17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не било мерцедес, а трабант, и не си купил, а го блъснал.

Кукувците ще клекнат пред тия мръсни македонски комундели.

То туй да му е кусурът, че объркал името на едно споразумение...

Като не разбираш си ърай

Днеска едно име че обърка утре цела държава

Боян Чуков си е знаел, че няма да издържи кастинга при чалгаря и не се е явявал там. Явно по-умните българи са извън И т. н. Доказателство е казаното от Стефан Цанев относно охраната на чалгаря, целяща да ни покаже колко важен човек бил учиндолския...

Елините по византийски нашиха термина "Северна Македония" в Преспанския договор с ясното съзнание, че така описват територии до Дупница и Рила. Ние зяпахме да гледаме сеир, както винаги.

Рядък олигофрен, но доктор по философия на правото, политиката и икономиката! Още колко ли гафове ще сътвори, ако бъде избран?

Нещо много хора започнаха да "трупат" точки заради нечии "гафове", 12 години имаше само гафове и всеки си мълчеше?! Що ли ви викат мишки, мисирки, калинки и прочие, чудно нали?

Не издържа кастинга в Панорама.

По принцип, това не е фатална грешка, но подсказва паника на мисленето. Има още да гледаме от тая цирк - клоуните още не са излезли на арената

Какви славни забравени времена пак ша ни налазат.. На онова - "Егати държавата, щом аз съм и вицепремиер".. Важното е, че на три езика ша отпочваме с ремонта на Преспанския договор от 2017-та.. Те СМР и Гърция не знаят къф ремонтьор им са задава.. Ама туй ква ли пречка е за наща мултинационалност.. Пък и след това - "Бояна е културолог, а Пламен Николов е философ и това неизбежно е дало своя отпечатък върху поетичните текстове, чиито търсения спираловидно пресичат полето на естетическите, етическите и философските концепции." Одата за Дуфалака на Герджика ряпа да яде..

Пламен Николов иска да ревизира Преспанския договор?! - Както сам си каза - такъв премиер не сме о сегмаа !!! И дано да ме !!!

За чалгарите е важно човекът да е образован и да знае езици. А това дали има опит и дали може да управлява държава- това няма значение. Важното е да пробутат чалгар!

Цирка на гол гз си е живо еване

Щом извадиха този философ с шнорхел за министър председател си представям останалия министерски съвет. Ако това е най-доброто, което могат да предложат, това означава нулев управленски капацитет.

С подобни капацитети ще се набълбукаме на Дълбокото, вЕрвайте ми ! А Чалгарят ... да се готви.. един ден Шоуто ще свърши и народът ще му скъса Г*за..

Калинка, търговец на бикини?! Може да искаш да станеш премиер и да не знаеш какво е Преспанския договор!!!!?

Леле, Николов объркал ИСТОРИЧЕСКИЯ Договор за ДОБРОСЪСЕДСТВО на Банкянския с ПРЕСПАНСКИЯ и голям рев. Членството на С. Македония в ЕС е Проблемът на проблемите за България... Ако Банкянския БЕШЕ ИЗПИПАЛ Договора за ДОБРОСЪСЕДСТВО, както Гърция изпипа ПРЕСПАНСКИЯ, сега нямаше да си мерим ИСТОРИЯТА... Ама Бойчето отсече - СЕГА подписваме, ПОДРОБНОСТИТЕ ПОСЛЕ...

Божееее. Тя мутрата му е отблъскваща на този образован дебил. Дано не го изберат.

Господи, прибери си вересиите, толкова си може горкият . Кукловодите му не са го научили какво да говори.

Абе нещо на тоз Славчу не му върви на премиери..

Друго си е "да мачкаш таралеж с гол гъз"."Аз съм прост и вие сте прости" Ето това е държавна глава капацитет. Сигурно тогава Господ се е смилил най много за България.

Всички гербави мижитурки да си е.ат ичката елина

Откъде го роди това умозаключение?

Може пък и Преспанския договор да ревизира, знае ли човек. Не сме имали премиер като него ... what do you know ...

Философ по бански.

другите министри на ОФ то.

Пази Боже тези чалгави-идиоти да ни управляват, а този кретен философ и продавач на килоти да върви на путката си майна

В този договор трябва да се направи само една ревизия. Вместо "Северна Македония" трябва да се напише "Югозападна България:...

Тоя пък! Човек да не направи грешка. И къде бе тоя специалист по грешки, досега?

На нас не са ни нужни интелигентни, високо ерудирани и независими личности. "Селекцията" на вождове става по критериите "дълбока зависимост", "ярка посредственост" и "безупречно раболепие".Шоу програма с "кастинг" и факирски трикове ! Искате сокол ? Вадим от ръкава сврака с име "Сокол" ! Ако не ви харесва пернато, вадим от ръкава заек с име "Сокол".

