Борят се за живота на младия мъж, открит гол, намушкан и завързан за дърво край Бузлуджа

Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава досъдебното производство за опит за убийство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега на дилърите ХАМАЛИ ли им казват...?

Защо? Оня човец от Елин Пелин го изхвърлиха да умре като куче, а тоя боклук ще го спасяват.Защо???

Дано лекарите успеят да спасят Бангото, все пак приноса му към обшеството на казанлък е недостижим. А и следващия път като има сигнал на 112, че Бангото е мушнал някой с ножа лекарите да отидат да го приберат в районното.

А Бангото само бит ли е бил или и ебан? В болницата сега да не му шият гъза?

Разбойници ограбили мъж, наебали го и го вързали за дърво в гората, минал накакъв човек и го попитал защо е вързан, нещастника расказал какво му се случило, минаващия го наебал и си заминал, минал дръг и попотал какво става, нещастника пак си расказал историята, минаващи си помислил, аз не съм глупак и той го наебал и отминал, третия минаващ също попитал защо е вързан, нещастника му казал “еби и не питай”

Българската държава полага трогателни грижи за циганските разбойници, те са националното ни богатство заедно с комунягите и русофилистиците.

Така е, както и тюркиетата, американягите и всякаква циганска измет

Демокрацията, толерастията и глобализацията ни ебаха мамата във всичко и навсякъде. Не сме дорасли за такава глезотия, нужна ни е тояга и синини от бича за да сме дисциплинирани и послушни! Крещящо нужно е да се възстанови смъртното наказание и да се строят нови затвори, не магистрали.

Изчезни бе малоумник. Лошия материал си е лош материал при всякакви обстоятелства.

Направо престъпниците в Централна Сахара ,голи и само с едно шише вода.

"Причина за това да бъде вързан за дървото е побой над млад мъж в Казанлък, който Бангото извършил. Пострадалият се оплакал на брат си, който пък организирал и изпълнил отмъщението." КО речИ?!?!? Само да го стабилизират и полиция и прокуратура да ги подпукват наред - и бит и набит и отмъстител, така щото да им се изясни кой какво точно може да си позволява.

Заслужил си го.

... стигна ли до текст от сорта "пострадалият е с дебело съдебно досие" и интересът ми към матеряла и пострадалото лице рЕзко спада.

Стават все повече тъмнозелените, там трябва да е насочен вируса.

Ако полицията си вършеше работата...

Има поговорка "който нож вади_от нож умира"!

И бития и билия го са от братята. В тоя смисъл, и единия и другия не са стока. Някак не ми е жал за такива, като си мерят садизма и простотията...

Единият пребил, другият си върнал...извращения..Понякого те хваща страх от човешка природа.

Не ли мангото? ;))

Банго Васил

Еее как не са го оставили този плъх. Едно време за такива имаше смъртна присъда а сега го оперират да му спасяват живота.

след като има дебело криминално досие, защо не е в затвора. Ако беше в затвора, нямаше да го линчуват хората.

Банго Васил ти ли си !?

Значи за оня човек с пневмонията не се намери болница или доктор, щото не бил с Ковид, а за живота на тази отрепка ще се борите безплатно. Това не е държава! Това не е народ! Да мре всичко, та да се изтрие от лицето на земята тази мърша! ПП "Мършата" не е само от мен, а от дядо Славейков. Сто години откак го е казал и продължавате да сте МЪРША!

Ти па си мого убав

Живеем в страната на маймуните , накъдето и да погледнеш все шубешка му работа !

След като прочетох за какво и за кого става въпрос, съм учуден само от действията на лекарите. Този "банго" си е получил точно каквото заслужава!

А после рехабилитация в санаториум ще има ли?

А болният българин от Елин Пелин не го приемат в болницата и той умира.

Отказал е хоспитализация, не чвтеш ли или само тролиш?

Е защо ще го спасяват лекарите? За да може после мангала да ги обере/пребие/измами/окраде? Този е Плъха номер 2, трепане и плитко заравяне! КАЗАХ!

Как завързан с тиксо? Нали беше прикован с тиксо?

една стара, мъдра българска фраза " Който нож вади, от нож умира" . Та и историята с мъжа намерен гол, буквално се препокрива с тази фраза! С две думи - хубава работа, ама циганска...

Добре, нали болниците са препълнени от антиваксъри, за този, как намериха място?

Пропуска много ВАЖНА ПОДРОБНОСТ! Този е ЦИГАНИН, никога не плащал осигуровки, да не говорим за данъци. Ако беше БЪЛГАРИН данъкоплатец, кучета го яли.

