Боян Чуков: Сега Жълтите жилетки в Страсбург са забранени, Макрон може да си върне ролята на обединител

"Моментът и мястото на атентата са подбрани прецизно", подчерта експертът по борба с тероризма

Обратно в новината

Коментари - Боян Чуков: Сега Жълтите жилетки в Страсбург са забранени, Макрон може да си върне ролята на обединител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия когато има протести против Путин,неговите хора спретнат един атентат за да развърже ръцете на милицията и да се ограничат правата на хората и се забраняват протестите заради "безопасността на хората" .Дано и във Франция не е такъв случая....

Може да звучи много жестоко и страшно, но ако продължава така да бъдат избивани невинни хора, които си плащат с данъци да бъдат сигурни, наистина и то скоро ще се появи някой с образа на Хитлер. И тогава.....................концлагери, разстрели и всичко, което знает по време на фашизма.На война като на война. А това е война на две религии.

Такива номера помним още от 11 септември когато си събориха кулите за да обеденят хората срещу измисления ''враг'', след това садам ''имаше и произвеждаше'' химическо, кадафи не играеше по гайдата на краварите и още един куп такива ''демократични'' прийоми за запазване на властта:(((До кога само се незнае ще им вършат работа.....

Ми то излиза, че Макрон е поръчал атентата за да се превърне в спасител на нацията. Такъв цинизъм според мен не е възможен, ама :" Мястото и момента са подбрани прецизно, някой го е снабдил с оръжие и го е обучил...кой знае" ?

Има една истина. И то е, че тези политици на най- развитите страни в Европа ги направиха арена за масови убийства и от това няма отърване. Регистрирани 20хил. радикализирани хора. Представяте ли си какво е бъдещето? Ще гърмят, ще убиват , ще взривяват . Ето това ще бъдат вече европейските ценности. Студената война ще ни се види "топла".

може да си възвърне ролята на обединител на нацията

прецизност се иска да подбереш мястото и времето за атентат в такива дни от годината. А бе, Боянчо и на врачка ли се правиш като ни внушаваш някаква си нова роля на младежа Макрон, който не е наясно със себе си.

Много се заблуждавате че макрончо ''сам'' го е измислил....Той ако беше наясно със себе си нямаше да се хване на хорото с реалните властници....

На това се казва да държиш властта с кървави ръце без никакъв морал.

чеченските терористи /30-40 на брой/ през 2002 г. в московския театър "Дубровка" ли говориш?Ма там на товарищ Путин,без да му мигне окото изпрати ОСНАЗ,те пък пуснаха малко неизвестен газ,газчица във вентилацията и обезвредиха терористите заедно със 129 зрители на КГБ-театралната постановка.Стига сте политизирали терористичните актове,бе циментови глави.Припомних ви само в РАссия как се действа.

Г-не, Вие отклонявате темата, като при това преиначавате фактите. Ако не бяхте обикновен дребен трол щяхте да сте необикновено голям МОШЕник.

Говорить Москва, передаьот Дирник еьо.

Колко удобно нали?! И сега хората няма да могат да протестират. И макарончо герой. Тия колко са плитки не е истина. Ама...

френските граждани избраха Макрон в последните избори със надеждата живота им откъм стандарт да се подобри.Франция да се успокои и нещата да тръгнат.Оказа се коренно различно..И за капак Макрон изпрати жандармерията и полицията да пребива същите френски граждани.

макрон към народа...: -вземи тия 100 евро и ми се махай от главата...

АТЕНТАТЪТ В СТРАСБУРГ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ВЪТРЕШНИ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ ГОРЕ !!!! ГОВОРИ СЕ ЗА САМОУБИЛ СЕ АГЕНТ.

Гледайки как Френската полиция пребиваше и направо убиваше протестиращи разбирам гнусното двуличие на западните гадове...... Тези хора в душите си са престъпници. Те успяха с НПО-та и купени политици да разрушат и нашата държава и да я превърнат в тяхна колония . Идва обаче Видьов ден

Путин е виновен ! голема хухавела

Чуков,говори повече за това,че били забранени протестите на "жълтите жилетки",а не проявява нужната съпричасност към този терористичен акт и пак като старо комунде политизира,дори и в чужда държава.Тези червени"конспиратори" нямат спиране.

Чист соросоид.

Ами и той вашия любим проф.Иво Дебило 80% е бил не на думи,ами цял стипендиант на "Отворено общество",т.е. платен соросоид.Гиди червени НЕдебили.

Все тая какъв му е цвета , ама има много логика в това което казва , а колкото до ''съпричастността'' , аз пък не чух много за обикновенните хора , които са пострадали а само слушам как Евродепутатите били затворени и страдали !!!!

