17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато човек е преуморен,и има куп неща на главата допуска грешки.Никой не е застрахован.Дано жената да се възстанови.

Бог да я прости жената (ще е чудо ако в Бургас успеят да я спасят, болницата е печално известна с друго)! Живеем в такъв побъркан свят, че всички започваме да "издухваме"!

Затва карам Автоматик На мен Не мой ми се случи

Никога не казвай никога. Дано не ти се случва.

И сз карам автоматик и една вечер съседите позвъниха на вратата, да кажат, че колата ми се е "търкулнала" на улицата...

Тръгнала ....на дискотека Тъпанар @!

Караш валяк автоматик ли

Сте плюли жената. И аз съм имал случаи да не я дръпна в момента, и се усещам след като съм слязъл. Случва се. Лошото е че се е изплашила и не е взела правилното решение. Дано се оправи.

Дано се оправи жената! Паникьосала се е и не е реагирала адекватно, но иначе тук на клавиатурата сме много умни............. Преди години мъж собственик на фирма за превози, поправял буса на фирмата си, бил е под него, не знам какво и как се е случило , но буса го затиска и той умира?!

Време е КАТ да се ориентира и освен задължителните аптечка, пожарогасител и триъгълник, да включи в комплекта и дървено трупче за подпиране :) И без това в авиацията широко се използва ;)

Ами КАТ да вдигат краката на женати,когато ти се мъчиш не искаш ли ?

Защо КАТ? И съседа може, докато ти караш такси

Защото самолетите нямат ръчна.

Имат ръчна, ама ветъра духа по крилата а не по асфалта

Чатят, пишат, спамят, SMS-ват, слушалки в ушите, кафета, цигари, грим и чак накрая някои водачи на МПС се сещат, че са участници в пътното движение .

Ех, тази РЪЧНА СПИРАЧКА!!! Няма научаване за какво служи!!!

Или си купете нив автомобил дето си я пуска сам.

Дано жената се оправи.Поредното доказателство че масово българите ценят скапаната ламарина на бракувания в ес , но в България нов внос, отколкото собствения си комфорт и живот. Предполагам останала генна памет от бай тошово време, когато се е чакало за кола по 7-8-10 год и притежаването й е цяло събитие и гордост. Хора, крайно време е да превключите, 2022 година сме. На пазара има талиги от 1000 лв. до милиони.

Е да се пълни.Щото е куха

Я кажи, колко точно си нещастен и мизерен и за да ти стане, лееш злоба по непознати. Сигурно ти е много труден живота. Сега по добре ли ти е, след като се изказа ? Онова черво помръдна ли? Бягай да кажеш на жена си.

И майка ти е жена.

Бъркат ляво и дясно.Няма какво повече да добавя

Що критики съм отнесъл, че дърпам ручната спирачка! Даже ои от един автомонтьор. Но къде ще се мери един инженер, че да проектира ръчна спирачка, производителя да дава пари за монтаж.. Да питат бай Иван, той по-разбира.

Много нелепо, дано да се оправи без трайни увреждания! В такава ситуация човек няма необходимото време да разсъждава трезво. На българина му се вменява постоянно чувство за вина - я служебен автомобил и шефа ще мрънка, я мъжа ще я направи на луда, я прочее! Хора, не разсъждавайте така! Грешки се случват, това са ламарини! Майната им на ламарините, колата има застраховка, а ако няма - ще си купиш друга! Но да рискуваш живота си за ламарини - ноу гоу! Няма смисъл - пускаш я по нанадолнището, теглиш си на акъла една майна колко си тъп, тя се удря я в друга или в ограда, имаш застраховка и до там!

А може би жената се е притеснила да не сгази някого ,като в Италия трагедията с децата,може изобщо да не е мислила за колата.

Тоз народ е много зле. Всеки ден безброй катастрофи,ужаси, но видят ли, че жена е допуснала грешка : бееее, муууу, грууухх груххх колко били прости жените. Има ли ден , в който да не се изхождате словесно ?

Отзад имаше дете или друг човек.А птко ще кажеш ли груух и муу

Къде беше да псуваш, когато мъже шофьори смазаха В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ деца, а не АКО.

Обикновено пишеме срещу всички, които са допуснали идиотски грешки. Мъже, жени, цигани, политици - каквото и да е.

кое е правилно: пишеме, ядеме, сереме, пикаеме или пишем, ядем, серем, пикаем.

Жена и Ситрошен, не е твърде добра комбинация!

Хайде бе, нали съм ви видяла, като дойде момент примерно да купувате гуми взимате това, което ви пробутат в магазина. Смяла съм се с глас какви путковци сте! Много често карате с галоши за да спестите някой лев без да ви пука, че застрашавате и вашия и нашия живот. Такива мизерници сте, но иначе акъли да давате сте първи

Като почнат да ми генерализират, и са ми ясни.

Не е вдигнала ръчната или ръчната е отказала... Както и да е, дано жената се възстанови! Със сигурност близките и много страдат сега. А относно коментарите по-долу, как не ви е срам! Това е човешко същество! Но иначе ходите в църква палите свещи, обаче дали ще има там кой да ви повярва?

При паркиранията най-малкия проблем е ръчната. Докато стигнем до нея има куп други неща дето застопоряват возилата.

И кои са тези куп неща? Спираш със завъртяни гуми, ако тръгне колата да спре в бордюра. Дърпаш ръчната спирачка и слагаш на скорост. Какаво друго? Камък пред гумата? Синджир към стълб? Кажете да научим нещо ново.

на скорост, смехурко...

