Боядисаният в червено Реди вече си има любящ стопанин

Трогната от историята на Реди в социалните мрежи, Илона кандидатства да го осинови

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на жената и срам за вас фабрики за л.й.а които и тук намерихте поле за вонящите си изяви

а някой смо.таняк питал ли е кучето дали иска да бъде осиновявано?? дали предпочита някоя смо.тла да го къпе с шампоан и го разхожда на каишка, или иска да си се разхожда на воля със себеподобните си, и да си се валя в изпражненията когато му е кеф??

Е, ти по цял ден се валяш в изпражненията си. Кво си се замислил за останалите?

Бъгнали са се вече някои хорица на тема куче. До колкото разбирам, кучетата вече стават по-важни от човека. Има нещо сбъркано в тази схема. А не ми става ясно само защо върви такава манипулация. Ами защитата на котките, ами на змиите. Ако някой е истински животнолюбец, не би трябвало да дискриминира едните животни за сметка на други. Убийството на змия за пример, също трябва да бъде наказвано със закон. За да има и равноправие сред животните. Така стигаме до ниво на болни мозъци. Не трябва да забравяме, че животните все пак са животни в този свят. А не някой да гледа и да се кефи на филмчетата по Анимал планет, където животните се нападат и изяждат, а после да реагира по някакъв налудничав начин. А че не е добре момчето да се използва животното, за да убива и причинява болка, днес на куче, утре на човек, е това е посоката, в която не се обръща внимание. Важно било на животното какво му е. От Запада защо прихващаме само боклука. Че и за пример за поведение ми се дава. А между другото, на това куче червеното му отива. Ако се е правил на естет, трябвало е само да ползва боя за коса. А кучетата нямат пори по кожата и не е толкова фатално като при хората.

отдавна искала да си осинови куче, ама опитите и се проваляли! илона се грижи за още едно осиновено куче , тъй че.... щом не е осиновявала друг път, вероятно другото си го е родила! големи смешници сте!

ГОТОВИ СА ДА ОСИНОВЯТ И КРОКОДИЛ ! КАК ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА ЗНАЕМ, ЧЕ ИМА НЯКОЯ СИ ИЛОНА ПОПОВА...................

Най-важната новина на Територията!

ЩЯХ ДА СЕ БОЯДИСАМ САМ !! ОЩЕ ПО-ЯРКО , ИНАЧЕ НА ПОГЛЕД ГО ДОКАРВАМ :)

"Браво" на доброволците!Сега нека да вземат всяко бездомно куче и коте и по същият начин да им намерят нови стопани .. и или това е прекалено много да се поиска.Вярно че за момента никой не се "гаври" с другите бездомни животни,но те също не заслужават ли дом?

А на майка му козината ако боядисаме в бяло?!

И все пак да попитам Какъв щеше да е живота ни, ако бяхме само ние човеците с малка"ч". Защо някой хора се дразнят,като не обичат животните ,цветята,природата въобще да се затворят и да не се показват навън. На мен, тези очички на това животинче ми дават спокойствие,то не може да те нарани с нищо,само обич може да ти даде.Реди, хубаво име.

И сега какво излиза - трябва да започнем да боядисваме кучетата, за да се намират осиновители... особено червеното много привлича.... за седмица 140 кандидати...

Щом е червен , наш е !

ако е мангал само бой ...при тях рационално социалните системи не работят...блокирани са генетически

Фондация "Дог хелп" /Кучешка помощ/, куче Реди /Червенко/, какво още ни чака?

Гледам този бонбон и се сещам за моя хайванин - как се беше изпедепсал в синьо, докато като малък щерка ми го разхождаше веднъж;) И така известно време официалното му име Бърти ( Устър, моля ви се;) беше заменено с "изведи Блуто;) на разходка, моля, и внимавай къде се пъха";)

в живота е така. Жената се боядисва и някой гуджук вземе че захапи и я осиновява. После съжалява

Интересно обаче дали мангалите причинили това на животинката ще понесат някакво наказание, ако са малолетни то техните родители?

Само шамари за този нефелник ! Никакъв психолог не му трябва,само изгубено време!

Верно! Физическо възпитание(мануална терапия) в средно високи дози много помага. П.С. не че е безобидно и за насърчаване, но боядисване с боя за коса!!?!?!? Чак пък гавра????

Стига сте ни занимавали с този помияр. Това ли е най-важното.

Щото няма свестни родители момчето , да му теглят един бой...

Колко трогателно! Направо се насрах от умиление. В булгаристан май е по-добре да си шибан помияр!

ИСКАМ ДА СЪМ НЕГЪР В ЩАТА АЛАБАМА...

Нормално ако всички имат мръсна уста и "шибан" речник като теб да презпочитат умния поглед на този помияр!

С урода който го е направил трябва да работи гробар!!

Браво, чудесна новина, повече човещина ще направи България по-хубаво място за живеене ! Животът е най-ценното нещо в света !

и на тях ли търсите стопани?

Tоя пишлигар, трябва да го боядисат с черна боя.

типи джендърасти и кучерасти! Колко деца са оставени на произвола на съдбата и нямат нормални родители? Защо не отгледате едно такова дете?