Бой до кръв в лекарски кабинет заради поставена ваксина (видео)

На видео се вижда бурен спор, окървавен лекар и Венци Чикагото, който по-късно полицията задържа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това се казва цирк буш!!!! неграмотни селяни отишли при доктора. хахаха Затова в София е такава селяния, защото същите селяци са дошли от село и се правят на софиянци!

Е, то, трябва да си абсолютно неграмотен, за да не си се заинтересувал предварително за действието на всяка от предлаганите ваксини , а не да правиш избор, пред докторския кабинет в последния момент, разчитайки на някакви си брошури и плакати! Ама нали тя простотията по хората ходи! Евреите сигурно са балъци, че Израел са първенци във ваксинациите, а ние българите сме най учените и велики лайняри и затова мрем,като мухи, а медиите и социалните мрежи се надпреварват да рекламират неграмотността и посредствеността на антиваксърите! Манифест на простотията и идиотията!

Заради такива екземпляри сме на последно място по доходи, здравеопазване, образование и т.н.... И това нещо имало партия даже....

Чикогото си е намерил майстора най-после. Интерпол -Минтерпол репички да ядат.

ако докторът не плати един милион обезщетение, трябва да лежи в затвора до живот

Венцислав Ангелов е със счупения нос, лекарят го е нападнал и му е нанесъл удар с юмрук по носа . https://www.youtube.com/watch?v=2FBTQGTEicc

Егати и селянията! Цялата ни държава е такава!

Аааа когато цигани бият лекари всички нпо-та мълчат и ги защитават. А когато става въпрос за бг и човешки живот се дига дъндания. После от МЗ ще излизат с глупави изказвания, че в Бг нямало нито една потвърдена смърт от ваксините. Еми не ви отърва да ги потвърждават. Всеки от нас има достатъчно починали след ваксинация или със странични реакции. Лично имам приятел 2 дни след ваксината с тромб в сърцето. Случайност ще кажат. А една позната на следващия ден след ваксина се събужда сляпа. Лекарите дигат рамене и не знаят нито какво и е, нито дали ще се оправи. Сега се надяват да мине действието на ваксината и дали ще започне по малко да вижда. И после да ви вярваме, ами нъцки

Аз след ваксината имам страхотна ерекция! А на мой близък му поникнаха рога.....,а една колежка почна да лети в офиса като гълъбица

Кретен

Абе нещо не разбрах. Тоя умрелия ли е отишъл при лекаря да си иска правата ?

По белите убийци! Вече стана страшно да се ходи на лекар!

Ходи на баня.

Докторът е налетял на бой на Чикагото. Това е истината. Не БЛС, полицията трябва да се занимава с доктора престъпник.

Най-накрая един интелектуално фалирал дебил с мания за величие да си го получи. Малко му беше.

Пожелавам ти да си имаш работа с такъв доктор олигофрен.

Айде-айде, всички "компетентни" съдници като него сте същите. Баш от 0,3 милилитра течност, инжектирана мускулно, е умрял, а не щото сърцето му е ремонтирано 18 пъти и се случило да му дойде времето 12 дни след това. За сърдечно-съдови заболявания в листовките на тия ваксини няма нито дума. Уж сте големите читатели, а сте пълни олигофрени.

Е, то Петното и сигурно и Чикагото организираха "антипротестите" в подкрепа на батко Бойко, за да покажат народната любов към този титан на мисълта. Няма начин да не е прав ...

Пред кабинетите трябва да има постери с коя ваксина за какво става и какво не става, явно всяка си има своите недостатъци, и отделно да има безплатен тел. за консултации, за двойна проверка!