Прав си. Нищо, че имал и дебело досие, кой знае колко хора е бил и ограбил.

Винаги като има пострадал престъпник се скъсват да полагат медицинснки грижи за него. Колко обикновени хора умират през това време защото всички треперят само за престъпника един господ знае.

Мъж по прякор Банго?! Хаха ясно. От квартал Кармен е нали? Този същия квартал, който по времето на социализма беше ограден с 3 метрова бетонова стена, за да не могат обитателите му да излизат и да правят престъпления сред хората.... Очевидно някой е линчувал Банго и подозирам, че има защо

Ето това се случва, когато в бедна и мизерна държава, искаш да забогатееш, това минава само през страданията на много други хора. Когато все пак на тези хора им писне и вземат нещата в свои ръце, защото нямаме правосъдие, тогава се случва ето това. Вързан на дърво, гол, бит, сигурно са го мушкали и отзад с твърди чепове и са му се празнили вътре... Какво да ви кажа. Трудно ми е да изпитвам съжаление към такива като тоя, щото в България са много.

Този,дето го е открил,защо не е гледал на другата страна?!Ако беше гледал на другата страна,сега е България щеше да има един боклук-мангал по-малко и нямаше да се харчат излишни пари в болницата заради един неосигурен бандюга.Жалко!

Смърдящия циганин дали е плащал НЯКОГА здравни осигуровки? Шибаната циганска зган получава БЕЗПЛАТНО - ток, вода, здравеопазване... За БЛАГОДАРНОСТ, циганите мародерстват по селата и пребиват БЪЛГАРСКИ пенсионери за да отмълнат и последните им 20-30 лева! Да мре в страшни мъки дано, циганин осран.

От БХК до го предложат за човек на годината.

Маймун на годината.

За да стане човек на годината ще трябва поне два пъти да го изберат за получовек на годината.

след като няма полиция да си върши работата, взимаме нещата в свои ръце

Ми то работата ясна бе полиция, брата на набития вие е свършил работата. Къде иначе в България справедливо възмездие за такива обществено опасни дебили. Лекарите да не си дават прекалено зор, господ да прецени да живее ли или не.

Лекарите да не се борят много, че няма да имат сили ако се наложи да помагат на някой българин. Гешев, ти ли се кле че ще се бориш с битовата престъпност? Този защо толкова време не е озаптен?

Вижте какво правят ЕС и джендър идеологията с младите. Едно време нямаше такива убийства, защото хората се уважаваха и разчитаха един на друг. А сега е всеки за себе си.

Нямаше, щото комундетата не ги съобщаваха,че ще опорочат хубавинята на социализма.

каква беше приказката-който нож вади....

Всъщност не разбрах. Този защо казват е набил брата на убиеца?

Борят се за живота му разбира се. Не е като да е антиваксър и да се борят за пътекчата.

Лекарите, карайте я по-спокойно, не се престаравайте. Добрия познайник на полицията, брата на Бангото я се оправи, я не. Спомням си за едни добри хора, честни данъкоплатци цял живот, които умряха като кучета на стълбите на болницата. Та, баш сега не се юркайте като за последно.

Бузлуджа не е ли сборище на комунягите от БКП / БСП ?

Тия луди ли са, върнете го и го вържете по-здраво, че пак ще пострада някой като го оправят тоя.

Да го дадат после за обгрижване на тоя дето се е обадил, че го е намерил.

В държава без правосъдие и това е начин за възмездие!

Лекарите да не се стараят много, ако пукне, пукне. Една отрепка по малко.

Нещо за убития Ангел Кунчев ? Има слухове ,че е убит във ВМА.

Нещо за твоя коефициент на интелигентност? Няма нужда от слухове по този въпрос.

Гласовете в главата ти не са слухове, това е шизофрения

А мен като данъкоплатец някой питал ли ме е дали въобще искам от моите пари да се занимават всякакви институции и заведения с такива отрепки? Като бил с богато криминално минало и постоянно тормозел хората защо не го оставихте на скапаното дърво?? 99% сигурен съм че е имало сериозна причина за да е там. Какво ще ми го "оправяте" тоя сега че после и да го пуснете да си вършее отново?

Не ни интересуват новини за отрепки.

Работната версия на разследването е, че изяден от мечката. Това се доказва от събличнето гол и връзването за дърво. Предстои да бъде разпитан, само да го изкърпят докторите отзад.