Коментари - Борят се за живота на пловдивчанин, прелетял през кръгово и забил се в билборд и фургон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно ли е, че бившия вече кмет от ГЕРБ, Иван Тотев , управлявал два или три мандата ( достатъчно) е присвоил терена на пивоварната Каменица , поради което тя Е закрита , с цел да строи Мол, или каквото и да е, но за своя -вероятно И Висши Ортаци от парламента и правителството (!?!) сметка, разбира се ??? Моля за сериозен отговор .

с такова мафиотско управление на пловдив, с абсолютно незачитане и погазване на законите и правилата във всяка една област на обществения живот не е случайно, че Пловдив е първенец по престъпления : убийства, катастрофи, криминални, строителство, побоища, саморазправи .. каквото си помислите . Пример: мутра, престъпник с километрично досие прави незаконен строеж в общата дворна площ и ми заявява, че няма законов административен орган в Пловдив, който да му попречи да си прави каквото си поска ! ?! Целия квартал е пропищял от това говедо и ... никой и нищо ..!! П л о в д и в ...

НЕ! Не можеш да се Заблееш когато седиш зад кормилото на транспортно средство, което може да Убива !! НЕ може да минаваш на червено, да караш с превишена скорост в населено място, да говориш по телефона, да паркираш на кръстовище, пешеходна пътека, или тревна площ, да караш след употреба на алкохол или наркотици, да правиш маневри на пешеходна улица и да убиваш деца.. и още много други неща изрично забранени в Правилника за движение ..! В противен случай си пълен дебил, идиот, който не уважава себе си и живота и по-добре да те няма теб, отколкото да загробиш невинни хора !!!

Лека му пръст - леко сме се отървали, без жертви!

Що не са го тествали дали има мозък?

Няма смисъл, кара е БМВ, ясно че няма :)

Пловдив, БМВ, келеш, екшън, линейки.

Келеш на 31?! Или малоумник на средна възраст... (която за него май ще се окаже пределна)

От години гледм майните как карат и какви катастрофи правят. Определено смята, че след Кюстендилци това са най- безогледните и слаби шофьори в България. Никой не може да ги бие по най- просташко птп. А Кюстендилци просто толкова си могат. Майните, обаче постоянно ни изумяват.

За майните не знам но иди някой ден и се завърти около Враца да видиш какви състезатели са , врачани няма кой да ги бие по скорост и агресия на пътя.

Една немска тоалетна по-малко

Ще направи добро, ако земе да Умре!

Опитва се човека, ама му пречат.

Нямаше нужда да уточнявате че колата е БМВ. То такива като тоя само такива каруци карат.

Почти навсякъде, в град Пловдив и областта, липсва пътна маркировка! Боята е изтрита и ако има мъгла, водачите карат на магия! Къде е кмета, къде е оласният управител?? Здравко и Каназирева, добре е да се замислят!

Така, и с каква скорост се кара при такива условия??? Да ти подскажа, на разбит тротоар ще внимаваш ли къде стъпваш или ще тичаш като отърван?

На този едва ли пътната маркировка му е била проблем.

По-доброто развитие е да умре в мъки. И за него и за обществото. По-лошото е да оцелее и да живее осакатен и ампутиран

А най-лошото е да го ремонтират и да продължи така да кара докато убие двама-трима. Такъв по-добре да го оставят да пукне за по-сигурно.

КАКВО НАЛАГА ДА СЕ ХВЪРЛЯТ ПАРИ НА ХОРАТА , ЗА РАДИ ТАКЪВ ИНДИВИД ?!

Тоя клет човечец е направил това, което аз успях да НЕ направя преди няколко седмици на новото кръгово на изхода за София. Тогава нямаше калпав знак или маркировка, която да отрази, че там има "нещо" различно от прав път. Сигурно е карал много бързо, но и пътните агенции са за бой!

На крива ракета Пътната агенция и пречи. И аз минах оттам. Ограничението е 60. Имаш време да видиш, да се ориентираш и да реагираш правилно.

Добре де, на всеки може да се случи да се заблее, да мине на червено, да не спре на СТОП и т.н. А ма да се правиш на "майстор" и се дебилщина.

Явно на всеки дебил може да му се случат подобни неща,когато седнеш зад волана не сядане на масата или на плей стейшъна а е реална обстановка та за това трябва да се дават книжки само след много добро обучение а не както е сега

Основната травам в главата си я е имал и преди катастрофата

Удряла го е кола, която не е БМВ и сега гледа по-бързо да ги подминава такива.

Най-голямата му травма е била в главата, още преди катастрофата.

"...който се заби извън шосето в билборд, гуми и фургон." Ко речи?