Удобен атентат за да се спрът протестите..... Отдавна на всички е ясно че тези ислямисти са управлявани от запдните спец служби и се кативират при удобен момента. В Германия така се прави при протести се пускат неонацистите В Франция правят атента и веднага се въвежда извънредно положение... Това е операция ГЛАДИО която никога не преставала да съществува. И Ал кайда и ИД всички тези групираовки са създадени от Запада.

че в исраел няма атентати и доста странно .

че франция подписа пакта за миграцията ,защото в противния случай жертвите ще са много повече !

Сигурен съм ,че ЕС след всеки подобен случай помъдрява ,но за съжаление с цената на жертви. Бавно и постепенно той отрезвява от розовите си сънища . Ще е за добро на всички ни. Европа е най-доброто място за живеене по света и трябва да остане независимо ,че варварите чукат на портите. Искрено се надявам Брекзита да не се случи.Ако Кралството преодолее това ,ще бъде спасителят на Европа. Ако се завърнат в семейството ще го зачукат на всички ,които желаят европейският разпад. Великобритания ако е умна ще се завърне и може в такава ситуация да извоюва допълнителни екстри за себе си. Едно такова действие ще стопира всички центробежни сили в ЕС. Дано да останат.

Ти за коьо кралство думаш? Дан би да имаш предвид Вилает Британистан или Емирство Лондонистан? Ил па двете обединенин, по-известни като Малък Пакистан?

Половината Коледен пазар в Страсбург с българи на екскурзия,аху-иху по кръчмите и джумбиш ,после лицемерните ганювци ревът ,че били бедни и Бойко не им давал големи заплати!

Ето на това ловджиите казват МЮРЕ. Отклонява темата троленцето.

Терористите явно са просто инструмент на политиците и олигархията на Запада и придатъка му Израел- за решаване на геополитически проблеми в чужди държави и социално- икономически във самите страни, както се вижда от събитията последните дни във Франция и последните години в Сирия и Майдана в Киев. В Сирия " хибридните терористи от ИДИЛ", бяха подкрепяни, финансирани, обучавани от западните политици( не директно от тях, а чрез тайни служби и разузнавания- посредници и т.н.) и продължават да бъдат защитавани от Запада- след като Асад ги изгони, се настаниха за преподготовка в сирийски територии контролирани незаконно от САЩ- така наречените " бежански лагери- за борци за западна демокрация в Сирия- всъщност терористи от ИДИЛ". В момента терористи с подобна идеология( много вероятно и да са симпатизанти на ИДИЛ), в точното време извършват атентат, с който се въвежда военно или извънредно положение и се овладява протеста или социалното недоволство от политика на правителство във Франция.

Цялата пропагандна ВОЙНА с белите европейци, включваща и този атентат е финансирана и дирижирана от глобалистите. Това са същите "хора" с отворените общества, банките и международните корпорации, за които националност, род и семейство са мръсни думи. Те запалиха войните в последните 50 години, но сега са като змията, хапеща предсмъртно. Тръмп застана срещу тях, народите започнаха да осъзнават, за какво иде реч. Налага се да действат бързо и те го правят. Мислете граждани, защото медиите са техни!!!

Не съм в никакъв случай поддръжник на Брейвик и начина на изява, която той бе избрал, но в едно е прав, а именно, че допускането на масово заселване на мюслита в Европа /най-вече от арабски произход/ ще води винаги до такива последици. Винаги!

Вместо да подаде оставка Макрон започна да убива хората

абе макроне, вземи си научи историята че май у франция едни ги пратиха на гилотината и си го турни в кухата глава че историята се повтаря, сега и теб да тъ мисла, що сте такива неуки пък президентини ставате, аре бегом да си научиш урока, че армията няма да те спаси.

Само идиот с извратено мислене може да говори че нападението е планирано от властта !

Няма да повярваш колко много ''идиоти '' има на света , според твоето мислене !!!! Нищо де , и от Наивници има нужда на този свят !!!!

Да знаеш колко "наивници" работят покрай пътищата и под червените фенери...

Ха Ха Ха ....... Операция Гладио говори ли ти нещо а ? Атентати и политически убийстав организирани от НАТО и Западните служби за недопускане на власт неудобни на елитите политици и партии....

Да гласуваш за политик означава да поканиш дявола си в къщи!

А представете си армията да излезне по улиците на Москва . Какъв рев и световен отзвук ще озвучи всички медии ....А сега си представете колко деградиращ и пропаднала е една територия в която поулиците се разхождат военни .....А нашите военни които ги нямаме реално, какъв рев беше когато някой предложи да охраняват границата ни от нелегални емигранти нахлуващи от Турция. Помните ли и политиците които казваха че това ннехуманно и простотии от сорта ...

За пореден път ясно лъсна кой използва тероризма като оръжие срещу обиновените хора.