"Починалият е работел в Германия от 8 години. Работодателят му обаче го предупредил, че без ваксина повече няма да може да кара багера на строежа. " Странна работа! Щом покойния е работил в Германия, е можел съвсем спокойно да си постави ваксина там. Освен ако не работи на черно, което е доста рядко срещано явление, защото се контролира, а и никоя от страните няма полза от това. Та - избира личен лекар и ще му обяснят всичко. Съмнявам се за осем години да не е понаучил някоя и друга немска дума. Както е описано състоянието му, и ако наистина ваксината е била противопоказна, то щяха да му направят атест и щеше да си работи без проблем. Цялата случка от А до Я прилича на театър на простотията. Шефчето казва на работника - няма ваксина-няма работа(което се тръби по медиите но дефакто не е така за всеки!!!), работника решава да се прибере в България и тук да се ваксинира(при положение, че ако има немска здравна карта там ваксината и прегледите са напълно безплатни), ами тя имунната му система твърде вероятно е била на салата още преди това! Ваксината е била последната капка. Най-вероятно ако беше хванал делта, резултатът нямаше да е по-различен, но все пак ... Та ... почива човекът, и жена му без аутопсия или доказателства казва на местен дерибей - тоя доктор уби мъжа ми. дайте да го понатупаме! Ако не беше трагично, щеше да е смешно!

Не ще да се боцка, не ще да плаща. Мисли си, че някой му е длъжен на ганьо за 200 лв здравна вноска. На мястото на министъра щях да ги вдигна с по 5% и тогава ще се сетите за какво иде реч.

Това няма да оправи здравеопазването.

Кво нещо е живота, чикагото къде мразеше докторите, сега с радост ще иска да иде до затворническия стационар, да полегне на бели чаршафи.

Човек с 3 годишна ефективна присъда, политическа фигура у БГто бие лекар на работното му място?! Смех и сълзи. Как още има лекари да ваксинира това стадо не знам…

ще ги закъса докторчето. нападна пръв то се вижда ясно

Ще замажат. Тях само циганите ги бият.

ком българския съд бездейства, то знаи ще действа съда на мистър Линч за убийците с бели халати!

"БЛС няма да търпи лекари да бъдат унижавани, подлагани на тормоз". А докога лекарите ще унижават пациентите си с арогантното им отношение към тях и с безхаберието им при лекуване на хората. Докога ще се считат за богоизбрани и ще гледат на хората не като на човеци, а само като средство да се облагодетелствуват. Докога здравната мафия ще упражнява геноцид върху обикновенните хора. Вижте им само автопарка пред болниците / последни модели Мерцедеси, Аудита и пр./ и си направете изводите за какъв грабеж става въпрос за сметка на хората.

Те ще карат лимузини, защото са учили. Няма мутрите с 8- клас да карат.

Да карат, ама първо, да си ги заслужат, иначе ще им ги изпотрошиме. Долни търговци, ръцете им са изцапани с кръв.

Дира, къде е видеото бре ?

Какво е виновен лекаря....каквото са му дали това и слага, за какви други материали става дума? Всико тук е по желание. Като искаш да работош в германия защо не си сложи там иглата. А тоя Чикаго Микаго сега ще го духа подводно.

Знам го "Чикагото", тарикат, далавераджия, мошенник от класа, както и да го погледнеш! Тръгнал правосъдие да раздава.

Ама той от Ковид умрял, макар и ваксиниран.

така нареченото лекарче фасистче се е разминало много лекичко, скоро ще има народен съд заради този евгенически трансхуманистически експеримент

Хапчетата да не забравяш редовно да вземаш

БЛС много бързо излизат с позиция...и то супер крайна? А да си видят оср...ните гащи? Че навсякъде са некадърници, които "лекуват" ?

Ами какво очакваш от БЛС, след като те миналата година избраха за "лекар на годината" вакс талибана Ангел Кънчев, който две седмици преди това се пенеше по телевизията как щял да въвежда задължителна ваксинация за ковид тук, независимо дали населелението искало, или не?!