Жени ги правят тези номера.Айде крви не я оправдавайте че отзаде да не се окаже дъщеря ви

Sofiaone

Дали? По мои наблюдения, за съжаление, най-ужасните бели по пътя ги правят прости мъже, които там си избиват комплексите. Дано се оправи жената, сила на близките и!

и ти си същото лайно като мъжа по-горе.

Инстинкта на всяка цена да предпазиш материалното нещо за сметка на здравето.....Това не е Дарвин а извращението на Дарвин което са хората след стотици години материална финансова система която бърка в мозъка на всички савсем тенденциозно...Какво щеше да стане ако беше оставила колата?

Щом така разсъждаваш ,ти мислиш за материалното.Аз просто помислих,че жената е искала да спре колата ,за да не стане трагедията в Италия.

Понеже някои инстинкти не са полезни винаги, поне нв вемето инструкторите говореха за създаване на навици до автоматизъм. Автомобилът не признава дали си жена, педал, пенсионер, манго, глупав ли си. Не признава и конвенции, болнични листове и т.н. така че жената сега си пати от неззнания, неумения, липса на навици. Няма как и да осъди автомобила. Ами, как е взела книжка

Не съм сексист,но рядко има жени,които са добри шофьори!Особено младите кифли с обърнатите джуки,с телефон в ръка и цигара в уста,които паркират където си искат като камилар в пустиня , изпреварват по магистрала с 90 км/ч и слагат спирачка на всеки завой, за да не се утрепят....И като правило-винаги с големи коли или джипове,бели и червени :)

Не знаех, че мъжете са по добри шофьори. Ти бил ли си по улиците? Видя ли колко народ, като на война умряха? Нищо не си видял.

Съгласен съм. И сред мъжете има недоносени водачи. Те въобще мъже ли са?

Мога да кажа, че 2\3 от катастрофите са с мъже шофьори, жените може бавно да караме и да набиваме спирачки преди завои, но поне не катастрофираме, защото спазваме правилата, а тези състезателите, които застрашават сумати животи всеки ден, обикновено са мъже, не знам защо изобщо споменавате, че жените не могат да карат???

всичко от второто ти изречение нататък няма никакво отношение към статията. за жените шофьори ... каквото си е така, така си е реално жените не карат добре, просто защото по-рядко карат, а карат по рядко защото винаги разчитат на нас мъжете за това. по-малко опит, по-неадекватни решения на пътя. Явно дори в случая с тази 54 годишна дама. Честно казано аз лично си спомням случай в които като дете си играя на волана на паркираната ни кола, дръпнал съм ръчната и колата тръгва, паника нямам си идея какво стана, скачам през вратата, баща ми видял от някъде, дотича, скочи в колата и натисна спирачката. Просто идеята да подпреш колата е неадекватна! Добре да кажем колата не е набрала и действително ще я спреш, после какво? Ще стоиш да я подпираш вовеки веков ли? На същата логика ние мъжете като цяло перем и гладим не особено добре, пак защото го правим по-рядко (или почти никога) и то защото главно жените ни перат/гладят вместо нас.

Ами прави са ,така учат инструкторите ,преди завой намаляш скоростта,а не като влезеш в завоя и видиш ,че скоростта ти е висока ,тогава да почнеш да биеш спирачки.

Простотията не оди по животните. Как 50 кила могат да окажат съпротива на 1200 кила по наклон?

Това се учи по физика, май в 7. Ллас

Даже не са 1200, а 2200 - това си е цял микробус.

Направила го е инстинктивно. Когато човек трябва да вземе решение за секунда, винаги протяга ръчички. Това е и причината ВСЕКИ път да подлага ръце, падайки рязко на ГЪЗ, което в повечето случаи води до счупвания на китка, според травматолозите. Толкова е силен този инстинкт, че дори каратистите, които са обучавани, при рязко падане подлагат ръце

Ли кое е силно.Да се качиш и да набиеш спирачката

Това е най- важният рефлекс ,ако го нямаш всеки път ще падаш на главата си като талпа.

Опиташ да спреш микробус с голи ръце.Ще стане просто се е подхлъзнала

Ей затова обичам равни курорти и равни населени места

абе аз да питам само ..тази колко малоумна трябва да е че даже и книжка са и дали ...после тук гледам един идиот пише че ръчна винаги трябва да се дърпа ..ами зимата бе идиоте пак ли я дърпаш тая ръчна и като се поизносят накладките .....после тия скорости за какъв хуй са ви бе нали това им е работата

А ако нема компресия на цилиндрите и почне да подрипва по нанадолното

Жена...толкова и е мозъка

С минусите.Джъмпито е огромно затова по спокойно

Си пускам ръчната под наклон

По мъже ходиш, нали? Нали всите сте умни. Стой там. :))))))

Не знам как пишеш, като пръстите ти слънце не виждат. Направи услуга на света и не ги вади.

Достоен кандидат за наградата "Дарвин"!

Дайте й награда "Дарвин"

Този джъмпер не е ли с електрическа ръчна?

Тая е била голям оптимист да се опита да спре джъмпито

Другата ръка е влачила рейс.Тпа птка

Винаги включвайте ръчната спирачка - дори на равно.

и завъртайте гумите към бордюра (стига да има...)

Е не може да няма гуми.

бордюр имах предвит. Другото е някак ясно...

А дали е станало така ?!?

не, всички живеят за да те лъжат

Хареса ми, разсмя ме...благодаря! :)

Кое точно ти се струва невероятно - че жена е забравила да дръпне ръчната при паркиране или че в Св.Влас се мислят за достатъчно силни да спрат кола с голи ръце ?