го бяха хванали или застреляли бих повярвал за атентата. Но, така може да е "мероприятие" и на службите (вкл. чужди!) за въвеждане на военно положение ! Много навреме идва и за едните и за другите !! Струва си да се помисли !

pregomi@

"Ако го бяха хванали или застреляли бих повярвал за атентата. Но, така може да е "мероприятие" и на службите" - Колко неуспешен щеше да е народният съд през пролетта на 2001 г. ако правителството не "попари" страстите с изкупителна жертва - Д. Терзийска?!?!?! Защо ли в онази далечна година, органите на реда, не взеха страната на управляващите, а тази на народа ;) Да мислиш и разсъждаваш не е едно и също умствено действие.

ха, ха, Макрончо таман се чудеше как да се оправи с коледата че да не сърди чалмите и ето ти късмет - хем жълтурковците ще забрани, хем и коледа няма - за нашата безопасност разбира се. Смени водните оръдия с армия, а на нас сега нали сме другарчета ще ни увеличат вноските, че тая армия требе да се издържа, гълта яко пари да пази властта с нашите пари и да мачка нас.

Тоя бабоебец няма ли някой френски Банев да арестува и да го хвърли на тълпата , а е тръгнал атентати да организира.

да бе, и кой стои зад атентата,толкова е прозрачно, това са стари трикове на държавата, като им припари и службите спретват такива "удобни" случки. "Жилетките" се забраняват, военно положение и още по-голям террор докато уж заради атентатите тихомълком смачка "жилетките" , а народа забравя за цените и се радва че е оцелял, Да, кокал не се пуска лесно и държавата вече съвсем открито и нагло си показва хишните зъби когато протестираш.

Това "чак до Германия" звучи странно, като Страсбург е на самата границата с Германия. Нищо чудно да е бил част от Германия, преди да дадат територии на околни след загубата на ВСВ. Та този би трябвало да го търсят и в Германия, а вече мож и да е другаде. Освен това полицията го е погнала и не е бил готвен терористичен акт. Просто е имал същите характеристики, за да действа така. Сега е време нашите да продават жълти жилетки на французите. ;) Разбира се за безопасност, да са видими.

Сега вече Макрон сериозно го загази ..

Този терористичен акт си е абсолютно подготвен и реализиран от френските тайни служби, като алиби за Макрон да обяви военно положение и да забрани "жълтите жилетки". Отклоняване на вниманието от истинските проблеми и забрана да се събират мн хора на едно място.

А в България се пишат актове и прозовки....тука това е достатъчно....а, да и се прави протест срещу опозицията!!!!

Е какво друго очаквахте? Едно време за да оправдаят бомбардировките в Сирия си спретнаха "тероризъм" от американски тип в схема 9-11. Веднага хората одобриха да се накажат лошите терористи ... Сега след всичките истории във Франция, Белгия и тн се спретна един инцидент в Страсбург, минава се в полувоенно положение, жилетките са забранени и готово, Макарончо може да поеме въздух. Стари курвенски тарикатлъци, нищо повече ...

И като резултат яко се вдига рейтингът и на десницата, и на Путин... лошо няма!

Единственото нещо което можа да направи Макрон е атентат и то в Страсбург

На това му се вика съвпадение и с един куршум два заека …..кеф ти забрана на жълтите жилетки и кеф ти затваряне на на коледните базари .От догодина направо да забранят коледните празненства и да се извинят на ислямофашистите за християнските празници

Глупости !

експерт до експерта, мила моя лельольо! и между тях пак експерт!!! и всите на държавната ясла хрупат ли хрупат фураж до насита!

Който има интерес от атентата стои зад него. Той стои зад всички подобни атентати,които бяха в Европа,предимно Франция.

и кой е той? Не, не ми се вярва да е Б.Б. заради Шенген! По-скоро е ЦВИ ЦВЕ заради Истамбулската конвенция! ЕЕЕЕх, гениАлен съм, веднага се сетих!!! хахахахахахахахахахаха

Тъпак,защо изобщо се хабиш да пишеш? Ника ти е много удачен.

Хората могат да разберат колко отвратителни създания са политиците и колко още беди могат да стоварят върху човечеството

Този атентат дойде като "манна небесна" за Макрон, дали е случайно? Сега ще забрани протестите на жълтите жилетки и ще почне да плещи празни приказки за обединение на нацията, ще се имитира мерки за борба с тероризма...и ще спаси кожата.

Макрон озапти франсестата с изфабрикуван атентат.

Чинно следва примера на 9-11. Ердоган също не е измислил трика - направи атентат, стани едноличен властващ, ако атентата е уж срещу теб, идеално.

Излиза, че Путин имал и фабрика за производство на жълти жилетки и направил големи приходи в последно време...

Забранени ама не са отменени...