Театър на абсурда. Човекът с 5 (ПЕТ) сърдечни операции, с инфаркти. Умира от сърдечна недостатъчност, бог да го прости ! 12 дена (дванадесет дена) СЛЕД като му е поставена ваксина, напълно доброволно, с негово съгласие. Никаква и следа за причинна връзка. Но полуобразован човек решава, че за това е виновен лекарят, който му я е поставил !? Този Чикагото си е дегенерат отвсякъде, но нямаше да се осмели да бие, ако не го подкокоросваха - антиваксери и медии.

Причинно-следствена връзка за кое? Че на вируса му беше 14 дни карантината например? Че за образуването на антитела от "ваксината" трябва поне да минат 2 седмици? И няма връзка? Човека е отишъл с доверие при лекаря си! Никой не ходи при лекар с идеята, че нещо може да му направят! Затова ходи с доверие! Моралното задължение на всеки лекар е, да подходи индивидуално към пациента си, преди да прибере хонорара за механично свършената си работа! Лекаря е знаел за състоянието на пациента. Лекаря ако не е знаел е бил ДЛЪЖЕН да попита. Лекаря е ДЛЪЖЕН да проверява СТРАНИЧНИТЕ ефекти на препаратите които предписва. Лекаря е ДЛЪЖЕН да откаже на пациент, препарат, който има вероятност да навреди! ЗАТОВА Е ЛЕКАР И е ЧЕЛ! Иначе е обикновен търгаш! За това образование и морал не са нужни!

За съжаление няма кой да те чуе! Лекарската мафия вече е на крак в защита на идиота, предпочел хонорара пред поставянето под реална угроза живота на пациента. Така е когато правителство и здравно министерство с пяна на уста пропагандират за ваксиниране "НА ВСЯКА ЦЕНА" без да се съобразяват със придружаващите заболявания и риска както е в случая! Колко народ си отиде заради "ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ" покрай това ваксиниране?! И днес Министерството на здравеопазването декларира, че няма смъртен случай от поставена ваксина - Пълна пародия на здравеопазване!

лекаря уморил пациент и после набил друг. Кого е задържала полицията, лекаря ли.

Поглеждаш заглавието и си викаш пак пребили лекар. Четеш по надолу (и най вече между редовете) и разбираш, че лекаря си е за бой от където и да го погледнеш.

Вече имаме доктор - с предумишлено убийство чрез инжекция + умишлено причинена средна телесна повреда счупване на нос. Тоя убиец веднага да преоблича бялата престилка с раирана пижама и да отива булка при Ставри в Белене!! Заедно със здравните министри на смъртта, и всички по веригата!

Криминалните маргинали трябва да са в затвора.Полицията да го арестува.До кога ще се дава трибуна на хора, с които следва правосъдието да се занимава.В сайта на министерството на здравеопазването са публикувани данни за ваксините. Задължение на желаещия да се ваксинира е да се информира.Не ме занимавайте с човекоподобни типове полиция, прокуратура, съд да си свършат работата.

Хахаха и да гушнат букетчето информирани!!!!! Та човекът се е бил разписал за съгласие квот стане-стане и то виж ти станалоооо... Но какво е това един или няколко живота, на база ЕВЕНТУАЛНО незарамяване, а ако се заразиш ЕВЕНТУАЛНО ще го караш по-леко, а ако стигнеш в болница ЕВЕНТУАЛНО няма да умреш, а ако въпреки това си от 7% поцента починали, то си е за твоя сметка. Каква НАУКА какви пет лева!

Еленоо. В описанието на всички препарати има информация за тяхното действие и странични ефекти. По твоята "желязна" логита, за какво са ни лекарите, като може да четем и сами да си ги предписваме?

Това Чикаго, голям следовател, задава въпроси , иска обяснение . А госпожата на починалия човечец и тя бойна... Защо този болен човек е бил натирен да работи, че и в чужбина. Семейството му на неговия гръб ли лежи. И защо този овчи манталитет. Жена му го пратила да работи въпреки здравословното му състояние, работодателят му казал да се ваксинира, лекарят не го предупредил за рисковете..... Кога хората ще се научат да мислят с главата си, да се информират, да се грижат за себе си...