Николов визираше българо-северномакедонския договор, защото каза от 2017та год. Преспанският договор м/у РСМ и Гърция е от 2018г. Надявам се грешката, изречена от Николов, да е лапсус. По ме притеснява констатацията на Николов, че не трябва да водим политика на конфронтация с РСМ. Човекът, който е издигнал Николов за кандидат премиер, трябва да хвърли малко повече светлина по въпроса. Това твърдение е абсолютно недопустимо.

Кастинг за политици в долнопробно шоу = Орешарски 2

Все пак не сме "имали премиер като него"...само казвам...

Не бързайте с преценките. Аз съм чел за човека и ми прави горе-долу добро впечатление. Но да си успешен в толкова много бизнеси, значи не му е чиста работата. Засега няма да бързам да давам оценки и да хейтвам безпричинно. Може да се окаже страхотен примиер, може и да се окаже пълен боклук.

Фатална грешка би била да вземе и наистина да ревизира Преспанския договор:-D

Кеворк го каза :"Прави каквото тябва , пък да става каквото ЩЕ"

Хайде да не го убиваме. Грешка на езика. Бил е възбуден и нервен. Не може да не знае и сигурно има предвид договора ни за приятелство, добросъседство и сътрудничество с РСМ. Други са кусурите.

Благодарим за изчерпателната информация.

Споко, Бояне, този нито ще е първият, нито ще е последнията, който ще се учи на политика начело на държавата. То реално друг път няма. Позитивното е, че е взел отношение по най-важният мендународен политически въпрос за България - не спрямо РСМ (те са никои), а спрямо международната общност - България трябва да покаже историята и културата си, западняците хал хабер си нямат. Виж за Александър велики са чували. Но те дори не знаят, че кирилицата е българската азбука, не знаят вероятно дори за Кирил, в чест на който е написана тази азбука от БЪЛГАРИ, седем на брой! Ето това трябва да се разкаже на един усвоим и коректен език, с нужните свидетелства за правдоподобност. Така ще ги спечелим. А че няма да е и последния, дето ще казва - "друг като мен не сте имали", то пак се подразбира. Има го по целия свят, справка - Тръмп.

Пикливите-гроб прасета на нИДялко дебнат от тинята само някое поръчение на пръдлива Севда за да почнат да серат като самосвали за някой лев.

Чуков, дигай си чуковете и се скрий от където си изпълзял- дирника на Боко! ГНУС!

Никакъв мениджър не е бил Пламен Николов в световни автомобилни концерни дори и на ниските равнища. Работил е в представителствата им у нас (това са родни фирми – собственост на българи и управлявани от българи). „Прочутата“ американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г. Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България – Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432). Николов никога не е бил и не се е водил като управител – за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес – Джон Артър Микс. Кандидат-премиерът е на граждански договор в компанията ( грубо нарушение – депутатите нямат право на занимания с бизнес). На фона на фактите изявлението му по телевизията, че „аз съм човек с биография с много успешни мултиконтинентални проекти” е меко казано, пресилено.Твърди, че е доктор на науките, но в родния български регистър името му не присъства. Това е възможно, ако от една страна не е легализирал получена в чужбина научна степен у нас, а от друга страна не е недопустимо и да е гола хвалба, както и че е възможно да е елементарно проектче на „Козяк“, целенасочено изпратено в едно шоу да се цани за политик преди три години след предварително обучение зад океана….

Всъщност гафа е огромен. На Боко изцепките бледнеят пред този. Ами ако въпросният кандидат беше действащ премиер, представете си реакциите на Гърция и РСМ.

Разликата между умния и глупавия човек е, че първият знае какво знае и какво не знае, за разлика от втория! Много хора, които претендират да са не само умни, а и много умни научават този урок, по “the hard way”, че авторитет и име, репутация се градят с години, а могат да се срутят понякога дори за броени минути! И това е задължително да го знае всеки, който е публична личност и претендира за доверието и подкрепата на хората. И иска да ги управлява!

Този палячо го подхвърлиха за да няма правителство . Реално опита за правителство беше с Николай Василев . Отказаха се , сега гледат как да се изсулят. Цирк.

Голямо чудо объркал се е човека. Нали го дават по телевизора :)

Николов да ходи да продава шнорхели и да не се занимава с неща.които не може и не разбира.

Слави не е толкова прост, че да предложи продавач на плувки и шляпанки за премиер. Просто трябва да се отиде на още едни избори. После на поне още едни. И така докато ДБ не са първенци. Така иска новата бащица. Какво не разбрахте? пп: Трифонов така и не си избра дори нов актьор. Ще си избере тоя за премиер? Ние сме колония, а неговите пари са в Метрополията. Какво да направи?