като Боко.

Да се въвличат деца в политиката не трябва. Ама вчера пак тука, а може и в друг сайт ми се мярна мила картинка- снимка на Николай Бареков и куп малчугани вероятно от детска градина , облечени с тениски с неговият( на Дудука) образ. На единият малък юнак му беше толкова дълга блузката, че се влачеше по земята. На това как му се вика? Аман от двойните стандарти и на политици, и на детезащитници, и на родители. За нашите...може, за врага-не-той нарушава закона!!!

Ами не се е намерила некоя "умна" мама да се оплаче.

Защо ми приема само гласа против Бойко Борисов?

Долен мошеник и крадец ! За Сатаната бих гласувал, но за този не завинаги!

Ами точно това и ще направиш.

на кого му пука? ти си едиНикойси!

Ама като този където го наричаш "едиНикойси" са много повече от тези като теб.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, НЕ СИ ПАДА"ТОЗИ" ПО ДЕЦА, ПАДА СИ ПО "ДРУГИ" "СУБЕКТИ И ОБЕКТИ" КОИТО ВЕЧЕ Е ДОКАЗАЛ

И сега пак ще опъне Гея, нали това имаш предвид?