Пациент с тежки сърдечни проблеми - умира от ваксината. Ако беше умрял от С19 щяха да са виновни лекарите в болницата, но от тежко сърдечно заболяване не може да умре., ама в никакъв случай. Да ви имам логиката....

Можеш ли да четеш? Не става въпрос за това, от какво е починал, а ЗАЩО НЕ Е ИНФОРМИРАН, докато е бил жив!!!!

За бой са всичките пропагандатори и изпълнители на пандемията. В случая е трябвало да се почне от посолството (щото нали човека не е могъл да кара багер в Германия) и после по веригата на долу, до едно ниво. В случая най-обикновения санитарен коронопоклонник го е отнесъл залудо. Но се случват такива неща - покрай сухото и мокрото се пали.

Много умело фокуса се измести от починалия човек, към битово - селската драма... Абе нали беше безопасно и препоръчително най - вече за хора със заболявания?

ТИ КАК РАЗБАРА ОТ КАКВО Е ПОЧИНАЛ ЧОВЕКА. АКО МАЖЕ ДА НИ РАЗЯСНИШ ТОЧНИЯТ МЕХАНИЗЪМ НА СМЪРТТА СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

хекимина ще излезе от болницата , ама ваксания от трапа - не...

Откъде да се намери читав лекар в 50-хилядното Русе?

Новият кючек Ваксина Тупан Текно

Ваксинирания умрял, бития бит. Шапка на тояга! Прогрес и демокрация!

Трябва да иде да отупа шефа на Пфайзер, не лекаря-изпълнител.

Ама туй доФторче прибира парички за всеки шпикован с препаратите, нарочени за "ваксини". Плюс 1 200 лв/мес "ковидни". И всъщност той е побойникът, а не Чикагото. А го защитават всички от бялата и фарма мафиите!

Те там е разликата бой до последна или първа капка кръв

МАЛЦИНА СА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЛЕКАРИ.БОЛШИНСТВОТО СА ПЕЧАЛБАРИ.МАЛКО КЮТЕК НЕ Е ИЗЛИШЕН.

Такова отношение към медицинско лице е недопустимо! Този човек трябва да бъде осъден! Какви хора създават партии и искат да управляват България! Пази боже.

Каквито доктори ни лекуват,правилно ли се изразих "доктори",имали такива или всички са фирмаджий!?

От цялата работа най-много докторът да си тръгне от селската здравна служба и населението да остане и без медицинско обслужване. Ама това такива галфони като Чикагото не могат да го проумеят.

Какво е обществото, в което живеем, че този човек в това състояние трябва да работи,и то такава тежка работа? ТОва е истинската тема. И го доубили с ваксината !

Каквито са ни борците за свобода, такива са ни и идеалите за свобода...

си направиха политическата акция !? Едната била от ръководствто на партия "Истината и само истината", то там освен ръководството членове няма, а другият бил кандидат за президент с присъда в Германия за наркотици ! Впрочем как човек със сърдечна операция и с 5 (пет) байпаса работи като багерист, някой може ли да каже ?

Преди изкарваха един с 5 байпаса на сърцето и изцяло кардиологични характеристики, за починал от ковида. Тук обаче 49 годишният багерист е изгодно да се припише на сърдечни проблеми, а не на ваксината. То си бе готвена в ЕС декларация за жетвите на ваксините, до май бе 29 юли 2021г. ли, имаха отчетени в медицински център на ЕС 5.5 хиляди починали от ваксини, от които най-много, над 4 хиляди, бяха от Пфайзер.

Човекът наистина е бил със сърдечни проблеми. Не се филмирайте излишно.

Кво предупреждение? Оням амлко поумтелия с 5 сърдечни операции тръгн да се вкса щот него няма да го хване. Тогава медиите оглушиха света кой може и кой не може. Докторът сигура го е предупредил, ама оня е подписал съгласие, за да не изпусне килипира в Германия. А туй чикаго си е жив Ганьо